Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Cum sa fac sa ma resemnez cu gândul ca numai e mama? A plecat mami la cer de ziua ei de naștere pe 14 luna asta!
Cine este fan bmw si ce model va place
Fan Courier livreaza si sambata?
De ce sunt atât de obsedat de a avea o relație, cum pot scăpa de aceasta obsesie, sunt prea panicat și tulburat pe tema asta însă vreau sa fiu mai liniștit și relaxat, deoarece dacă sunt bine...? (mai mult)
Am o intrebare si rog moralistii sa se abtina. Ba chiar ii rog sa imi dea ignore sa nu ne mai intersectam. Deci trebuia sa trimit cuiva un document pe mail acum 2 saptamani. L- am trimis astazi pentru ...? (mai mult)
Salutare! Am fost la o ghicitoare in tarot, mi- a zis ca mie dat sa am familie noroc copii doar ca am vibratii, si imi sunt energiile blocate, si clar ca mi- a cerut bani sa imi deblocheze energiile...? (mai mult)
Daca la epilatorul Philips cu IPL folosesc viteza 1 obtin rezultate bune? Adica opreste cresterea parului? Voi cum procedati fetelor?
Fan curier livreaza si sambata
Dacă ați fi fost părinți ați fi avut un copil.Care ar fi fost sau ați fi considerat că este pedeapsa cuvenită meritată acestui copil. în situația în care copilul are vârsta de 12 ani (băiat)...? (mai mult)
Buna, vreau niste sfaturi despre cum m as putea ingrasa rapid, nu vreau ceva sanatos si nici sa merg la sala sa pun masa musculara, vreau idei desprw cum ma pot ingrasa rapid, vreau sa ma ingras vreo...? (mai mult)
Câte email-uri poți sa îți faci pe gmail? Ar trebui ca după 2 sau 3 conturi sa nu îți mai poți face!
Ce părere aveți de trendyol? Mi am comandat de acolo niște tricouri șosete si un hanorac, a ți avut probleme cu livrarea sau sa se fi întâmplat să vă vina produsele deteriorare sau sa nu corespundă...? (mai mult)
Consider ca tatăl meu este principalul vinovat pentru nereușitele mele, tocmai cel care trebuia sa îmi predea masculinitatea și bărbăția a lipsit de la mine, ne- a părăsit când aveam 7 luni...? (mai mult)
Buna! Surioara mea avea un dinte sa i cada si la scos, are gingia putin umflata dinainte sa l scoata. Este normal?
Bună! Voi la ce anime vă mai uitați? În afara de atack on titan, jujutsu kaisen, bleach, naruto, demon slayer. Pe astea le am văzut și aștept sezoane noi la unele dintre ele. Efectiv orice...? (mai mult)
Salut tuturor! Acum un an de zile am fost testat cu aparatul drugger si am iesit pozitiv la THC, urmeaza curand sa merg pentru declaratie audio/video, mentionez ca n- am mai avut abateri de niciun fel,...? (mai mult)
Eu am mers cu copilul și anul trecut și anul acesta cu firma Fany de la Satu Mare la Cluj și am plătit bilet întreg pentru el pentru că mi s- a spus că nu sunt reduceri pentru elevi(el acum are ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cei care isi cumpara lucrarile de pe net pentru a trece de niste examene si mai dau bani si profesorilor evaluatori ca sa treaca examenul si sa se vada cu diploma in mana, cu beneficii...? (mai mult)
Salut cum pot șterg o întrebare de pe TPU.ro fără sa apară pe google când o caut? Am nevoie de ajutor dep e contul meu de TPU am șters- o dar de pe Google nu știu. Va rog sa ma ajutați nu sunt...? (mai mult)
Peon=taran america latina mujic=taran rus cioflingar=taran bulgar Puteti sa imi dati si alte exemple in afara de cele mentionate adica de denumiri de tarani din state straine?
Voi ce ati face daca ati fi judecati de cei din jur (familie, mai exact tata) pentru vacantele pe care le aveti (pe banii vostri)?! Citez: stai numai pe drumuri, mai lasa drumurile, pune mana si castiga...? (mai mult)
A folosit cineva epilatorul Philips Lumea cu IPL? De ce nu merge la viteza 5 pe tibie (os)? Daca ma epilez cu viteza 1 sunt aceleasi rezultate de calitate? Cum se foloseste? In cartea de instructiuni nu...? (mai mult)
Voua cum vi s- a parut pana acum anul 2024 si de ce? Pentru mine a fost un an cam plictisitor, iar pentru unii a fost un an foarte greu. 2023 a fost paradoxal foarte bun pentru mai multi. De ce 2024 e...? (mai mult)
In ce țară e ok in Europa la muncă? As vrea sa mă duc în UK dar trebuie viză.
Salut TPU! Astazi 15 August sau facut 32 de ani de la moartea Andei Călugăreanu, 15 August 1992 ora 5 dimineata a decedat, avea cancer pulmonar, a decedat la 46 de ani, de ce nu isi mai aminteste...? (mai mult)
Salut, am o problema cu cardul de bonuri edenred, azi a trebuit sa- l folosesc si suma pe care trebuia sa o platesc era mai mare de 100 de lei asa ca a trebuit sa platesc in mai multe transe deoarece...? (mai mult)
Buna! Ce înseamnă cuvântul nu te îmbracă ""extravagant""?
Hei. De ce ne pierdem timpul încercând să înțelegem cum funcționează lumea? Ce importanță are dacă Pământul e plat sau rotund? Încercând sa descifrăm aceasta enigma nu facem decat sa ne ...? (mai mult)
Buna! Mereu cand mananc repede simt parca imi trece prin spate… daca intelege ti si azi am inghitit o pastila de gat fara sa fiu atenta si s-a dus direct si ma durea putin spatele
Nu credeți ca este ciudata vremea aceasta? Intr-o ora îți arată că ploua, apoi îți arată că este bine! Când e sa ploua nu se mai întâmplă, iar când e sa fie senin brusc apare furtuna!
De ce visam? De ce unii oameni Visează lucruri ciudate, parcă fără sens? Eu am visat aseara ca era o petrecere și toți cei de acolo erau imbracati in galben(tricouri galbene și in jos erau ...? (mai mult)
Hey. Îmi puteți spune ce înseamnă, fixativ cu efect mat? Mulțumesc.
Bună ziua oameni buni. Astăzi este ziua mea onomastica și mama mea aproape ca a uitat de această zi. Am 16 ani si nu am avut probleme sau cel puțin nu- mi amintesc. Am primit mesaje chiar și ...? (mai mult)
Ce se întâmplă cu embrionul la avortul chiuretaj? Mai pe scurt ce face ginecolog cu embrionul după avort?
Salut, cand eram mai mica cam pe la 5- 6 ani am avut o pisica neagra. Și era seara și i- am zis lui mami sa mi- o dea sa dorm cu (eu am un fel de dormit ca îmbrățișez plusuri). Și dimineața ...? (mai mult)
Dacă am apasăt butonul "primit" la o comandă de pe shein și nu am primit- o îmi va mai fi livrată sau ova trimite înapoi? Țin să menționez că ea a fost deja plecata de acolo când am apăsat...? (mai mult)
Salut, o sa va zic direct situatia pe care am intampinat- o acum. Deci sunt in concediu si o fata mi- a cerut ig ul ieri, dar fata mi s- a parut o fata mai usoara asa, de azi deja incepea cu propuneri...? (mai mult)
Mi-a scris o făta,, frr" și nu știu ce inseamna in afara de federația romana de rugby nu am găsit nimic, ajutați-mă pls
Salut, credeti ca prin niste simple zgarieturi pot duce la transmiterea unei boli venerice?
Doar pe mine ma dispera bateriile externe? Am avut una de la Asus, s- a îmbolnăvit după ce am scăpat- o pe covor, asta după ce a încărcat de 7 ori, a rezistat 2 luni, iar acum am una de la Samsung...? (mai mult)
Mi- am făcut o analiza a propriei mele vieți și mi- am dat seama ca am plecat cu un dezavantaj uriaș, în anii adolescentei nu aveam tangenta deloc cu fetele și m- am trezit mai târziu într- o ...? (mai mult)
Salut TPU, as vrea sa vorbim despre subiectul "pacanele", tocmai ce am pierdut 400 de lei care îmi trebuiau, o suma nu foarte mare, dar în situația datoriilor pe care o am, suficient, mereu zic...? (mai mult)
Daca are o persoana are 1'58 înălțime este considerată înaltă?
O fi asta contul nou al lui Yaesmin? https://www.tpu.ro/utilizator/abkany
Buna! Cineva mi- a spus ca, la nunta, pentru a calcula "prețul meniului", care le este comunicat invitaților care vor sa estimeze cam cat sa puna in plic, trebuie sa calculezi pretul meniului de ...? (mai mult)
Care este mâncarea si bautura voastră preferata?
Nu a observat nimeni un miros oribil pe centura Bucureștiului? Parca este sulf sau fiare arse! De la ce ar putea sa fie?
Va rog sa îmi dati rime pentru Sebi
Simona Țăranu sau Camelia Bălțoi? Care este cea mai frumoasă prezentatoare de știri sportive?
Cine nu mai are somn la ora asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!