Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Simona Țăranu sau Camelia Bălțoi? Care este cea mai frumoasă prezentatoare de știri sportive?
Cine nu mai are somn la ora asta?
Tu poti fara telefon? Un tânăr și- a ucis toată familia, după ce părinții i- au luat telefonul https://www.dcnews.ro/un- tanar- si- a- ucis- toata- familia- dupa- ce- parintii- i- au- luat-...? (mai mult)
Ce faceti cand sunteti singuri?
Va salut, pentru baietii trecuti prin asta, eu acum vorbesc cu o fata care ea mie imi spune ca e virgina, eu mi as pune increderea in ea, dar e posibil sa fie virgina si cand mi- a trimis clip cand...? (mai mult)
Salut! Stie cineva daca pe 15 august este ziua de nume si la cei pe care ii cheama Marius?
Buna. Care este rutina voastra zilnica in mare?
Ce mâncați de obicei pe caniculă? Doar mâncăruri, și alimente foarte ușoare? De exemplu
Salutare lume, înainte puteai să-ți dai singur vizualizări pe YouTube cine știe schema asta dar acum când încerc a doua zi scade, ce sa fac?
Salut TPU, am vorbit ceva timp cu o fata, a spus ca vrea sa ne oprim apoi am continuat sa vorbim iar dar nu la fel și ținem legătura, ideea e ca eu nu am liniște mai ales când pleca pe undeva ma...? (mai mult)
Buna, stie cineva ce înseamnă simbolul 3i3?
Dacă vrei să îi spui La mulți ani unei fete pe care o cheamă Maria, când e bine să îi spui? Pe 15 august de Adormirea Maicii Domnului, pe 8 septembrie când s- a născut Maica Domnului sau in...? (mai mult)
Sunteti fericiți si impliniți?! Daca da, atunci ce va face fericiti?! Si daca nu sunteti fericiti care este motivul?! Si care este scopul vostru suprem in viata?!
Hei, cum e vremea in Egipt vara? Urmeaza sa plec dar imi este putin teamă de valul de căldură. A fost cineva si imi poate spune cum se simte căldura acolo. Seara este un aer respirabil?
Bună seara! De ce avioanele arunca praf?
Este adevărat că atunci când ești nehotărât dacă să rămâi sau nu cu soțul tău sau să începi o relație cu cineva, înseamnă că nu-ți iubești nici soțul, nici acea persoană?
Ce mai știți de rosalia? Asa-i că e o tipă interesanta? Misterul ei e tare atrăgător! Oare cum arată?
De ce viața merită trăită, in contextul in care numai ai vreo speranță ca lucrurile sa se transforme în bine?
Bună. De curând am întâlnit pe cineva, un băiat destul de ok și foarte atent. Ne- am văzut de câteva ori și oarecum m- am simțit puțin prost sa nu ii dau o șansă ținând cont de faptul ca...? (mai mult)
De ce femeile considera ca doar ele au dreptul sa se imbrace cum vor? Am fost Sambata la o petrecere, am venit diferit imbracat, am venit cu un tricou care avea o textura mai mare, ceva sa ma diferentieze...? (mai mult)
Scazi factura la lumină dacă ai panouri solare?
Ca să scapi de muște ar fi super să ai o plantă carnivoră decât să dai cu spray care e întotdeauna toxic. Ce părere aveți?
Am fumat acum vreo două ore o țigară în baie. Ca părinții să nu afle. Și o parte din fum sa mai dus prin baie in loc să iasă pe geam. Aveti idee dacă rămâne mirosul până mâine...? (mai mult)
Hello, in filmul B.D. la munte si la mare, Margareta Paslaru interpreteaza o piesa despre mare: este cea de aici https://www.youtube.com/watch?v=r_pGmd2axcY din pacate nu mai gasesc piesa asta pe nicaieri,...? (mai mult)
Salut TPU! Știți pe cineva care se pricepe la antichități? Am două icoane foarte vechi și aș dori să mă ajute cineva să mi le evalueze. Dau fundă
De ce multi preferați să stați la țară? Din cauza doar că preferati sa stați la casă? Sau de ce oamenii bogați prefera să stea la apartament de 300k euro sau la vila de 300k euro? Uram sa stau...? (mai mult)
Bună! Ai voie cu genți mari la școală gen guess sau juicy couture dacă ești în a V a? (Întreb pentru vară mea)
Un blog poate fi considerat tot site? Sau e ceva diferit?
Cat de des esuati la testele captcha unde trebuie sa bifati patratelele care contin imaginea scrisa in titlu?
Buna ziua! Am venit sa intreb da ca pot da un colet la posta pentru a fi livrat la un easybox, plata se poate face prin cash la posta sau doar prin card?
Salut, în străinătate când mergi sa lucrezi și vei sta în cazare cu mai multe persoane. Asta îndeamnă ca vei sta doar în toată casa cu mai multe persoane și dormi singur sau stai în camera...? (mai mult)
Ma puteți ajuta cu o poezie sau ceva, pentru părinții iubitei mele, vreau sa o cer pe fata lor.
Bună, ce cărți si manunale îmi recomandați să-mi cumpăr în anul I la facultatea de asistență socială din Suceava?
Sunteti fani masaje in talpi? :)
Am semnal și internet cu Telekom in Germania?
Salut TPU! Care sunt cele mai bune 5 tigari la 25 de lei?
Credeți că singurătatea are impactul si puterea asupra noastră să ne împingă pe noi oamenii să ne apucăm de droguri, alcool, etnobotanice, fumat care ne afectează viața pe termen îndelungat? ...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare, dacă am terminat liceul și vreau să merg să depun pentru șomaj ce ar trebui mai exact să fac și ce acte ar trebui? Și dacă între timp mă angajez trebui să merg...? (mai mult)
Pentru voi e important sa fiti bine vazuti, ce parere are lumea, sau vi se rupe de tot si toate? Argumentati.
Ce parere aveti despre scandalul de la spitalul Sf Pantelimon? Credeti ca e corect sa tii un om pe un pat de spital chiar si un an si sa il tii in viata doar administrandu- i noradrenalina in loc sa il...? (mai mult)
Mai știți câteva site-uri asemănătoare cu TPU?
Azi am văzut Liceenii filmul din 1986 cu Mihai, Ionică, Dana, Geta și bineînțeles doamna Isoscel. Cine a avut în liceu o profesoară severă ca doamna Isoscel?
Buna seara! As dori sa imi cumpar o bandana verde in Cluj Napoca deoarece sunt aici pentru cateva saptamani si pentru cei din Cluj daca stiti unde pot gasi o bandana de culoare verde ca am fost acolo la...? (mai mult)
Va place sa vizionati documentare cu calatori?
Bună! Azi m-am simțit f rău probabil am fumat cam mult, îmi vine să leșin, oare sunt țigările prea tari? Fumez Dunhill albastru.
Salut, stie cineva cum sa eviți, in general vorbind, Bullying-ul la Liceu? Stiu ca au fost multe cazuri de bătaie și alte chestii legate de mijloace psihologice, dar totusi. Va multumesc!
Salut, apa de mare e benefica? Gen de la mare, pentru corp?
Hey TPU:)) Vreau neaparat sa stiu daca exista vreun aparat/exercitiu care iti poate schimba forma nasului.De ceva timp am inceput sa ma uit toata ziua in oglinda sa vad ce as putea schimba la mine pentru...? (mai mult)
Salutare TPU, am nevoie de sfatul vostru. Eram in parc cu o prietenă și la un moment dat s- a apropiat o vârstnică să ne ghicească fără a ne cere acord. După ce ne- a comunicat rapid despre viitorul...? (mai mult)
Unde pot ieși pentru a-mi face ziua eu, prietenii și o iubită dacă sunt timid?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!