Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Bună! Am un cont de Facebook fanpage din 2020. Acum câteva zile mi- a fost suspendat contul și îmi cer un act de identitate. Eu nu am poze cu mine cu acel cont. Dacă as trimite poza cu actul meu ...? (mai mult)
Nu credeti ca fiecare sticla de apa sau suc ar trebui sa se vanda la pachet cu o foarfeca sa taiam ciotul ala care ramane dupa ce rupem dopul? As vrea sa fac o petitie
De ce credeți că mă abordează aşa de mult persoane care lucrează ba pentru un serviciu secret ba pentru structuri conexe? Fostul meu e informator la SRI.
Ce mai ascultati? Ce mai vedeti? ce mai mirositi? ce mai atingeti? ce mai gustati? ce intuiţie mai aveti?
De la ce varsta credeti ca ar trebui o femeie sa fie mai eleganta ( sa se imbrace mai elegant, sa poarte perle etc)? Mie de ex nu imi place sa port adidasi, nu pe strada (doar in drumetii de exemplu),...? (mai mult)
Cainii sau pisicile? Care va plac mai mult și de ce?
Te consideri un om norocos? Credeți în noroc? Sau Considerați că el https://ibb.co/m8rpbVN vă întinde mână de ajutor și vă dă putere să îndurați viața să treceți cu bine peste necazurile...? (mai mult)
Salut deci am o problemă cam mare deci am demult timp niste pube sau nu stiu cum sa le zic mai le-am pe fața oare îmi puteți recomanda ce trebuie sa iau ca sa scap de ele va rog
Salut TPU, Unde pot gasi sticle de reciclare aruncate, vreau sa caut pentru ca nu vreau plătesc bani in plus pentru ceva
Hei. Cine se pricepe la Tiktok? Se poate transforma o înregistrare în sunet original după ce s- a făcut deja postarea? Sau trebuie refăcut totul? Cineva vrea sa folosească vocea din înregistrare,...? (mai mult)
Credeți că Sabrina Voinea a fost furată la JO?
Salutare, Am o întrebare, cât de mare este păcatul dacă poftești la propria mama? (Doar întreb, nu am poftit niciodată)
Cum se poate numi un om pe care il ajuti neconditionat cand e disperat si are nevoie ca sa treaca peste un obstacol, dar pe urma se face ca uita si devine obraznic, sfidator si nerecunoscator cu voi, ...? (mai mult)
De ce li te adresezi persoanelor tinere de varsta ta cu " dumneavoastră aveți acte?" nu înțeleg asta. Azi la granita ma intreba un tanar ca mine : Unde mergeti? Te simți bătrân așa! Mai ales când...? (mai mult)
Oare se mai confrunta vreo fata cu problema mea? Orice mănânc, cât de puțin, mă balonez foarte tare. După vreo oră daca stau întinsă, mi se mai retrage burta...ce sa fie, ce sa fac.
Bună seara! Ce cursuri trebuie sa urmez ca să știu plantele medicinale ca Ruben Stanila?
Cine ar semna o petiție pentru reintroducerea în România a pedepsei cu MOARTEA pentru CRIME CU Intenție *( premeditare )? Vezi recent cazul de la Spitalul Pantelimon! EU unul DA!
La ce varsta v-ati mutat de acasa? La ce varsta vi se pare dubios sa mai stai cu parintii?
1. De ce pe stradă doar bărbații simt nevoia să înjure femeile? Adică de ce, mai pregnant, este acest comportament la bărbați, de ce nu și la femei? Atât cât să se înjure între ele, femeile,...? (mai mult)
Vasta majoritate din nou nu suntem fiinte exceptionale din nici un punct de vedere. Cum putem sa ne acceptam asa mediocri si obisnuiti cum suntem? Cum facem sa nu ne confruntam in permanenta cu o rusine...? (mai mult)
Bună! Aș dori să știu dacă aș putea să îmi comand coperta de licență personalizată de pe internet și dacă aș putea să trimit paginile cu lucrarea mea iar ei să îmi atașeze acele pagini...? (mai mult)
Buna ziua. Voi ce faceți cu tipul acela de încălțăminte care arata bine pe exterior dar, care sunt pe interior puțin găuriți la călcâi? Ii păstrati sau aruncați? De ce tot pățesc aceeași...? (mai mult)
Cum se face transferul dintr-un oras în altul? Precizez ca a trecut în clasa a9 a. A dat examenul în Buzău dar între timp ne-am mutat în Călărași.
Voi ați încercat vreodată să vă creați propria limbă, cu propriul ei vocabular, propria sa morfologie, sintaxă, poate chiar alfabetul ei special?
De ce sunt francezii atat de exentrici la mancare si de ce le place sa indoape animalele inainte sa le manance? Adica eu sunt oripilat de retete precum fois gras, ortolan si altele! Ei chiar nu respecta...? (mai mult)
Bună ziua! Pot să fac practică la un plafar dacă sunt elevă la postliceala de asistent farmacist?
Vi se pare normal ca fetele să meargă la facultate, și acolo profesorii să le pretindă chestii sexuale? Profesorii ar trebui să fie niște exemple de moralitate.
Cum imi schimb numele de utilizator?
Ce cristal purtați acum? Eu Piatra Soarelui Și câteodată când fazele lunii sunt la luna noua sau plina Piatra Lunii. Dar voi? Îmi plac cristalele și caracteristicile metafizice din jurul lor...? (mai mult)
Am vazut ca tot apar useri care dau răspunsuri cu ajutorul AI- ului. Numai mie mi se pare inutil? Adica daca persoana care pune întrebarea chiar dorea raspuns "direct din gura robotului", tasta ChatGPT...? (mai mult)
Hei. Stau și mă minunez, de ceva vreme, de ce aberații pot întreba unii la categoria dragoste și sex. Nu vreau sa fiu rea sau sa jignesc pe cineva, dar cum sa nu deții un minim de informații? ...? (mai mult)
De ce Romania e atat de proasta incat sa dea bani mai multi pe intretinerea unui detinut decat pe intretinerea unei persoane sarace?
Am o problemă in comunicare cred eu. De ex : când o persoană apropiată este supărată / nervoasă mă gandesc la : 1 să ii zic ceva 2. Să nu ii zic să nu o stresez 3. Să nu fac mai rău ...? (mai mult)
Bună ziua! Am următoarea nelămurire: Locul meu de muncă se află pe o stradă unde sunt construite case. Pe acea stradă exista locuri de parcare, deocamdată fără plată. Astăzi mi- a ...? (mai mult)
Cat de normal e sa nu poti citi subtitrarile de la filme? S-a mai intamplat cuiva? Tin sa mentionez ca am o vedere buna
Buna tuturor. A mai primit cineva mesaj de la acest user? Pun profilul aici: https://www.tpu.ro/utilizator/acopyo Mersi de răspunsuri!
O persoana cu dizabilitati cu gradul 1 cu asistent personal poate sa se deplaseze si singura daca vrea sa se duca undeva singura? De exemplu: in parc, la biblioteca, etc. E nevoie si de intimitate...? (mai mult)
Mai are cineva o problema cu bătăturile la picioare? Cam orice pantof, papuc sau sanda as lua tot fac bătături fie la călcâie, fie la degetul mare! Ce ar trebui sa fac, ce pantofi sa îmi iau?
Ce culoare de par : roșcat sau brunet i se potriveste unei fete cu ochi verzi?
Bună, am o stare naspa, ma simt rău de cateva zile, ma înțeapă inima, n- am pofta de mancare ma doare burta, capul nu pot dormi și am o stare de greata... Înaintea îmi plăcea sa ies pe afara...? (mai mult)
E normal sa pleci in vacanta cu un coleg si sa bati drumul pana acolo timp de 8 ore cu trenul si noaptea, iar acolo, ajunsi dimineata, colegul intra in conflict cu managerul hotelului fiindca acesta...? (mai mult)
Buna TPU, aparatul dentar invizibil este ca aparatul dentar normal? Mai pe scurt cel invizibil iți îndreaptă dinți? Ca si cel normal?
Buna seara, de unde vin muștele mari in casa daca geamul este închis și cum poți scăpa de ele definitiv fara sa mai vina
Salutare. Vreau raspunsuri serioase De ce credeti ca femeile conduc mai prost decat barbatii? Eu zic pentru ca sunt mai putin reziliente in situatii stresante, mai emotive si sunt incapabile sa...? (mai mult)
Ce siteuri mari de haine cunoasteti care sa livereze in easy box? In afara de eMAG
Salutare, de câteva zile, vorbesc cu o coreeanca care spune că locuiește în România și că lucrează aici. Am văzut că ea are multi bani, a postat pe Instagram, poze din multe țări. ...? (mai mult)
Bună ziua! Cât zahăr consumi dacă bei o sticla de apa de 500 ml în care apa are 5 grame de zahăr? 5 grame de zahăr este mult? Bucovina fructată este sănătoasă?
Având în vedere că cultura Afanasievo a fost acum vreo 5.000 de ani, oare e posibil ca oamenii aceștia, în loc să o ia spre sud, în nordul Chinei, să meargă spre nord- est, până în Peninsula...? (mai mult)
O parte din inima mea și sufletul meu vreau s- o împarte cu voi :) Aici aveți pozele facut 10000000%%%% de mine la Biserica Ortodoxă, creștină, catolică Din Austria linz orașul unde eu locuiesc...? (mai mult)
Buna! Am niste vise foarte ciudate in ultima perioada si as dori sa primesc un raspuns de la cineva care cunoaste in detaliu semnificația viselor. De două ziua visez lucruri necurate, ma refer la ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului