Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2024 sunt:
Hey, salut! Îmi dati niste idei ce ar trebui să contina o declaratie de dragoste pentru un crush de- al meu? 1)Introducere 2)Cuprins și 3)Încheiere A da, si sa- mi dati vreun exemplu de un ...? (mai mult)
Se poate vindeca astigmatismul? Știți ceva exercitii ce ar ajuta? Sugestii de clipuri informative ceva sa îmi arate cu ce sa incep? Dar alimentația?
Voi aveți TikTok? Va puneți poze cu voi, clipuri? Sau de rușine nu aveți curaj? Eu vad că nu am tupeu de când am anxietate sa mă afișez, mă simt inferior, un om nașpa! Cum pot sa capăt confidenta...? (mai mult)
E pe bune ce am văzut la ciocolata Milka, că coste 10 lei? Scria pe eticheta 10 lei preț vechi și se vindea la oferta la 5 lei și ceva la Unicarm! La restul am văzut că prețul era neschimbat,...? (mai mult)
De ce când pun o adresă pe maps nu îmi arătă cu exactitate adresa și numărul? Știți ceva ce arata cu precizie o adresa și numărul străzii? Cu Maps m-am convins! Slăbuț!
Exista un magazin undeva în Bucuresti care să aibă un catalog cu toate parfumurile Carolina Herrera? Un catalog unde poti vedea toate parfumurile produse de ei începand cu anul 2010 să zicem.
Vreau sa trimit cuiva niste felicitari de craciun. A mai trimis cineva chestii cu Posta Romana? Ajunge sigur?
Am vazut romani plangandu- se de alocatia ucrainienilor de 200 de lei, dar ei stiu oare cat costa sa avem stagiu militar? Pentru Ucraina avem bani de la UE, dar fara fonduri de unde o sa avem noi bani...? (mai mult)
De ce imi este greu, sa planific? Ma străduiesc mult sa planific ceva.Pe langa,supra-analizez mult o situatie, iar când trebuie să explic ceea ce gândesc îmi vine greu
Cam ce va aduce de obicei Moș Nicolae?
Bună ziua! Am voie în avion cu pastile pentru diaree și greață?
Bună ziua! Ca să devin cercetător în medicină trebuie matematica?
O sa ajungă Euro la 7 Euro? Ce se va întâmpla dacă va creste la 7 Euro? Mai poate fi oprita aceasta situație tragică? Cui i se datorează vina daca ajunge la 7 Euro? Are Calin Georgescu vreo vina? ...? (mai mult)
Ce părere aveți de românii oikofobi? Sunt bolnavi mental?
Crezi că nefericirea din viața ta se datorează unor evenimente externe?
Am nevoie de sfatul/parerea voastra. Am evaluat 2 candidati pentru o pozitie (amandoi puteam lucra pe acelasi post fara probleme). A fost nevoie sa sustina un test, dar m- am trezit ca au copiat unul ...? (mai mult)
Cu ce va place mai mult: cu avionul sau cu mașina sa mergeți în vacanta în străinătate?
Salut,gazele pentru recirculare sunt trecute prima dată prin egr sau prin racitorul de gaze?
Buna, in seara asta am intrat pe un live de pe tik tok și am scris un comentariu dupa care un baiat mi- a zis strada unde locuiesc eu, tin sa mentionez ca nu- l cunosteam pe baiat, nici el pe mine,...? (mai mult)
Bună seara TPU! As vrea sa cumpăr (la modul cel mai serios) dacă se poate, un cont de Instagram sau snapchat. Știu ca suna ciudat, dar am nevoie :D mulțumesc anticipat :*
Bună. Caut un anumit produs, nu mai țin minte deloc cum se numește. Am mâncat anul trecut, in Germania, ceva cărniță foarte fin mărunțită, parcă puțin afumată, și cu ceva boabe de piper...? (mai mult)
Câți credeți că vor declara duminică 'Sunt fascist/retard mental/trădător de țară' sau cum își zic ei 'Votez CG'?
De ce nu mă pot atașa de vreun baiat am încercat sa vorbesc cu baietii și mereu ne certam și nu merge relația încep sa cred ca eu sunt problema nu îl iau în brate nu- l sărut sunt indiferenta...? (mai mult)
Ce țigări bune știți cam la fel de tari ca Marlboro gold și ușor de găsit prin magazine?
Cei care aveți conturi pe sunphoto, știți ceva de acest site de ce nu merge de 3 zile?)): Am și eu cont acolo și încerc să mă loghez pe site și nu se incarca pagina. Poate a fost șters? Am incercat...? (mai mult)
Cum iti dai seama dacă cineva este persoana potrivita și este buna, întreb pentru ca nu am experienta in relații și poate ma ajutați cu un sfat
Buna, știe cineva cum o pot găsi pe Valentina Aldea pe net cu ea video pentru că am auzit că face parte din Parlamentul României, va rog să-mi dați și mie link cine are.
Bună. Am găsit o poză veche cu un parfum de barbati Carolina Herera. Poza e veche din 2011. Parfumul nu îl gasesc la ei pe site. Aveti idee unde pot vedea parfumurile lor vechi, de prin anul 2010,...? (mai mult)
Dintre franceza și germana care e mai ușoara?
În ce context v-ati arătat voința? Povestiti-mi întâmplarea respectiva Mulțumesc
Am comandat prin glovo de la un magazin alimente, toate bune și frumoase pana când sa fiu sunat că nu au apa ce am comandat eu și cârnați! Am înțeles acest lucru, am întrebat- o daca au restul...? (mai mult)
La voi merge sunphoto?:((
Salut, O întrebare pentru fete/femei. Care femeie are depresie postnatală? Cea care naște natural sau cea care naște prin cezariană? Dacă vine Călin Georgescu președinte nu știu dacă femeia ...? (mai mult)
Salutare. Îmi dați niște idei despre care ar fi cele mai bune podcasturi de ascultat în limba română? Cheers
Buna seara. Acum o luna am spart un aparat de jocuri de noroc, touch- ul cumva doar. Am dat avans 10 milioane ca sa nu se ajunga pe la politie sa mi se faca dosar penal dar nu inteleg o chestie. Intre...? (mai mult)
Vouă ce bomboane va plac cel mai mult?
Cine naiba e Ovidiu Vantu asta? https://www.tiktok.com/@ileana..28/video/7441704631622765856?is_from_webapp=1&sender_device=pc
Bună seara Se poate un cod de invitație pentru Nexus Anime?
În ce condiții poate fi spionat un telefon?
Bună seara! Nu am am cunoștințe de programare, dar intenționez să încerc să deprind bazele php, html, CSS (elemente de bază). Dacă puteți să- mi recomandați un tutorial/manual în acest ...? (mai mult)
Doar EU am impresia ca în România DEMOCRATIA NE costa prea mult? Parlament cu aproape 500 de locuri la o populație de aproape 19 milioane? Chiar și 300 sunt prea mulți! Ideal 250 sunt ...? (mai mult)
Salut vreau și eu un răspuns urgent dacă am fumat vineri dimineață jumătate de țigare și luni dimineață la 9 am făcut analizele la sânge mai poate fi detectată tutunul? Vreau răspuns...? (mai mult)
Care e faza cu parfumurile cu pheromone? Sunt bune de ceva? Gen acele de 45 ml pe care scrie tester
Cum e posibil ca cineva care se declară creștin să susțină și să voteze un candidat la președinție care laudă un așa- zis patriot, Ion Antonescu, cunoscut pentru crimele comise în numele ...? (mai mult)
Cineva spunea pe tik tok ca stima de sine este o baterie, care este încărcată pe parcursul zilei și seara este plina apoi dimineața este goala și trebuie iar încărcată pana seara, aducă rezultatele...? (mai mult)
Câți din voi luați acum pentru prima dată în considerare plecarea în alta țară?
Ce flori va plac cel mai mult?
Bună, am și eu o întrebare pentru care știe să îmi răspundă, am fost două zile în spital, și Mio venit de plătit 20€ mâncarea sau așa ceva pentru două zile, și am uitat să îi plătesc...? (mai mult)
Ce fac oameni care mor în cer? Cu ce își ocupa timpul?
Ceau, am un loc de muncă de două luni și este foarte stresant, m- am ambiționat aiurea să stau până pe 20 decembrie pentru că atunci se închide fabrica de sărbători dar nu știu dacă mai rezist...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Corina64 întreabă:
GeogG23 întreabă:
Mario1996 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!