Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Având în vedere că cultura Afanasievo a fost acum vreo 5.000 de ani, oare e posibil ca oamenii aceștia, în loc să o ia spre sud, în nordul Chinei, să meargă spre nord- est, până în Peninsula...? (mai mult)
O parte din inima mea și sufletul meu vreau s- o împarte cu voi :) Aici aveți pozele facut 10000000%%%% de mine la Biserica Ortodoxă, creștină, catolică Din Austria linz orașul unde eu locuiesc...? (mai mult)
Buna! Am niste vise foarte ciudate in ultima perioada si as dori sa primesc un raspuns de la cineva care cunoaste in detaliu semnificația viselor. De două ziua visez lucruri necurate, ma refer la ...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu mecanismul la un cap de capra (dau insta in privat, pentru cine stie sa imi explice )
Am instinct suicidul, îmi tot vine sa ma sinucid în ultima vreme credeți ca aceasta e scăparea?
Este posibil ca o femeie să tremure de emotii când îl vede pe un bărbat de care îi place mult, după o perioadă lungă în care nu s-au întâlnit?
Buna! Parintii mei cand au foști tineri au avut cosuri si bunicii la fel, acum si surorile mele au dar eu nu am nici macar un cos. E ceva de la piele sau e pur si simplu ceva genetic?
Cum e mai bine? Să fie iarnă 3-4 luni deși e frig dar să nu te mai deranjeze insectele nesuferite sau să fie vară tot timpul anului și să fii ținta oricărei insecte?
Utilizatorul gigiro mai trăieşte? Ştie cineva ceva de ea?
Purtați vreun cristal? Credeți în cristaloterapie? Ce ziceți de Piatra Soarelui și Piatra Lunii? Eu pe astea le port.Am mai multe.Mai am unul mare labradorit dar e prea mare de purtat la gat și nu...? (mai mult)
Cum ați reacționa dacă copilul vostru ar veni la voi și v-ar spune că are o altă orientare sexuală?
Salut, astăzi am avut o bătălie cu baloane cu apa și mi- am luat un balon cu apa fix în cap și pe tricou și apa era rece și afara erau vreo 15 grade după ploaie.M- am sters tot și m- am schimbat.Acum...? (mai mult)
Salut, cât costa un test adn de paternitate la IML?
Este ok sa fii Furry/Therian, voi ce credeti?
Credeți că muzica trap, manele, trapanele, ar trebui interzisa mai ales cele care au versuri violente mai ales trupul care după părerea mea este cel mai violent și satanic gen muzical care strica...? (mai mult)
Hey TPU! Doar eu puteam trimite mesaje când eram junioare? :)) Ca alții spuneau ca nu pot...
Care credeti ca este cea mai frumoasa limba straina dintre : engleza, franceza, spaniola, italiana și germana?
Ce parere aveti despre oamenii care urăsc pe cei de etnie rroma, pe arabi, pakistanezi etc, ei spun ca rasa alba este superioara genetic vad deja ca aceste mentalități au crescut în România si ...? (mai mult)
Muzica pe care o asculta cineva spune ceva despre personalitatea unui om?
Bună ziua! Ce cursuri trebuie urmate pentru a deveni cercetător în vaccinuri sau farmacie? Dacă nu merge cu postliceala de asistent farmacist pot să lucrez în instituții care au legătură cu așa...? (mai mult)
Cel mai dificil moment din viata ta?
Ce ziceți de astrologie? Nu va fascinează puțin? Credeți în ea? Totuși e cea mai veche știință din lume.Nu va place câtuși de puțin. Pe mine mă atrage.Are o doza de mister și...? (mai mult)
Cine a ieșit Userul anului 2023?
Cum ati reactiona daca un coleg de munca v- ar invita in vacanta, iar acolo starneste un conflict banal, in urma caruia ajunge sa va scuipe? Cum ati proceda cu un asemenea om? (Motivul pentru care face...? (mai mult)
Bună seara! Ce meserii sunt în care salvezi oamenii? Ce vrea mama mea sa fac (asistent farmacist) nu mi se pare ca salvez oamenii!
Stau la parter intr- un bloc. Pe seara m- am trezit cu niste adolescenti (bine imbracati) care stateau fix lipiti de fereastra apartamentului meu. Unul chiar se uita inauntru. Cand le- am atras atentia,...? (mai mult)
Bună TPU, o bicicleta cu 12 viteze trepte gen e mai rapida ca un bmx?
Salut, țin sa menționez ca sunt baiat, am 14 ani în cel mai scurt timp fac 15 ani și fumez ( da știu ca nu e bine dar asta e) Și întrebare la care vreau sa o pun este ca sunt pitic la vârsta...? (mai mult)
Salut, de vreo ora tot casc și nu înțeleg de ce. Poate fi ceva grav deoarece eu nu ma simt obosit
Barbatul care nu merge la razboi e las?
Vreau sa plec in vacanta dar nu am bani. Ce pot face? Dau funda
Salut. Îmi poate traduce și mie cineva propoziția asta din țigănește? "Didaia buli di tri ciaori". Am auzit-o la cineva și nu știu ce înseamnă.
Bună TPU! O întrebare scurtă și urgentă. Cu atestatul la arta actorului la ce clase pot preda?
Hey TPU, din adolescență si pana la maturitate cunoastem diversi oameni, ne indragostim, iubim, ei bine eu de fiecare data cand m- am indragostit sau am iubit, la mine suferinta după decepție ...? (mai mult)
Iubitul meu a inceput sa se comporte mai rece cu mine, nu se mai comportă ca la inceput. El nu locuieste in acelasi oras cu mine(sta la tara), dar inainte facea eforturi sa ne vedem de vreo 2- 3 ori...? (mai mult)
Daca am pus din greseala o comanda la unicredit bank pentru un card mastecard standard debit prin livra prin curier și nu am pus adresa și locația. Se intampla ceva
Bună,care sunt cauzele în care sânii nu cresc deloc,îi am fix ca o prună, am 23 de ani, doar și am un copil și totuși trebuia sai am mai mari.
De ce este atât de multă discriminare, rasism, misoginism și homofobie în România? De ce ne este noua asa de greu sa îi acceptam pe cei diferiti? Dacă am face un efort și i- am accepta poate ...? (mai mult)
Dacă partenera voastră v- ar cere să îi cumpărați tampoane sau absorbante, ați face asta? Adică să zicem că locuiți împreună și vreți să mergeți la cumpărături și ea vrea un pachet...? (mai mult)
"Binecrescut" sau "bine crescut"? - despre cineva educat și manierat.
Eu nu înțeleg de ce ma faceți troll? De ce vi se pare vouă ca fac trolling? Pana acum 3 persoane m-au numit asa! Întrebările mele sunt destul de serioase!
Bună, de ceva vreme simt că nu îmi mai găsesc locul nicăieri, am avut o relație abuzivă și acum am o relație normală doar că nu mă mai regăsesc nicăieri...nu fac nimic impresionant cu viața...? (mai mult)
Daca eu admir o fata ca e frumoasa si se intampla ca sa ma mai uit la pozele fetei se numeste ca e crush u meu sau trebuie sentimente?
Ai vrea sa dai reset la toata viata ta? sau sa fugi acum intr-un loc si sa fugi de toate?
Salut Ce se intampla daca incasarile nu iti acopera taxele si cartea de munca Tazz/Glovo/bolt food
Iau creatina de 2 luni, prima dată am cerut sfaturi pe TPU.Mia fost frică de efectele adverse și din păcate s- au adeverit… Mi- a răspuns un utilizator: Cosmin86 de are o poză cu un leu și a...? (mai mult)
Https://youtu.be/RwxHMWZBMSI?si=sn6LEfqemPGR-wFv Ce părere aveți? Eu, personal, nu m-am gândit niciodată la asta, dar cu cât stau și cuget mai mult, cu atât mă aflu mai de-acord cu Tolkien.
Buna ziua. Am si eu o întrebare. înregistrările telefonice sunt înregistrate? Indiferent unde suni sau sunt doar locuri anume unde convorbirile telefonice sunt înregistrate. Menționez ca nu locuiesc...? (mai mult)
Bună fetelor! ce suplimente luați sau ce tratament faceți la parul vopsit decolorat blond care se rupe, a fost rupt la salon iar acum a crescut în partea de sus s- a Indesit dar lungimea se rupe,...? (mai mult)
Bună fetelor! ce suplimente luați sau ce tratament faceți la parul vopsit decolorat blond care se rupe, a fost rupt la salon iar acum a crescut în partea de sus s- a îndesit dar lungimea se rupe,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?