Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
După ce te înscri la școala de șoferi după câte ore de condus va fi sala?
Bună,credeți ca exista vrăji de iubire? Dacă da, în ce constă? Întreb pentru ca tot aud cum ca vrăjile de genul există și ca ar da rezultate
Buna seara. ma adresez doar cunoscatorilor, si/sau persoanele care au trecut prin asta. care credeti ca este mai usor pentru scoala de soferi? sfantu gheorghe sau Brasov? sunt prins cumva intre astea...? (mai mult)
Vouă chiar nu vi se pare ciudat ca toată lumea se îngrașă foarte mult de la fast food? Ce are mâncarea fast de are atâtea calorii?
Va mai fi ceva asemănător cu Trilulilu? Și dacă Dailymotion este francez exista și un site cu videoclipuri german?
De ce fața lui Halsey pare mai alungita de la un timp? Înainte era mai rotunda...
Salut, am o perioada de o luna de cand contul meu de Instagram a fost suspendat, nu este o problema asa mare dar nu mi pot face alt cont de Instagram si cel mai ciudat este ca incerc cu numarul meu ...? (mai mult)
Cum vi se pare cozonacul cu diverse umpluturi: mac, nucă de cocos sau nucă măcinată obișnuită în care se adaugă felii de ananas? Ati încercat?
Ce parere aveti despre agentia imobiliara investopedia?
De ce a devenit Anglia asa periculoasa? Nici nu mai poti sa te plimbi pe strada de teama ca te omoara cineva din senin. Adica si la noi sunt crime dar majoritatea se intampla in familie, intre prieteni. ...? (mai mult)
Cum caracterizati un om care va jigneste urat in timpul unui conflict banal, dar se arata foarte deranjat ca ii trantiti si voi cateva vorbe care ii lezeaza orgoliul? Deci, el are voie sa jigneasca, ...? (mai mult)
Buna seara! Daca am fost deja admis pe un loc la buget,pe care l am și confirmat,dar la a doua opțiune,e posibil să rămân acolo, in cazul in care se vor retrage și voi urca la prima opțiune?
Ce inseamna pentru voi spiritualitatea? Cum o definiti?
Iar va deranjez))))) Cazul elodia se mai știe ceva? Au Găsit- o pe Elodia? Știu că cioacă a omorât- o și el era polițist în Domeniul criminalistică oare chiar a reușit să- și ascundă fapta...? (mai mult)
Daca invat legislatia de scoalarutiera, e ok? Voi lua sala?
Buna TPU! Astazi de dimineata am deschis tik tok ul si ma uitam cabd brusc imi apare ca o gramada se fisiere sau aplicatii se inchid, un fel de notificare dar pe mijlocul telefonului
Buna mai stie cineva desenea aceea de pe minimax in care o fetita fuge de acasa si ajunge in alta lume unde acolo se intalneste cu un arici si cu alti prieteni iar ea transforma o zana rea in una buna ...? (mai mult)
Stie cineva cum functioneaza darkweb? http://darkwebynpsghunmdbpxbkd2borahatfv3zhjrjlfs5zyajgtjxmdcbxad.onion/ spre exemplu link- ul de mai sus, oamenii dau bani sub forma de crypto fara sa faci...? (mai mult)
Buna, am depus dosar la 2 facultati din Iasi si la ambele sunt pe lista de respinsi/in asteptare. oare am vreo sansa sa intru? La facultatea de litere(traducere si interpretare) sunt nr 16, iar la filosofie(resurse...? (mai mult)
Cat de prins de trecut esti?
Intrebare pentru cine e fan sucuri, bauturi racoritoare etc. Nutritionistii sa se abtina. Ati vazut ca a aparut Fanta tropical in magazine. Nu vi se pare ca seamana cu Frutti Fresh ala de toate fructele?...? (mai mult)
Ati avut parte vreodata de violenta domestica?
Dece Pedofilii nu primesc pușcărie și detenție pe viață? La ce rost mai are sa lași un bolnav mintal în societate dacă el ca individ este bolnav mintal și are fetișuri tentați dorințe fapte...? (mai mult)
Hei, ieri mi se stricase panoul de curent și abia a găsit mama un electrician, însă omul a ajutat- o doar cu panoul de control, dar am mai avea prize de pus, becuri, lustre pe ici colo și omul...? (mai mult)
Hei TPU, Rog cei din Arad sa raspunda, Stiti clădiri/case/fabrici abandonate in Arad in care poti intra inauntru, pentru a face un vlog? As prefera in zona Aradul nou/centru etc..Va rog fara comentarii...? (mai mult)
Buna ziua mananc putin munecesc mult si slabesc mult nu mai am grasime pe obrajii ce trebuie sa fac vreau sa am obrajii plinut am 1, 69 60 kg in trecut aveam 65 kg mai mult sa tras la obraji se vede...? (mai mult)
Credeți că majoritatea femeilor au fantezia sa fie făcute poștă?
Dedicați-mi o melodie. Cea mai frumoasă melodie primeşte fundă. Hai, ce mai aşteptați?
Bună ziua! Dacă eu am dat titularizarea pentru un post în învățământul preșcolar și nu îmi convine niciun post scos, pot să-mi aleg și din învățământul antepreșcolar? Mulțumesc!
Fii tu însuți şi spune ce crezi pentru că cei care contează nu se supără iar cei care se supără nu contează. Sunteți de acord cu această afirmație?
Ce înseamnă când visezi 4 fantome mirese? Nu știu m-am trezit foarte speriată
Cât costă un ou de struț și de unde îl iei?
Vaii, va rog un sfat? Cum ati scapat de anxietate sociala si depresie? Ca nu mai pot
Salut! Un agent de politie are voie sa te opreasca/legitimeze daca nu te afli in jurisdictia lui Este un individ la mine in comuna este politist dar nu la sectia din comuna si sta imbracat in politist...? (mai mult)
Stiu ca la medici se obisnuieste sa se dea atentii (obicei prost daca ma intrebati pe mine), la spitalele de stat, dar voi dati atentii si la laboratoarele de analize? Laboratoare private care fac bani...? (mai mult)
Cum de stiu casieritele din capul lor cat sa de a rest? Am fost la un magazin avea casa de marcat veche, scria doar banii pe care trebuie sa i achiti nu si restul.Mi se pare uimitor cat de destepte...? (mai mult)
Dupa sex am o durere usoara la testicolul drept Si urinez greu in aceea zi
Salut mă ce ai mă cu oamenii ăștia de ce ii prostești in halul asta? Mă ți-au făcut ceva?!
Salut,aș dori să lucrez la superbet am doar 8 clase iar în prezent urmez seralul, mă pot angaja? știe cineva conditiile de angajare?
Cat de mult va pierdeti timpul pe tik tok sau insta?
Bună,am și eu o nedumerire.Am o soba de fontă cu care încălzesc o cameră. Oare se întâmplă ceva dacă e chiar lângă o priza de curent? În acea zona am hornul.
Bună! La examenul medical pentru mapn se pot pica candidați din cauza cicatricilor?
Unde se trăiește mai bine, mai de calitate sa zic așa, comparând USA cu Germania? Mulțumesc
A pus un user o întrebare aici care a fost ştearsă. Se referea la faptul că se foloseşte tehnologie medicală militară sau polițienească pentru a ataca creierul sau vederea oamenilor. Ce părere...? (mai mult)
Mai există oameni buni prin poliție,armată, magistratură şi servicii secrete? Am observat că toate scursurile societății lucrează în domeniile astea.
Se retrage Joe Biden de la candidatura presedentiei SUA? E adevarat?
Buna TPU! Credeți că românii sunt mai buni la suflet decât tiganii? Experienta de viata ce va demonstrat? Serios, oare între un țigan și o țigancă o fi iubire mai mare decât între un roman ...? (mai mult)
De ce barbatii din ziua de azi nu stiu sa mai ofere o floare unei femei? De ce sunt numai cu vorbele, si nu demonstreaza iubirea prin fapte?
Buna ziua! Iubitul meu e in Germania și a primit contract de demisie cu intelegere de ambele părți in timpul concediului medical. Acesta a fost in Romania timp de o luna, nu a mai primit bani de la...? (mai mult)
Buna! stie cineva se unde as putea achiziționa un Pick-up la un preț accesibil?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Auricape întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!