Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Ce e acel triunghi cu un ochi și de ce este peste tot? Pe banconata de un dolar din America, la noi pe casa Iuliei Hașdeu, ba chiar era și un desen unde Gravity Falls unde era triunghiul asta cu un...? (mai mult)
Credeți că concluzia mea este greșită? Am ajuns la concluzia ca oamenii fac rău din lipsa de ne validare și atenție iubire sau afecțiune sau din prostie. Adică de ce să faci rău? Dece să...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda un make-up pentru dinți adică să îi am albi atunci când ies din casa?
Întrebare pentru femei. Voi ce ați alege între o viață solitară și depresivă, dar independentă, liberă și o viață, da, poate ceva mai iubăreață și plină, dar dependentă de un...? (mai mult)
S a deschis in Tg jiu fabrica de stingatoare? Dar cea de la Drobeta Turnu severin e mare? Are multi angajati?
Bună seara! As avea o întrebare. Nu am primit bursa ces din luna martie, pana în martie nu am primit nimic, și nici din martie pana acum nu am mai primit nimic, de la școală mi- au zis ca ei ...? (mai mult)
Cate mg de nicotină si gudron au pall mall s-line turquoise?
Sunt sigura ca daca stati pe net ati auzit de scandalul cu Sanziana Negru care a facut reclama la Lidl la Electric Castle (a cumparat o sacosa cu produse, le- a aratat pe camera, apoi cineva a vazut-...? (mai mult)
Salut,de 2 zile tot verific setările dar nu găsesc nimic neobișnuit, am schimbat fotografia de profil dar nu apare deloc in flux/ noutăți, apare doar pe profilul meu daca intra.ce e de făcut?
Daca o fata mi- a spus ca putea fi cu cineva ca a avut sentimente dar ei nu s- au intalnit deloc, nici macar nu s- au afisat sunt chiar sentimente de dragoste sau altfel? Ma gandesc ca n- ai cum sa te...? (mai mult)
Are cineva adhd? Și ar vrea să ținem legătura?
Buna ziua, ce cămine studențești de stat sunt aproape de facultatea de administrare a afacerilor?(unibuc)
Astia de la meteo sunt sanatosi? Dupa atatea zile, chiar saptamani cu 30+ grade, sa nu mai zic cate zile cu 40+ grade au fost, vin si zic "fratilor, se strica vremea, vine vreme urata, cu ploi,...? (mai mult)
Unde pot gasi un club/ o sala de conferinte pentru persoanele introvertite?
Dacă propaganda woke conform Proiectului 2025 va fi interzisă la anul, atunci cum va afecta aceasta Netflix. Proiectul 2025 consideră orice propagandă LGBT (inclusiv media care conține personaje ...? (mai mult)
Unde ați fost/veți merge în vacanta? Cheers
Nu am emotii. Da, nu simt absolut nici un fel de emotie niciodata, pur si simplu parca as avea o singura emotie si pe aia o simt mereu. Nu am empatie, nu ma simt vinovat niciodata (ex fur din magazine...? (mai mult)
La cât reglați aerul conditionat sa se facă mai rece sa se răcorească mai bine?
Bună, am și eu o nedumerire, poate ma poate ajuta cineva cu un răspuns.Fiul meu a terminat anul 1 la Facultatea Științe Aplicate e integralist are și bursa dar el este la taxa ca deși anul trecut...? (mai mult)
Buna ziua. Sunt curier la Tazz (bicicletă). Voi cât aveți multiplicator? Eu am maxim 1.48, la o comandă de 4km am luat 16lei si la sfârșit de săptămână mai am în raport si o - taxa de transport-...? (mai mult)
Ce superstitii aveți? Cheers
Am raportat un anunț pe YouTube în care erau niște imagini explicite! Se poate întâmpla ceva cu contul meu de YouTube dacă ei considera ca anunțul este explicit și nu poate fi dat jos?
Ce cauta imigrantii de sex masculin in Europa, dacă începe războiul in Romania eu voi fi obligat sa ma prezint la armata altfel voi fi condamnat pentru dezertare, dar de ce acceptam barbati din Orientul...? (mai mult)
Ce va plac mai mult: cainii sau pisicile?
Presedintii umbla non stop cu garda de corp?
Zacuscă, salata de vinete sau salata de icre de pește, care este preferata voastră din astea trei?
La ce dai bacul pe profil de industrie și alimentație?
De ce nu ies romanii in strada? Eu nu prea am treaba cu Romania, dar in fiecare zi citesc despre scumpiri si noi taxe, cum pot fi oamenii atat de pasivi?
Pentru o nunta restransa (30 de oameni) as avea placerea de a gati eu mancarea pentru invitati. Credeti ca daca inchiriez un spatiu si ma ocup eu de mancare si tacamuri, va fi posibil sau e cam...? (mai mult)
Buna! Daca am picat sala in Ploiesti Prahova si nu sunt locuri disponibile peste 15 zile ma pot prezenta sa dau sala fara reprogramare?
În iulie ( la începutul lunii ) am avut examenul de certificare profesională nivel 3, după mi am depus cererea pentru continuarea studiilor liceeale în cadrul aceluiași liceu. Care e un "Colegiu"...? (mai mult)
Va intreb pe voi cei care aveti experienta cu livratorii de mancare: E posibil sa accepte sa urce zilnic 8 etaje pe scari pentru a livra mancarea? E vorba de cateva luni de zile.
Ați dat vreodată nas in nas cu ursul?
Incalzirea globala reprezinta o problema pentru voi, sau nu vi se pare atat de important acest fapt?
Cine imi da un link de la regenersis am o tabletă Samsung Galaxy tab a8 si vreau să verific dacă este la ei
Ați simțit vreodată că viața e nefolositoare?
Cine a renunțat sa facă reclamație la POLITIE DE RUSINE după o TEAPA luata din NEGLIJENTA sau chiar PROSTIE? Momentul ala când realizezi ca vor rade și cu fundul de tine la Politie!
Cine a trăit prin anii 90 " momentul SINISTRU când a găsit bucăți de ziar între banii schimbați la bisnitari / valutisti? Cine a realizat pe moment TEAPA sau s- a trezit mai târziu cu ziarele...? (mai mult)
Daca stau prea mult pe telefon devin mai prost? Nu vreau sa mi se strice viitorul. Is in a 6 a si in a 5 a am luat bursa dar tot nu sunt sigur
Ce cărți sunt, de regulă, recomandate la orice facultate de litere ( lb. și literatura română, secția limba ) în decursul anilor de licență?
Trăim într- o lume în care funeraliile sunt mai importante ca și decedatul, căsătoria e mai importantă ca iubirea, aspectul e mai important decât sufletul. Trăim într - o cultură de ambalaj...? (mai mult)
Vă salut! Consumul de apă contribuie la detoxifierea organismului? Mulțumesc!
Credeți că a fost ucis Andrei Versace sau s- a sinucis? Se spune că e un clip cu el într- o baltă de sânge și vânat pe mâini, picioare, spate! E și un clip pe TikTok când sunt niste pete de ...? (mai mult)
De cand eram copil mic, nu aveam par. Nici acum nu mi-a crescut par. Ce sa ma fac?
Ați fi de acord cu predarea unor cursuri de supraviețuire în scoli și licee? Sa învețe și tanara generație sa se descurce în situații critice!
Vă salut! Pe lângă un regim alimentar adecvat și echilibrat, consumul de apă peste medie joacă un rol important în detoxifierea organismului? Mulțumesc!
Cum sa treci peste o trauma psihologica puternica? In adolescenta tata foarte tare ma batea, chiar pana la sange uneori.Acum e de ajuns el sa ridice tonul un pic mai sever si eu retraiesc din nou traumele...? (mai mult)
Este mult sa bei 3-4 in 8h? Beau la munca atat, plus sa zicem 2l acasa cand ajung. O fi prea mult? am auzit pareri diferite. Ori ca e bine sa bei multa apa, ori ca cei prea mult strica, si e limita
Ce expresii va enerveaza cel mai tare? Sau ce v-ati saturat sa auziti
Bună! Știe cineva cum se completează corect un plic autoadresat? Din câte am văzut pe net, se scrie pe primul plic adresa Destinatarului, i- ar pe al doilea adresa mea. Dar întrebarea mea ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Auricape întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!