Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Cum sa treci peste o trauma psihologica puternica? In adolescenta tata foarte tare ma batea, chiar pana la sange uneori.Acum e de ajuns el sa ridice tonul un pic mai sever si eu retraiesc din nou traumele...? (mai mult)
Este mult sa bei 3-4 in 8h? Beau la munca atat, plus sa zicem 2l acasa cand ajung. O fi prea mult? am auzit pareri diferite. Ori ca e bine sa bei multa apa, ori ca cei prea mult strica, si e limita
Ce expresii va enerveaza cel mai tare? Sau ce v-ati saturat sa auziti
Bună! Știe cineva cum se completează corect un plic autoadresat? Din câte am văzut pe net, se scrie pe primul plic adresa Destinatarului, i- ar pe al doilea adresa mea. Dar întrebarea mea ...? (mai mult)
Este adevărat că pentru a te vindeca de o iubire neîmpărtășită sau toxică și pentru a începe o relație autentică, trebuie să încetezi să mai ai sentimente puternice pentru acea persoană,...? (mai mult)
De ce nu se poate pune cenzura pe Facebook la fel ca pe tik tok? Voi ati vazut ce oameni rai si tampiti la propriu sunt pe acolo? De ex de fiecare data cand apare o stire cu o fata disparuta, un copil...? (mai mult)
Credeti ca Romania mai are o șansă? In primul rand să fie demanelizata, detiganizata si sa revenim la valorile ortodoxe nationaliste cum era in perioada de dinaintea primului razboi mondial, din păcate...? (mai mult)
Trebuie sa ajung la un film miercuri dar totodata ar trebui sa merg si la munca, ce motiv sa bag? Ca doar lucrez la zi? Cam stie ca plec la film dar ce sa zic ca eu vreau sa ma duc
Visul meu imposibil e sa ajung și să vizitez America (Statele Unite) Intr- o buna zi. Nu cred că am să am posibilitatea asta in viața, e prea scumpa America, asta e. Visul vostru imposibil de ...? (mai mult)
Salut, Cum vedeti situatia actuala geopolitica la nivel international? Condamnati invadarea Rusiei in Ucraina? Cum vedeti urmatorii 100 ani? Sunteti de parere ca Rusia va ataca NATO? Are Putin astfel...? (mai mult)
De ce nu pot să fiu și eu o femeie măritată? Acelea sunt gata să ajungă lângă Elena Udrea?
Salut, e adevarat ca dusul rece ( doar cu apa ) usuca mai putin pielea decat apa fierbinte? sau calda? si are beneficii dusul rece?
De CE cred unii useri ca tpu.ro este vreo agenție de impresariat ca tot cer numere de telefon de la diverse persoane publice *( cântăreți, actori )?
In Iași exista magazine de cristale?
Acum, ca Joe Biden si- a anuntat retragerea din cursa pentru un nou mandat, care credeti ca ar trebui sa fie candidatul Pardidului Democrat la aceasta functie? Kamala Harris, Michelle Obama, Mitt Romney,...? (mai mult)
Bună seara, În cât timp primesc bani în contul meu Brd dacă mama mi-a trimis din Italia transfer euro de pe cardul iei?
Considerați botezul creștin ortodox cu scufundarea unui bebeluș în apa periculos? Sau un pic " ciudat " ca un bebe sa fie expus dezbrăcat?
Cum iti dai seama ca un baiat/barbat sta cu tine doar pentru corpul tău? Vreau cat mai multe raspunsuri! :)
Creste numărul de barbati peste tot în lume, de exemplu în China este un deficit uriaș de femei și în România barbatii tineri sunt mai mulți deocamdată cu foarte puțin, credeți ca în timp...? (mai mult)
Am nevoie sa discut cu cineva.nu mai pot am probleme cu soțul, și a făcut o amanta și mi scoate ochii și me certăm mereu că nu am făcut nimic pentru el.ca am stat 27 ani degeaba..eu îl iubesc...? (mai mult)
Ce credeți că se va întâmpla dacă în viitor producția agricolă din Câmpia Munteniei sau mai bine zis Câmpia Română va fi de 10, respectiv de 100 sau chiar de 1000 ori mai slabă decât în...? (mai mult)
Soțul meu are pe pagina de mesinger aceas persoana pot să o blochez depe pagina mea
De ce nu reușesc sa îmi fac și eu o relatie de lunga durata de fiecare data cand ma pun împreună cu un baiat ma minte și automat renunț! Consider ca nu ma iubește ca nu vrea nimic serios. De ce...? (mai mult)
Joaca cineva Brawl Stars?
AirPods Pro (gen.2) cu carcasa de încarcare MagSafe (USB-C) merita prețul de 1 299, 98 Lei
Salut e bine sa pun un robinet la un butoi? Sau farm butoiul și se slăbește...
Când o persoană are telefonul stricat i s-ar fi spart și spune că nu mai are wazzap Facebook dar primește mesajele pe wazzap...
Am nevoie de ajutor pentru a găsi un număr de telefon
De ce orice arie de filmare este închisă circulației publice?
Are dreptate vecinul sa- mi ia catelusa si sa o ucida din cauza latratului? Sustine ca el a facut reclamatie si nu s- a rezolvat fiindca mama mea si cu mine nu am raspuns la bataile lui agresive din usa...? (mai mult)
De ce de obicei când oamenii oferă flori nu pun şi o felicitare cu câteva cuvinte scrise pe ea?
Bună ziua! Dacă dorești să construiești un spital, o școală, creșă, etc., de la cine poți obține fonduri pentru asta?
De ce credeți că atunci când bărbații preiau conducerea conversației cu o femeie, femeia devine brusc mai puțin interesată de acel bărbat sau deloc interesată?
Voua va place sa mergeti la plaja? Adica si eu mai merg la mare, sa vad marea, dar nu inteleg ce face lumea atata pe un prosop sau sezlong cu burta la soare? Nu va plictisiti? Nu va ustura pielea? Ca...? (mai mult)
Salut daca am luat amenda in dimineata asta de la politia locala cred ( nu eram la fata locului ) cand o voi primi? si in weekend sau doar in timpul saptamanii
Ati plecat vreodata singuri in vacanta? Cum a fost, daca ati reusit?
De ce nici o femeie nu recunoaste, ca este instabila emotional? Este o problema psihica, in care ele nu isi dau seama? Sau pur si simplu, ele considera ca fiind femei isi pot permite sa faca asta? ...? (mai mult)
Bună seara! As vrea sa fac o cercetare ce implică interviuri cu prostituate din toate categoriile. Întrebarea ar fi: cum aș putea intra în contact cu o prostituată de lux? Mulțumesc
De ce nu mai putem sa facem concerte și festivaluri ca înainte, de ce acum trebuie sa fie scandal, droguri, înjurături și oameni morți sau care ajung la spital? Parca când era în voga muzica...? (mai mult)
Începe al treilea razboi mondial? Sau măcar Romania va fi implicata într-unul?
Bună TPU! Vreau să mă mărit! Ce să fac?
Bună! Acum 7 ani când am dat bacul, am luat doar la o materie, acum dacă aș vrea să îl dau iarăși, trebuie să dau iarăși la toate materiile sau doar la materiile la care am picat?
E una sheilla si unu Mario care mi-au zis ca ei au puteri telepatice, ii credem?
Bună ziua, am o întrebare. Legal, ai voie să filmezi polițiști/jandarmi când vin să te legitimeze și să efectueze un control corporal? Menționez ca de câte zile ma opresc încontinuu, ma ...? (mai mult)
O întrebare pentru băieți, cu cine ați prefera să ieșiți la o pizzerie dacă ați avea de ales între cel mai bun prieten/fratele de cruce pe de- o parte și prietena și o soră ați fi nevoiți...? (mai mult)
De la cei care au trecut prin asta as dori un sfat cum fac sa nu ma mai deranjeze stiind ca fosta isi cauta alta relatie cu altii?
Ce telefoane imi recomandati dupa urmatoarele criterii: Ecran mic sub 6' inch, greutate 160gr, rezistent la apa. Voi folosi pentru functiile de baza google maps, whatsapp, Facebook etc. Asa pana ...? (mai mult)
Salut oare daca am vârstă de 15 ani pot sa imi fac card de revolut dacă am acordul părților?
Salut, de la o vreme am observat ca se dorește o revenire a statului femeii la aceea de casnica, supusa bărbatului, întreținută și dependenta de barbat și sunt puțin îngrijorat ca societatea...? (mai mult)
Cum pot pe telefon(iPhone) pe Minecraft de pe versiunea 1.21.2 sa schimb pe versiunea 1.20.15?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!