Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Am făcut in perioada fertilă,mai exact cu o zi înainte de ovulație, am făcut o neprotejat însă a apucat să își de a drumul când era scos deja. Sunt totuși riscuri de ceva?
De ce in general, femeile considera ca a te ingrasa e un lucru bun? Am tot intalnit tipe, in ultimul moment care mi- au spus ca doresc sa se ingrase, ca sa aiba forme. Altele care chiar erau plinute,...? (mai mult)
Bună! Revin și eu cu o problemă. Nu știu dacă am menționat până acum, faptul ca am fost și ținta unor atacuri malefice din partea unor vecini. Asta el deja durează de ani de zile. Certuri din...? (mai mult)
Bună, acum 6 săptămâni am născut cu cezariană. Și de atunci tot sângerez, s- a oprit vreo 4- 5 zile și a început iarăși. Și de două zile a început puțin mai tare și am crampe, e normal...? (mai mult)
Considerați că Wilhelm al II- lea al Germaniei avea probleme psihice? Am fost șocat să citesc, documentându- mă despre tratatul de la Björkö din 1905, că Wilhelm al II- lea l- a amenințat...? (mai mult)
Salut! Am nevoie de niste citate pentru poza din albumul de absolvire a liceului. Am tot stat si m-am gandit la ceva amuzant, de care sa imi aduc aminte razand. Multumesc anticipat!
Care dintre voi a fost fan în adolescență al acestui serial animat? Doar de curiozitate, dacă nu greșesc, am auzit că în S.U.A. ar fi existat astfel de fani și eram doar curios dacă sunt și...? (mai mult)
Cui ii mai place de Andreea Bostanică? Recunosc că îmi place.
Cainii sau pisicile? Care va plac mai mult?
Mi se intampla aproape mereu ca atunci cand aprind un veo sa aiba gust de ars iar asta mi s- a intamplat la 2 aparate glo diferite, unul hyper X2 si unul hyper pro, daca s- a mai confrunta si altcineva...? (mai mult)
Salutare, nu mai rezist efectiv. Caldura m- a distrus psihic/fizic, de 1 saptamana am o stare generala cum nu am mai intalnit vreodata, mai mult decat atat, am racit un pic, simt o iritatie in ...? (mai mult)
Acum cu Trump vine războiul mondial?
Ce părere aveți de taxi uber?
Bună tuturor Doresc să trimit un plic în străinătate, i- ar pentru acest lucru am nevoie ca, pe plic să fie atât timbrul Poștei Române cât și timbrul țării unde vreau să trimit plicul....? (mai mult)
Va salut am si eu o intrebare, am 23 de ani am fost operat de fimoza si nu gasesc raspuns nicaieri … spuneti mi si mie cand o sa scap de sensibilitatea asta mentionez ca e a 3 zi de la operatie … ...? (mai mult)
Dacă tot avem utilizatori ca IonelFlorianUrzica și Niveluri care cred in existenta vizitatorilor spațial fără dovezi, sunt curioasa pe ce site- uri intra și ce carti citesc de ajung sa creadă in...? (mai mult)
Salut prieteni. Vreau sa ii cumpăr iubitei mele un buchet de flori de 30 lei și ceva bomboane cu 13 lei, care ma poate ajuta cu oricât, am rămas pe 0, pe 19 iulie este ziua ei. Care ma poate ajuta...? (mai mult)
Mi am facut piercing in buric acum o luna si l am dat jos pentru cateva ore iar apoi s-a astupat, pot da altul sau trebuie sa astept ceva timp?
Care este scopul, sensul rețelelor sociale că socializarea e tot mai scăzută?
Buna TPU as vrea daca se poate sa ma ajutati cu niste materiale online pentru porbele de diferenta la latina, muzica si desen ( as vrea mai mult la latina decat cele 2)
Vă salut! Pentru posesorii de laminatoare Leitz iLAM Home Office, A4. Care sunt părerile voastre despre acest laminator (brand Leitz)? Mulțumesc!
Salut, vin și eu c~o problema.Am observat la alte persoane ca Isi dau seama din prima cum merg treburile.Mie imi i- a ceva timp sa analizez situatia, chestia asta ma frustreaza. Uneori am senzația ca...? (mai mult)
Despre Transpiblock. Acest deodorant are efect cum zice in reclamă sau nu-i nimic de capul lui?
Ce va poate salva viata, frica sau curajul? Exemple? Cheers
Salutari, cum pot deveni masculin? am crescut fără tata de mic, am avut probleme în familie când eram mai mic cu mama mai ales, ca ea s- a îmbolnăvit de schizofrenie și cred ca acest lucru m-...? (mai mult)
Buna ziua am cont la post bank card visa gold.am minus 1600 de euro de platit si nu îmi da voie să intru în cont, e posibil sa am contul blocat? Oare dacă trimit bani in contul ăla meu din Germania...? (mai mult)
Voi mai suportati canicula? Ca eu ma zvarcolesc noaptea în pat de-mi vine sa dorm sub pat.
Care sunt fructele voastre preferate și de ce?
Ce inseamna "hap tio baht"? dau funda
Întrebare pentru fanii vechii serii MLP (foști brony și pegasister) care se uitau în perioada anilor 2000 ( la versiunea veche din anii 80 https://www.youtube.com/watch?v=NOd0cnbCXkY). Ce v- a plăcut...? (mai mult)
Sunt singură de 13 zile. Leșin prin casă. Ce să fac?
Ce credeți, trăim într-o lume superficială sau nu? Vă rog să oferiți argumente pro și contra.
Este adevărat că, în zilele noastre, a avea un iubit sau o iubită este adesea echivalent cu a avea pe cineva care îți place? Ceea ce vreau să spun prin aceasta este că mulți confundă iubirea...? (mai mult)
Vă salut! Pentru posesorii de laminatoare GBC Inspire +. Care sunt părerile voastre despre acest laminator (brand GBC)? Mulțumesc!
E periculos sa fac glovo pe bicicleta in vremea asta?
TPU,ce urâți cel mai mult la voi? La mine e frica.
Bună! Poveste cam lunga! Scuze. Am început sa am o depresie, stare de anxietate... în prima faza faceam atacuri de panica în jur de 5 minute după îmi reveneam, nu mai aveam nimic. După am început...? (mai mult)
Bună seara! Voi credeți în superstiții? Mai ales cele cu cucuveaua? Tot aud ca nu este bine când cântă!
Asa e ca sare inima in voi? https://www.youtube.com/watch?v=lWZzlHQXhkQ
In ce orase din Romania v-ati muta, daca ar fi sa alegeti?
Îmi puteți da numărul lui Bogdan Iancu? Acela care apare în show-urile lui?
Heya, vreau sa fac un retur și mi se cere data ridicării, asta se referă la data când am dat comanda de produsul respectiv sau când vreau eu sa vina curierul sa ridice coletul?! Lol, mi- e ca adaug...? (mai mult)
Bună,cate kg trebuie sa ai la 1, 70 înălțime? 70 kg e mult?
Bună Tuturor, am nevoie de sfaturile dvs. Sunt o persoană foarte deschisă și îmi place să vorbesc cu oamenii doar ca uneori (la locul de muncă) mi se pare ca împărtășesc prea multe lucruri ...? (mai mult)
Bună ziua! Cum pot să fac să am internet (wifi) de la mine acasă la vecini? Am tras cablu TV!
Vă place să faceți oral la un bărbat?
Care limbi străine va plac și care nu va plac deloc?
Bună ziua! Ce părere aveți despre colonizarea Lunei și a lui Marte, dar și despre posibila împărțire între SUA și China a celor două și despre trimiterea primului om pe Marte?
Voi cum ați cataloga un om care "vă face să vă simțiți" constant ca un "nimic", dar apoi tot când voi deveniți acel nimic, vă spune chestii de duh ca și când chipurile vă ridică ei? Sau ...? (mai mult)
Buna! Stie cineva cum pot face ca o persoana cu care vorbesc pe Instagram sa nu imi mai apara in mesaje ci daca imi scrie sa intre inapoi la cereri de mesaje? Tin sa mentionez ca eu nu il urmaresc ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice