Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Bună ziua! Ce avantaje sunt in meseria de asistent farmacist și fitoterapeut? Ce ne ajuta pe noi mai mult? Doctorii sau medicamentele?
Salut, erau prin 2010 la Taraf 2 emisiuni, una era la ora 16 prezentatoarea era nevastă sa lu' Ion Petrișor, și la ora 20 era altă emisiune prezentată de "Mona" dansatoare din clubul Milion Dollars....? (mai mult)
Vă salut! Care dintre marii retaileri (Emag, Evomag, Altex, Flanco, Cel, Rombiz etc.) acceptă utilizarea cardului de primă didactică în magazinele online/site, nu în cele fizice/showroom? ...? (mai mult)
Ajungi la o vârstă în viața când îți este teama sa mai încerci,de frica dezamăgirilor, voi cum gestionați teama asta de a încerca?
Acum 10- 15 ani erau mai mulți pomi și mai multe spatii verzi prin București! Acum i- au eliminat pe aproape toți și se mai și întreabă de ce este mult mai cald, oare nu exista nicio cale sa readucem...? (mai mult)
Bărbaților le plac femeile tatuate? Cheers
Stați mai mult în casă pe o așa caniculă extremă?
Hai la pepeni! Bă fraților, m- am săturat de vânzătorii ăștia ambulanți care trec pe stradă zilnic cu goarna urlând hai la pepeni, cartofi, cumpar fier vechi etc... Pe unde locuiesc eu ...? (mai mult)
Sunt intr- o relatie la distanta de un an cu o femeie casatorita si singura modalitate prin care pot vorbi cu ea este printr- un cont de socializare de- al unei colege de munca de- ale ei. Intr- unul din...? (mai mult)
Bună. Ideea e că noaptea, eu nedandu- mi seama, mă mișc foarte mult in pat de colo colo. Simt nevoia sa ma întind si să am nevoie de spațiu foarte mult ( am niște poziții de somn destul de ciudate...? (mai mult)
Care va plac mai mult: câinii sau pisicile?
Dacă ursul a fost omorât, de ce vânătorul a primit dosar penal? Ursul vroia să atace salvatorii care incercau să recupereze cadavrul fetei. Consider că ursul era o amenințare pentru cei vii.
Hey TPU, are vecina mea un cocos care ma scoate din sarite, am geamul chiar langa curtea ei, simt ca innebunesc, ma trezeste seara la 12:00 apoi dimineata la 4, ce as putea face? Imi vine sa arunc...? (mai mult)
Calamitati naturale:case distruse,inundate,vedeti ca conducatorii care recomandau construirea de blocuri si nu de case, aveau dreptate? Plus ca casele ocupa si teren degeaba si nu sunt sigure.
Recent, am purtat niste debate- uri pe tik tok cu niste adolescenti in jurul varstei de 14- 19 ani, care credeau in dumnezeul crestin. Iar eu le ceream ca un om normal, dovezi, si ce credeti ca imi...? (mai mult)
De ce e românul e gică contra?
Când vin controlorii ratb la om și ii arata legitimația, oamenii de unde pot știe ca nu e falsificata?
Bună! Sunt în clasa a 5 a și sunt cea mai deșteaptă din scoala. Părinții mei nu sunt pretențioși sa fac totul corect, dat eu da. Știți și voi cum este sa fi declarat ca fiind ceva mai special...? (mai mult)
Salut, am nevoie de ajutor de orice fel. Sunt hărțuit online cu poze cu mine după ce mi- a fost spart telefonul de niște persoane din Lituania. Pozele cu mine deja s- au făcut publice, dar nu asta...? (mai mult)
Daca un om vine la voi acasa si zice ca: - Suportul de la hartia igienica e prafuit - A gasit cateva fire de par in cada - Teava de apa de sub chiuveta nu a fost stearsa - Teancul de caramizi din...? (mai mult)
Buna! Cineva a făcut cont fals recent cu identitatea mea, îmi fura și postează poze și pune descrieri urâte. Cum pot sa fac sa nu mai apară contul ăla, să nu exista pe Facebook? Am dat eu ...? (mai mult)
De ce unii bărbați tineri necasatoriti preferă relatii cu femei divorțate si avand copii in îngrijire, cand sunt atatea fete tinere necăsătorit ce abia așteaptă căsătoria?
Unde va place mai mult: la munte sau la mare?
Câte sinagogi există în România? Câte dintre acestea sunt funcționale (utilizate fie ca muzee, fie pentru slujbe de către comunitatea evreiască, fie în alte scopuri) și câte în paragină?...? (mai mult)
De ce Romania nu trece grabnic la moneda euro?
Se transmite Paksi - Corvinul Hunedoara la tv?
La ce ajuta piercingurile puse in limba?
Buna. Cum fac sa nu mai aiba treaba Threads- ul meu cu insta- ul? Inteleg ca au treaba una cu alta, dar parca prea de tot. Nu urmaresc pe nimeni, am cativa urmaritori dar un comentariu daca dau, primesc...? (mai mult)
Referitor la fata de 19 ani care a fost atacată de urs, de ce autoritățile pun pe locul 1 urșii și alte sălbăticiuni și pe locul 2 oamenii și animalele domestice? Să le fie rușine Cei cu drepturile...? (mai mult)
Bună ziua! Sunt plafare care sunt închise sâmbătă și duminică?
Ce superstitii, temeri, frici aveti?
Salut, ce considerati ca ar trebui sa fac in aceasta situatie, aveti sfaturi sau orice in legatura cu asta? Am aplicat pentru un job de barista in mall, nu este vorba de oameni beti sau abuzivi, e ...? (mai mult)
Bună ziua! Care apa este mai bună? Apa plata, apa de canal sau apa minerală?
La ce va ganditi si cum procedati atunci cand o pisica neagra va taie calea?
Pot face live pe Youtube cu samp pe I5 4460 3. 20ghz 16ram gtx 4 ram 1hdd?
Vad zilnic intrebari imbecile si pline de greseli gramaticale, ma face sa ma intreb de nivelul de inteligenta al celor care folosesc acest ''forum'' daca putem sa- i spunem asa. Din pacate majoritatea...? (mai mult)
Care este mâncarea dvs. preferată?
Buna ziua, este greu in Olanda la sera? A mai fost cineva? Urmeaza sa merg fiindca m-a convins un prieten, la ce sa ma astept?
De unde pot să învăț singur nutriție de calitate ca sa slăbesc peste 50 kg? Sunt mai motivat că niciodată.
Care e pragul de care trebuie sa treci ca sa poti spune ca ai "locuit" undeva? Am fost doua saptamani la un curs in Munchen anul trecut, dar n- as spune ca am locuit in Germania. Totusi, stiu pe cineva...? (mai mult)
Care credeti ca a fost scopul guvernului american cand a hotarat sa fie inscrisa fraza , , In good we trust " (Noi credem in Dumnezeu) pe bancnotele de dolari americani? De ce nici o altă țară ...? (mai mult)
Controlorul RATB îți poate "confisca" cardul nominal dacă nu ai plătit călătoria? :))
Cum să încheiem obiceiuri negative din viața noastră pe care le repetăm fără să ne dorim conștient ci din obișnuință? De ex nevoia de atenție sau dorinta de a consuma ceva dulce (din obișnuință...? (mai mult)
Vă salut cu respect. Țin minte ca eram mic, am fost în vizită la țară, la bunici. Am mers la bodega din sat și acolo era un fost preot, și m- a văzut trist ca nu îmi mai mergea bicicleta( ...? (mai mult)
De ce credeti ca femeile traiesc in general mai multi ani decat bărbații?
Se apropie luna plina pe iulie - ceva sfaturi, ce sa fac cu ocazia asta? Ma refer la chestii bune pentru suflet. Mersi!
Buna! Am si eu nevoie urgent de o lamurire, va rog. Pe 11 se completeaza optiunile pentru inscriere la liceu. Noi locuim in jud Olt, iar fiica mea va trece optiuni la liceele din Bucuresti, doar ca doamna...? (mai mult)
Mai sunt oameni care zic ca vara e anotimpul lor preferat? Ce sa iti placa la vara? Iti place sa stai transpirat tot timpul desi faci 5 dusuri pe zi? Iti place sa te doara capul de la canicula, sa simti...? (mai mult)
De ce Animax nu mai exista in Europa?
L- am găsit acum când veneam de la muncă era pe mijlocul străzi pe unde treceau mașinile era să- l calce mașina era pe spate și nu mai putea să meargă să zboară deloc https://ibb.co/JqfxC54...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a