Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
L- am găsit acum când veneam de la muncă era pe mijlocul străzi pe unde treceau mașinile era să- l calce mașina era pe spate și nu mai putea să meargă să zboară deloc https://ibb.co/JqfxC54...? (mai mult)
Sunt curier si sunt curios de ce musulmanii, arabi, nepalezi, marocani samd nu lasa bacsis, cand le duc mâncarea aceasta ajunge perfecta si este calda in plus ajung destul de repede si nu pierd timpul...? (mai mult)
Ce parere aveti daca am pune radare, camere de luat vederi din 50 in 50 de metri încât sa avem un trafic mai linistit si sa nu mai fie atatia morti
Daca v- ar ruga la intrare in magazin niste baieti de 15 ani sa le luati cate un energizant pentru ca ei nu pot, le- ati lua? Eu am refuzat dar ma gandesc ca pana la urma un energizant nu face rau, doar...? (mai mult)
Cum pot să aflu un număr de telefon
Mass media romana se lauda in mod repetat ca Romania dispune de un laser foarte puternic in Măgurele. Care stiti dvs. ca sunt rezultatele/ beneficiile concrete aduse poporului roman de acest super laser,...? (mai mult)
Cine știe de celebra scrisoare din 2070? Având în vedere faptul că pădurea Amazonului va dispărea sau va fi pe cale de dispariție peste 50 de ani mă îngrijorează.
Unde v-ați cunoscut jumatatea?
Unde se poate face un test în București, presupun genetic, pentru a- ți fi determinată naționalitatea sau apartenența la un grup de popoare, un fel de arbore genealogic? Cât de precise sunt...? (mai mult)
Bună! Cum sunt profesorii în liceul " Matei Basarab " din Craiova? Și cum este în acel liceu?
Am aruncat un ochii peste clasamentul general si am descoperit o anomalie de care sunt foarte curios. *** Locul 37: GabiDumitrescu - 1937 raspunsuri inteligente Locul 38: sltlp - 143 raspunsuri inteligente ...? (mai mult)
Salut, tocmai am terminat profesionala si as vrea sa continui încă și cei doi ani de liceu că sa dau de bac, dar nu prea le am cu matematica și as vrea găsi un liceu la care nu se da bacul din mate,...? (mai mult)
A fi aerian și a fi cu capul in nori e aceeași chestie?
Doar eu am anxietate socială când mă dezbrac la plaja și Raman in costum de Baie, dar și atunci când mă imbrac de plecare? Am senzatia ca am fost dezbracata...
Bună! Știu ca e o întrebare banală dar am niște probleme, știți vreo clarvăzătoare sau ghicitoare în București?
Cum modific numele de utilizator TPU
Ce reprezinta conceptele/fenomenele denumite,, Noroc" si,, Ghinion". Le putem studia, intelege ca apoi sa putem replica Norocul si sa ne ferim de Ghinion, in mod constient?
Cum iti poți face o formație?
Sara e un nume frumos?
Unde e mai greu la facultate sau la liceu?
Petros e un nume frumos?
La pc care este temperatura normala
Se poate primii amenda RATB în baza cardului nominal?
Fetele sacrifică găini?
Cum pot să scap de depresie acum fără misto? Mă simt ca și cum aș avea sufletul foarte întunecat adică am o stare foarte nasoala, am foarte multe gânduri:Frica de a fi abandonat de persoanele ...? (mai mult)
Am vazut poze cu Bridget Fonda grasa. E bolnava?
Dc viața îi asa de nedreaptă? Îmi urăsc toată familia..am o verișoară de 4 ani care are tot ce nu am avut eu...are tot ce își dorește..are un tată, o mamă, eu nu am avut niciodată nimic...? (mai mult)
Ce părere aveți de one piece?
Salut TPU, as avea si eu o intrebare daca se poate un raspuns Ma tot uit pe net si nu gasesc un lucru, eu as vrea sa dau pe partea de jandarmerie dar am vazut ca sunt foarte multe tipuri de jandarmi, ...? (mai mult)
Alcoolul îmi scoate potențialul la maxim?
Caut un film văzut acum 10/12 ani în urmă Este vorba de un copil care se accidentează și are nevoie de o operație care costă foarte mulți bani, din păcate părinți nu pot face rost de acei...? (mai mult)
Ba, stiti de ce sunt eu curios? Violeta imi spunea intr- un comentariu sa mai ies pe afara ca cica stau toata ziua pe calculator, dar oare ea are viata sociala? nu de alta, dar zici ca lucreaza la TPU…...? (mai mult)
As vrea sa stau de vorba in realitate cu astia intelectuali de pe site: mODIN, MeisterSchneitzel, RAY, suntserios. Ce ziceti? Ne vedem intr- o zi pe la o terasa? Poate ne uitam si la finala Euro. Mai...? (mai mult)
TPU, deci e normal sa îmi fie FRICA de orice animal ( sau om) mort? Dacă am o vrabie moarta lângă mine îmi e greu s- o si privesc d- apoi s- o arunc la gunoi. Din cauza sensibilității mele pentru...? (mai mult)
Doar mie nu îmi plac melodiile auzite? adică mai mult îmi plac melodiile foarte puțin auzite!
Salutare, haideți sa va zic ce am visat azi noapte pentru ca mi se pare foarte ciudat: ideea este in felul următor imi petrec o buna parte din vacanțe la bunici, fiind atașat de ei inca de când ...? (mai mult)
Si in orasul vostru va terorizeaza motociclistii care atat pe timp de zi cat si noaptea accelereaza frecvent motoarele deranjand odihna cetatenilor? Sau masinile care dupa ora 22 fac drift- uri in parcarile...? (mai mult)
De ce în timpul unui concert trebuie să stai la depărtare față de scenă?
Vă salut! Periuța de dinți se recomandă a se schimba după aproximativ 3 luni de utilizare, dar pasta de dinți la ce interval de timp trebuie schimbată?
La tricourile de firma exemplu Adidas. Marimile au parametrii identici pe tara, ma refer S, M, L sunt identici in mai multe magazine? Exemplu la Chinezi marimea M la haine e diferit fata de marimea ...? (mai mult)
Buna! Pe voi ce va face sa simtiti ca traiti?
Ba da femeile daca plac un barbat ca aspect vor neaparat sa si fie impreuna cu el?
Ce faceti cand nu mai aveti energie sa traiti?
Bună.Am aflat că voi avea un baieţel şi am nevoie de sugestii de nume pentru el. Puteţi lăsa sugestii din care să aleg?
Bună! Eu am media la evaluarea națională 7, iar la liceul și profilul la care vreau eu, anul trecut s-a intrat cu media 7, 02! Aș avea șanse să intru?
Voua va plac smochinele? In ce combinatii le mai mancati? Eu am in curte un smochin foarte mare dar e soi din ala care face smochine mari, verzi si foarte dulci, practic zici ca mananci zahar. Mi se ...? (mai mult)
E vreun utilizator, al carui mesaj daca l-ati vedea, l-ati recunoaste instant?
De ce producatorii de pc-uri nu mai pun in cutie cablu video?
Ce kuotator de wrestling va placea acum 15-20 ani? Mie Jeff Hardy, era numai o schema desi era slabut tare :)) Ma refer cand erau Cena, Umaga, altii nu imi mai vin in minte acum.
Este posibil sa iasa bube de la varicela si in a 13 a zi de varicela?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!