Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Februarie 2025 sunt:
La locul de munca daca ai probleme cu vreun angajat e indicat sa spui sefului, apoi daca nu inceteaza poti sa te duci la politie? Nu se numeste hartuire faptul va un meltean are ceva cu tine la.job?
Bună ziua, de curiozitate am o întrebare pe care eu o consider alegerea oricărei persoane, dar nu un motiv de laudă sau un motiv de a face flex în fața anumitor oameni. Eu prefer să mă plimb ...? (mai mult)
Ce va place mai mult: romana sau matematică?
Daca esti abuzat, de cineva indiferent de varsta chiar si daca e un copil gen 14 ani de unde ideea ca e ceva normal? Dupa.parerea nea si un copil de 14 ani trebuie dus la politie daca loveste sau daca...? (mai mult)
Am o intrebare de ce in Romania exista mentalitatea idioata ca e penibil sa te duci la politie sau la profesori daca esti bullying? Eu cred ca la. politie e chiar cea mai buna varianta
Ce seriale va plac vouă cel mai mult?
Ce parere aveti despre oamenii foarte aroganti?
Va plac sarmalele? Care va plac mai mult cele în foi de vita sau de varza?
Oare de ce nu a apărut până acum Coca Cola de 2 respectiv 2, 5L la sticlă de sticlă? Oare va apărea vreodată? La fel și Fanta, Sprite, Pepsi, etc.
Cine vrea să fie prietenul meu?
Heeelp! Daca esti femeie, ai 56-57 kg si 1, 60 ce marime porti la rochii, tricouri, bluze etc? Sau chiar pantaloni?! Poate cineva care este in cauza sa imi zica?!
Apropo de intrebarea cu Electrica de mai sus. Voi ati primit facturi de la Electrica in ultimile 3 luni? Unde locuiesc eu nimeni nu a primit. Ce faceti daca nu ati primit? Platiti asa, la presupunere...? (mai mult)
Sobranie își merită prețul?
De ce băieții/bărbații fdin ziua de azi nu mai fac complimente fetelor/femeilor
Am si eu o intrebare. Poate imprimanta 3d creality K1 sa printeze si cu TPU?
E adevărat că s- au ieftinit produsele in supermarketuri de când românii boicotează multinaționalele? Am auzit că s- au pus produse românești pe rafturi. Oamenii l- au ascultat pe Călin Georgescu...? (mai mult)
O întrebare rog seriozitate. De ceva timp nu am erectii deloc dimineata dar pot avea erectii dar sunt destul de slabe. Inainte aveam erectii tari acum destul de slabe. Erectile slabe pot reveni de la...? (mai mult)
Ce preferati mai mult: coca cola fanta sau sprite?
Ce parere aveti despre fetele care fac videochat? Eu cred ca este o munca ca oricare alta, nu te atinge nimeni, nu patesti nimic, doar stai in fata calculatorului si asa mai departe.
La voi în oraș cum este cu boicotul supermarketurilor? În București supermarketurile sunt pline și piețele sunt goale! Nu înțeleg pana la urma ce este cu asta deoarece producătorii romani sunt...? (mai mult)
Ce aroma de popcorn va place mai mult: cu cașcaval sau cu sare?
Pentru cei care stați în București, cât timp faceți până la muncă?
Am avut un volanta pe Ford transit 2, 2 euro cinci, care nu avea nici vibrații, nici bătăi la rece. Dar in panta, in coloana, plecă greu, cu bătăi puternice uneori. Discul era uzat, dar de ce...? (mai mult)
Va salut, am și eu o problema care ma apasă de mulți ani și nu reușesc sa o rezolv! Sa va spun despre mine, am 27 de ani sunt mai timid, mai cuminte de felul meu și din acest motiv unii mi- au...? (mai mult)
Doar mie mi se pare că ciocolata ambalata în staniol subtire și transparent are gust ciudat cumva a balon? E foarte ciudat gustul, în special la figurinele Heidi de Crăciun am observat, de ce are...? (mai mult)
Buna, la ce varsta se poate schimba numele de familie? Am 14 ani si nu- mi place deloc numele meu de familie "Calu", adica ok am inteles e doar un nume, dar la scoala fac misto toti de mine. Nu mai ...? (mai mult)
Hei, TPU, revenindu- mi între timp, dar mai ales văzând un film și o situație azi la TV, gravă, cu o familie ce și- a pierdut casa, m- au făcut să realizez că viața mea e bună, dar mai...? (mai mult)
Se poate intampla ceva daca am dat adresa mea de email cuiva? Fara sa ii dau parola sau alte date
Se spune că pentru a avea succes trebuie sa te înconjori de oameni mai puternici și mai de succes, adică să am în cercul meu de prieteni oameni cu cariere reușite, oameni cu bani multi, cu un...? (mai mult)
Care credeți că este cea mai grea limbă din lume?
Salut TPU! Ieri s- a întâmplat un lucru prin care m- am simțit neindreptatit. Așadar, sunt student la Universitatea de Vest din Timișoara, in anul 1, originar din Suceava, si ieri am avut unul...? (mai mult)
Ce se va întâmpla peste 100000 de ani?
Ce facultate îmi trebuie ca să ma fac profesoara de biologie?
Credeți că cei care spun că femeile sunt materialiste sunt victimele unor conținuturi create de infuenceri de pe tik tok sau alte rețele care vor sa ia banii de la prosti?
Bună, am și eu nevoie de ajutor, mi- am făcut Pircing in Agra uri doar ca bijuteria pusă e foarte mică și nu se vede, problema e ca forma ei de de "banană" nu e dreaptă tija și e subțire, ...? (mai mult)
Ai voie ca minor sa conduci o căruță pe un drum public?
Voi ați luat bătaie cu cureaua la fundul gol când erați copii? ????
În 2025, Spania este o țară bună pentru românii care vor să lucreze în străinătate sau există alte state europene mai bune?
Hei, TPU, deschizând geamul mama, am realizat ce parfum frumos și aer proaspăt și crud, rece venea de afară și am realizat că e tare frumos afară. Apoi am scos nasul oleacă pe geam, ca să...? (mai mult)
Hei, TPU, mă uit la bunică- mea cum își pierde mințile în fața mea și cum demența + Parkinsonul îi mănâncă mințile mai mult și mai mult pe zi ce trece. Așa că mă gândeam din perspectiva...? (mai mult)
Ce flori va plac cel mai mult? Mie îmi plac foarte mult: trandafirii, crizantemele, zambilele și lalelele!
Ce parere aveți despre oamenii ce nu nu dau nici o șansă altora dintr- o breasla mai joasa? Sa va dau un exemplu.Un băiat ce a făcut parte dintr- o familie instarita, dar în sensul de ferme, animale...? (mai mult)
Care sunt băuturile voastre preferate?
Ce faceți cel mai mult în timpul liber?
(F) Nu prea mai am ambitie, anul ăsta am bacul, am atatea de facut, nu am terminat nici scoala de soferi si mai am 4 luni si eu nu fac 2 chestionare din prima. Nu stiu ce s- a intamplat cu mine...? (mai mult)
Cine mai crede, ca și mine, în dragoste la prima vedere?
Cum arata barbatul perfect din punctul de vedere al unei femei/doamne? Credeți ca exista barbatul perfect?
Cum să rămân optimist în căutarea unui loc de muncă? Faptul că nu am un loc de muncă mă cam deprimă, deși am multe activități care să îmi ocupe timpul. Sfaturi?
Ce înghețata va place foarte mult?
Salut tuturor! Am observat în ultimii ani, în spațiul public, o disputa pe rolurile bărbaților și a femeilor, iar odată cu acest val suveranist o dorință a se reveni la o societate total condusă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
Adi1987 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!