Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Ianuarie 2025 sunt:
Ce va place cel mai mult: istoria, biologia sau geografia?
M- am angajat la Moveos în Brașov de 2 săptămâni și simt ca nu mai pot suporta! Dorm cu 4 inși în camera câte 2 în pat. Salteaua e jegoasa ăștia sforăie. Șifonierul îl impart cu colegu...? (mai mult)
Ce va doriti in acest an?
Bună ziua! De ce bătrânii ne sâcâie tot timpul? Vor sa facem ce vor ei!
Am și eu nevoie de o scuza urgent. Am fost la o prietene sa ne vedem, iar pe parcurs lucrurile au escaladat la alt nivel Și am făcut o poza ca și amintire Prietena asta, ea are iubit, și cumva...? (mai mult)
Unde va place mai mult: la casa sau la bloc?
Bună ziua Cum pot afla dacă cineva îmi întra în telefon de la distanta? Unde trebuie sa caut în telefon sa vad de unde se conectează în telefonul meu, modelul telefonului? Cum as putea preveni...? (mai mult)
Bună ziua După ce termin de discutat în apel pe messenger, îmi apare apel terminat și ora când s- a terminat Dacă întru pe pagina de messenger și apare prima persoana cu care am vorbit, arata...? (mai mult)
Voi mai beți Cola? De astăzi m- am hotărât 100% sa nu mai beau așa ceva că e otrava lentă și sigură.De fapt tot ce e ultra procesat nu e bun Citiți cartea Oameni ultraprocesati de dr.Chris Van...? (mai mult)
Cum as putea sa recuperez contul de istagram deși nu poze cu mine pe el? Am încercat la istagram și nu a mers ca nu am poze cu mine
Voi ieșiți des afară din casă? Când ieșiți cum va petreceți timpul?
Viața e in zadar.Ati avut vreodată sentimentul asta? Cum ați trecut peste?
Bună seara este ok să pun dop la sifon și sa îl pentru de curând mia refulat canalizarea prin sifonul de la baie cu mizeria de la vecini
De cateva luni am format o anxietate legata de ipohondrie in care multe cazuri uneori banale ma gandesc la infectarea cu boli venerice. Efectiv creierul meu la un contact mai apropiat cu o persoana care...? (mai mult)
Ce preferati ca animal de companie: o pisicuța sau un cățeluș?
Bună ziua! Dacă trebuie să fii de pază noaptea la armată poți să vii acasă la ora 16:00 și să pleci la muncă de la ora 21:00?
Ce culoare va place cel mai mult dintre: mov, roz, albastru, rosu, galben, verde și portocaliu?
Cum ar fi arătat România dacă nu aveam comunismul între 1945 și 1989?
Credeți în superstiții? Daca da, în ce anume?
Aș dori să știu cum vă înțelegeți cu nota de plată dacă ieșiți ca un cuplu(iubit/iubită sau soț/soție) la restaurant? Împărțiți la 2 sau aveți vreo regulă?
Bună seara! O întrebare dacă ar putea să mă ajute cineva cu un răspuns, aș fi mulțumitoare. Ce aș putea face dacă de aprox. o lună de zile am dat comandă, firma de curierat find FanCourier,...? (mai mult)
Deci eu am terminat facultatea anul trecut dar am avut niste probleme si nu am putut sa sustin atunci licenta, si eram curios daca pot sa ma inscriu la o alta facultate daca nu am dat inca licenta si ...? (mai mult)
Hei. Stie cineva daca exista vreun program de editat un video? Ma refer la partea care ma interesează este cam in ceață. Se poate face ceva în așa fel încât sa fie mai clar, cat de cât?
Și dacă tot acest băiat era o zi ploioasă iar el era tot cu varul sau și mi-au dat umbrela lor mie da nu au vb cu mine de ce
A aparut de ceva timp la mine in feed pe Facebook o pagina (pagina nu profil) care se numeste Aventurile omului simplu. Posteaza tot felul de clipuri stupide gen vloguri scurte si are cam 50- 60 like- ...? (mai mult)
Ce însemnă dacă verișorul unui băiat te- a văzut și a începe să îl sune pe băiatul ăla pe cameră (fix pe cameră ) și eram in statia de tramvai și când a vorbit cu el despre muncă mă...? (mai mult)
Am dat comanda cu fan courier, am introdus awb şi îmi spune doar Status expediţie: Expeditia a fost preluata de catre FAN Courier in data 09.01. 20215. Ce înseamnă asta? Încă nu a ajuns coletul...? (mai mult)
Merita sa pleci in Germania la munca in vremurile astea grele?
Buna ziua, de unde pot sa fac rost de o invitatie pentru shiroazu.net?
As dori sa merg cu un autobuz de la mine din oras pana in chisinau. Am nevoie de pasaport cumva? Sau doar de buletin?
Vreau să vă avertizez în legătură cu firma Moveos.Am fost cazat cu un băiat în aceea zi la o firmă de faruri din Timișoara. Trece următoarea zi adică azi pe 9 ianuarie dimineața, jumătate...? (mai mult)
Poti sa ai probleme cu vederea daca dai foc la praf de pusca din petarde?:)) de cand m-am uitat la cineva care a facut o floare de petarde cu praf de pusca parca vad rau de la lumina aia puternica:))
Hei, TPU, voi ce ați crede despre o fată grasă sau cu forme care se îmbracă sumar sau cu haine prin care să- și etaleze corpul ci nu ascundă?! Fiind oricum plinuță sau grasă, dacă se îmbracă...? (mai mult)
Hei, TPU, îmi recomandați și mie un terapeut pe hipnoză?! :) Mulțumesc! Dacă se poate lucra cu această tehnică online, e ok, îmi puteți recomanda din orice parte a țării, dar dacă...? (mai mult)
Hey TPU, oare mi-ar fi greu sa ma mut in alt oras? Alt job altii prietenii alt tot? Simt ca am nevoie de o schimbare nu ma mai face nimic fericit.
Bună ziua am o cunoștință care nu imi răspunde la telefon de vreo saptamana.a avut un deces in familie și mi- a trimis un mesaj acum 2 zile și mi- a spus ca nu e supărată pemine ca nu am fost...? (mai mult)
Ce limba este mai frumoasa : spaniola sau franceza?
Bună, De ceva vreme tot găsesc forme de inimioare, în cafele când spăl vasele, legume etc…. Poate să să îmi spună ceva ce ar putea însemna asta? Mulțumesc!
Ce dulciuri va plac foarte mult?
Buna TPU eu de la o vreme adică cu multi ani in urma cred că am telekinezie adică simt o forță cum pot mișca banu sticla simt o forță ca un magnet oare o fii telekinezie sau?
Cine știe ce s-a întâmplat cu Ikira de pe Youtube avea unu canal cu povești de groază
Hello m- am apucat de ceva timp de vapat si folosesc vape ul de la vozol cu capsule reîncărcabile, folosesc de cateva ori capsula iar cand ma uit sa vad cat mai e, ramane mereu mai putin chiar daca ...? (mai mult)
Vedeti un lucru bun sau un lucru rau faptul ca Trump revine la casa alba? Va fi un mandat mai rau decat cel anterior din perioada 2016-2020? Ce parere aveti?
Numește mâncarea ta preferată. Poate inspiram gospodinele cu meniuri.
Ce limbi străine va plac si care nu va plac?
De ce acte ai nevoie si unde trebuie sa mergi pentru a te transfera la alt liceu, la alt profil si domeniu in clasa a 10 a? Stiu ca poti face asta in vacanta de vara doar ca nu stiu exact unde trebuie...? (mai mult)
Dintre Marcel Ciolacu, Klaus Iohannis, Elena Lasconi, Călin Georgescu, Nicușor Dan, Lucian Romascanu, Anamaria Gavrila care este cel mai periculos și mai negativ personaj pentru România?
Ce animale de companie aveti voi?
Are rost sa îți suni neamul daca ei nu te suna?
Mi- am luat un pui la rotisor de la Kaufland și am platit cu 2 lei in plus, cică ar fi taxa! La sticle înțeleg că plătești cu 50 de bani in plus un suc dar de ce a pus taxa la acest pui? E TVA,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nuimiplacepolitica întreabă:
MihaElla2020 întreabă:
usernameinvalid7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?