Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Care este cea mai mare nedreptate pe care ati trait-o sau la care ati fost martori sau de care ati auzit in tara asta?
Bere blondă sau brună?
Ce imi vine unchiul cumnatului meu?
Care credeți ca este cel mai frumos oraș din România?
Cine e capabil sa- mi demonstreze existenta zeului iudeo- crestin, acela sa comenteze❤️ nu va mai treziti toti analfabetii fanatici ca 1onur sa aruncati cu insulte precum "o sa arzi in iad", "o sa...? (mai mult)
Am o întrebare, unde pot vedea sezoanele 6-9 din My Little Pony prietenia este magica, in limba română? Pe Netflix nu exista sezoanele astea. daca știți voi, as aprecia. Mulțumesc!
Lupică27 tocmai a afirmat ca o calitate feminina este sa faci curat. Oare era baut sau treaz? Cei care il cunoasteti mai bine, ce parere aveti
Bărbăția se definește ca Statut social, masina de lux, vila și bani mulți, singurii barbati adevărați din România sunt cei care dețin aceste lucruri iar ca aspect fizic sa arate precum Bruce...? (mai mult)
Ce inseamna pentru voi sa fi prost? Care este primul lucru care va vine in minte?
Salut sunt în pana de bani pana la salariul de săptămâna viitoare, Am scris ca poate știți unde sa da mâncare gratis, pe raza neamt! Din păcate nu ma descurc pana pe 10 la salariul cu mâncarea!...? (mai mult)
Stiu ca e abia iulie. Totusi, 15 lei (chir mai mult in unele locuri) kilogramul de rosii? Ce justifica acest pret?
M-ai e cineva care nu-i place când are liber? Am liber azi și mâine din păcate.
Am găsit un păianjen pe hol și am vrut să îl omor, am luat un adidas și când l- am strivit a ieșit ogrămadă de pui mici de păianjen, care a intrat în covor, eu am incercat sa frec cu adidasul...? (mai mult)
Cum scapi de frica atunci cand e o frica paralizanta care iti limiteaza deciziile?
De ce atrage fotbalul barbati asa violenti? N-am vazut la alte sporturi sa fie asa...
Cum să îți dai seama ca un liceu este profesional?
Bună ziua, zilele trecute am întrat pe contul de Facebook a lui vărumio.I- am băgat nr de tel și i- am trimis un cod pe telefon și când n- a fost atent i- am schimbat parola.Și l- am deconectat,...? (mai mult)
Ce romane sau nuvele mai noi și mai accesibile pentru elevi ar trebui introduse in programa de bacalaureat?
Buna. Ce alt tip de venit aveti, in afara de job ul vostru? Mi se pare ca e destul de greu cu un singur venit in ro.
Buna. Voi cu ce va ocupati timpul vostru in afara de lucru? Doar eu ma plictisesc?
Am o curiozitate despre fete. Voi cand repostati ceva pe tik tok au legatura cu voi sau doar va plac si atat?
Doamnelor,ați fi de acord sa întrați intr-o relație cu cineva doar din mila?
Salut, ați vrea sa facem un grup cu baieti dar si fete care sa fie in aceeasi situatie, fsra o relatie? Acest grup sa fie pe Whatsapp! Sper sa acceptati propunerea, lentru ca si eu ma aflu in aceeasi...? (mai mult)
Ne este noua caracteristic ca nație SA NE MULTUMIM cu " resturi " sau cu PUTIN *( NU Vladimir! )? Se vorbea la TV de ieșirea României din grupele Euro 2024 de parca luasem CUPA Direct!
Bună TPU! Mie din ultima lună mi se întâmplă tot felul de chestii ciudate.De exemplu, într- o zii când am urcat în autobuz am așteptat să iasă toată lumea, dar o bătrână(cred că era de...? (mai mult)
Dacă îmi șterg contul de betano mai pot crea unul nou pe același cnp?
Mulți barbati, chiar majoritarea spun ca femeile sunt materialiste dar asta o spun probabil datorita unor experiente negative cu unele persoane pe care le- au întâlnit, credeti ca e doar in capul ...? (mai mult)
Ceva replici amuzante sau nu neapărat amuzante pentru niște babe frustrate care ma intreaba de fiecare data când ma vad "unde îți sunt sânii? Tu nu ai sâni "? :))
In zilele trecute am scris pe TPU ca meciu Romania- Olanda se va termina 0- 3. Si am ghicit scor corect. daca pariam aveam cota de 9+ https://www.tpu.ro/sport/califfficareee- ce- ziceti- batem- pe- ...? (mai mult)
Bună seara! Bătălia de la Rovine și bătălia de la Nicopole se consideră a fi actiuni diplomatice la care participau românii în secolele 15-16?
Venim acasă! Obiectiv îndeplinit, sau se putea mai mult?
Buna! Știe cineva Carla's Dreams face poze după concert sau nu?
Plăcinte sau prăjitură cu cremă, ce preferați cel mai mult?
Ce inseamna gng? Adică într-o conversație pe insta
Buna, nu e neaparat problema mea dar sunt curios. Am o prietena ce este mutata in alt oras in chirie dar domiciliul de pe C.I este cel a mamei ei. Anul trecut mama ei i- a facut evacuare pentru ca s- ...? (mai mult)
Ați întâlnit persoane care vă tratează cu condescendență, fie pe dumneavoastră, fie pe cei din jurul dumneavoastră?
Am observat pe TikTok un fel de statistică în care scria că unul din patru bărbați consideră în regulă ca bărbatul să îi interzică femeii să facă fix ce vrea cu banii făcuți de ea. Ce părere...? (mai mult)
Bună ziua! Ce înseamnă neoplasme mieloproliferative?
Ce părere aveți despre preoții care violează copii?
Stiti care e problema cu individul evreu Yeshua Emanuel? Niciunul dintre presupusii martori oculari nu l- a intalnit vreodata pe Iisus. Nici macar Pavel, ale carui scrisori au stat la baza miscarii...? (mai mult)
Ce parere aveti despre teoria Universe Bubble? Din fluctuatiile cuantice s-au format și alte universuri în afara celui in care traim noi? Mi se pare fascinant
Am nevoie să găsesc o doamnă care a fost la Terasa Cristal din Eforie Nord vineri seara în data de 28 iunie 2024.Era îmbrăcată cu o rochie alb cu ceva verde, avea părul până la umeri, șaten ...? (mai mult)
Buna seara, Am si eu o intrebare, atunci cand intru intr- o conversatie pe whatsapp, ce inseamna acea data? # Tin sa mentionez ca am vazut asta la o persoana care este blocata de ani de zile si cand...? (mai mult)
O intrebare pentru barbati si baieti, indiferent de varsta. E vreunul din voi care sa nu fie intens complexat de ceva? Sau e o parte naturala a experientei masculine sa te simti, din anumite puncte specifice...? (mai mult)
Salut! Legat de Messenger Am trimis un mesaj unei prietene, a aparut delivered, deci cerculetul era cu bifa si cu fundal gri dar necitit.Aceasta nu a deschis mejajul iar peste cateva zile era doar bifa...? (mai mult)
Salut, știți ceva pentru a putea viziona pe TV meciuri de fotbal în timp real? M- am mutat în Olanda și mi- am cumpărat canale românești pe TV, doar ca meciurile le vizionez cu 2 minute întârziere....? (mai mult)
Salut. Sunt în Olanda și pe TikTok îmi apar postări cam doar pe olandeză, dar până azi vedeam mai mult în română. Cum pot să schimb conținutul?
Hey TPU, ma tot gandeam de cateva zile, si nu stiu daca actionez sau gandesc bine cand vine vorba de aceasta tema, nu stiu daca le pot numi standarde neaparat, dar stiti ca exista acel gen de oameni...? (mai mult)
Fumatorii de iqos, ce ziceti levia fara tutun conține nicotină?
Ce faci cand ai probleme cu un grup de 50 de insi si ai avut deja 3 altercatii cu ei, doua de fuga si una de bataie, dar nu poti sa scapi de ei ca stau toti in cartier cu tine
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?