Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Bună! Aș vrea să știu dacă poate să îmi spună cineva ce înseamnă visul meu… Eram într- o cameră albă, complet albă, nu era nici măcar o pată de culoare, stăteam pe canapea cu fetița...? (mai mult)
Sarut mina stimate doamne si domnisoare, mai purtati pantofi cu toc inalt? Si cum va simtiti cand mergeti pe tocuri? Seara frumoasa si numai bine.
Hey TPU! Am făcut o comanda pe care am plătit- o cu cardul, la scurt timp am anulat- o iar acum aștept sa îmi revină banii pe card, dar în cât timp ar trebui sa- i primesc? Ca au trecut câteva...? (mai mult)
Salut. Merg la un concert de pian, muzica clasica al unui prieten de familie. Ce ar trebui sa ofer la sfârșitul concertului?
Bună ziua! Cum vi se pare istoria? Eu nu o înțeleg deloc! Nici nu știu cum să iau 6, 50 la examen! Am fost ajutată de cineva și tot nu o înțeleg!
Iar mă plâng la voi, dar, nu am la cine, oameni tot îți bat de joc de mine, profită de mine, mereu spun da, probabil ca mine mai sunt și alte persoane, in principiu le ignor, dar, câteodată ...? (mai mult)
Ați vrea ca curierul sau instalatorul sa vina in costum la voi? Ar părea mai de încredere? Și cu ochelari?
La ce să mă aștept în perioada viitoare? Sunt zodia Scorpion.
Poate dentistul afla daca fumez vape si am aparat dentar?
Sunt oripilat de modul cum se imbraca femeile în ziua de azi, vreau sa spun ca deja s- a trecut de limita decentei la scara larga, observ femei cu bikini, pantaloni extrem de scurți, colanți care...? (mai mult)
Un om căsătorit se mai poate îndrăgosti de altceva, dar în același timp sa își iubească și partenerul? :))
Va salut! Stiti cumva cu ce as putea ajunge in Ucraina, exculzand calea rutiera si cea aeriana (avand in vedere ca zborurile au fost oprite dinainte de 24 ferbruarie 2022)?
Bună TPU!☹️ vreau să vă cer și vouă sfatul, că poate mă veți putea ajuta bun deci hai sa incepem. Am 12 ani sunt fată, și pe scurt vă voi zice povestea mea iar la final o sa va cer sfatul....? (mai mult)
Urmeaza o intrebare ciudata,as vrea sa imi recomandati absolut tot ce este mai rau in fiinta umana? Filme de orice fel,site urii unde sa vad, tot ce stiti
De ce în anul 2025 vine Sfârșitul Lumii?
Hey! Mi-am cumpărat o turturica diamant și nu știu dacă e fetita sau băiețel. Îmi puteți spune câteva deosebiri?
Care sunt cantareti/ cantaretele voștri preferați?
Salut TPU, astăzi ma jucam cu prietenii în gradina și când deodată îmi cade "bara în cap" ca gen avem o poarta cu bara de sus pusa de noi (o pauza mai groasa) și mi- a căzut în cap de la vreo...? (mai mult)
Cum pot să-mi șterg poza din profilul contului TPU? Nu vreau s-o schimb cu alta, ci s-o șterg! Sper că se poate...
Apostolii lui Isus au inteles concret, logic, exact, , geografic, , unde a plecat Isus Cristos după ce s- a înălțat? sau au fost multumiti cu un raspuns simplu, neconcret, generalist, limitat,...? (mai mult)
Asa de curiozitate mai țin romanii borcane cu dulceata, zacusca și murături în spatiile PROTECTIEI CIVILE din blocuri? În subsol? Dacă da RaSPutin cu nucleara măcar provizii sa avem! Adică norocoșii...? (mai mult)
O părere, am scos piesa nouă? https://youtu.be/tthOIWK0vrQ?si=GzNzjSJN1Rjwxjm5
Ce parere aveti dacă barbatii vor reveni la personalitatea clasic masculina, adică sa fie puternici, cu inițiativa, să plateasca totul în casa, sa fie capi de familie și să preia conducerea ...? (mai mult)
Bună ziua. pentru a se putea juca copilul diferite jocuri, aplicaţiile (toate) cer ca Virtualization- ul să fie enabled, la mine apărând disabled. M- am uitat pe Youtube la toate tutorialele despre...? (mai mult)
Am o curiozitate, poti sa ai sperante de la cineva fara a fi indragostit si a vrea ceva cu acel cineva?
Ce popor are talent la " vorbe DULCI " înțelegeți voi ce vreau sa spun!? La spanioli mi se par cele mai " gustoase și aromate "!
Cum ar fi daca popii ar crede in dumnezeu? :))
Incep sa cred ca pisicile și alte specii sunt mai inteligente decat oamenii. Ele nu isi creeaza personaje la care sa se milogeasca sau in numele carora sa ucida, bazandu- se pe selecția naturala. Asa-...? (mai mult)
Salut! Are cineva o invitatie pentru grupul de telegram Romania X? Dau funda
De ce în orice mediu în care se filmează sunt utilizate microfoane care captează sunetele din jur?
De ce în adrese de e-mail nu se folosesc diacritice?
Vi se par penibili oamenii care poarta la gat lant cu numele lor? Am primit si eu acum ceva timp un lant din aur cu numele meu (un nume nici prea comun dar nici prea rar) si ma gandeam sa il port ca mi...? (mai mult)
Păi de ce? Dece au legalizat drogurile? https://ziarulromanesc.de/stiri/iata- cata- marijuana- vei- putea- detine- in- germania- de- la- 1- aprilie- 2024- a- fost- aprobata- legea- controversata/ Pentru...? (mai mult)
Ce culoare preferați dintre : albastru galben rosu verde maro portocaliu și mov?
Bună seara! Sunt studenta la postliceală sanitară, cursuri la zi. Sunt însărcinată și voi naște în octombrie. Pot beneficia de indemnizația pentru copil? Am înțeles că trebuie 12 luni...? (mai mult)
Bună tuturor, locuiesc în Italia de mai bine de trei ani și nu am auzit s- au văzut să aibă cineva păsări de curte. Însă acum câteva seri în urmă, pe la 1, 2 noaptea, am auzit un cocoș...? (mai mult)
Bună seara. Aș dori și eu o opinie în legătură cu achiziționarea unui scuter/ moped, menționez ca am permis categoria B. Care ar fi mai ok cel pe benzina sau cel electric și care ar fi avantajatele...? (mai mult)
Noi chiar avem MAFIE în România? Sau doar cete, gasti si clanuri? Când spui Italia îți sar din minte Cosa Nostra si Camorra Apoi Mafia rusa, triadele chinezesti, mareata Yakuza din ...? (mai mult)
Cel mai bun fir pentru motocoasa care e? 3.5 sau de 3 mm
De ce este periculos să utilizezi telefonul mobil în timp ce fulgeră?
O cunoștință vrea sa se mute in Spania dar intr-un loc mai liniștit, îmi recomanda cineva vreun oraș mic sau chiar sat? Dacă se poate aproape de mare!
Unde gasesc si eu un job din asta unde sa dau 2- 3 telefoane si sa frec menta toata ziua? De ex am fost la un magazin X ff mare de la noi din tara si am luat un cozonac si cand am scanat cardul ala al ...? (mai mult)
Bună ziua! Dacă i-au adeverință medicală pentru înscriere la postliceală trebuie să fac un control?
Bună! Ști cumva dacă există călugărițe și de religie baptista/penticostală? Sau călugărițele de regulă se roagă la icoane și sunt încadrate la religie ortodoxă/ catolică etc? Și cât...? (mai mult)
Hey. Eu am 15 ani și nu pot sa pronunț corect litera r și ma enervează foarte tare. M- am gândit sa ma apuc sa fac acasă exercitii pentru corectarea pronunției. Credeți că se mai poate repara?...? (mai mult)
Bună ziua! Am construit un gard in partea dreaptă a proprietății mele. Vecina nu a vrut sa contribuie cu nimic, mai mult a făcut mare scandal sa fac gardul pe terenul meu. Pentru a evita discuțiile...? (mai mult)
Cand o sa se trezeasca lumea la realitate si o sa realizeze ca dumnezeu, satana si alte personaje fictive nu sunt reale? Si ca religia e un mod de a manipula.
Realizati ca facem parte dintr-o specie de animale? Maimute Antropoide mai exact, iar asta mi se pare cool.
Yahweh nu este cu nimic mai special decat Odin, singura diferență fiind locul de origine al fiecaruia, adica au fost inventati in locuri geografice diferite. Totusi, de ce continua unii oameni sa ...? (mai mult)
Hello! Ce e în neregula cu unii oameni? Mi s- a întâmplat nu de puține ori sa fiu abordata de bărbați 40+ eu având 20 și chiar de 20 arat. Wtf. Și păreau oameni ok, nu interlopi sau milionari....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?