Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Cum pot accesa AVEN (Rețeaua de Educație și Vizibilitate Asexuală)? Am citit despre această rețea pe site- ul Adevărul dar când caut pe Google nu- mi dă nimic altceva mai detaliat, cu atât mai...? (mai mult)
De ce ma ameninta crestinii pe Facebook doar pentru ca nu cred in prietenul lor imaginar?
M-am plictisit si as vrea sa imi dati niste idei de proiecte web sau aplicatii mobile, sa le fac cu React
Ca sa vrei sa intri intr o relatie cu cineva trebuie sa fii indragostit de persoana aia nu?
Dupa ce muriti, ati vrea sa fiti dusi la crematoriu in loc sa va manance viermii in pamant?
Deci daca fosta mi- a zis despre baiatul cu care a vorbit dupa ce ne am despartit ca a fost cea mai nepotrivita persoana si ca n ar fi vrut sa fie impreuna asta spunandu mi asta dupa ce ei deja nu mai ...? (mai mult)
Hey TPU, ma simt extrem de aiurea, nu stiu cum sa actionez, instructorul meu era un super om, imi explica totul bine, prietenos, de un timp se da la mine, imi trimite mesaje cum ca imi adora sanii,...? (mai mult)
Pe voi va trage curentul? Adica sunteti genul de oameni care inchid geamul cand sunt 40 grade afara ca e curent? Daca da, cum va afecteaza curentul? Doar intreb pentru ca nu prea pricep
Daca ma duc in Egypt am voie sa ma urc pe piramide, in varf?
De ce dacă un copil stă mai mult de 2 ore în fața televizorului nu mai știe să vorbească?
Stiti de ce oamenii, in special cei religiosi, sunt aroganti? Sa va ofer un exemplu. Sa luam in considerare trei specii diferite de pisici: unele mai mici, altele mai mari (Felis catus, Panthera...? (mai mult)
Oare cat s-au chinuit egiptenii sa ridice cataroaiele alea pentru a construi piramidele?
Hei TPU, cand te muti la 18ani ce documente trebuie sa ai in vedere sa ai cu tine? In afara de buletin si certificat de nastere?
Îmi explica și mie ce este dislexia si discalculia? Cred ca as putea avea dacă nu știu sa număr, sa calculez și abia dacă știu sa citesc!
Ati fost vreodata pusi in situatia in care sa nu stiti ce sa ziceti? :) Spre exemplu cand ma duc la meditatii si ii pui banii doamnei pe masa la final, ea spune Multumesc, iar eu nu stiu ce anume ar...? (mai mult)
Te ai gandit vreodata ca cumperi lucruri scumpe doar sa ai parte de atentie din cauza lipsei de afectiune?
Buna TPU Deci la magazinul din sat am fost sa iau pâine și am luat o ciocolata in valoare de 6 lei dar am uitat sa plătesc ciocolata și vânzătoarea s- a uitat în plasa după ce am platit pâinea...? (mai mult)
Salut, sunt si eu un pescar la inceput si vreau sa-mi iau prima varga, si vreau sa va intreb ce dimensiune ar trebui sa aiba firul daca varga are o lungime de 7 metri. Mersi!
Ce inseamna cuvântul Malakai?
Bună! Aș dori vă rog niște sfaturi sincere in materie de relații, mi- ar face plăcere să vă ascult părerea. Eu am 23 de ani, și de- a lungul anilor am mai avut mici încercări de a cunoaște...? (mai mult)
Hei TPU. Vreau sa va povestesc o întâmplare ciudata pe care am avut- o. Într- o după- amiaza mergând spre casa( nu mai era nimeni în zona), vazandu- mi efectiv de treaba se apropie din fața o mașină...? (mai mult)
Hi, ce mai ziceti? Tocmai am avut o experiența destul de șocantă pe unele grupuri de Facebook populate de indivizi conspirationisto- religioși. M- a uimit cât de mulți români, inclusiv cei care...? (mai mult)
Bună, acum câțiva ani aveam părul foarte ondulat însă acum sunt vopsită și părul meu era foarte deteriorat din cauza plăcii de păr, de câteva zile am decis să mi readuc la viață onduleurile...? (mai mult)
Am spart o oglinda mică, voi avea ghinon?
Credeti ca manelele au luat amploare in ultimii ani pentru ca muzica pop romaneasca a devenit o lalaiala trista despre probleme in dragoste si oamenii nu se mai distreaza cu asta la petreceri?
Exista vreo legătură in faptul ca am abilități motorii și sunt stângaci și faptul ca nu prea pot înțelege romana și matematica de baza? Mi se pare totul o supa de litere și cifre
Este ceva greșit în faptul că vreau și eu mai mulți banii să am ce îmi doresc? Mă refer la modestie nu la bogăție
Hey, trec a noua în toamna, întru la un liceu mai slăbuț, am cum sa fac transfer după un an la acest liceu? Ma refer sa fac clasa a 9a la acest liceu și din a 10 sa ma transfer? Și cu ce medie?...? (mai mult)
Va place imnul Romaniei? Sau sunt singurul caruia i se pare sinistru.
De ce costa atat de mult o ie? Am vazut pana si cu 5000 lei si mi se pare absurd. Cat poate sa coste materialul si cat iti poate lua o broderie simpla? Si apoi romanii se plang ca nu ne promovam traditiile....? (mai mult)
Cum va este mai usor sa cititi? sa retineti informatia? impreunat Un alt fenomen neclasic prezis de mecanica cuantică este tunelul cuantic : o particulă care se ridică împotriva unei bariere potențiale...? (mai mult)
Baieti,va e SCÂRBĂ de menstruatie? :)
O persoană fără venit este chemată cică in instanță pentru neplata, cum va putea plăti? A doua tâmpenie, cică persoanele fără venit trebuie sa plătească asigurarea medicala? De unde să aibă...? (mai mult)
Daca o fata cauta un baiat dupa un timp sa vorbeasca inseamna ca vr neaparat o relatie cu el?
Ce înseamnă în limba țigănească ia damudares?
Ce părere aveți de oamenii care se baga random în seama cu alții pe strada?
Este bun un creion,gel de albire a dinților, cum ar veni când ies din casa să mă dau cu el?
Baieti cum ati reacționa dacă ati observa ca fata pe care o placeti are voce de bărbat?
Cate șanse sunt ca un bărbat sa fie deseori drăguț cu o femeia fără ca acesta sa o placa?
Ce pot sa fac cu un certificat oficial permanent care atesta adresa de domiciliu Ungaria arata ca un permis de conducere?
Cum percepeți voi o relație superficiala? Ce inseamna pentru voi? Vreau cat mai multe răspunsuri
Intrebare pentru cei din Bucuresti: stiti unde pot sa ma duc sa fac niste poze din alea mici tip buletin? Dar sa le fac si sa le iau pe loc. Daca stiti un loc sigur, adica nu raspunsuri de genul "cauta...? (mai mult)
Este adevarat ca daca mananc ceva ce nu imi place asa mult pot face hepatita? Ex:astăzi am mancat jumătate de bagheta cu sos pesto, roșii și salam și acel sos nu imi plăcea asa mult dar nu era dezgustător.Pot...? (mai mult)
Cine câştigă, România sau Slovacia?
Mai este cineva care a fost complet praf la toată materiile? Dar care a renunțat la școală din clasa 10 a? Îmi poate da și mie niște sfaturi?
Ce ati alege intre tratament psihiatric si internari dese la spitalul de psihiatrie? Eu zic ca e mai bine sa iei tratament zilnic dar sa fi acasa. La spital poate esti tratat rau, mancare cu portia, ...? (mai mult)
Voi cum procedați daca vedeți un om căzut pe strada de la căldură? Îl fotografiați în toate ipostazele sau îi dați o cana cu apa? Dar răspundeți sincer. Majoritatea fac pe bunii samariteani...? (mai mult)
Salut, am fumat tigari toata viata si am cam evitat narghileaua si nu prea stiu sa scot fum ca lumea din narghilea, care stie spuneti-mi si mie schema.
Salut, vin cu o întrebare mai ciudată, când îmi place un băiat încep să vorbesc cu el mai pervers pe chat și el este de acord dar după se distanțează de mine, mereu mi s- a întâmplat așa...? (mai mult)
Pregătiți de bac? https://youtu.be/ES0VoMG-G3E?si=K-BF_G-SxPD0257i
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?