Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Cine este cel mai deștept utilizator TPU?
De ce toată lumea dă ca sfat (inclusiv medicii) că pentru depresie și gânduri negative, este magnific sportul/mișcarea și implicarea în ceva care chipurile "te fac să uiți de alea". De ce...? (mai mult)
Salut, îmi poate spune cineva ce se întâmplă daca tatuezi o persoană cu cerneala pentru piele artificiala?
De ce sunt așa de multe adolescente însărcinate?
Ce poți face în viata asta ca să scapi mai repede de ea? Adică eu mănânc în prostie de 28 de ani, dar asta mi- a adus doar, da, niște complicații pe alocuri, prin corp, dar nici de al ...? (mai mult)
Salut! Mi- am facut analizele pentru medicina muncii la clinica Sfanta Maria pentru Kaufland, iar angajatorul mi- a spus ca dupa ce le vor veni analizele prin email voi fi sunat. Stiti cam in cate zile...? (mai mult)
Bună TPU, poate mulți dintre voi nu credeți în vise, nu pot să zic ca si eu cred 100% dar. unele vise mi s- au adeverit! Am visat într- o seară pe soțul meu vomitând 2 broaște..eu știu ca...? (mai mult)
Ce mai faceti TPU-istilor? Va bucurati ca urmeaza sezonul intrebarilor cu admiterea la liceu, subiecte examen si transfer de la un liceu la altul?
Cate grade aveți acum in casă? Aici 26
Care dintre serviciile secrete va par mai SINISTRE prin modul de acțiune? FSB * ( Rusia ) CIA * ( State ) Mossad *( Israel ) MI5 / MI6 *( Anglia )? Rusii se pare ca " exceleaza " la sinucis oameni ...? (mai mult)
Care este culoarea voastră preferată dintre: roșu galben verde și albastru?
De CE la 90 % din romani punctualitatea *( respectarea orei ) și CUVANTUL dat sunt facultative sau LIPSESC TOTAL din modul de comportament? Este genetic, din educație sau mai nou lipsa de armata...? (mai mult)
Am nevoie de o părere, deci sora mea de ceva timp își doreste copii, iar aceasta frecvent își cumpara teste de sarcina care sunt negative, astazi aranjam niste haine iar în dulapul cu lengerie...? (mai mult)
Pot sa trag cu arcul pe strada?
Mai e cineva pe aici, ma refer la un adult nu un copil, caruia nu ii place sa citeasca? Adica mie nu mi- a placut niciodata sa citesc. Nu inseamna ca nu fac asta daca trebuie, am citit in scoala lecturile...? (mai mult)
Ați fost nevoiți vreodată să mințiți ca să vă protejați de cineva care vrea să vă facă rău?
Hei, TPU, mă ajutați și pe mine cu ceva ce, la naiba, nu găsesc pe net deloc. Și am mare nevoie de acest truc. Aș zice că e totul pentru noi oamenii cu kilograme extra. Am căutat disperată...? (mai mult)
Salut! Aveți idee de unde as putea achiziționa o rație militara MRE?
Buna, am și eu o întrebare îi cam ciudata, de ce creierul nostru ne fentează în anumite faze, de ex te gândești ca ai face ceva dar tu de fapt nu faci acel lucru :)
Salutare :) eu doar ce am redescoperit platforma, intamplator si emailul si parola unui cont folosit probabil ultima data acum 12 ani si sunt curios daca e cineva peste 30 de ani pe aici? :)))
Bună seara! Dacă nu a dat simularea în februarie poate susține examenul național pentru clasa 8?
Ce poate păți din punct de vedere legal, o persoana care iese complet goala pe strada?
Buna TPU! Ce inseamna sa vezi mai multe pisici intr- un vis? In ultimele zile tot visez 6 copii ale pisicului meu. Azi, am visat ca plangeam, si a aparut o pisica neagra- cenusiu. Are cineva o idee ce...? (mai mult)
Salut! De ceva timp când ațipesc în timpul zilei pentru puțin timp am tot felul de vise ciudate. Nu cred în vise sau alte lucruri, , spirituale, , neapărat, dar visez ca mor din diverse cauze,...? (mai mult)
De ce oamenii mai în vârstă se adresează tinerilor cu apelative gen "mamă" sau "tată"? Ex: Ce faci mamă?
Salut, știe careva care ar fi răspuns corect la întrebarea asta? Care erau șansele să ne întâlnim? Eu ca prostul am răspuns ca destinul și atât... cred ca a fost un răspuns banal. Voi ce...? (mai mult)
Bunăă! Îmi spuneți vă rog ce înseamnă mai exact postul de "operator controlor nedistructiv cu raze x." Care se ocupa cu piese de aeronautica. Am văzut un anunț la mine in oraș cu un post de genul...? (mai mult)
Hello, a avut cineva la nunta trupa Vest Music? Aproximativ cat au cerut?
Joi și vineri o să fac ture duble de 16 ore și nu prea o să am timp să întru pe TPU. Ce mă fac?
Pentru cei care nu au excelat la scoala, nu au luat note și medii de 8, 9 sau 10, a afectat cumva ce voiați sa faceți in viața sau viitorul vostru in vreun fel?
Voi ați întâlnit vreo fată care să aibă empatie? Serios întreb. Ați cunoscut vreodată o fată căreia să- i pese de altcineva în afară de ea și care să nu vă zică zâmbind că n- o interesează...? (mai mult)
Ce lucrează părinții voștri, dar voi ce lucrați?
Credeți că utilizatorul Alin de pe TPU o să devină într-o zi un vindecător autentic, așa cum își dorește?
De ce o urăște atâta lume pe utilizatoarea Violetta2022? Mie nu mi se pare că-i o persoană rea.
Când ați citit ultima dată o carte?
Ma poate ajuta cineva cu coduri kent eclipse, Komet, Lumina sau Vuse?
Buna TPU, am 21 de ani, am terminat liceul anul trecut in România (am terminat la aceasta varsta pentru ca am locuit in Italia si am repetat clasa a 8- a in România). Momentan locuiesc in Germania ...? (mai mult)
Știe cineva locația pentru cabana de pe etichetele sticlelor de bere Caraiman?
Unde întâlnesc o fata liniștită și serioasă pentru mine?
Ce interese servește postul Antena 3 și DE CE realizatorul Sinteza Zilei a făcut atâta TARABOI cu procesul de la Washington in care România era obligata sa plătească miliarde $ către canadienii...? (mai mult)
Salut! Din cauza zilelor caniculare, in camera mea este foarte cald. Nu am posibilitatea sa- mi pun un aer conditionat, insa mi- a spus cineva o metoda cu un asa zis "Racitor de camera", care funcționează...? (mai mult)
Care sunt motivele pentru care oameni se uită urat la tine pe stradă? Atat fete/femei cât si baieti/barbati. Majoritatea oamenilor straini de pe strada se uită ciudat/urat la mine si nu inteleg de ...? (mai mult)
TPU,deci vreau sa va mulțumesc tuturor celor care m-ati ajutat pana acum cu sfaturile voastre. Mulțumesc! Sa aveți o zi minunata!
Buna ziua. Am creat un cont de Facebook nou. Si doresc sa adaug o persoana la prieteni. Am deja 15 prieteni in comun cu persoana, dar nu imi apare opțiunea la ea pe profil sa ii pot da cerere de prietenie....? (mai mult)
Ai calatorit vreodata in america de sud? ai vrea? in ce tara? va las un documentar https://www.youtube.com/watch?v=YXQudKuOKb8 informare despre america de sud...? (mai mult)
Salut TPU! A văzut cineva serialul Soarta: Saga Winx? Eu l- am terminat recent și nu știu cum să îmi revin pentru că mă gândesc aproape mereu când nu am ceva făcut la felul cum s- a terminat....? (mai mult)
Buna! Am 26 de ani si doresc sa imi fac prieteni noi aici pe platforma.
Nu am mai fost de ceva timp prin România. Care mai este $CORUL pentru cantaretii solo la nunti / party-uri? Asa un interval de preț?
Salut stiti o metoda de a învățat sa sărut. nu prea a- si vrea sa ma fac de rușine ca nu știu sa sărut. M- am sărut cu o fata dar după 2 3 zile s- a despărțit de mine ma gândesc ca poate o ...? (mai mult)
Cine muncește azi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?