Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
De ce aparentele înșeala în unele cazuri? Adică unii oameni prosti au fețe de prosti, iar alți prosti par deștepți când te uiți la ei.
Daca cineva fumează iarba langa tine și inspiri miros, poate sa îți iasă la drugtest?
Vreau sa incep prin a spune ca nu ma pricep la fotbal, nu ma pasioneaza. As dori sa stiu cat dureaza celebrul meci din seara asta ca pe google nu gasesc
Buna. Am comandat de pe Shein doua perechi sandale si sunt mici. Vreu sa le dau retur, dar nu stiu cum se procedeaza. Cine se pricepe va rog sa ma invete cum sa fac.
De cand am varicela, observ ca fire mici de par imi mai cad, de ce?
Pentru cei care ati locuit prin vest cat de iesit din comun ii sa auziti ca cineva n- a consumat niciodata droguri usoare weed etc care is legale. Unora nu le venea sa creada cand am spus ca n- am incercat...? (mai mult)
Va salut, stiu ca e o intrebare mai stupida, dar am inteles ca XANAX cu SERLIFT reactionaza urat cu alcoolul, dar daca ma dau cu alcool mentolat care are in el si alcool etilic pe basicile sparte de...? (mai mult)
Pot sa trec in anul 3 daca am restante din anul 1?
Având adhd numi pot stăpâni furia, și trebuia să vând un gunoi de PC îl dateam cam gratis, și nu prea mergea și l- am adus la reciclare pe strada, am dat cu un bolovan in ecran, am scos componentele,...? (mai mult)
Salut stiti careva daca la Creditul imobiliar - ipotecar poți plăti anticipat gen sa plătești mai mult din sold?
Voi cum gătiți ciupercile pleurotus? 2-3 idei va rog, eventual rețete. Mersi
Ziua buna, TPU. De cand cu caldura asta, incerc sa caut solutii. Stie cineva, de preferat din propria experiența (daca nu, e bine si- asa), aparatele de aer conditionat portabile sunt bune de ...? (mai mult)
Sunt curios exista pe aici fete care nu au avut primul sărut și sunt timide? Aștept un mesaj și pe privat
Sunt singurul pe care il enerveaza intrebarile absurd de ambigue de aici? Mai ales atunci cand ori trebuie sa- l cunosti personal pe cel care a pus intrebarea, ori e evident ca incearca sa fenteze "sistemul"?...? (mai mult)
Ce desen de pe Cartoon Network vă plăcea cel mai mult în copilărie? Mie îmi plăcea "Insula Dramei Totale".
De ce se sinucid unele persoane că nu au luat bacul? Ce-i așa mare lucru?
Buna! Daca cineva recunoaste ca te-a placut, dar nu te mai place si nu mai place pe altcineva, in fata tuturor, ascunde de fapt ca te place?
Va salut, pentru cine nu stie problema mea, va rog sa va uitati la ultimele intrebari Pentru cine stie, am un update, aparent am varicela si m- am speriat degeaba ca oricum cosurile de pe maini si...? (mai mult)
Ce faceți fraților?
Se merită școala de șoferi după 50 de ani? Cunoașteți cazuri?
Atentie la tepari, daca sunteti contactati de o "persoana cunoscuta", si incearca sa va directioneze catre o statie Selfpay pentru depunere bani, nu dati curs solicitarii. Teapa gen metoda accidentul,...? (mai mult)
Buna,știe cineva dacă purici stau pe obiecte de ex geanta, cartoane...
Rar mi se întâmplă dar totuși exista situații când merg intr- un magazin și paznicul ma urmărește tot timpul și se comporta pe parca stie sigur ca am venit la furat. Și mai vine și spre mine...? (mai mult)
Ce semn poate fi daca îmi tot vine un porumbel pe pervazul de la geam? De mult timp nu sa mai întâmplat acest lucru. Doar sta puțin pe pervaz apoi zboară nu știu dacă e același porumbel.
Stie cineva cand deschide Tucano Coffee in Deva?
Ieri din greșeală am turnat peste doua farfuri niște apa cu venish și după am luat farfuriile și am dat cu apa peste ele și cu buretele curat dar nu stiu cât de bine le- am clătit. Iar azi am ...? (mai mult)
Cine a încercat sau ar avea CURAJ sa încerce DURIAN fructul asiatic cu miros de canal dar GUST divin? Eu unul m-as risca.
Am multe frustrări și insecuritati, am o părere proasta despre femei datorita ca nu am avut posibilitatea să mă cuplez cu una, nu reușesc sa scap de aceste gânduri și stari care ma macină pe...? (mai mult)
Stie cineva care e unde traieste exact traperul mgk666?
Salutare. Era o poveste sau un fel de "test" în care murea unu, la înmormântarea lui apărea una și după 2 săptămâni murea și fratele celui mort prima oara. Și dacă știai cine l- a omorât...? (mai mult)
Salut.am pariat un bilet la betano cum ca Italia -under 2.5. to win and total goals(0/U2.5) 90 min... Asvrea sa stiu de ce nu am castigat cand scorul s-a terminat spain-italy 1-0?
Bună! Am dat o comanda pe shein și din grsl am apăsat pee received ssi nu mai apare la shipped apare doar la review. Ea încă nu a ajuns. Oare ajunge?
Buna ziua Cum pot scăpa de petele galbene de pe saltea? Mai poți scăpa de ele? Unde pot găsi saltele ieftine de 180X200?
Buna! Cineva mi- a trimis un mesaj astăzi, eu l- am primit și citit. Întreb persoana respectiva ce e cu mesajul ăla și îmi spune ca nu a trimis așa mesaj și îmi trimite screen, era doar jumate...? (mai mult)
Buna, bunica iubitului meu are o cumnata, care îmi vine mie mătușă prin alianță ( fiind căsătorită cu fratele străbunicului meu, din partea mamei tatălui), întrebarea este, mie ce grad de...? (mai mult)
Ce povesti horor despre scheme piramidale si MLM-uri aveti sa ne impartasiti?
Buna ziua. Daca copilul a terminat CLS a VII cu media generală 9, 48, pot face contestație pentru 2 sutimi, sa se poată încadra la bursa? Mulțumesc
Am vazut niste poze cu Ed Harris bolnav. E adevarat?
Ce actori/cantareti sunt uitati de lume?
Parul lung ca in poza mea este imaturitate? Voi aveti parul scurt/lung?
Horoscop- "Te simți îndreptățit să mergi mai departe cu planurile tale, mai ales cele care vizează administrarea unor resurse care nu sunt doar ale tale. Problema e că vor apărea reacții care...? (mai mult)
Calamitati naturale:case distruse,inundate, vedeti ca conducatorii care sustineau constructiile de blocuri si nu de case aveau dreptate? Si mai ocupa si teren degeaba.
Bună tuturor, mă numesc Andreia și am 21 de ani. Am câteva complexe dar asta pe care o să vi- l povestesc este cel mai mare complex al meu. Bun, locuiesc într- o țară străină de aproape 6 ani....? (mai mult)
Hei TPU! Care ar fi urmările per total în următorul caz? Dacă eu vad o femeie bătută pe strada de un bărbat și intervin aplicandu- i aceluia lovituri din care sa rezulte sângerări la nivelul ...? (mai mult)
Cam cat dureaza o serbare la clasa 0 de sfarsit de an? (Nu ma refer la premiere)
Voi ce faceti cu hainele pe care nu le mai purtati dar care sunt prea uzate ca sa le dati altcuiva?
Ati observat ca umorul din ziua de azi e de tot rasul? Glume de copii de 4 ani peste tot vezi, inclusiv la stand up.
Buna TPU, am o problema cu tik tok- ul, cand scriu uneori comentarii la video- uri, mi le da jos, nici macar nu folosesc cuvinte jignitoare si ma deranjează ca mi le da jos. Am primit si avertisment...? (mai mult)
Dacă ai fi teleportat in Evul Mediu sau Antichitate cu un smartphone cum i-ai explica unui faraon, rege babilonian sau medieval tehnologia moderna?
Ce faceți? Eu tocmai ce am venit de la muncă și restul zilei cred că o să dau răspunsuri tâmpite pe TPU.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!