Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Voi de cate ori va tundeți pe saptamana? Eu aveam o perioada in care inebunisem, mergeam la tuns de 2- 3 ori pe săptămână. Mergeam si la solares, imi luam parul de pe corp la cateva zile, zambetu...? (mai mult)
Care dintre utilizatorii site-ului TPU are diabet?
Cum fac sa ma arate cu cineva la bitmoji pe snap?
Pot merge maine sa ma programez pentru traseu daca e joi?
Vorbesc de 2 luni cu un băiat. La inceput o fost totul ok, dar după cateva iesiri, nu stiu cate mai exact, sa aproximez 6- 7 iesiri, a inceput sa devină sufocant, incearcă sa ma apropie cat mai...? (mai mult)
Cand erati mai mici, voi stateati pana tarziu ce se difuza la televizor?
Exista cineva caruia ii place sa mearga la munca? Adica chiar daca ar avea foarte multi bani sa tot sa vrea sa mearga la munca? Stiu ca o sa ziceti ca trebuie sa faci ce iti place dar chiar si asa tot ...? (mai mult)
Bună TPU! As vrea un sfat despre cum poți sa scapi de vinovăția. De fiecare data când cumpăr câte ceva pentru mine (vopsea, o haina etc) ma simt vinovata ca poate trebuia sa fac altceva cu banii,...? (mai mult)
Bună seara! Am o întrebare. Cineva m-a blocat pe Facebook și acum mi-am făcut un Facebook nou dar tot nu găsesc persoana respectiva, cum fac sa îmi fac Facebook cu un ip nou? Mulțumesc!
De ce unii oameni de aici de pe TPU spun că nu există lene fără depresie? Poate greșesc, dar nu cred că este adevărat. Nu cred că are cineva tot timpul chef să facă ceva.
De ce o voce străină/un zgomot mare într-un studio de știri, într-un loc de producție a unui film/a unei publicități poate bruia semnalul camerelor de filmat?
De ce se babuinizeaza ultrasii astia asa cand e de vreun meci de fotbal? Pai sa-l vad eu pe unu ca se babuinizeaza langa mine ca bag mana in el. Urasc stadioanele si tot ceea ce tine de fotbal.
Buna seara! De fiecare data cand m- a spal pe corp imi apare alergie, adica bubite care m- a mananca, am incercat si cele de copii ( bebelusi) imi apare de fiecare data cand m- a dau cu ceva pe fata ...? (mai mult)
Bună, din luna mai am venit la București și m- am mutat aici. Am fost la foarte multe locuri de muncă să caut însă n- am găsit nimic, aș fi vrut casier ceva ușor dar dacă nu am casă automată...? (mai mult)
Eu nu am predat manualele la timp dar eu le am acasă ce mi se poate întâmpla?
Va salut, ar trebui sa ma vad cu o fata si poate ar iesi si ceva relatii sexuale, stiti ce zic:)) Are ceva daca mi se lua putin pielea de pe deget dupa ce ma spalai, dar nu curge sange, doar oleaca...? (mai mult)
Maine dimineață urmează sa plec cu un verisor cu masina în Olanda sa muncesc, sunt o fire emotiva, stau cu frica de a nu avea atacuri de panica pe drum cu toate ca mi am luat magneziu, sedativ etc,...? (mai mult)
Buna. De ce atunci cand vorbim cu cineva, spunem anumite lucruri sau replici, iar dupa aceea analizam situatia si ne dam seama ca mai bine am fi spus altceva si lucruri de genul. Ma consuma tare asta...? (mai mult)
Bună. Mă confrunt cu anxietate și stări destul de urâte cum ar fi cele de agitație, nerăbdare, neliniște, etc. Imi vine si plâng destul de des când mă simt foarte încărcată. Mie ceaiurile...? (mai mult)
Cum sa ispitești un bărbat fără sa te îmbraci indecent, ce sa faci și cum sa îl săruți?
E greșit să râzi când un vecin înnebunește? O dată la câteva zile începe să țipe singur.
Buna. Voi cum faceți sa scăpați de atașament față de persoana iubită? Pe mine mă distruge efectiv si simt c o iau razna. Nu mai suport atașamentul ăsta. Va rog dati mi niște sfaturi din viața...? (mai mult)
Bună ziua! Cum să îl conving pe tatăl meu să nu plece de acasă?
Cum reușesc unii sa fie extrem de relaxați în public? Ca eu ma simt prost dacă se uita 5 secunde o persoana la mine. Și nu sunt un om foarte emotiv.
De ce lumea il considera pe Paul Walker o legenda?
Bună! Vă rog să mă lămuriți cu o problemă. În săptămâna 24- 30 imi iau 4 zile de concediu cu weekend liber. Pe 24 am înțeles că mi se dă liber pentru că este o zi care se plătește dublu...? (mai mult)
Buna TPU, pentru cei ce cunosc limba italiana, care este traducerea cea mai corecta pentru "mi spezzo ma non mi piego ", in limba latina?
La aparat care face vata de zahar pe bat se poate folosi și zahar simplu care îl folosim la cafea sau la ceai?
Dacă ați fi în locul unui părinte, vi s- ar părea dubios ca al vostru copil de 20 (sau o vârstă mai mare) de ani să vă roage să i mai tăiați odată unghiile de la mâini, așa cum făceați...? (mai mult)
La locul de munca pe tura mea s- au furat obiecte de aproximativ 1000 de lei. Avem camere dar electricitatea nu funcționează de o săptămână, în acest caz ma gândesc ca nici șefii nu pot vedea...? (mai mult)
Presupunand ca tot ce ai sunt hainele de pe tine si cunostiintele din cap. Actele tale sunt toate disparute, familia ta nu mai este, casa ta nu mai este, nu ai nici un certificat care sa- ti demonstreze...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Starea Nației cu domnul Dragoș pătraru? Pentru mine este mare exemplu de urmat acest om. https://youtube.com/shorts/r1MfVsPuXTc?si=j3vJZOTlLQ6-XTH7
Salutare! Aveti idee careva de ce atunci cand mananc ceva, putin de fiecare data, ma umflu in stomac? Si zici ca am mancat tone de mancare, asa ma simt... Stiti senzatia aia de foarte plin, gen balonare?...? (mai mult)
Un golan poate fi cumințit de o fată buna? Ce parere aveti?
Voi credeți în reîncarnare?
De ce nu se dau Oscaruri de onorare la cei care au murit (Ida Lupino, Errol Flynn, Glenn Ford, John Garfield, Burt Reynolds, James Caan, Irene Dunne, Richard Burton, Robert Mitchum, Dirk Bogarde)....? (mai mult)
Hola! De curiozitate întreb. Cum ați reacționa dacă ați afla ca sora/fratele vostru are o relație cu dușmanul vostru de moarte? :) Vi s-ar marii numărul se dușmani sau s-ar micșora?
Aveți idee pe ce data s-a terminat gradinita anul acesta?
Voi ascultati manele? Credeti ca sunt reprezentative pentru Romania?
Buna seară tuturor! Am o intrebare mai ciudatica, am iphone 14 si am avut acum ceva timp un iphone 11 iar iphone ul 11 avea blitul altfel culoarea, iar iphone 14 altfel. Diferența este ca la iphone...? (mai mult)
Bună TPU, am 13 ani și mama insistă ca sunt un copil și ca nu ar trebui să port costum de baie la plaja. Sunt la mare de câteva zile m- am rugat de ea să port, ea a luat decizia să stau doar ...? (mai mult)
Cum se numește cântecul ăla din Orphan Black?
Bună, cineva? la început de relație i- am zis iubitului meu că eu nu am iubit pe nimeni in trecut, dar adevărat e că eu am fost îndrăgostită de un băiat virtual 3 ani care nici nu mă baga ...? (mai mult)
Buna ziua As dori sa stiu si eu o aplicatie sau un site de unde pot cumpara bilete de tren online la pret mai redus
Ce parere aveti de scandalul cu Coldplay si Babasha? Eu am inteles ca aia l- au vazut pe Babasha in topurile muzicale, au vazut ca e parte din minoritate fiind de etnie rroma si au zis sa il ajute, invitandu-...? (mai mult)
Ati mancat vreodata putulici? sunt bune la gust?
Ce pare aveți despre o relatie cu diferenta de varsta 14 ani (ea fiind mai mica (18 ani) și având relatie cu el de la 13 ani) în care se duc împreună la evenimente, se postează pe internet (doar...? (mai mult)
Stiu ca e cam random intrebarea dar ti se poate întâmpla ceva daca mănânci multe visine ca eu am mâncat și aseară o grămadă, și azi, nu ma pot opriii:)) oare de ce imi vine mie să mananc atâtea...? (mai mult)
De ce sunt așa mulți care întreabă de corigențe în perioada asta? Ce-i așa greu să ai media 5? Era cineva care întreba de corigență la română. Cum să rămâi corigent la română?
Am o întrebare am 22 de ani și am început sa chelesc știe cineva de la ce ar putea fi țin sa menționez că da și tatăl meu este chel am citit pe internet ca ar putem și de la stres sau de la alimentație...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!