Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Am o întrebare am 22 de ani și am început sa chelesc știe cineva de la ce ar putea fi țin sa menționez că da și tatăl meu este chel am citit pe internet ca ar putem și de la stres sau de la alimentație...? (mai mult)
Să presupunem că te- ai născut într- o familie săracă cu mulți frați și surori. Dintre toți ești singurul care ai scăpat de sărăcie și acum trăiești pe un picior mai mare decât ei. Cum...? (mai mult)
Daca sunt la un prieten acasă cu iubitul meu și gazda ne tot citește întrebări de pe TPU tâmpite, cum ii pot spune sa se oprească?
Aveam contract la Telekom dar nu mi- am facut pe numele meu, mi- am facut pe un nume fictiv. Cand m- am saturat de serviciile lor de 2 bani, am scos si am trecut la digi, insa mai aveam de plata cativa...? (mai mult)
Bună seara! Ce os ce află între sâni?
Salutare dragi colegii, vreau sa va spun o perioada mai grea din viata aici pe TPU, mai exact sunt plecat de mult timp in afara pentru bani la munca, nu am realizat cine știe ce din cauza anturajului...? (mai mult)
De ce nu va puneți poze cu voi? De ce va tot feriți unii sa va afișati identitatea? De ce va temeți?
Buna, tuturor! Tocmai am aflat că iubitul meu în vârstă de 29 de ani nu a fost lăsat să vina la ziua mea (îl invitasem că asa mi se părea ok), de Florii, mama lui interzicandu- i radical acest...? (mai mult)
Ce useri va plac cel mai mult? Răspunsurile lor? Pe care îi detestați cel mai mult!?
Salut,de vreo 5 zile am vreo 5 blande pe spate și pe picioare (pe spate sunt tari ca niște galme)ce pot avea? am varicela? va rog seriozitate (alte simptome nu am)
Ce inseamna "arme de paza si aparare"? Ce arme intra aici?
Astăzi când am fost la școală, mama mea m- a sunat(nu era nimeni în clasă și nu erau începute orele) și m- a sunat de 2 ori. La a doua oară am răspuns și mă jignea mă făcea în tot felul...? (mai mult)
Cum se calculeaza vizualizarile pe Youtube? Daca ascult o melodie zilnic, se pune de fiecare data o vizualizare?
De ce este Quincy Jones candidatul pentru Oscarul de onorare? De ce nu au Oscarul de onorare Leslie Caron, Harrison Ford, Kurt Russell, Ida Lupino, Dirk Bogarde, Errol Flynn, Glenn Ford, Brad Dourif,...? (mai mult)
M- am mutat intr- o casa cu parter si mansarda. La mansarda sunt 2 camere mari si una mica (nu as sti sa va zic dimensiunea) iar la parter am un dormitor mic, baie si living nu foarte mare, cu bucatarie....? (mai mult)
Buna! Am de facut un referat în Word, dar am ales sa îl fac pe telefon și după sa îl pun pe laptop. Cat scrii pe telefon pe o foaie din Word, atât va fi scris și pe foaia după laptop? (ma scuzați...? (mai mult)
Acum vorbesc fără nici o caterincă.Am avut un site pe nume Grindr și na marea majoritate sunt niște țărani fără clasă, ei bine acum este acum...Am avut o întâlnire cu un bărbat ce se dădea...? (mai mult)
Cum vă înțelegeți cu ucrainienii voi cei care nu vorbiți ucraineană, rusă sau engleză? Eu vorbesc în română, ei în ucraineană și ne înțelegem de minune :)) Noroc că avem Google Translate. ...? (mai mult)
In trecut cand era cate o ploaie torentiala oamenii din trecut credeau ca e potopul lui Noe sau ca ne pedepseste Sfantul Ilie! Noroc cu evolutia:blocurile si termopanele sunt inventii mari.
Potop:case afectate distruse, geamuri distruse, masini distruse geamuri iar blocurile nu au avut nicio problema, vedeti ca cei care dadeau ordine sa nu se mai construiasca case, vile ci blocuri, aveau...? (mai mult)
Am vorbit cu o fata în online, doar în online și nu știu cum am ajuns sa ma atașez asa tare de ea ca am o vârstă de peste 20 de ani nu sunt copil, ideea e ca îmi fac mult rău că doar eu cred...? (mai mult)
E greșit să scrii data prescurtat? (14.06.24)
Ce inseamna cand spui despre un lucru ca e "pus cu mana"? Aud des expresia, pe internet nu am gasit-o.
Salut știe careva o aplicație care sa primești mesaje anonime de la alte persoane gen ca ngl dar chiar sa primești mesaje anonime de la persoane la ngl. am observat ca primeștimai multe mesaje de...? (mai mult)
Care este țara în care ați călătorit și ați rămas fascinați? Iar în cazul în care nu ați călătorit până acum, unde v-ați dori să călătoriți în viitor?
Dacă nu ai bani, cum poți fi un om fericit? Cum poți fi un om fericit atunci când toate visele pe care le ai sunt ruinate? De exemplu, ai un vis în care vrei să construiești ceva; ai nevoie de...? (mai mult)
Bună TPU am nevoie de o părere, Samsung galaxy a 15 este telefon bun? Cât de smooth rulează jocurile? Cât de bine se mișcă? Merita sa cumpăr telefonul la 15 ani, voi fi mulțumit?
Zebra e alba cu dungi negre sau neagra cu dungi albe? Ma puteti ajuta, mersi!
De ce nu mă lasă să le scriu când sunt pe live terapeuților cuvântul agorafobie? Filtru lor mă gândesc, dar cu ce încalcă acest cuvânt vreun regulament, cu ce deranjează? Am incercat sa le...? (mai mult)
Cum pot să scap de aceasta frustrare, nu pot scăpa de gândurile acestea care îmi vin când vine vorba despre femei, din adolescenta am suferit de nebăgare de seama și conștientizez că sunt demoralizat...? (mai mult)
Cand vine codul ala rosu de ploi in Bucuresti? Ca il astept cu bratele deschise. M-am saturat deja de vara desi abia a inceput. Vad ca nici cand se anunta cod rosu nu da vreun semn...
Sunt singurul care are această problemă cu casierii? Majoritatea nu se spală, sunt urâți sau urâte, pun mâna pe produse după ce s- au scărpinat acolo jos. Eu dau bani pe niște produse ca să...? (mai mult)
Buna tuturor. Cunoasteti pe cineva care da in carti pentru ati spune viitorul. Doresc ceva seriozitate si fara facaturi, multumesc!
De ce tot simt nevoia să pun întrebări pe TPU? De ce tot vreau atenție de la niște necunoscuți?
Ce părere aveți despre cei care dau vina pe părinții lor, pe foștii colegi de clasă sau pe alții că sunt nefericiți?
Voi cum vă descurcați cu învățatul? Ar trebui să înveți și să studiezi 5- 6 ani de zile. Ajungi la 30- 35 de ani. Și uite așa trece viața. Și ajungi să iei pensie. cum facem să cumpăram...? (mai mult)
Salut TPU! M- am angajat acum 3 luni și din prima zi am avut o persoană care pur și simplu nu ma suportat și plăcut de când ma văzut. Și din prima zi a aruncat cu venin asupra mea. A încercat...? (mai mult)
Salut caut niste prietenii gen sa fie aşa:1sa fie de gaşca gen sa fie asa mai nebuni 2sa fie gameri3sa aiba in jur de 13/14ani man şi4sa se uite la anime 5sa fie de parere cu mine la o faza sau ceva...? (mai mult)
Salut incer de foarte mult timp sa fac banii online dar nu stiu ce site safe sa caut imi puteți sugera câte va?
Hey TPU, oare vor crea cei de la TPU in viitor o aplicație? Mi se pare extrem de obositor sa folosim asa aceasta retea de socializare, ea fiind atat de interesanta, e preferata mea de prin 2014????
Salut vreau să știu ce înseamnă dacă o fată se jură pe tatăl ei care e mort, adică cineva nu o creadă ca a făcut un lucru și ea s- a jurat pe așa ceva nu știu dacă o fi ironie aștept un...? (mai mult)
Știu ca rugămintea asta nu prea își are rostul aici dar dacă ma puteți ajuta cu un număr de telefon sau un Facebook de la oamenii care dau în chirie garsoniere în Sighet (buget 500 maxim 550)as...? (mai mult)
Salut. De cateva luni am o problema destul de mare. Eu am o prietena si contactul cu ea fusese intrerupt o anumita perioada de timp din unele motive. Din februarie am avut contact zilnic la facultate si...? (mai mult)
Cum pot sa îmi activez aplicația bt pay dacă am cardul făcut cu mama ca tutorele legal pentru ca sunt minor dar mama nu are bt pay, nici măcar card sau cont banca Transilvania
A comandat cineva de pe grizly.ro?
Bună.Ca sa incep direct.In primul rand sunt minora de 15 ani că sa încep.Azi am mers cu pantaloni scurți la școală pentru că era cald afară a fost totul ok.Cand s- a terminat toate orele m- am ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru baieti. De ce asa dintr o data, cand purtati o conversatie, sau nu neaparat, cand stati jos pe o bancă si purtati o conversatie, aveti o problema cu tricoul? Tot il aranjati...? (mai mult)
Am asa o nelamurire, poate sa-ti placa de cineva da totodata sa nu fii indragostit de acel cineva, sa nu prezinti interes? Eu as zice ca da.
Încă se mai accesează joburi pe pile? Am văzut angajați care sunt vai de capul lor, de exemplu femei, ele nu știu măcar pe ce planetă se află. De ce au aceste persoane un loc de muncă? Ar trebui...? (mai mult)
De ce atât de greu sa acceptăm că oamenii iubiți cred în alte lucruri (poate chiar total opuse) față de noi. Eu, de exemplu, accept ușor opinia altei persoane, dar daca e persoana iubită vreau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...