Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Buna. I- am schimbat mancarea pisicii mele si a inceput sa ma trezeasca din somn la ora 5 sa ii dau mancare umeda. Eu normal ma trezesc la 6. Dar de o saptamana numai la 5 imi da trezirea. Daca ii las...? (mai mult)
Salut! Am o problema la scoala. Nu am mai fost la sport de 4 ore (tot modulul adica). Profesoara se ia continuu de mine si e mereu nemultumita, iar in urma remarcilor negative, am ramas in subconstient...? (mai mult)
Va place mancarea picanta? Daca da, de ce? Adica nu inteleg ce placere aveti sa va ia gura foc in loc sa va bucurati de gustul mancarii. De curiozitate intreb
Buna seara! Ce fel de Apple pencil se foloseste la generatia IPad 8th?
Ce înseamnă când un băiat te jignește, îți aduce injurii, apoi îl ierți pentru că îl iubești, el spune ca nu se va mai repeta, și în final, se repeta iar. Ce este de făcut?
Buna tuturor, pun o intrebare care cred ca nu a fost pusa pe acest site, am brad artififial in dormitor de 180 cm impodobit pe care nu l- am mai desfacut si in celelalte 2 camere pomi mici artificiali...? (mai mult)
Cum calmezi un prieten dupa inundatie?
Bună, știe cineva o piscină în București deschisă și seara?
Chestia asta populara ca BLONDELE sunt mai " aiurite " sa nu zic altfel cum vi se pare? Cine a dat de o " blonda " pe la Politie sau in alte instituții de stat? Acesta...? (mai mult)
Ce faceți, băieți și fete? Sunteți pregătiți de bac? https://youtu.be/OpheXZjDuZY?si=hNW3GR4EqvMd96Rw
Pot sa fierb ceaiul la sticla cum e ice tea ca sa-l beau la fel ca pe cel clasic hot?
Salut! Am terminat clasa a 12- a si as vrea sa merg la Poli TM pe management in productie si transport. As dori sa aflu cateva detalii despre facultate, cu ce medii se intra si ce materii se fac acolo....? (mai mult)
Buna! Daca îmi iese media anuala 9, 86 dar trebuie sa-mi mai puna proful de mate inca doua note si imi iese 9, 75 ce premiu voi lua?
Buna. Ideea e că nici nu vreau să mă stresez prea mult din cauza cheltuielilor pentru că urăsc chestia asta și da, mai îs și uneori lipsuri. Mă gândeam, ca un fel de economie pentru mine ca...? (mai mult)
De câți ani arat? https://www.facebook.com/share/dbx54Ey1BN5cnjsH/
Faptul ca cugetam la critica altora este o dovada de maturitate?
Nu patiti sa va uitati prin casa si sa vi se para ca detineti mult prea multe chestii? Cand faceti ordine prin lucuri, ca sa nu aruncati tot, unde sau cui dati din lucruri de obicei?
Cum e posibil ca unii oameni, oricât de cald ar fi afara, sa nu simtă căldură? Și la 35 de grade vad lume cu vesta pe ei.Și nu sunt nebuni!
De ce la stirile sportive sunt prezentate mai mult neveste de fotbalisti in costume de baie decat alte sporturi. Care ar fi motiv? Eu cred ar fi mai mult clickbait.
Salutare,voi ce credeți, au fost furate voturile? Cine naiba sa voteze PSD și PNL, mă așteptam Aur sau SOS să aibă cele mai multe voturi
Ați observat că a început să se fure din magazine de când cu scumpirile și inflația asta care nu se mai termină? Acesta este un semnal de alarmă că românii sunt foarte săraci, chiar și cu...? (mai mult)
Se pot vinde bijuterii la o bijuterie? Si dacă da, cumpăra aur la prețul pieței sau mai mic?
Mie la vot mi-au dat 6 foi gen am întrebat ,, Și asta? " și au zis că da. Și țin minte că am băgat într-o cutie de două ori și nu au zis nimic, au zis că e ok. Am votat PNL :D
Ce inseamna cand visezi ca esti impreuna cu baiatul pe care il placi de mult timp?
Cum vi se pare Constanta ca oras? Pe mine m-a dezamagit, dar mi se pare ca ar avea mult potential.
Bună TPU, in ultimul timp sunt multe postări cu inundații in lume și am citit niste comentarii cum că unii oameni pun niște praf in nori și se creează ploaie artificială, ce părere aveți?...? (mai mult)
Salut TPU. Am un Samsung extrem de slab pe baza de camera, e chiar foarte enervant, partea frontala e practic nefunctionala, si as vrea sa va intreb, credeti ca as putea sa o schimb cu altceva? Adica...? (mai mult)
Firma Temu este de incredere? Chiar primesti ce e in poza? De exemplu doresc sa- mi iau o bluza ce arata foarte bine in poza dar descrierea nu se potriveste cu poza. Este posibil sa fie...? (mai mult)
Politica europeana este ne-o marxistă?
Urmează să mă mut și vreau să scap de o tona de mărunțișuri (cărți, jocuri de societate, echipament de sport, mici electronice etc.). Nu vreau nici să le vând neapărat, unde as putea sa...? (mai mult)
Salutare, dragi membri ai grupului „Toți pentru unul"! De ce unii oameni cu ceafa lată se uită la tine ciudat doar pentru că nu ești ca ei, pentru că nu mergi la sală, pentru că nu ai furat...? (mai mult)
Pe cine preferati dintre sosoaca si AUR?
Pentru cei pasionati ce ceasuri: care este cel mai scump ceas pe care il detineti?
E normal să ajungi să nu te mai poți bucura de literatură din cauza resentimentelor și a frustrării sexuale?
Cam cat ar costa aproximativ un tatuaj pe gat? Așa sa îmi fac și eu o idee
Cum va simtiti caa trecut jumatate de an deja? Ati facut ce v-ati propus pana acum?
Bună seara! Ce meserii sunt în care poți sa ajuți oamenii?
Cum pot ca copil sa îmi strâng bani am nevoie mare VA ROG SA IMI SPUNA CINEVA CUM
Bună ziua.De unde pot cumpara și eu tutun de calitate, am tot luat țepe cu el(nu arde, e mucegăit, are multe cotoare).Și care este mai ok pentru injectat:tocat, firicel 0, 3, firicel 0, 1? Mulțumesc...? (mai mult)
Cu ce fel de parfum va dati in fiecare zi? Folositi "eau de toilette" sau parfum propriu zis? Si cam cat costa sticluta cu care va dati zilnic?
Cea mai funny / ciudata / stupida sau enervantă întâmplare cu un operator de call- center sau costumer service? Cine a scăpat in telefon " ceva de dulce " stiind ca este...? (mai mult)
Cineva catiga euro 2024?
Daca te tai cu ceva la mana intr-un club poti sa iei amenda sau ce?
Hey TPU! De ex. dacă în timpul scolii de șoferi mi-as rupe piciorul, cum ar rămâne cu școala mea, eu nemaiputând apasă pedalele? :)
Am un prieten cu impulsuri suicidale. Partea interesantă e că viața lui e una extrem de normală. Merge la o facultate bună, are prieteni buni, e fizic sănătos, arată bine, e un om bun și e...? (mai mult)
Intrebare pentru cei ce s-au mutat in capitala din orase mici si medii: cu ce v-a fost cel mai greu sa va obisnuiti?
Ce faceți, cum sunteți azi? Eu decând nu mai beau energizante și mă limitez la o cafea pe zi, dimineața, mă simt foarte bine.
Salut! La ce se folosește legitimația de student și de ce e importantă? Trebuie să o prezinți zilnic la facultate sau atunci când ai sesiunea? E ca un fel de carnet de elev? Eu anul acesta voi începe...? (mai mult)
Tot NU inteleg cum mai sunt azi atâția FRAIERI care discuta la telefon afaceri " dubioase " si apoi lesina si se topesc pe picioare cand ii saltă DIICOT - ul? Tot nu...? (mai mult)
Hey TPU, se poate slabi 40 de kg in 3 luni cu fasting o data pe saptamana iar apoi pe parcursul săptămânii mancare sanatoasa si multa miscare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?