Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Vă salut, Cu un regim alimentar echilibrat (fără dulciuri, foarte puțină carne, făinoase în cantități medii) și suficientă miscare se poate slăbi 2- 3 kilograme într- o lună? Nu consum...? (mai mult)
Aș avea o nelămurire privind eșecul pe care îl fac pompierii in Italia la căutarea băiatului dispărut. Băiatul știa înota, nelămurirea mea este cât de departe l ar fi dus curenții lacului,...? (mai mult)
Saltul TPU. de ce nu ma pot conecta pe Instagram deloc, ma deconectat de pe cont și nu ma mai pot loga, de pe alt telefon pot dar de pe al meu nu, și nici cont nou nu pot sa fac. Am șters Instagram...? (mai mult)
Voi cum va epilați intim?, eu m- am ras cu mașina de tuns o data în viață la 16- 17 ani și mă simteam inconfortabil că mă ințepa, și acum am incercat sa mă rad cu bigul și pe picioare și...? (mai mult)
Vi se pare corect ca copiii cadrelor didactice au unele gratuitati la inscrieri, camine studentesti etc? Nu e o forma de avantaj nedrept si discriminare fata de cei care nu au parinti cadre? Practic, ...? (mai mult)
Salut! Vouă v-au dat ignore anumiți useri? Daca da, câți? (știu că este o întrebare mai bizară :)) ) Zi frumoasă! :D
Bună. nu știți de ce nu ma mai pot conecta pe Instagram de loc? ma deconectat de la contul meu și nu ma ma mai lasă, spune ca parola incorecta, o colega mi- a cerut sa se conecteze și ea dar la fel,...? (mai mult)
Buna! Am un câine are vreo 3/4 luni, ia căzut puțin părul și nu are chef de nimic de vreo 2. zile, nu mănâncă nimic și nu bea lapte dacă ii dai, apa bea foarte puțin. Dacă îl strig de-...? (mai mult)
Bună știe cineva dacă la liceul Grigore antipa Bacău este cămin? Sau undeva unde te poți caza?
Sincer ce sanse are Romania la campionatul de fotbal din Germania? Iesim din grupe? Macar! In conditiile in care suntem pe locul 46 in clasamentul FIFA iar peste noi sunt naționale...? (mai mult)
Ce studii aveți? Câți ani aveți? De unde sunteți? Introvertiți sau extrovertiți?
Voi ați primit mesaj de la o Patricia? Patriciawy ţi- a trimis o cerere de prietenie, cu mesajul: "Buna ziua domnule sunt patricia horo american ce mai faceti astazi sper ca va faceti bine domnule ...? (mai mult)
Doar eu pățesc asta? Gen ca adult nu pot să dorm că am overthinking mă gândesc non- stop la bani la cum să trăiesc de pe o zi la alta.Toată insomnia asta e da când nu mai lucrez. Sunt anul 2 ...? (mai mult)
Top 5 " calitati " ce trebuie sa definească un BOMBARDIER adevarat? De generație noua! Nascut dupa 2000!
Intrebare pentru cei din Bucuresti: aveti un cartier care se numeste "Berceni". La vreo 10 km in sud de acel cartier, exist o comuna care se numeste tot "Berceni", si pe langa asta, mai aveti si o statie...? (mai mult)
Tot aud batrani plangandu- se de generatiile tinere si adictia pentru telefoane, dar eu administrez niste pagini de social media pentru afacerea mea si toate comentariile aiurea, rautacioase si fara ...? (mai mult)
Numește două lucruri care te fac fericit acum și la fel de mult peste 30 de ani
De ce sunt cei din industria sportului plătiți regește (banii pe care un muncitor într- o fabrică sau un pensionar îi poate face în 15- 20 de ani sunt câștigați de ei într- o lună)? Marea întrebare...? (mai mult)
Voi credeti ca exista blaturi la europenele de fotbal sau mondiale? Adica s-a vrut ca Argentina sa castige ultimul mondial de exemplu
Salut! Imi puteti da exemple de poezii puse pe muzica, va rog? Multumesc! :D
Buna TPU. Centru de psihologie sociala îmi spune sa îmi fac cont la anaf și aduc o foaie cum ca nu am venit sau ceva fiindcă vor ei sa afle dacă am vreun venit și eu le- am spus ca nu lucrez de ...? (mai mult)
Ce s- ar intampla daca deodată nimeni nu ar putea minți? Dacă toată lumea ar spune numai adevăratul inclusiv ce gândește? Și toți oamenii ar fi forțați sa spuna și toate minciunile pe care ...? (mai mult)
De ce se sinucid atât de mulți polițiști? Cum au trecut acel test psihologic daca ei au probleme psihice?
In Romania se spune clar ca toata lumea are dreptul la parere/opinie sau cum se zice "freedom of speech" atunci, de ce propaganda nazista e ilegala, in America, Germania, Canada e perfect normal pentru...? (mai mult)
Ce credeti despre AEW?(All Elite Wrestling)? Compania lui Tony Khan care este rivala WWE-ului a implinit 5 ani anul acesta. Ce parere aveti in general despre AEW?
Ce parere aveti despre AEW? Compania aparuta in 2019 ca rivala a WWE-ului a implinit 5 ani anul asta.
De ce poți să dai senzorii camerelor de filmat peste cap dacă faci zgomot?
Cine imi poate spune si mie 5 coduri de pachete de togari dunhill?
Eu sunt lesbi și îmi este puțin rușine să recunosc dar vreau să văd părerile voastre despre asta!
Nud,toples sau costum de baie la plaja cum preferați?
Bună! Am două întrebări: 1) Dacă dirigintele tau predă la clasa ta, are dreptul sa te mute permanent în afara orei de dirigenție? 2) Dacă îți iei ban pe roblox timp de șapte zile, ...? (mai mult)
Salut! Voi pleca in Franta la facultate si nu stiu ce ar trebui sa iau dupa mine. Biletul de avion nu- mi permite sa iau decat un bagaj de 20kg. Pe langa haine si documente, eventual laptopul, nu stiu...? (mai mult)
Salutare,din ce regiune veniți? Este cineva din Moldova?
E buna berea cu paiul?
Nu va inerveaza cand se schimba vremea si nu stii cu ce sa te invelesti noaptea? Adica eu azi- noapte inghetam cu o patura pe mine. Cand ma inveleam cu pilota transpiram. Ce grea e viata :( Cum treceti...? (mai mult)
Pana la sfarsitul lui 2024 mai exista posibilitatea cumpararii de VECHIME in munca maxim 6 ani! Este vorba de aproape 9000 Lei / an de vechime! Merita oare? Ma interesez pentru...? (mai mult)
Salutare! Pot schimba liceul la care am susținut anterior probele de bac? de la un liceu din Tulcea la altul în Constanța.momentan nu m-am înscris. aștept un răspuns, o recomandre. Mulțumesc
Cineva la intensiv engleza? (Acum sunt a 9, trec a 10) Pe scurt, engleza se face cu 2 profesori, doua grupe, în 2 clase diferite Profa de engleza ne- a spus ieri ca o sa facem dintr- a zecea cu...? (mai mult)
Bună. Vreau și eu niște sfaturi cum să reușesc să mă integrez printre oameni si cum sa vorbesc cu ei ca să nu fie probleme, căci la chestia asta stau cel mai prost. Ideea e că eu in realitate...? (mai mult)
E normal daca am fost la plaja si am facut genuflexiuni cu fete necunoscute in spate? :)) Eram cu niste prieteni si am vrut sa ne masuram puterile :)) Eu am facut cele mai multe... si cu cea mai grasa...? (mai mult)
Buna seara, am si eu o intrebare deoarece nu stiu ce sa fac. Deci acum cateva zile m- am uitat la un serial dp netfilx dar 18+ nu ma judecati va rog eu mult. Si sunt pe netfilx pe contul matusii mele...? (mai mult)
Pot sa votez la alta sectie in afara de cea la care sunt inscrisa, adica sa ma duc la cativa km de mine dat fiind ca la mine in oras sunt 3 sectii de votare? Si ca sa va satisfac curiozitatea, ca sigur...? (mai mult)
Bună, sunt clasa a- IX- a și vreau să mă transfer la o altă unitate de învățământ! Eu sunt pe profilul filologie bilingv engleză și vreau să mă duc la un profil de filologie intensiv engleză!...? (mai mult)
Idei de cadouri pentru DIRIGINTE la sfarsit de clasa a VI-a?
Buna ziua! Cred ca am ceva traume sau nu stiu cum sa le numesc... De fiecare data cand nu primesc atentie si iubire, plang, dar plang mult de tot, exista ceva pastile sa nu mai plang asa mult, sau...? (mai mult)
Hey TPU, ma puteți ajuta cu un sfat de carte, de dicție sa pot întretine o conversatie din orice si cu oricine? Sau ceva ce v-a ajutat pe voi, mulțumesc dau funda! :)
Păreri despre noul serial Brigada Nimic de la ProTiwc-u în care se pare ca s-au jucat cu scenariul si regia copii de maxim clasa a-4 -a!
Heyyy! Îmi recomandați o aplicație gen OMEGLE Tv? O zi faina!
Bună ziua! Am un grup de Facebook de aproape 5k de persoane și în grupul respectiv avem și chat unde vorbim. Întrebarea mea este de ce unele persoane nu pot primi invitație în grupul respectiv? ...? (mai mult)
In ce as putea investi 10.000 de euro dar 30.000 sau 50.000 euro? Nu am abilitati sociale sau de managemant, momentan tin in banca unde iau dobanda putin 3% la euro si 6% la lei pe AN + - pe acolo. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti