Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Suntem țara "bolnavilor psihici"? Văd aici multe persoane care se întreabă ce boli psihice ar putea avea, inclusiv eu. Am văzut pe cineva pe un grup de Facebook care voia pensie pentru că are...? (mai mult)
Ce aveți chef să faceți azi? Eu am chef de o plimbare.
Ce credeți? Dacă s- ar opri toate canalele de televiziune prin lege și internetul ar fi cenzurat în România, CD- urile, DVD- urile și Blu- rayurile ar crește în popularitate? Sunt doar curios....? (mai mult)
Bună! Cum îmi pot debloca contul de Facebook dacă nu mai am codurile de la autentificarea în doi pași? Ajutor vă rog!
Buna TPU! Daca folosesc programe de parafrazare a textului, poate iesi la plagiat? Am folosit foarte mult chatgpt la unele capitole ale dizertatiei si imi este frica sa nu iasa la plagiat.Ce ma sfatuiti...? (mai mult)
Salut! Dacă stra- bunciul meu din partea tatălui a venit în 1944 din localitatea Ropcea, Storijinet din Basarabia și a ajuns în Cluj! Și eu și tata și bunicul suntem din Cluj în teorie deoarece...? (mai mult)
Întrebare pentru userii cu vechime ai site- ului : care considerați că a fost perioada de glorie a TPU? Cu ce credeti că e diferită aceea perioada fata de acum, momentul de față? Observați că...? (mai mult)
Până la ce ora circula metrul in București?
Salut TPU, vorbesc de ceva timp cu o fata dar răspunde greu uneori chiar și după câteva ore iar eu non stop aștept sa primesc mesaj de la ea, de ce simt sentimentul asta? Ce sfaturi îmi dați? ...? (mai mult)
De ce primăvara trebuie dezinsecție obligatorie atât pe interior cât și pe exterior?
O persoană mă are blocată și eu am avut- o la restricționate Ieri am scos- o de la restricționate și vreau să șterg conversația dar nu mi apare nicăieri știe cineva unde apar mesajele după...? (mai mult)
Bună! Aveți cumva idee dacă la ASE, facultatea de Management, se primește acea diploma onorifica de absolvire și voi fi strigata, chiar dacă nu voi da disertatia acum în vara? Întreb ca să ...? (mai mult)
Salutare, am si eu un motanel aici jos la bloc pe care il hranesc de ceva vreme, i- am luat acum niste bobite (purina one indoor)si am observat ca refuza sa manance am vazut pe internet ca exista si (purina...? (mai mult)
Hello TPU! M- am înscris în școala de șoferi și eram curioasa de- o chestie. Nu ma luați cu "stai linisita cu școala ta, ca ești mai proasta decat noapte, bla...bla...". Conduc chiar destul ...? (mai mult)
Părere despre Vinted?
Găsesc și eu pe cineva pe aici cu care să pot vorbi?
Caut o piesă/ melodie foarte populară la TV acum câțiva ani ( 10 - 15 ) stilul reggeton ( sau ceva EXTREM de Asemănător / pe acolo :) cântau 2 tipi tineri ( unul cred ca era blond sau una dintre...? (mai mult)
Daca citesc cărți despre viața după moarte sunt ciudat?
As vrea sa va fac public un blog unde fiecare poate scrie orice fara sa se inscriere pe o retea sociala, nu necesita cont de gmail, as vrea sa citesc povestii de viata https://scrie- ceva.blogspot.com/2024/06/scrie-...? (mai mult)
De ce useri va e dor? Ce e cu plictiseala asta cumplită pe aici? Mi se pare mie de la depresie sau aici totul e prea dezolant? Acum câțiva ani găseai un vibe bun pe aici, te distrai, nici nu mai...? (mai mult)
Acum ca a venit vara si nu stim cum sa mai facem fata caldurii, care e inghetata voastra preferata? Mie imi place aia sandvis cu biscuiti
Ce inseamna Janes tu
Cv-ul European si Cv-ul Europass sunt diferite? Sau e unul si acelasi lucru?
Ați participat vreodată la activități la Palatul Copiilor la voi în oraș, daca aveți așa ceva? Ca ce de exemplu?
A auzit cineva de motoare Stirling? Folosesc diferenta de temperatură pentu functionare! Pot folosi caldura solara, caldura reziduala de la sobe / cuptoare! Cuplate la un generator...? (mai mult)
Salutare TPU. Dacă după trimiterea unei cereri de prietenie pe Facebook îmi apare doar că "urmăresc" persoana respectivă, înseamnă că nu mi-a acceptat cererea de prietenie? Mulțumesc?
Buna! Îmi poate spune cineva cum pot debloca pe cineva de pe Vinted? Am căutat dar nu găsesc
In cat timp se POATE invata teorie muzicală singur la un nivel decent cat sa permita lucru cu soft-uri muzicale sau de compozitie *( Sibelius )?
Ce părere aveți despre fetele/femeile care beau bere? :D
Bună! Voi ce ați fi făcut în locul meu dacă partenerul/ partenera voastră v- ar fi zis ca " o să zburați deasupra caselor " sau " ca se lupta cu demonii" pentru binele vostru să vă "salveze"?...? (mai mult)
Trăiesc cu anxietate sociala de foarte mulți ani.Ma bucur enorm ca muncesc de acasă pentru ca pentru mine e un chin când trebuie sa merg undeva. Sunt cât de cât ok cu mersul la magazine deși am...? (mai mult)
Ce credeti ca a facut asa rau Brad Pitt incat fii- sa s- a dus sa depuna actele de eliminare a numelui Pitt din documentele ei chiar de ziua ei de nastere cand a implinit 18 ani? Adica in loc sa petreaca...? (mai mult)
BMW sau Mercedes, care arata mai bine? :))
"Dar acel negustor de cămile face o revoluție în satul său, își convinge mizerabilii tovarăși că a vorbit cu arhanghelul Gavriil, și se laudă c- ar fi fost înălțat la cer, unde a primit,...? (mai mult)
Cea mai mare întârziere prinsă de voi intr-un tren din cauze meteo, defecțiuni, accident extern *( masina lovită de tren / persoana )?
Am achiziționat o cartelă Lebara și gratis on line am încărcat 10 e și as dori să știu cum pot activa o opțiune cu 10 e
Cam ce ingrediente de bază folositi voi pentru a gati o musaca?
Buna Ziua Doresc și eu să încep să mă joc jocuri pe shein Cum procedez?
Bună,câte zile stă un colet în sediul de la fan courier?
A cunoscut cineva scotieni! *( locuitori din Scotia )? Locuieste cineva acolo? Este mit sau realitate ca sunt " zgarciti " / stransi la punga?
După un genocid de câteva luni in 1994 care a SOCAT lumea azi Rwanda este o tara stabilă cu o economie " asezata " si cu o capitala *( Kigali ) declarată cea mai curata din...? (mai mult)
Vreau și eu niște versuri gen paraziții style.ar putea cineva să scrie? Așa caterincă
De ce nu cred oamenii in discalculie, e ca și cum nu ai crede in dislexie? Exista discalculie asa cu exista dislexie!
Salut, TPU! La un videoclip pe care l- am postat pe YouTube acum 4 ore jumate, am sub 500 de vizionări, deși procentul mediu de vizionare al clipului ese de 81%.La alte clipuri, la care am strâns...? (mai mult)
Buna ziua. Aveți idee ce categorii de persoane se caută cel mai mult în completarea de sondaje? Există anumite ponturi prin care te poți califica la cat mai multe sondaje? Eu tot incerc sa completez,...? (mai mult)
Aș vrea să fac voluntariat în Tg Mureș. Mă puteți ajuta cu sfaturi?
Buna. Am o mașina de spălat Heinner de 2 ani, pana acum câteva luni nu am avut treaba cu ea. De cam 6- 7 luni când spală la viteza mare troncane urat si se aude foarte tare, si așa tare făcea ...? (mai mult)
Hello! Numai pe mine ma enerveaza Andreea Bostanica in ultimul timp? De cateva zile tot imi apare pe TikTok ea cu Abdul ala si mi se pare ca s- a schimbat total fata de cum era in urma cu cativa ani....? (mai mult)
Buna ziua! A venit acum vreo 3 saptamani un porumbel la mine la muncă și am reușit să îl dau afară. Acum a venit iar, alt porumbei, l- am dat afară și mereu se întoarce, și vine fix lângă...? (mai mult)
Se urla la TV de problema cu deficitul bugetar al României! Vi se pare ca ANAF se ocupa SERIOS de combaterea evaziunii fiscale? Sunt mii de firme in Romania cu oameni de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!