Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua! A venit acum vreo 3 saptamani un porumbel la mine la muncă și am reușit să îl dau afară. Acum a venit iar, alt porumbei, l- am dat afară și mereu se întoarce, și vine fix lângă...? (mai mult)
Se urla la TV de problema cu deficitul bugetar al României! Vi se pare ca ANAF se ocupa SERIOS de combaterea evaziunii fiscale? Sunt mii de firme in Romania cu oameni de ...? (mai mult)
Bună seara! Am făcut sex neprotejat cu iubitul meu cu 5 zile înainte sa- mi vina menstruatia. Țin sa menționez ca și a dat drumul în mine de 2 ori. Mi a întârziat menstruatia 5 zile. Credeți ...? (mai mult)
Ce va face fericit, fericita?
Nu vi se pare ca era mai misto TPU in urma cu vreo 10 ani+ ? (Vai mama deja au trecut 10 ANI?) Parca era mai misto, era mai mult trafic, mai multe intrebari, interfata era mai faina(imi dadea un vibe...? (mai mult)
Voi vorbiți singuri cu voi? Eu repet ce lucruri să fac și să nu fac și parcă mai mult mă stresez când zic.
Cum considerați că e privită religia, especialmente ortodoxismul, de populația urbană și educată a României?
De ce nu mai rad la nicio gluma, toate ma enerveaza, nu mai am chef de nimic?
Care e varsta minima pe care trebuia sa o aiba cineva ca sa il puteti lua in serios cand da sfaturi de viata?
Este posibil sa vorbesc cu cineva pe whatsapp din Tanzania dar la numarul de whatsapp apare cu prefix de Canada/ Noua Scotie?
Dacă o persoana nu știe sa facă calcule de clasa I și a- II- a, nici tabla înmulțirii și a împărțirii, aceea persoana se va putea angaja la un magazin alimentar, supermarket minimarket sau...? (mai mult)
Vi se pare supraevaluat pretul la lapte de magarita? Am inteles ca este " medicament " cu o compozitie aproape de laptele de mama dar preturi de peste 50 Lei / litru? Stiu si ca o magarita...? (mai mult)
De ce are Nichita Stănescu numele asta ciudat? Parca e de femeie! Ce vrea sa însemne numele Nichita?
Bună ziua. Îmi pot recupera banii de la scoala de șoferi dacă am platit- o integral am făcut decât ore de legislație fără ore de conducere? Menționez ca am dat și de 2 ori examen la sala și...? (mai mult)
Am blocat un nr de telefon, poate să primească SMS-uri de la mine totuși?
Pot deschide un cont, card de debit daca nu am un venit inregistrat la anaf? Am voie? La ce banca ar fi mai rentabil? Lucrez la negru momentan pana absolv un curs de calificare. Ca sa ma poata angaja...? (mai mult)
Buna fratilor, am o intrebare daca se poate stie careva dintr- e voi, ma rog daca mai tine minte despre vechiile civilizati ale istorii ale Americi din ziua de azi, as avea o curiozitate, despre primele...? (mai mult)
Ce părere aveți despre videoclipurile motivaționale?
Salut, credeti ca e vreo sansa sa iei Hiv daca ma sarut cu o tipă cu aparat dentar?
Ce parere aveti despre notino?
Salutare! Anul asta dau bacul și am o dilema... Dacă finalizez clasa a 12 cu note de trecere la toate materiile, profesorul are voie sa nu ma bage in bacalaureat chiar dacă mi-a ieșit mediea?
Nu am mai ajuns de cativa ani pe litoralul romanesc dar din discuții cu diversi prieteni romanii mai păstrează " obiceiul " de expunere a copiilor mici COMPLET dezbracati la plaja! Cand...? (mai mult)
Bună! Vreau sa va cer părerea.Acuma că se termină anul școlar termin cu media generală 8, 15.Credeti că e prea puțin? Anul trecut am avut media 8, 06.Nu- i prea mare diferența dar totuși.Pot...? (mai mult)
"Capacităţile superioare nu pot să nu fie despotice şi întotdeauna au adus mai multă pervertire decât folos; ele trebuie eliminate sau executate. Lui Cicero i se taie limba, unui Copernic i se...? (mai mult)
Ce profesie aveți? Ce job aveți? Ce pasiuni aveți? Câți ani aveți? Ce boli aveți? Mergeți în vacanță?
Salutare. Imi recomandați niște țigări bune și nu foarte tari? Tigările pe care le fumați și vi se par bune și la tarie și la calitate? Am 30 ani și vreau să încerc să mă dau pe alte ...? (mai mult)
De ce in videoclipurile hip-hop apar mereu femei in costum de baie. Care ar fi motiv in general? Au profesie de fotomodel in reviste pentru adulti?
Bună seara! Am cumpărat o pereche de nimfe dar între timp masculul a zburat și a rămas femela singură. De câteva zile i- am cumpărat masculul dar nu înțeleg de ce o atacă, nu o lasă să se...? (mai mult)
La aparate oare fetele alea din cazinou dau castigurile la cine vor ele? Când jucam la ele acum 2 luni vedeam că intră într- un birou și aveau acolo un PC sau ce era ăla și de vedea mai multe imagini...? (mai mult)
În ultimele luni am încercat să pun mai multe întrebări la rubrica Filme&Seriale despre anumite desene/documentare/filme care mă interesau, dar am fost cenzurat și nu au stat mai mult de câteva...? (mai mult)
Cat sa dau la nunta daca mergem 3 persoane o suma decenta?
Din discutii si povesti cu bunicii in copilărie am rămas cu impresia ca Romania era mai respectata in Europa in timpul monarhiei iar lumea mai educată si viața economică...? (mai mult)
Cum poate să fie cineva online pe mesenger de ieri până acum? Îmi răspunsese doar o singură dată aseară, și îmi apare că e online incontinuu, ca si cum nu ar dormi deloc.
Ce se face mai exact cu baza de date in care te baga cand intri intr-o sala de jocuri? Iti trimite ceva acasa sau afecteaza cumva alte lucruri?
Bună. Mi- a fost spart contul de Instagram și nu mai am acces la el, în prima fază mi- a cerut să schimb parola ca nu am putut accesa contul, am schimbat parola și am văzut ca s- au trimis mesaje...? (mai mult)
Bună! Am o nelămurire. E ziua iubitului meu și vom ieși să bem ceva. Vreau sa ii iau un tort, dar nu știu cum să procedez. Sun la local. Trebuie sa am o anumită consumație, plătesc ceva, nu...? (mai mult)
Cum sa fac sa nu imi mai sara propria urina din wc pe picioare? Si din apa aia cand urinez imi sare, si de pe vasu de toaleta, help
Daca nu vrei să mănânci varza murată așa sărată și o pui puțin în apă să se desăreze, apoi mai este la fel de sănătoasă sau nu prea?
Bună ziua. Legat de obsesia compulsivă... Am avut această problemă de când era mică, având obsesii pe băieți care durau ani de zile. Dar nu a fost nimic grav până acum. Când sunt la vârsta...? (mai mult)
Credeti ca romanii au o trauma de pe vremea comunismului pe tema mancarii? Mie portiile de restaurant mi se par de multe ori mari si iau jumatate din ele la pachet. In alte tari e o chestie normala, toata...? (mai mult)
Bună. Am momente in care sunt optimistă, îmi spun că totul va fi bine că mă voi descurca de exemplu la un loc de muncă, mai apoi îmi vin gânduri precum:nu o să mă descurc, nu voi înțelege...? (mai mult)
Romania a devenit tara Dume- Zeilor! Coldea zeul de la SRI, Iulian Dumitrescu zeul de la CJ Prahova... avem mai multi Dumne- zei ca in Grecia sau Roma antică! Cum gestionam atâția...? (mai mult)
De unde și de ce, într- o așa zisă era a educației și informației, este atât, dar atât de răspândit mitul că oamenii medievali credeau că Pământul e plat? În general, oamenii încearcă...? (mai mult)
Hei, TPU! Este cineva de pe această platformă prin America, Texas? Ați supraviețuit? Ați prins Tornada? E așa cum se prezintă la TV, cum că ar fi făcut ravagii? :) După această experiență...? (mai mult)
Am si eu o întrebare, dacă un profesor care este diriginte are in clasa un copil cu probleme, profesorul primește bani in plus pentru asta?
Salut, cum pot sa întru pe grupul telegram Romania x?
Bună! A mai dat cineva comanda de pe shein si la statusul comenzii sa scrie,, livrat transportatorului local"?
Bună, am și eu o problemă și nu am cu cine să vorbesc despre asta. Sunt la liceu, clasa a 12- a și am foarte multe absențe din cauza unei probleme de sănătate, cred că o să mi se scadă...? (mai mult)
Salut, astăzi am căzut și m-am lovit la degetul mare de la picior.Nu este umflat, nici vanat, nici strâmb dar ma doare când îl împing tare în podea și când sta.Ce poate fi?
Bună TPU. Este cineva aici student cu legitimație eventual cu cont creat la CFR? Mă puteți ajuta îmi iau bilet cu reducere dacă nu folosiți, vă rog? Ne putem auzi în privat. Platesc ceva astfel...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?