Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
E ilegal ca parintii sa isi lase copiii minori in campanie electorala?
Bună, am și eu o problema și nu am cu cine sa vorbesc. Eu am o problemă de sănătate, iar din cauza acestei probleme am lipsit destul de mult de la școală, și cred că o să mi se scadă...? (mai mult)
Hello! Cine este student/a mesaj în privat. Mă puteți ajuta cu ceva, vă rog? O zi bunaaa
Ce părere aveți de Voltaire ca om de litere?
Mi- am luat block peste tot de la o persoana, nu conteaza de ce. I- am dat acum mesaj pe numar, adica mesaj rcs. Si vad ca cand trimit mesajul se vad 2 buline sub mesaj. Nu inteleg daca si aici mi-...? (mai mult)
Scriu o carte! Dați-mi idei despre ce să scriu și ce titlu să pun vă rog! Cel care aduce ideea cea mai bună poate scrie cartea cu mine, mulțumesc!
Afiliere AdSense sau sponsori *( reclame externe ) pentru un canal de YouTube? Ce este mai rentabil financiar avand in vedere " picaturile " de la reclamele Google peste care multi...? (mai mult)
Bună ziua! Din 2020 nu am mai băut deloc apă tot beau suc, acum mai am 16 sticle de suc! După ce le termin vreau să beau apă, cum sa fac sa nu imi mai fie poftă de ele?
E adevarat ca a murit Steve Buscemi? Am vazut pe tiktok o chestie numita RIP Steve Buscemi 1957-2024.
Am intrat în panică peste maxim o săptămână am primul examen din sesiunea de la facultate sunt în anul 1 sem 2 la Management sem asta nu prea am mai dat pe al faculate și efectiv nu știu nimic...? (mai mult)
Salut, am terminat scoala profesională, iar acum după 2 ani de la absolvire, vreau să mă înscriu la liceu și să i- au bacul. Am o sperantă ca nu e prea târziu dar totusi foarte multe temeri....? (mai mult)
Am o problemă. Dar cel care îmi răspunde vreau să aibă și să știe ceva concret. Țin să precizez ca aș dori un răspuns în folosul meu și nu alt ceva deviat de la subiect. Deci sunt fan lil...? (mai mult)
Ce părere aveți despre magie, vrăji, blesteme și descântece? Iar dacă practicați ce ar trebui sa știi despre ele?
Este adevărat că majoritatea românilor mănâncă dimineața și eventual și seara cel puțin câteva felii de mezeluri?
Am impresia ca astia de pe TPU raspund la intrebari doar ca sa nu adoarma.Voi ce credeti?
Găsesc un club de socializare, în Tg Mureș? Sau în apropiere?
Contul meu de snap a fost blocat permanent dar nici nu imi pot face alte conturi pentru ca si alea mi l blochează. Ce as putea face? Am facut si contestatie dar in continuare este blocat permanent.Cat...? (mai mult)
Cata relevanta au, de fapt, lucurile pe care adolescentii de acum le vad si le fac ca sa se amuze? Am ajuns si eu sa fiu repulsat cand ii vad facand tiktokuri in public, furand cardul parintilor ca ...? (mai mult)
Situație de analizat! În cazul in care o rudă *( părinte, copil sau frate / sora ) ar deceda din cauza neglijentei unui medic ai apela la Politie / Justiție sau ai " rezolva ...? (mai mult)
Este Phil Anselmo rasist?
Ce ai face, sincer, daca ai ști că mai ai puțin de trăit?
Salutari! Voua nu vi se par nedrepte rau de tot emisiunile de tipul "Romanii au talent" sau "Vocea Romaniei"? Sa fim seriosi, unii oameni care chiar au talent nu primesc "golden buzz" (nici macar...? (mai mult)
Buna voi cum reactionati atunci cand sunteti intr-un magazin si cineva va confunda cu vanzatoarea?
Buna ziua! Am o pereche blugi care au pe alb pata galbena probabil de la stat în dulap. nu se duce la spalare, ce ar trebui sa folosesc că sa se duca?
Hei TPU, care e diferența dintre Pall mall slim mov și pall mall slim roz. Mulțumesc.
Am fost singur la Starbucks, așa cum făceam de obicei în fiecare dimineață. Mi- am comandat cafeaua și m- am așezat pe unul dintre scaunele lor să mă relaxez. Câteva momente mai târziu, când...? (mai mult)
Marea " dragoste " turceasca fata de noi romanii sau NEVOIA de valută? Recent Erdogan a semnat decretul prin care romanii pot intra in Turcia cu cartea de identitate! Dragoste...? (mai mult)
Cardurile sd dela SanDisk sunt bune
Cum faci sa devii mai putin fatarnic si superficial?
Buna! Joi mi- am facut un tatuaj pe picior de la glezna pana la genunchi, am si niste culori, dar nu e primul tatuaj! Vineri totul a fost ok, dar pe sambata seara sa imflamat toata glezna, si laba ...? (mai mult)
Fata de cand erati mai tineri, cum s-a schimbat definitia voastra a unui "barbat adevarat"?
Pentru voi, un salariu de 5000 (in mana) de lei e considerat mult sau putin?
BUNAaaaaa! Am nevoie de niste pareri si opinii pentru urmatoarea situatie. Am fost la un concurs, etapa judeteana si acolo am intalnit un baiat si se uita la mine sau cel putin asa mi s- a parut doar...? (mai mult)
Salut, știți cumva daca pot face sa nu mai plătesc CAS? Lucrez in siguranța circulației și când mă duc să văd la ortopedie traumatologie si pneumologie, îmi zice că numa cu plata se poate,...? (mai mult)
Pentru cei ce își supraevaluează problemele, e așa sau nu? https://ibb.co/GcZ1pN6
Hei, TPU, analizam recent niște idei și am ajuns la niște concluzii. Aș vrea să aud și părerea voastră deci. Mă gândeam la familiile monogame heterose*uale dar care nu au o casă a lor ci...? (mai mult)
Salutare tuturor membrilor TPU, aș dori să deschid o discuție pe tema științei și a credințelor religioase. Observ că unii dintre voi susțin că evoluția nu există, că Pământul are doar...? (mai mult)
Va place sa faceti troll in jocuri? Adica sa stricati intentionat jocurile altora? Imi place la nebunie in anumite momente
Nu vi se par amuzante campaniile astea electorale? Adica la mine in oras (unul mic) pe oamenii astia care candideaza pentru primar nu i- am vazut sa- si dea fundul jos din masina nici cand aveau de parcurs...? (mai mult)
Cum esti privit daca nu calatoresti? Lasi o impresie proasta? Daca un an sau mai multi la rand pui poze pe retelele sociale doar din acelasi oras/regiune nu pari un ciudat? Pari limitat, sau pari sarantoc,...? (mai mult)
Doresc sa dau un câine la padoc în loc Tecuci.
Deci, dacă simt niște valuri pe jos după conversațiile cu un tip sau după ce interacționez ori privesc un tip, ce poate semnifica asta? Oare să mi chiar placă masculii și chiar să fiu normală...? (mai mult)
Cum comand de pe shien sau temu si cat trebuie sa platesc pentru transport?
Am fost lovit cu pumnul in gura. Buzele au fost afectate, curgand sange. Dupa patru zile, buza de jos s- a umflat mai mult si s- a intarit in zona ranii, produse in interior, in cavitatea bucala. Ce...? (mai mult)
Ce cafea solubila/instant recomandati? As vrea sa aiba un gust mai intens.
Ce ar trebui sa semnifice visul asta? Deci eram intr- un pat cu sora- mea si inca o fata, stateam toti 3 pe burta in pat si ne uitam la TV, dintr- o data m- am ridicat sa aprind becul iar cand l- am...? (mai mult)
Am gasit o fisa medicala aveam 9 ani si pe fisa scria "intelect normal inferior" ce inseamna mai exact? Ca sunt prost?
Buna feteleor sunt noua mă poate ajuta cineva sa imi fac cont de only?
Bună! Îmi vine să intru în pământ. Deci azi noapte, fara să vreau, s- a întâmplat să mi uit chiloții murdari pe cuierul din baie langa prosopul unuia dintre colegii de cameră. Pe moment,...? (mai mult)
Buna! Sunt amenintata pe internet din cauza unor comentarii a caror sens nu s- a inteles…a spus ca va veni dupa mine si multe altele… mi- e teama… cum sa procedez? Nu am mai fost in situatii de genul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?