Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Ce ar trebui sa semnifice visul asta? Deci eram intr- un pat cu sora- mea si inca o fata, stateam toti 3 pe burta in pat si ne uitam la TV, dintr- o data m- am ridicat sa aprind becul iar cand l- am...? (mai mult)
Am gasit o fisa medicala aveam 9 ani si pe fisa scria "intelect normal inferior" ce inseamna mai exact? Ca sunt prost?
Buna feteleor sunt noua mă poate ajuta cineva sa imi fac cont de only?
Bună! Îmi vine să intru în pământ. Deci azi noapte, fara să vreau, s- a întâmplat să mi uit chiloții murdari pe cuierul din baie langa prosopul unuia dintre colegii de cameră. Pe moment,...? (mai mult)
Buna! Sunt amenintata pe internet din cauza unor comentarii a caror sens nu s- a inteles…a spus ca va veni dupa mine si multe altele… mi- e teama… cum sa procedez? Nu am mai fost in situatii de genul...? (mai mult)
Ar putea castiga Romania mai BINE din turism DACA nu am construi haotic si umple de betoane stațiuni ca Poiana Bv, Bran, Mamaia! Cum va par aceste stațiuni azi? Constanta...? (mai mult)
"Astăzi știe orișicine Chiar de nu- i un om prea cult Că Xenopol a scris bine Și că Iorga scrie mult" "Iată fapte omenești Ce sfidează orice vis: Turnul Effel la Paris, Domnul Iorg- ...? (mai mult)
Ce inseamna sa iti fie dor de o persoana?
Cu oricine mă întâlnesc îmi spune că sunt serioasă, de mică sunt așa.Am mereu chipul posomorât, am stat și m- am gândit, dacă toți îmi spun asta înseamnă că ceva nu e in regulă la ...? (mai mult)
Bună ziua! Voi credeți în tot ce se zice că un sfert de omenire va muri? Boli, cancere!
Salut. Stie cineva de ce nu imi apar toate contactele pe telegram?! Am activata functia de sincronizare contacte, dar nu apar. din 80 contacte, doar 3 apar. A mai patit cineva? Ms
De ce spun atat de multi oameni ca autismul inseamna interziere mintala? Ma simt rau cand aud asta! Nu pot face o munca fizica deoarece eu sunt foarte neindematica! In ce tari ii accepta si pe autisti ...? (mai mult)
Ce sa fac cu viata asta grea daca nu ma integrez nicaieri la 26 de ani? Locuri de munca nu gasesc, in strainatate n-am nicio sansa.
Hey, este corect ca un profesor să îți pună doar ție nota 4 din cauza că nu ai avut o lecție în caiet la fel ca jumate de clasă, eu am primit un 4 iar jumate de clasă nu.Mi se pare incorect ...? (mai mult)
Fetele care ati trecut printr- o sarcina, cum ati facut față oamenilor care vin cu superstiții? Nu ai voie aia, vezi ca daca faci aia, copilul tau iese asa… si etc Voi credeti in ele? Eu cred ...? (mai mult)
În cât timp dispare efectul antibioticului din organismul uman?
Presedintele iranian a crapat. Jale mare. Pai, cum sa il jelesti pe unul despre care consideri ca va ajunge intr- un loc unde il asteapta 72 de virgine cu picioarele desfacute?! Aceeasi treaba si la...? (mai mult)
Cum imi pun un avatar de tip Gif?
Ce pot să fac ca să îmi crească slimeul?
Nu ma prind de ce un avion pleaca din Australia, trece prin Statele Unite ca sa ajunga in Argentina. Platistii se folosesc de asta ca sa ne combata
Bună! Cine a fost la târgurile de cărți gen Bookfest și Gamadeus îmi poate spune dacă chiar sunt reduse cărțile comparativ cu site-urile editurilor? Mulțumesc pentru răspunsuri!
Unii barbati de ce nu au noroc sa aiba prietena!? Care e cauza de nu au?
Băieți, voi ce considerați că înseamnă sexualitatea/senzualitate la o fată/femeie?
Urmariti podcasturi romanesti?
In ultimul timp parlamentarii români exceleaza la " cafteala " in timpul muncii! Sa le organizăm un turneu MMA in una din sălile luxoase din Parlament? Cu bilet la intrare...? (mai mult)
Hei, TPU cum identifici mașinile interlopilor sau că acolo ar fi niște bad guys?! Și de obicei ei cum acționează? Băieții care răpesc fete/femei ca să le ducă dincolo, știți voi unde. ...? (mai mult)
Avand in vedere ca bisericile sunt dotate cu paratrasnet, inseamna ca organizatiile mistice care le detin au mai mare incredere in Benjamin Franklin decat in zeul pe care il promoveaza?!
Exista vreun suport ca sa tina cartea deschisa pentru persoanele fara? Ma refer la cartile care sunt greu de deschis.
Când v-ati simțit vulnerabilă/vulnerabil?
Cum se zice mama in tiganeste?
Vine vara si eu ies mereu cu aceeasi persoana ca n-am cu cine altcineva, cum ma imprietenesc cu alte persoane sa nu mai ies mereu cu aceeasi persoana? Stau si intr-un oras mic
Ce credeti? Cei ce se dedica 100% unui scop/unei profesii/unui stil de viata trebuie sa se confrunte toata viata cu invidie fata de ceilalti care au cate putin din toate?
Cati din voi ar lasa orasul si apartamentul pentru o casa la tara in apropiere de oras totusi 25- 30 Km depărtare? Nu obligatoriu pentru agricultura sau crescut animale la ...? (mai mult)
Credeți că vom rezista până în 2030 sau o să dispărem?
Persoane care au adhd clinic dovedit sunt pe aici? Cum va este viața?
Am dat o comanda pe data de 15 la easybox, iar pe data de 17 am observat la status ca easyboxul ales de mine este aglomerat, astazi este luni, 20.05 si tot nu am primit vesti, in cat timp ar putea ...? (mai mult)
Care tara vi se pare cea mai frumoasa dintre Spania, Italia, Franța si Portugalia?
Aș vrea să renunț definitv la televizor și sa încep sa citesc știrile de pe site- urile oficiale și articolele ca să îmi îmbunătățesc gândirea și memoria mai mult! Este cineva care a renunțat...? (mai mult)
Bună! Un mesaj de sfârșit de an de clasa a 8 a pentru colega de banca (este si cea mai buna prietena)
Salut TPU, azi m-am curentat la o priză din liceu și apoi acea priză nu a mai funcționat, e de rău? Sunt destul de îngrijorat că poate am stricat priza
Buna ziua, care este diferența dintre dvd si cd-uri?
Voi credeti in cititul in palma? Mie mi se pare cam absurd (fara suparare) :))
Care sunt cele mai populare podcast-uri romanesti?
Ce sa fac daca iubita m- a parasit? Intr- un fel o vreau inapoi dar intr- un fel parca nu o mai vreau...Ce este este de facut in cazul asta. Ajutati- ma cu niste sfaturi avem si o fetița impreuna.Ma parasit...? (mai mult)
A avut vreodata cineva de aici un podcast? Ma bate si pe mine gandul sa fac unul. Ce ar trebui sa stiu dinainte?
Buna! Este cineva pe aici care mă poate ajuta cu un nr de telefon in vederea angajarii la Amazon in zona Freiburg in Germania?
Am o intrebare pentru pustani/adolescenti. Eu in timpul liber mai ies la plimbari prin cartier si mereu se intampla doua lucruri, ori ii vad pe toti pe afara ori niciunul, cum functioneaza, iesiti afara...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat și sper că cineva mă poate ajuta. Recent, am avut o ceartă la școală cu un bully și, după mai multe replici în care mai mult am fost înjurat, mi- a spus că nu mă suportă...? (mai mult)
Cun pot să aflu dacă în realitate aș dori o viață de nomadă sau să înfiez un copil și să mă "stabilizez" cumva? Mi le cam doresc pe ambele ce- i drept, dar oare dacă înfiez un copil și...? (mai mult)
Explicați- mi și mie ceva, ceva ce de ani buni mă intrigă, mai ales când mereu m- am lovit de aceeași replică și parcă aceeași critică : "Dar schimbă- te! Că asta e normalitatea, că ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!