Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Hei. Vin cu o problema care ma apasa de ceva timp si nu cred ca am putut sa mi- o exprim niciodata cum trebuie. La fel cum anxietatea e frica sau discomfortul in public sau cum adhd- ul inseamna hiperactivitate,...? (mai mult)
E adevărat ce crezi tu despre tine sau perspectiva altora despre tine e adevărată?
Ce poate sa însemne când te uiți la ora fixa tot timpul? Adica când te uiți e ora fixa mai mereu. Mi se întâmplă de vreo 3-4 saptamani.
Salut! Ce este lucrul ala de culoarea argintului de pe bancnotele euro? Ce fel de material e folosit pentru el? E un fel de metal suflat?
Cam câte miliarde (aproximativ) de căpușe credeți că sunt pe o sută de metri pătrați de iarbă/pășune?
De dimineata am facut sport prin camera si eram fara sutien.Problema este ca dupa minute bune cam 30, am observat ca erau jaluzelele ridicate.Am mers sa le dau in jos si am observat ca vecinul era in...? (mai mult)
Salut fratilor, am o intrebare... exista site- uri cu intrebari si raspunsuri legate de probleme sociale, probleme casnice, probleme legate de educatie sau cu privire la cautarea unor site- uri pentru...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, mai exista pe site- ul asta si alti oameni in afara de boomerii de ii vad sub toate intrebarile de dau niste raspunsuri de ma cringe- uiesc la ce dume au? Mersi dau funda...? (mai mult)
Care e cel mai greu lucru pe care l-ai făcut în viață?
Salut, dragii mei oameni de pe TPU! Ce părere aveți despre litoralul românesc? Nu credeți că prețurile au ajuns să fie uriașe? Câțiva prieteni de- ai mei au fost în minivacanța de 1 Mai...? (mai mult)
Credeti ca un barbat cu job (sa fie si super bine platit) se uita la o femeie fara job, fara cariera? Ea ar trebui sa se simta inferioara?! Chiar daca situatia asta poate e temporara?
Buna! Imi poate explica si mie cineva care e diferența intre demisie și acordul de ambele părți? Ce avantaje și ce dezavantaje au?
Bună! Am o întrebare legată de Instagram. Am vrut să pun un chestionar cu întrebări pe story în care să cer recomandări de piese și am observat că nu mai pot adăuga opțiunea de a răspunde...? (mai mult)
Care este faza cu șoferii care se cred pe Formula 1 în parcările subterane?
Cum a fost perioada adolescenței pentru voi?
Nu vi se pare amuzant ca romanii se plang ca nu au bani si nu le ajunge salariul de 3000- 4000 lei dar se duc aproape saptamanal la nunti si botezuri opulente si pun cate 1500- 2000 lei in plic? Si de ...? (mai mult)
Daca trimit un mesaj pe telefon in Rusia este un tarif mare? Sunt la Digi
Buna seara tuturor! voi ce credeți? cine înșeală o data mereu o va face?
Esti pe o barca in Marea Neagră! Fara statie radio si busola! Nu ai repere vizuale! CUM poti determina pozitia ca sa te poti indrepta spre țărmul romanesc! Ai in rezervor...? (mai mult)
Salut! Voi cum va controlați emoțiile înainte de un/în timpul unui test? Pe mine mereu ma iau frisoanele, încep sa respir greu și (într-un fel) îmi tremura respirația.
Salut,ce se poate intampla daca am mancat putina carne de pui cruda? (Cam 1, 5 cm un cubulet) ce se poate intampla? Va rog seriozitate
Salutare voi cumparati chesti de pe olx
Cum sunteți azi, cum vă simțiți? Eu am băut două energizante până acum și m-am spălat pe dinți de patru ori.
Exista vreun mod mai politicos asa de a iti arata interesul pentru o fata fără să pari creepy in ochii respectivei? Mai ales mai ales daca esti un străin.
Bună ziua! Vă rog să- mi spuneți dacă pe locația activată în telefon poate să- mi arată o adresă în care persoana respectivă zice ca nu a fost, acea locație se repetă timp de o săptămână...? (mai mult)
Dacă ați avea o colega la munca,ce se îmbracă în colanti dar ea sa arate si sexy, va atrage atenția?
Vazusem intr- un film prin anii 90 " sau 2000 un adolescent care se lasa pe mana unui medic sa ii oprească controlat inima pentru câteva zeci de secunde CAT sa " experimenteze...? (mai mult)
Ce să fac dacă când vreau să plătesc îmi apare,, Acest card nu a putut fi confirmat la banca ta"?
Ce lenjerie pentru femeipreferă barbatii? bikini sau boxeri?
Mi- au intrat in atentie niste faze cu Dorian Popa in care el vorbeste despre munca si da sfaturi celorlalti sa munceasca, el care era un amarat de pseudo- artist si s- a imbogatit din vizualizari pe ...? (mai mult)
Buna TPU. am o intrebare pentru cei care stiti spaniola, cum se conjuga verbele care au terminatia in ir? cele care au terminatia in ar sau er mi se par usoare dar cele cu ir nu pot sa inteleg. ...? (mai mult)
Ce trebuie să fac ca să scap de tratamentul de la medicul psihiatru? Voi de când timp luați tratament? Eu de doi ani și consider că nu mai am nevoie.
Daca am lucrat în Germania ce acte îmi trebuie pentru șomaj
Buna. Se mai confruntă cineva pe aici cu mii de gânduri obositoare in legătură cu ce sa facă sau cum să fie? Ideea e că am și o personalitate multiplă. De exemplu pot să fiu și copilăroasă,...? (mai mult)
Cât de leneș sunteți? Mie îmi este lene să fac și duș.
Avem băutori de energizante pe aici? Dacă da, câte energizante ați băut azi? Eu am băut 3: un RedBull, un Monster și un Burn.
Dacă nu ar exista legi pe pamant si totul ar fi liber ce chestii ați face?
Buna seara! As dori sa stiu cum aflu șefii celor din Romania care se ocupă de angajarea curierilor Amazon in Germania. Am cautat peste tot, dar nu găsesc, cum as putea sa caut?
Buna! Am o întrebare, eu doresc sa îmi cumpăr o peruca din par uman cu dantelă însă nu știu ce densitate ar fi cea mai ok, eu nu as vrea sa fie prea mare volum de par mai ales că este și foarte...? (mai mult)
Salutare, m- am jucat cu pisica astăzi iar din greșeală am lovit- o la cap în zona ochiului când am vrut să îi ating jucăria iar acum are o pupilă mai mare iar în partea unde am lovit- o pupila...? (mai mult)
Buna ziua! Stie cineva dupa ce criterii angajează la Amazon in Germania? Am ajuns la concluzia că dacă nu ai pile, nu te angajează nimeni. Cand aveam abia 6 luni de permis am dorit sa ma angajez acolo...? (mai mult)
Ce credeti:Creationism religii adica Design Inteligent unul sau mai multi Creatori sau Stiinta Biohazard Selectie Naturala Legea Junglei?
Creatorul, Creatoarea, Creatorii au fost partinitori in favoarea prea nefericitilor prea nevinovatilor dar rai calai in fapt vedeti biblia sau e Stiinta selectie naturala legea junglei:Cain negativ calau...? (mai mult)
Bună ziua! Când sunt certată intru repede în depresie! Ce pot să fac? Noaptea nu pot să dorm! Simt că nu am aer!
Ce obiceiuri mai ciudate aveți? Eu când eram în liceu mă spălăm de foarte multe ori pe mâini, deschideam ușa cu cotul, iar în prezent mă spăl pe dinți de multe ori.
Dintre limbile exotice / orientale chineză, japoneza, coreeana sau arabă care credeti ca ar prinde mai bine la un roman sa învețe? Parca pronuntia si scrierea in japoneza...? (mai mult)
Intre dintre Prea Buni cristosi iisusi iesua exemplu Iisus Cristos si aparent Prea Buni amarati inexistenti de pe negativ hatersi rai raul cal calai in fapt exemplu Vlad Tepes Vlad Dracu, pe cine preferati?...? (mai mult)
Ma simt străin în țara mea. După 20 de ani de străinătate...mă simt străin. Ți s-a întâmplat.și ție?
Cum este văzut în închisoare cineva care a omorât o pisică?
Care e faza cu Tinder? Fetelor, ati dat de barbati chipesi acolo? Ma gandeam sa imi fac aplicatie si sa o folosesc nu in scop de relatie, ca tocmai am iesit dintr- una acum 3 luni. Vreau casual dating....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!