Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Dintre limbile exotice / orientale chineză, japoneza, coreeana sau arabă care credeti ca ar prinde mai bine la un roman sa învețe? Parca pronuntia si scrierea in japoneza...? (mai mult)
Intre dintre Prea Buni cristosi iisusi iesua exemplu Iisus Cristos si aparent Prea Buni amarati inexistenti de pe negativ hatersi rai raul cal calai in fapt exemplu Vlad Tepes Vlad Dracu, pe cine preferati?...? (mai mult)
Ma simt străin în țara mea. După 20 de ani de străinătate...mă simt străin. Ți s-a întâmplat.și ție?
Cum este văzut în închisoare cineva care a omorât o pisică?
Care e faza cu Tinder? Fetelor, ati dat de barbati chipesi acolo? Ma gandeam sa imi fac aplicatie si sa o folosesc nu in scop de relatie, ca tocmai am iesit dintr- una acum 3 luni. Vreau casual dating....? (mai mult)
Pentru cei mai în vârstă: Era mai frumoasa viața acum 30, 40 de ani? De multe ori mă întreb dacă era mai frumos sa ai 20 de ani in anii '80, '90 decât în perioada asta cu toată tehnologia...? (mai mult)
Va place lumea asta moderna in care internetul e pretutindeni și oamenii folosesc multe aplicații? Exista vreo șansă ca internetul sa dispară și lumea sa fie la fel că acum 30 de ani?
Eminem, Snoop Dogg sau Florin Salam? Pe cine alegeți?
Vă pare rău că nu aveți permis de conducere?(cine nu are)
Salutare mi-am comandat de pe olx o combina audio ce parere aveti despre cobinele audio in ziua de astazi
Vă pare rău că ați renunțat la facultate(cine a renunțat)? Eu am fost un semestru în anul universitar 2021- 2022, am renunțat și nu- mi pare rău. Cred că o facultate tehnică este folositoare,...? (mai mult)
Daca ai putea călători in timp pentru 72 ore in ce perioada istorica si in ce tara ti- ai dori sa ajungi? Eu in Romania anilor 20 " cand era monarhie si o situație economică...? (mai mult)
Buna, TPU! Eu recent tot observ ca am probleme la scoala cu un anumit baiat, si aparent nu sunt singura fata.Acest baiat tot nu vrea sa ma lase nici pe mine, nici pe prietenele mele.Am sa va dau niste,...? (mai mult)
Ați câștigat vreodată la loto?
Bună. Am o intrebare, un joc, o curiozitate. Sa presupunem ca e real si cineva va oferă suma de 100 de milioane de euro, pentru a sta 10 minute intr- o camera cu cel mai mare dusman pe care l-...? (mai mult)
Cu ce ocazie ați comandat ultima oara un taxi?
Recent, am avut o discuție cu o persoană religioasă care mi- a spus că au fost descoperiți schelete de giganti. Evident, orice persoană rațională știe că acele fotografii cu "giganți" care...? (mai mult)
Buna ziua, poate sa puna cineva un link de invitație grup whatsapp radare și echipaje Bihor?
Gabriela Lucutar nu a venit aseara la finala de la Chefi la cutite?
Dacă eu sunt al doilea pe clasă si am media 8, 70 și colegul meu este pe primul loc cu media 8, 90 ce premii vom lua amândoi!?
Va considerați suficient de maturi pentru vârsta voastră?
Religiosii spun ca dupa ce murim, sufletul nostru intra intr-o alta dimensiune :)) dar, care dracu suflet? :)) :)) :)) o specie de animal nu cred ca are suflet, zi si eu...
Hello. Dacă în clasa a 9a exista o fata care a făcut spaniola la școală ca L2, și în liceu nu mai este nimeni care a facut spaniola în gimnaziu, ce materie va face acea fata?
Buna ziua! Am o intrebare si as fi recunoscatoare daca cineva ar putea sa mi raspunda.Mama mea a facut un CT la torace unde i s au gasit, citez, "cateva arii fibrotice in benzi reticulate".Ma poate ajuta...? (mai mult)
Ce imi trebuie pentru aptitudini(bilingv)? Ce trebuie sa am in dosar
Mi- am risipit anii de adolescență. In loc sa ies cu băieții pe afară sau sa vorbesc cu fata pe care o plac am petrecut timpul în casă pe jocuri, social media și p0rn. Și asta pleacă și de ...? (mai mult)
Sunt un ratat. Toată viața mea am fost așa. Nu am prieteni, nu am iubită și nici nu o sa am vreodată.Și o să ziceți că la ce îmi trebuie mie prieteni și iubită la 17 ani. E fix opusul. Mereu...? (mai mult)
Buna Seara TPU! Am o întrebare... Unde as putea sa reclam o persoana care face spalare de bani si anunite "combinatii" ilegale pentru care sa se ia si niste masuri avand in vedere ca are "pile"
Cine vrea să facem zile pe snap?
Excluzând teoriile conspirației cu oameni captivi în clădiri de lux, de ce au nevoie familii ca DuPont, Morgan, Rothschild, Rockefeller, Klaus Schawb sau Bill Gates care sunt rude cu ei de atâtea...? (mai mult)
Hei, TPU, dacă în urma unor discuții cu familia mea mi- a reieșit că nu știu ce vreau și că de fapt de aia Dumnezeu nici nu știe ce să- mi dea, pentru că nici eu nu știu ce vreau și ce ...? (mai mult)
V- a " trăznit " noaptea pofta de ceva BUN *( mâncare sau dulciuri ) in asa hal cat sa iesiti din casa si sa mergeți la un magazin NON STOP? In cazul in care nu aveați...? (mai mult)
Hei. Deci daca nu ma inscriu la bac in timpul anului (nu aduc copie dupa buletin si certificat de nastere), mai pot sa dau in toamna? Sau trebuie acum neaparat ca altfel nu mai pot da niciodata?
Bună ziua, am și eu o întrebare, am fost la primăria din oraș pentru a rezolva ceva și am văzut un funcționar care a folosit un marker care ștergea ori tăia nu știu exact, ma interesa dacă ...? (mai mult)
În ce magazine pot găsi înghețata Kinder Bueno? În afară de Mega Image, care nu există la mine în cartier. La LiDL văd că nu mai au
Salutare! Daca ati putea calatori in timp, ce an ati alege? De ce? Ce ati face? :D
Ce semnificatie are un vis in care este Pavel Bartos?
Ce varianta ai alege daca ai sta in oras sau la tara? Prosumator *( producator- consumator curent ) sau TOTAL off- grid *( in afara rețelei electrice ) cu panouri solare, minieoliana...? (mai mult)
Ce sunt premiile TPU și cum se pot obține? A comandat cineva ceva de la ei?
Bună! În legătură cu cei care sunt acum a 11a sau a 12a, la St sociale. Ce materie ați alege/ați ales la proba finala de la bac (logica si argumentare, psihologie, etc)? Care ar fi mai ușoare...? (mai mult)
In ce teorii ale conspiratiei credeti?
Deci duminica este ziua comunei și începe de la 2 pana la 12 maxim 11 seara. Problema este că mama mă lasă să stau doar până la 8 și la 11 maxim 10 e Luis Gabriel și eu as vrea sa stau la tot...? (mai mult)
E cineva interesat de poezia persană pe-aici?
Este durerea cel mai bun profesor?
Ne face cineva " Vânt " sub bocancul Rusesc cu cererea de ajutor fata de Ucraina? Ma refer la împrumutul / " ajutorul " unui sistem de rachete PATRIOT!? Ne mănâncă in " dos...? (mai mult)
Scoala profesionala vs liceu doar 12 clasa fara bac care este diferenta deoarece sunt curios? Multumesc
As dori să răspundă doar cei care sunt 100% siguri pe răspunsurile lor! Dacă un asigurat sănătate ( pensionar ) este internat mai mult de 3 zile consecutive, trebuie bilet de trimitere sau vreo...? (mai mult)
Bună. Dacă am o rată de 20 de milioane, și vreau să fac credit pentru o o suma de 4000 de euro mi se aprobă?
Usor, usor, timpul va inghiti si religia crestina impreuna cu zeul ei...la fel cum a facut cu toate celelalte :)) :)) Ce parere aveti?
Care este cel mai ciudat talent al vostru?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!