Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Voi mâncați sănătos? E greu sa renunti/reduci zaharul? Eu chiar voi încerca asta.M- am hotarat.Macar fără dulciuri de orice fel și băuturi îndulcite cu zahar/carbogazoase. Am cartea" Zaharul...? (mai mult)
Hei, TPU, dacă astăzi mi s- a întâmplat ceva grav și un bărbat m- a ajutat să- mi salvez "copilul" și asta m- a făcut să văd bărbații cu alți ochi și tot azi am realizat că de fapt eu...? (mai mult)
De multe ori oameni tind sa își ridice ușor sprancenele cand ii întreb ceva...Dar asta doar la mine am observat..Inseamna ca sunt o persoana atractiva sau doar asa e un tic de a lor sau ceva. Observ...? (mai mult)
Dolarii sunt proprietatea directa a Statelor Unite? Adica daca eu am un dolar e de fapt al statului, nu al meu? Cum functioneaza exact lucrul asta avand in vedere ca nu ai voie din punct de vedere tehnic...? (mai mult)
De ce suntem asa multi nascuti din 1986? Eu cred ca statul a platit múlt cine a facut copii, sau nu? Imi cer scuze pentru greseli nu SUNT roman 100%
Oare de ce e asa mare bataie de cap cu scoala? Eu multi pe care ii cunosc au ajuns bine si fara scoala, plus ca e multa bataie de cap cu ea, adica gen gandeste- te cat timp irosesti, inveti 12 ani iei...? (mai mult)
Am observat in ultima vreme pe grupuri de Facebook ca romanii sunt cei mai analfabeti d.p.d.v stiintific...cum frate sa mai crezi in fotografiile alea cu "schelete" de giganti, in pamantu' plat, in Adam...? (mai mult)
Cum credeti ca va arata specia umana peste 50.000 de mii de ani? Avand in vedere evolutia biologica si progresul tehnologic, asta doar daca nu ne distrugem pan-atunci...
S- a intamplat ca intr- o plimbare / drumeție pe munte sa va treacă nevoia de " eliberarea lui C@c@nescu? In ce mod s- a rezolvat problema? Fara taxa La WC boschet sau civilizat ...? (mai mult)
Salut! Daca am o sticla de parfum tom ford de exemplu care costa 2000 de lei, din punct de vedere social ce se face cu ea dupa ce se termina parfumul? Se arunca sau se pastreaza de decor?
Mă numesc Mihaela şi am o problemă.M- am certat cu fostul meu prieten pentru ca a spus minciuni despre mine si i- am scris un comentariu pe Facebook în care l- am jignit. Si nu mai am acces la Facebook,...? (mai mult)
Cine-i Mirel și de ce primește atâta atenție?
Am o colega care a prins loc la caminul Tei C1 de la ASE. Stie cineva cum sunt camerele, daca e ok caminul?
Observ că mersul la psiholog e că dacă vorbesc cu o pisică,nici măcar nu discutat cu mine despre managementul aplicări unor soluții, numa discuți inutile și teste, pe voi v-a ajutat?
Tematica întrebări e asa i- am pus unui tip o întrebare: Care e opinia ta personala în legătură cu diferența de înălțime dacă eu sunt mai înaltă decat tine iar tu nu. Tu la adidași poți...? (mai mult)
L-am visat pe tata. În vis el a comis o crimă. Ce simbolizează acest vis?
Dacă vorbind cu cineva din neam, am aflat că de fapt lumea de azi e foarte rece și foarte pe "bani" oare ar trebui să devin și eu așa? Și dacă devin așa, voi fi pedepsită de Dumnezeu?! Dar...? (mai mult)
Am o întrebare dar fară mistouri va rog : atracția sexuală față de persoanele de culoare e considerată o boală psihică precum de exemplu gerontofilia sau homosexualitatea? Și dacă da cum se ...? (mai mult)
Plac pe cineva, ieșim, vorbim, dar pe strada dacă ma vede, ma evita, se ascunde de mine ca sa nu de- a ochii cu mine, iar când ne vedem povestim absolut orice și ne cautam unul pe altul. Care sa...? (mai mult)
E rău să fii o putoare ordinară căreia nu-i place munca? Așa sunt eu și nu mi-e rușine.
Buna TPU, am nevoie de un sfat, faza este că eu i- am spus acum câteva zile bff meu un secret mai intim și nu vr să îi spună cuiva. Problema este că ea este o fata f bârfitoare și maica- sa ...? (mai mult)
Cum vedeti revenirea lui Trump la casa alba in cazul in care se va intampla? Credeti ca ar fi mai bine si din punct de vedere a razboaielor?
As propune 25 ani închisoare pentru " agricultorii profesionisti " care toarnă cu SACUL chimicale peste legume sau fructe! Asta nici CRIMA nu mai este deja Terorism alimentar? ...? (mai mult)
Ce este mai economic sa faci baie in cada sau duș? Alții spun că dus, alții cada! Eu daca fac un dus doar pe corp îmi ia maxim 5 minute, cu tot cu spălat pe cap maxim 8- 10 minute! Sau depinde ...? (mai mult)
Frații mei fumători de sobranie, o să fiu sincer. Vreau codurile din pachete:) Respect pentru cine are bunăvoință.
Trecutul și viitorul sunt piedici în a înainta. Dacă te gândești la trecut intri într- o stare de tristețe, dacă te gândești la viitor te cuprinde frica și nu mai ai curaj să înaintezi.Dar...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cersetoarele de atentie care au umplut internetul? Ma refer la acele femei care se filmeaza goale si se cracesc sau fac alte chestii tampite, fara sa vrei dai de cate un videoclip...? (mai mult)
Cum pot scăpa de Anxietatea Socială și cum aș putea intra în vorbă cu alte persoane? Sunt o persoană introvertită, retrasă în general și nu prea îmi găsesc curajul prin a vorbi cu oamenii....? (mai mult)
Am mai spus și în postarea anterioară, am stima de sine scăzută și nu știu ce se întâmplă că am devenit foarte slab de înger și mă sperii de la cele mai mici zgomote sau mișcări și efectiv...? (mai mult)
Un om care are psihoza sau tulburare obsesiva poate sa faca serviciul militar? Adica gen daca ia medicamentatie si controleaza psihoza poate sa faca? Eu zic ca nu, de ce? Pentru ca oricand poate sa aiba...? (mai mult)
Ce doare mai tare? Palmele peste față sau trasul de urechi?
Salut, apa care se trage la WC are clor in ea? Adica veceul se iginizeaza dupa ce tragi apa?
După cum v- am zis m- au pus să îmi dau demisia de la locul meu de muncă. Luni mă duc la un interviu ca poștaș. Dacă nu iau interviul. să mă sinucid? Adevărul este că lipsa unui loc de muncă...? (mai mult)
De ce omul este singura specie de animal care e homofoba?
Credeti ca, in trecut, am fost vizitati de civilizatii extraterestre?
Poți fuma heetsuri sau țigări electronice dupa operația la amigdale?
Eu luni mă duc la un interviu ca poștaș. Salariul este 2100 de lei+ 200 de bonuri. Sunt destul de încântat și sper să mă angajeze. Am lucrat ca agent de pază și luam 1500 de lei fară bonuri,...? (mai mult)
Bună! Îmi puteți da mai multe detalii despre profilul pedagogic? Ce materii se fac, la ce materii se da bacul, dacă este greu sa nu, avantajele și dezavantajele. Mulțumesc mult!
După cât timp ai voie să fumezi după operația la amigdalită?
Salut, am si eu o intrebare usor ciudata. De ce femeile din Philipine, Thailanda si uneori si China, sunt asa foarte micute dar si grasute, nu prea am vazut tipe atletice ( sanatoase ) asiatice.
Buna ziua! Am cumpărat suc noni de 1 litru tahitian de undeva din Ungaria. Poate sa-mi spună cineva dacă este ok? Sticla a costa 256 lei. Mulțumesc!
Neața tuturor. Ați observat că pe site- ul TPU sunt tot felul de lepre de oameni care își dau aiurea cu părerea? Gen vrea omul să pună o întrebare decentă și creativă, dar cel care oferă ...? (mai mult)
Ca tot nu am somn vreau sa impartasesc cu voi o intamplare din seara asta. Sunt genul petrecaret, cunosc multe persoane, multe fete, am avut si multe aventuri, dar nu ma laud cu asta. Ideea e ca n-...? (mai mult)
Cum se numește aplicația care localizează persoana respectiva?
Bună...am o prietenă foarte bună. Ține la mine, mă iubește mai mult decât oricine, discută cu mine, nu m- a părăsit niciodată la greu, și totuși recent am aflat că mă iubește la modul...? (mai mult)
Ce sa fac cand o casca de la castile bluetooth nu mai functioneaza? M- am saturat, mereu cand imi cumpar casti fara fir, dupa maxim 4- 6 luni incepe o casca sa nu se mai auda, nu inteleg de ce dracu...? (mai mult)
Buna! Anul acesta termin clasa a 8 a si doamna diriginta a propus sa facem un album, ideea mi se pare frumoasa doar ca eu nu as dori sa apar in poze ca stiti cum sunt ceilalti copii, dupa acele poze se...? (mai mult)
Mai crede cineva ca cei care se ocupa de acest site sunt incapabili, adică altii au întrebări tâmpite puse pe site cu mult timp în urma și nu le șterg iar pe ale mele le șterg? Cred ca și pe ...? (mai mult)
Bună TPU, ce părere aveți despre mamele care își alintă băieții deveniți adulți, în public?
Este nepoliticos sa nu saluti pe cineva si doar sa dai din cap?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!