Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Este nepoliticos sa nu saluti pe cineva si doar sa dai din cap?
Se pierd cuvinte in traduceri?
Nu înțeleg de ce tinerii din generația z si alpha o apreciază atât de mult pe Erika Isaac care după părerea mea este o Kim Kardashion de România! Fata este doar o papusa de plastic care face pe...? (mai mult)
De ce doamna de sport a zis astăzi la antrenament la handbal colegilor mei:, , 0 goluri, nu puteți marca un gol cu portarul asta? "și în poarta eram eu și m- a mai întrebat de ce m- am pus pe banca...? (mai mult)
Hei De ce când vorbesc cu cineva îmi caut ceva la care să fiu atentă apoi stau cu gândul acolo și număr în gând in timp ce acea persoană îmi vorbește? Azi m- am întâlnit cu o persoană ...? (mai mult)
Exista anul acesta ceva tabere/intalniri de adolescenti/adulti unde pot sa cunosc persoane noi sau sa imi fac prieteni? Am momente cand ma simt singur si vreau sa ies, dar nu am cu cine sau cel putin ...? (mai mult)
Cine e in grupul de telegram Tgjiu info sa imi dea si mie invitatie?
Bună! Am o întrebare. Sunt la facultatea de psihologie și am nevoie de câteva persoane de etnie rromă care sunt dispuse să răspundă la niște întrebări legate de experiențe de discriminare. ...? (mai mult)
Buna seara, ce parere aveti despere acest site https://www.magazinuldecartuse.ro/ este de incredere
Servus, pot sa-mi fac pagina de Facebook sa fie vizibila doar pentru cine vreau eu? Cum?
Aş vrea să ştiu părerile unor arădeni despre mâncarea servită şi calitatea ei la Remarkt. Ps. Dau fundă btw
Buna seara. Vreau sa imi pun acoperis de la wetterbest...dar nu ma decid la ce model de tabla sa aleg. Ma ajutati cu un sfat? https://postimg.cc/gallery/ddXdG5w
Bună. Pașaportul expiră pe 28 mai, călătorie programată 23-30 aprilie Bucuresti-Londra. Oare se poate călători? Mulțumesc
Ce se intampla cu Facebook- ul? Nu am cont. Am vrut sa- mi fac azi ca sa pot lua legatura cu niste fosti colegi de scoala pe care nu stiu cum sa- i gasesc altfel. Mi- a cerut poza inainte de a se crea...? (mai mult)
Vad ceva stralucitor care nu poate lipsi de la o petrecere aniversara. Poti ghici despre ce e vorba?
Hei TPU! Eu locuiesc cu sora mea și aseară ea a ieșit în oraș, când am rămas singură acasă am început să simt un miros de un parfum pe care nu l- am mai întâlnit, ea nu îl are, i- am mirosit...? (mai mult)
Aici nu a acaparat cazul Mădălin site-ul?
Permis auto sau Licenta *( PPL ) Pilot Privat? Ce ai alege daca ai " sta bine pe portofel " si ar trebui sa te deplasezi des pe distante lungi in Romania? Avion mic sau masina? ...? (mai mult)
Pe Netflix dacă urmărești un serial, la sfarsitul episodului acelui serial se va auto- derula automat următorul episod al serialului ( sau în cazul unui film / documentar - reclame ), cum / din...? (mai mult)
Dragi admini! În afara de moderarea "perlelor " si injuraturilor de pe site- ul TPU poate in 5 minute de butonat pe la server se rezolva si problema multor ERORI primite pe site ...? (mai mult)
Salut, se vor scoate si pariurule sportive in localitatile sub 15k? sau doar pacanele?
De ce toți adolescenți acum sunt tunși la fel pare ca toți au parul cret. Efectiv toata lumea arata la fel acum din cauza tunsorii
Întrebare pentru tipi, dar nu numai. Voi, în orașul vostru, dacă ați vedea o tipă singură la ore târzii prin spațiul public (parcuri, pădurici, străzi, bănci, leagăne, zone chiar...? (mai mult)
Ce inseamna cand visezi des o persoana draga decedata? Ca îți vorbește în vis și îți spune tot felul de chestii cum ca ar vrea sa te vadă etc. E subconștientul meu? Nu am apucat sa îmi iau rămas...? (mai mult)
Al căror echipe de fotbal sunteti suporteri? Eu sunt asa:al Oțelul Galați, al echipei Valencia CF(Spania) și al lui Arsenal (Anglia, Londra) Voi?
Ce credeți, merită să îmi iau asta pentru înfrumusețarea tenului? https://vm.tiktok.com/ZGeHYLey1/
Cat are credit aparat de noroc?
Hei, dacă încerc să fac tot ce- i omenesc și supraomenesc posibil ca să fiu bine psihic și să simt că ajung la nivelul, atât al celorlalți, dar mai ales al meu, bunicel, de ce totuși stările...? (mai mult)
Am un coleg care a trecut de 30 de ani si inca se considera prea tanar pentru a- si intemeia o familie, el insista ca are timp si vrea sa mai "copilareasca" 10 ani. El zice ca "isi traieste viata", dar...? (mai mult)
Bună ziua! Știți dacă există în Belgia locații garanție-returnare unde se pot returna pmc-urile? Mulțumesc
Doar eu am obsesia asta că parul mai mare mă face mai frumos?
Bună ziua. A auzit cineva de platforma " Harrods "? Este adevărat ca se câștigă bani?
Seria Mz de pe buletin, este al unei persoane minore, iar Iz al unei pers majore?
Are cineva o vrabiuta sau randunica femela? Am o fetita copila careia ii plac! Va platesc oricat pentru ea si colivia si transportul prin curier specializat in transportarea de pasari, dupa data de 15...? (mai mult)
Cuplul " teribil " Buzdugan / Morar cum au ajuns astia sa lucreze la Radio ZU? Cu Un umor "de santier " aproape de penibil cel putin Buzdugan! Oare cata $paga au dat la managementul...? (mai mult)
Bună, lume vin și eu cu întrebare, știe cineva ce program de editare pentru video folosește Bogdan IBM Family?
Pe camerele de supraveghere de la lidl, kaufland si alte magazine de genul se uita cineva? Ca ma bate un gand :))
Excluzînd situația de război Rusia / Ucraina CINE ar avea răbdarea / cheful sa facă o călătorie 11 zile cu trenul Transsiberian Moscova - Vladivostok *( capătul Rusiei ) sau...? (mai mult)
Unde se afla strada Onești nr 57 în Constanța?
Bună seara TPU, știu ca asta e cea mai ciudata rugăminte dar as avea nevoie de ajutor cu un program de exerciții la sala, 3 zile pe săptămână pentru 15 ani. Daca cineva care face sala de mult...? (mai mult)
Persoane cu adhd? Fără comentarii inutile
Ce s-ar fi întâmplat dacă Vlad Țepeș l-ar fi omorât pe Mahomed Cuceritorul în Atacul de Noapte de la Târgoviște?
Cum pot scăpa de frica de muncă? Nu e o glumă, dar parca as avea niste frici, că dacă nu fac fata, daca o sa fiu dat afara etc și etc
Buna TPU. Trec la subiect, n- o mai lungesc.Am 23 de ani dar nu știu ce vreau de la viață, nu prea socializez, sunt introvertită, nu mă deschid ușor.Azi am ieșit să fac cumpărături, am stat...? (mai mult)
Buna, îmi este reținut permisul pe 2 ani iar eu îmi schimb numele din cauza căsătoriei în timp ce îmi e reținut permisul, permisul a fost făcut în județul unde m- am născut și tot acolo este...? (mai mult)
Voua vi s- a intamplat sa va simtiti stingheri cand vedeti persoane imbracate bine (de lux) sau cand vedeti oameni mai frumosi si mai atragatori decat voi? Mi s- a intamplat, si e un sentiment tare aiurea....? (mai mult)
Ce credeți că spune privirea unei persoane (nu contează genul) atunci când te privește din îndepărtare o perioadă lungă de timp, fără vreo emoție pe față? Efectiv o privire rece dar ochii...? (mai mult)
Salut! CATI din voi relationati cu cetățeni americani la nivel de job, afaceri sau personal *( prietenie )? Cum vi se par ca oameni? Este aroganta americanilor MIT sau Realitate?
TPU =Shorma cu de toate? Ce ziceti? Tot felul de intrebari, care din care mai ciudate, tot felul de utilizatori, tot felul de raspunsuri. Daca prin absurd s- ar inchide situl pentru o saptamna, sa ...? (mai mult)
Salut! Cât de ciudat este ca o fata sa facă primul pas? Este un gest de disperare sau un gest care merita apreciat? Care e părerea voastră asupra acestui subiect?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?