Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Bună ziua, am luat de curând ps 5 și nu mi se deschide din prima apăsare de buton de la consola, Dar de la Controller când apăs buton ul se deschide fără probleme. ce ar trebui să fac?
Salutere, intrebare pentru cei care au comandat deja de pe TEMU. Daca comanzi mai multe produse diferite iti vin toate in acelasi colet sau iti vine curierul de 15 ori pentru 15 produse? Multumesc!
Buna, are cineva un orar, daca exista, pentru microbuze din Mangalia pana in Costinesti? Multumesc!
Buna seara îmi puteți da numărul de telefon de contact de la platforma olx? Va mulțumesc frumos.
Sunt curioasa dacă vedetele astea de pe la noi își împart bacșișul de la nunti sau petreceri private cu restul trupei?
As vrea sa discutam niste lucruri mai serioase. Exista oameni care nu au empatie? Adica stiu ca e un defect sau ceva de genul dar nu e ca si cum ai putea sa schimbi asta...eu sincer nu cred ca am asa ceva...? (mai mult)
Salutare,este adevărat că dacă nu am avut niciodată mașină, o sa am Dacia Logan noua la 8000 euro așa am înțeles, una noua e vreo 14-15k euro
Cam până la ce vârstă voi ați mai mers cu părinții de mână pe stradă?
De ce majoritatea asistentilor maternali bat copii dupa ce ajung acasa la acestia?!
Voi astia care le aveti cu retelele de socializare lamuriti- ma si pe mine cu o chestie. Cum fac sa contactez pe cineva prin telegram? o persoana care are canal de Youtube a dat mesaj sa o contactez pe...? (mai mult)
Care este cea mai buna ramura din Facultatea de Litere? Intenționez să merg la Facuktatea de Litere în București. Visul meu este să devin profesoară de romana.
Nu știu cum să încep... Înafara de faptul că am aproape 18 și sunt un om cât se poate de fricos la vârsta mea(ca să vă faceți o idee mă sperii și de la zgomote care sunt mai puternice sau ...? (mai mult)
Ati vazut filmul limitless? eu nu pricep cum poate un om sa isi deblocheze toate functiile creierului, cand noi ne nastem cu multe chestii, de exemplu nu poti oricat ai munci sa il ajungi pe stephen ...? (mai mult)
Ce sanse avem *( procentual % ) sa vedem in Romania in urmatorii 10- 15 ani acte de violenta ca cele din Statele Unite sau tari sud- americane *( Brazilia, Columbia & Venezuela...? (mai mult)
De câteva zile tot primesc erori pe TPU la încărcarea meniului sau a răspunsurilor! Voi aveți aceste erori? Sper sa se rezolve ca este enervant sa răspunzi cuiva si sa nu ...? (mai mult)
Salut, am 2 masele cariate si rupte și vreau sa ma duc la dentist dar am o intrebare. Daca am de exemplu maseaua rupta pe un sfert îmi poate pune plomba? Sau dacă am rupta pe jumatate îmi poate pune?...? (mai mult)
Dece sau inventa drogurile? ei chiar nu- și dau mă seama că le face rău ei chiar nu au puterea sa se lase de drogurile astea? sau nu vor si le place sa consume droguri? Mulți din ei ajungă rău...? (mai mult)
Aceasta intrebare este adresata veteranilor TPU: credeti ca site-ul era mai ok in trecut (in jurul aniilor 2010-2015)? Daca da, de ce?
Cu cât faci mai multi urmăritori pe Facebook cu atât apari mai des in căutări pe Google?
Ce părere aveți despre rețelele de socializare? Eu unul, am una proastă pentru că te pot distrage și în general, lumea acolo își arată adevărata față, într-un mod negativ, din păcate.
Oare toti conducatorii erau obligati sa aiba inteligenta emotionala? ca normal ar trebui sa se controleze presedintii si multi altii, oare Putin o avea autocontrol emotional? daca are de ce e frustrat...? (mai mult)
Voi credeti în blesteme? Sau e posibil dor sa intuiești ce o sa se întâmple și spui sub forma de blestem? Sau e karma? După o relatie destul de grea în care am suferit enorm, am blestemat persoana...? (mai mult)
Ce inseamna, daca apelez un nr de telefon si imi spune ca, accesul catre acest numar este limitat?!
Oare e viata asa de haina, asa de naspa? Si toata lumea spune sa gandesc pozitiv, si încerc, da tot imi aduc aminte dupa ca traiesc si ca sunt eu si totul o ia de la inceput ca un sarpe ce si mananca...? (mai mult)
Bună. De ce băieții luptă pentru o fată, pentru a o cuceri, iar după ce primesc dragostea ei, o lasă și pleacă? De ce și- au mai pierdut timpul lor și timpul fetei dacă sfârșitul era...? (mai mult)
Un om cu stima de sine buna ar face rau, daca da, de ce? Iar inteligenta emotionala nu e legata de empatie? Iar daca nu e legata de empatie de unde stim ca Hitler nu avea inteligenta emotionala? Dar ...? (mai mult)
Salutare din nou! Care este cel mai ciudat vis pe care l-ati avut?
Buna, am o perioada destul de dificila.Imi place de un profesor maxim, probabil da, sunt obsedata. Iideea este ca eu am doar 17 ani si el cred, cel puțin pare de 45 de ani.Da probabil sunt anormala...? (mai mult)
Buna seara! Puteți sa-mi recomandați va rog frumos și mie un orl ist de copii în Buzau? Copilul are 4 ani. Va mulțumesc
Bună ziua! Pot să fac RMN fără bilet de trimitere? Nu sunt asigurată medical deoarece nu mai sunt eleva și nici nu lucrez!
Este Finlanda cu adevărat cea mai fericita țară din lume, și dacă da care ar fi motivele?
Câte pahare de suc (orice suc, nu contează) consumați de obicei pe zi? Eu doar unul (1)!
De ce trebuie sa fim rai?
Dacă ai trenul rata merge la timp?
Ați mai sta împreună cu un baiat care vă minte?
Credeți că e normal sa fii împotriva familiei tradiționale? Adică eu m- am saturat sa fiu mereu întrebat ca de ce nu am relație sau de ce nu ma căsătoresc. Cum le explic ca de fapt nu vreau familie...? (mai mult)
Cum se procedează la un loc de muncă( hai să zicem intr’o fabrică) atunci când te dă afară? Știu doar că în prima fază cheamă muncitorul la birou să îl avertizeze înainte, dar după ...? (mai mult)
Stiu ca se scade un punct la fiecare 20 absente nemotivate dar scrie ca sau la 10% din nr de ore pe an.Problema e ca am peste 40absente si am materii unde depasesc 10%. Intrebarea e voi ramane...? (mai mult)
Ce va doriți cel mai mult de la anul asta? Eu îmi doresc sa îmi vina aparatul de biorezonanta din China și în rest sănătate și o relație mai buna cu Dumnezeu. Voi?
Salutare! Ce carti ati mai recomanda? :)
Bună TPU! M- am decis să încerc ceara ca metodă de a mă epila de. Până acum foloseam lama/epilatorul și aveam foliculită din acest motiv. Faza e că după ce încălzesc toată rezerva de ceară,...? (mai mult)
Salutare,voi pe cine ați vota că președinte?
Ce inseamna "tu meres" in romana?(e in tiganeste)
Bună ziua! Acum cateva minute cred maxim 10, am căzut ușor pe spate, mergand cu rolele. Ma doare foarte tare când încerc sa stau pe spate sau ma ridic. Ma doare când tusesc, plang etc. Este grav?...? (mai mult)
Salut! Îmi poate spune și mie cineva, vor frumos, cum ma pot dezabona de pe aplicația ACADEMICSINGLES? Tot incerc și nu reușesc. va rog cine știe sa îmi spună și mie pas cu pas cum pot face ...? (mai mult)
Cazul Pascu. Din ce Am vorbit cu oameni care au trecut prin peniteciar pe beizadeaua Vladutz Pascu il asteapta " zile grele " DACA ajunge la " facultate " Oare scapa nebatut ...? (mai mult)
Cartofi piure, prăjiți, copți sau fierți? Ce va place cel mai mult?
Daca o să fac exerciții pentru jawline o să am un glow up?
De ce tot mai multi romani sunt de parere ca Nato vrea razboi si vor sa scoata Rusia drept oaia nevinovata? Daca Rusia nu ar fi cautat razboaie nu ar fi invadat nici Ucraina, iar cel mai probabil este...? (mai mult)
Ce înseamnă faggot? Mi-a scris cineva ca sunt faggot next level
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?