Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
De ce tot mai multi romani sunt de parere ca Nato vrea razboi si vor sa scoata Rusia drept oaia nevinovata? Daca Rusia nu ar fi cautat razboaie nu ar fi invadat nici Ucraina, iar cel mai probabil este...? (mai mult)
Ce înseamnă faggot? Mi-a scris cineva ca sunt faggot next level
Cum pot afla unde locuieste Emil Constantinescu? Sau cum pot da de el? Orice detaliu sau informatie ajuta
Buna ziua. Ce știți de Ocupys..job remote.
Credeti ca o sa se reintroduca armata inapoi? https://defapt.ro/armata- obligatorie- revine- in- romania- proiect/ si inca ceva, doresc sa stiu cum era armata pe vremuri, adica atunci cand ati...? (mai mult)
Bună seara. Pentru cine ține postul Paștelui, îmi puteți sugera niște rețete de mâncare de post pe care le consumați în timpul postului? Chiar și rețete dulciuri de post. Mulțumesc...? (mai mult)
Bună ziua! Ce facultate trebuie pentru a deveni personal auxiliar?
În 1683, Austria era un bastion al creștinitătății și al luptei anti- otomane. Sloganul Vienei ar fi putut prea bine să fie "Pe aici nu se trece" - orașul a respins de două ori pericolul turcesc,...? (mai mult)
De ce se spune că daca esti o persoana respectuasa cu ceilalti, vei primi și tu respect? (primesti ceea ce oferi). De obicei, sunt foarte respectuasă cu oamenii, dar degeaba, majoritatea tot urât...? (mai mult)
Bună ziua! Cum pot să devin sponsor pentru "Elevi din Piatra Neamț caută soluții pentru viața în spațiu. Proiectele lor au câștigat în fața a peste 5.000 de concurenți."?
Unde pot găsi șopârle sau gușteri?
Și voii aveți senzația că trece timpul prea repede?
Bună seara! Am și eu o întrebare! Ce se întâmplă dacă pun pasta termoconducotoare de calculator pe două cipuri de o placă de subwoofer Logitech scoasă dintr-un sistem 5.1
Toti vorbesc de minunile de 3 lei pe care le-a facut isus dar de cea mai importanta n-a vorbit nimeni. Cum a reusit sa aiba la cei 30 de ani ai lui 12 prieteni apropriati.
Ce parere aveti despre Germania? Eu locuiesc aici si nu prea ma pot acomoda, am mai locuit in Uk si m-am acomodat fara probleme.
Ajutor! Nu stiu ce sa fac. M- am ingrasat destul de mult in ultimul timp, am indice de masa corporala 30! E foarte mult. Am inceput sa mananc foarte prost. Nu e vorba ca nu stiu ce sa mananc, ba stiu...? (mai mult)
Cum credeti ca se va sfarsi razboiul din Ucraina?
Fiul meu are 14 ani si vrea sa doarma cu verișoara lui de 9 ani, ar trebuie sa o las?
Ce mesaj random/ciudat îi pot trimite unui băiat cu care nu am mai vorbit de mult timp?
Ce părere aveți despre persoanele lgbtq în general? Mie sincer mi se par foarte ok, iar persoanele homofobe nu au dreptul la opinie.
Daca pastilele sunt facute din plante cum pot sa-ti faci exemplu rispen din plante? Eu ca om simplu.
Bună! Cât costă un aparat dentar în 2024?
Simt ca tot ce fac și spun în ultimul timp e copiat și luat de la alții. Expresiile mele faciale, cuvintele, felul în care spun cuvintele(și înjurături chiar). Nu pot sa spun sau sa fac ceva ...? (mai mult)
Top 5 țări de vizitat / de EVITAT pentru un Travel vlogger începător? Voi ce recomandați in varianta ca va apucați de asa ceva? *( țări de EVITAT la modul EU nu calc...? (mai mult)
Daca va " bate " gândul sa va apucați de Travel Vlog ce suma sunteti dispusi sa cheltuiti pe echipamente *( laptop, camera + soft editare )? La ce nivel financiar...? (mai mult)
De câteva săptămâni circula pe internet tot felul de predicții cum ca după eclipsa din 8 aprilie 2024 va avea loc un cutremur devastator în Statele Unite care va distruge totul și orașul New...? (mai mult)
Câți anișori au membrii acestui site?
Va rog spuneti-mi ca nu o sa fie 25 grade in fiecare zi in Bucuresti pana la vara cand o sa fie 30 grade...ce se intampla cu vremea asta?
Daca aveti timp liber va invit sa vizionati un documenar despre aurul romanesc https://www.youtube.com/watch?v=hmI44GGMzVQ o intrebare, sunteti pro sau contra exploatarea aurului din Romania?
Oare Vladimir Putin o avea inteligenta emotionala?
Oare cum a putut ajunge ROMA in halul ala de boschetareala si mizerie? *( Eu Am fost doar prin nord : Genova, Milano & Torino ) si parca este UN pic mai ...? (mai mult)
Buna ziua. Pentru cine a comandat vreodata carti de pe nautilus books, am o intrebare. In cat timp se livreaza? Pe site am gasit doar informatia legata de plata de transport.
Hei, voi cum faceți să scăpați de previzibil? Cum faceți să nu vă moleșească și adoarmă rutina asta? Cum evadați din rutină?! Oare credeți că mai există și altceva acolo, în lume,...? (mai mult)
Ce se intampla daca faci salutul nazi in Germania?
Invatati germana? Ce vi se pare CEL mai dificil la limba asta? Pronunție / Gramatica / ambele? Pe mine ma cam chinuie... Ce metode aplicați sa învățați mai ...? (mai mult)
Mi- am facut si eu Tinder in urma raspunsurilor primite la intrebarea anterioara. Sunt un 6/10 sa zicem. Am 1, 78 si o constitutie normala, dar nu fac nici sala, nici nimic. Insa nu sunt supraponderal....? (mai mult)
Bună seara. După părerea voastră, e România o țară balcanică sau nu? Dobrogea este singura regiune care să află în Balcani, din punct de vedere geografic. Acuma, din punct de vedere...? (mai mult)
Salutare. Acum ceva vreme i- am dat block unei persoane pe Facebook si recent am observat ca acea persoana nu este blocata(ii pot gasi profilul). Cum ii pot gasi acelasi profil desi o am la...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=l446hUqQ7GY Va plac fetele asiatice? Eu sunt
Ce treaba au avut rusii cu germanii/nazistii in al doilea război mondial?
Voua nu vi se pare ca dulciurile italiene au un gust ciudat? De fiecare data cand imi aduce cineva ceva din Italia sau cand cumpar eu de la magazin italienesc nu pot sa le mananc pentru ca au un gust prea...? (mai mult)
Salutare prieteni, sunt imigrant, am venit recent in Romania si am urmat cursul de limba romana in Romania Am o intrebare pentru tine, nu stiu nimic despre examenele din semestrul 2, ce se va intampla...? (mai mult)
De ce m- am schimbat în prietenii mei? De anul acesta am început sa vorbesc cu 3 băieți și fără sa îmi dau seama spun cuvinte în același fel(adică cu aceiași voce ca ei). De ce mereu copi persoane?...? (mai mult)
Am o pb, am depresie, si nu pot sa o depășesc! Sa ma ajute cineva! Multumesc!
Au fost presedinti sau oameni cu functii foarte mari cu schizofrenie? '
Sunt presedinti care au trecut prin depresie? 2 Hitler daca era cancelarul Germaniei oare nu avea autocontrol? sau inteligenta emotionala? adica ar trebui sa aiba conducatorii ar trebui sa se controleze...? (mai mult)
Când da următoarele episoade din filmul moștenirea de pe postul hapy TV?
Voi ați ști să supraviețuiți în cazul în care Capitala ar fi lovită de un cutremur de 7, 8 grade pe scara Richter sau mai puternic de atât?
In ce sa investesti pentru bunastarea/evolutia ta? Imi puteti da exemple, si poate ceva mai rar ce nu s-a mai spus pana acum (fata de chestiile basic)?! Multumesc! Dau funda!
Multi ani am tot vrut sa am un venit din ce in ce mai mare, acum am ajuns in punctul in care am si niste bani pusi deoparte si castig si destul de bine si problema e ca nu stiu ce sa mai fac cu ei. Am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!