Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 14 Ianuarie 2025 sunt:
Are cineva colecții de pachete goale de țigări anii 80?
Cum pot trai unii în mizeria asta, mai ales o mamă cu copii? https://youtube.com/shorts/i9zvpjbB4dA?si=hLYoEIa_FdeM6hyy Înțeleg la cei bolnavi, în depresie sau care nu se pot deplasa, dar...? (mai mult)
Ce parere aveti? https://www.youtube.com/watch?v=KP2q4akvkBw
De ce oamenii aflați în funcții de putere, și aici nu mă refer neapărat la politicieni, ci și la consilieri locali, directori, oameni de afaceri, nu lupta pentru dreptate sau nu fac binefaceri? ...? (mai mult)
Buna, îmi puteți spune cei din Sighet, care dintre sălile din Sighet au instructor inclus în abonament, sau care săli au instructorii sai care m ar putea Ajuta sa ma apuc de sala și sa ma ajute...? (mai mult)
Va rog frumos, ma poate ajuta cineva cu o simulare de examen practic informatic pentru urmatoarele competente? a) utilizarea noțiunilor de bază ale tehnologiei informației; b) introducerea și validarea...? (mai mult)
Salutare ce inseamna când visezi ca tatăl și nașul tău de botez sunt îmbrăcați în preot chiar dacă asta nu e adevărat?
Are cineva iPhone 15 Pro Max? Eu am iPhone 13 Pro Max și aș vrea să trec la iPhone 15 Pro Max? Păreri?
Salut. Are careva vreo invitatie crewshop.ro sau military shop.ro? Mersi
Ce se întâmplă dacă mănânci fără sa te uiti pe YouTube
De ce anumite persoane ne disprețuiesc și ne subestimează, în ciuda faptului că le arătăm respect și simpatie? Aici vin cu un exemplu personal. Acum aproximativ 7 ani, am lucrat la un mini-...? (mai mult)
De ce femeile pe aplicatii cauta doar barbati super aratosi? Ma tot gandeam de ieri daca sa pun intrebarea asta, ca am vazut- o tot aici. Este ceva ce ma irita maxim? Chiar s- au dus vremurile in care...? (mai mult)
De ce anumite persoane încearcă să le intre in grații celor dificili? De pentru unii, persoanele dificile sunt atât de dezirabile?
Ce înseamnă expresia a da cu pixul?
De ce copiilor răsfățați le lipsește empatia și compasiunea? Am văzut asta la copii/adolescenți, dar și la adulți, acele beizadele care sunt singure la părinți. Se comporta obraznic, ...? (mai mult)
Sa vorbim puțin despre acel specimen numit Erika Isac. Cei care o ridicați în slăvi chipurile că melodiile ei transmit nu știu ce mesaj, chiar nu vă dați seama că această fwfă nu dorește...? (mai mult)
Care e toata faza cu Mirel din Turnu Magurele? Imi apare peste tot de cand cu Erika Isac. Plus:ce parere aveti despre ea? Ca si voce, mie mi se pare ca are, dar ca sa spui niste cuvinte vulgare si ...? (mai mult)
Cum se poate învața toate pronumele persoanelor astfel încât sa nu ofensez verbal pe nimeni atunci când ma adresez? Credeți ca e ok sa întreb primă data ce pronume folosește persoana...? (mai mult)
De ce se spune că trebuie să te ferești de furia omului răbdător/bun sau îndrăzneala timidului?
Bună. Cum pot să îmi dau seama ca iubitul meu este tigan? Nu pot să îl întreb ca este cam urata întrebarea și nu cred ca îi cade bine!
Stie cineva un grup de telegram cu fetele din Casa Iubirii 2024? Mercii!
Când eram în perioada liceului, aveam un coleg de liceu, într- o altă clasă, mai mic cu 2 ani decât mine, care era nepotul primarului de la acea vreme, un primar corupt, incult, cu atitudine...? (mai mult)
De ce trebuie sa existe scoala?
De unde a venit si prostia ridicatului mainii si cerutului voie la toaleta la scoala, liceu, etc? Oare intr- o sedinta la munca, cand cineva trebuie sa isi faca nevoile, sa raspunda la telefon samd,...? (mai mult)
De ce nu se unesc Canada și Katanga?
Mi-am comandat dela atelierul tau niste capete de insurbare marca raider ce parere aveti de sculele raider
Ce credeti ca inseamna daca pe Facebook, cineva cu care sunteti doar cunostinte si cu care nu ati vorbit niciodata, va da poke?
De ce atunci când ești sigur pe tine îți găsești cuvintele și poți vorbi fluent? Mie mi se aplică. Când sunt timidă și nesigură pe mine nu îmi găsesc cuvintele sau mă bâlbâi, dar ...? (mai mult)
Bună TPU, la anul viitor vreau sa ma transfer la un alt liceu, nu știu sigur ce profil și încă ma gândesc la asta, dar am de ales între bio, chimie și filo. Prima rugăminte pe care vreau sa...? (mai mult)
Dacă o persoană nu simte nevoia să- și întemeieze o familie și să conceapă copii după vârsta de 30 de ani, înseamnă că nu are instinct matern? Am 31 și niciodată nu am simțit nevoia...? (mai mult)
Cine vrea sa imi dea niste intrebari de cultura generala despre orice, intrebariile sa nu fie foarte lungi si sa se poata da un raspuns scurt.
Bună, Trăiesc intr- o zonă fără poluare. Îmi place să colectez apă de ploaie mai ales pentru plantele din casă. Când nu am apă de la fântâna consum apa de ploaie. E adevărat că este asemănătoare...? (mai mult)
Salut! Oare daca țin post pot sa mănânc mâncare care conține vegeta. Dar vegeta conține ou? Mulțumesc!
Credeti ca un barbat de 1, 82 metri poate fi considerat inalt? Cum i-ar sta langa o femeie de 1, 60?
Ce parere aveti de poporul turc? Imi pare un popor asa cu care empatizez, si seamana multicel cu noi romanii, asa mai indisciplinati:)) Am vazut ca ei nu au treaba cu arabii, nu sunt pe ideea ...? (mai mult)
Care e diferența dintre Austria și Australia?
Salut! As vrea sa îmi cumpăr o bicicletă dintre cele 2. Care ar fi mai decenta? https://www.emag.ro/bicicleta- mtb- cu- roti- de- 26- suspensie- fata- manete- secventiale- echipare- shimano- sunrun-...? (mai mult)
Ce s- a intamplat cu Youtube- ul ca observ ca in 2024 nu mai poti sa- ti sterg contul, daca vrei sa- ti stergi contul apare asta ''Sorry, you're not able to hide or delete your YouTube data at this time....? (mai mult)
Salut,ma dau cu spray de nas SINOSUN dar numai ca, când ma dau cu el îl simt și în gat.Adica ma dau cu el în nas și peste 2 secunde îl simt și în gat.Are ceva? Este normal?
Vă mărturiseam azi dimineață despre faptul că acum 10 ani am fost din partea primarului la diverși angajatori din oraș pentru un loc de muncă. Vă spusesem că m- au tratat cu ostilitate sau ...? (mai mult)
Dati-mi cateva challenge-uri sau idei pentru adevărat și provocare sau ceva de divertisment pentru a face cu prietenii?
Cum e sa trăiești într un apartament în care a fost comisa o crima?
Hei! Am comandat de pe shein o pereche de pantaloni cargo, și mi-au trimis un trening, au încurcat coletul! Ce pot să fac? Cei care știți, va rog mult!
Care e diferența dintre a face dreptate și a te răzbuna?
Toți bărbații se supără atunci când iubitele lor apreciază alt bărbat?
Salut, am o problema, sunt in Germania de 4 luni si simt că nu mai pot, am probleme cu anxietatea și de când sunt aici s- a agravat cu mult, jobul la care sunt eu destul de bine plătit, lucru fizic...? (mai mult)
Bună ziua. Mi-e poftă de un Fritz-Kola. Știți cumva vreun lanț de supermarketuri, în România, în care se vinde această băutură răcoritoare? Vă mulțumesc.
Care este infatisarea berzii?
Ce părere aveți despre acei oameni care mărturisesc că și- au iubit partenerii care au renuntat la ei, dar în același timp spun că le doresc răul? Oare acești oameni știu cu adevărat să iubească...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?