Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Vă mărturiseam azi dimineață despre faptul că acum 10 ani am fost din partea primarului la diverși angajatori din oraș pentru un loc de muncă. Vă spusesem că m- au tratat cu ostilitate sau ...? (mai mult)
Dati-mi cateva challenge-uri sau idei pentru adevărat și provocare sau ceva de divertisment pentru a face cu prietenii?
Cum e sa trăiești într un apartament în care a fost comisa o crima?
Va rog frumos, ma poate ajuta cineva cu o simulare de examen practic informatic pentru urmatoarele competente? a) utilizarea noțiunilor de bază ale tehnologiei informației; b) introducerea și validarea...? (mai mult)
Hei! Am comandat de pe shein o pereche de pantaloni cargo, și mi-au trimis un trening, au încurcat coletul! Ce pot să fac? Cei care știți, va rog mult!
Care e diferența dintre a face dreptate și a te răzbuna?
Toți bărbații se supără atunci când iubitele lor apreciază alt bărbat?
Salut, am o problema, sunt in Germania de 4 luni si simt că nu mai pot, am probleme cu anxietatea și de când sunt aici s- a agravat cu mult, jobul la care sunt eu destul de bine plătit, lucru fizic...? (mai mult)
Bună ziua. Mi-e poftă de un Fritz-Kola. Știți cumva vreun lanț de supermarketuri, în România, în care se vinde această băutură răcoritoare? Vă mulțumesc.
Care este infatisarea berzii?
Ce părere aveți despre acei oameni care mărturisesc că și- au iubit partenerii care au renuntat la ei, dar în același timp spun că le doresc răul? Oare acești oameni știu cu adevărat să iubească...? (mai mult)
Acum 10 ani, până să îmi găsesc stabilitatea la actualul loc de muncă, am fost la primarul orașului de la acea vreme căci dumnealui s- a oferit să mă ajute în găsirea unui loc de muncă. ...? (mai mult)
Am whatsApp pe numărul din alta țară, dacă cumva expiră cartela are vreo treabă să se dezactivează și whatsApp-ul fiind pe numărul cel expirat?
De ce in seriale/filmele actuale, actorii nu mai emana aceeași emoție și autenticitate pe care o afișau in serialele/filmele de acum 20 de ani? Cel puțin eu așa percep. Scenarii puerile și interpretare...? (mai mult)
Hey TPU. Ce faceti cand sunteti singuri?
Salut, am un spray de nas deoarece sunt înfundat (doctorița mi la prescris) se numeste SINOSUN.Am cautat pe google cât sa dau pe zi și am văzut de max 2 ori pe zi timp de 3- 5 zile.Dar faza e ca doctorița...? (mai mult)
Nu prea stiu cum sa zic dar nu pot sa mai stiu cu adevarat daca o persoana chiar mi- a primit niste mesaje pe whatsapp sau nu ca nu stiu ce au facut astia cu whatsapp- ul ca l- au stricat cand trimit un...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt clasa a 8a și la toamnă voi intra la liceu, însă sunt puțin anxios despre viitorii colegi, știți voi cu colegii din generală nu prea m- am înțeles prea bine și aș vrea ca ...? (mai mult)
Ce sa fac daca imi e frica sa imi dau cu spray in nas (trebuie deoarece am sinuzita).Cum sa îl dau fără sa îmi mai fie frica.Va rog seriozitate
Credeți că cei care pun suflet in tot ce fac și îi afectează răul din lume și nedreptatea, o fac pentru că au un suflet mare, au de unde pune suflet?
Ce parere aveti de aplicatia foap, a folosit-o cineva?
Ce peste consumați azi de Bunavestire?
Ce sa fac daca nu reusesc sa fac bani multi? Sa ma impac cu idee ca voi fi un sarac care va munci pentru visul altuia?
Este adevărat că dacă îți pui parfumul la frigider persista mai mult?
Bună, aș vrea să îmi deschid și eu abonament la internet și televiziune. Se pare că Telekom ul nu mai are televiziune, doar internet și la Orange este destul de scump, 100 RON pe lună. Ultima...? (mai mult)
Bună. Ziua ajutați- mă cu niște sfaturi va rog! Acum ceva timp m- am îndrăgostit de un băiat. Și într- o zi mi- am făcut curaj și am mers la magazinul unde lucrează și i- am spus! Ca îl ...? (mai mult)
Hei! Îmi poate da cineva exemple de soluții pentru a adormi pe cineva? Exemplu: cum se întâmplă în filme; pune o soluție pe o batistă și o pune cuiva la nas. Mersi mult!
Am 100 de absente motivate la scoala, se poate intampla ceva?
Unde pot gasi versiunea in limba romana a acestui filmulet pe care l-am avut in copilarie pe caseta video? https://www.youtube.com/watch?v=P5UuHCp93XI&t=1029s&ab_channel=Azazel
Buna Ce alegeti dintre bani și iubire?
Hei, stie cineva de ce, daca cineva mi-a trimis bani pe paypal de ce ii apare ca imi trebuie card razer gold pentru a finaliza plata?
Buna, vreau sa citesc niste carti romance, stiu unele in engleza dar doresc sa stiu daca le pot gasi in lb romana? Spre exemplu - enemy to lovers? e peste tot pe tiktok- - sunt multe carti populare...? (mai mult)
Vinul rosu seara este benefic? Bineinteles, doar un pahar, nu mai mult. Nu-s alcoolic))
De preferat ai vrea reclama cand ai vrea sa cumperi ceva sau sa iti apara reclama care te- ar putea ajuta vreodata? cand reclama e informatie vs spam sau agresiune? cum poate fii transformata o reclama...? (mai mult)
Ce înseamnă sheora în țigănește?
În copilărie și adolescență eram foarte timidă, submisivă, fricoasă, asta și datorită bullyingului. Primeam bullying, deoarece eram grasă iar asta m- am transformat în ținta șicanelor....? (mai mult)
Cum sa fii in religie de pacifist? Adică dacă ești pacifist, armata nu o faci Care este procedura de a fi pacifist?
Cum îl cheamă pe actorul din vacanta mare Leana și Costel real?
Bună seara TPU! Acum aproape 1 lună am dat comandă de un router de wi- fi de la DIGI și mi- au spus cei de acolo că trebuie să- mi trimită un mesaj ca să vin să- l iau de acolo să iau preiau...? (mai mult)
Salutare TPU. De ce in unele oglinzi mă văd obez în timp ce în altele mă văd ok, suplu etc. Dau funda. Mulțumesc.
Bună TPU! La Supeco au foarte multe aripioare, șnițele, cașcaval pane, pește, nuggets, etc la preturi foarte bune. Credeți că este ok să cumpăr? Nu sunt expirate sau mai știu eu ce? N- am...? (mai mult)
Când scrieți în engleză, preferația grafia britanică sau pe cea americană?
Dacă părinții sunt bolnavi, adică mama invalid de gardul 2 și tata suferă de reumatism picioare. Eu sunt obligat să fac armata? Petrucă eu trebuie să am grijă de părinții, adică sunt ...? (mai mult)
M- am întrebat mereu: de ce vloggerii, youtuberi, cer la finalul clipurilor sa dai like la video și subscribe la canalul lor de Youtube? Dacă îmi place conținutul, dau like și subscribe, dacă...? (mai mult)
Cum poți să ștergi mesajele aici pe TPU? Sau măcar să le corectezi?
Buna Tuturor, Daca este cineva care a fost victima fraudei https://www.prorecruitwave- ro.com/ prin anuntarea locului de munca fals okazii si afi cotroceni sa ma anunte, poate gasim mai multe persoane...? (mai mult)
Cred ca am patit ceva, nu stiu sa vorbesc cu oamenii sa fac o conversatie etc si daca cineva face glume sau misto de mine, eu zambesc si ma uit la el ca nu stiu cum sa reactionez. Si am mai dat de d-...? (mai mult)
Bună ziua! Încerc să mut posturile tv pe LG. Pe același televizor am reușit când eram abonat la NEXTGEN, acum, abonat la Digi, nu- mi dă voie, nu apare pictograma "mutare". Intru în setări,...? (mai mult)
De ce una lume detesta speakeri motivaționali și face mișto de ei?
Întrebare: De ce nu pot să răspund aici pe TPU într-o zi la mai mult de 5-6 întrebări? La toți așa? Sau poate că sunt nouă și doar la mine așa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
Mario1996 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!