Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Buna Nici nu știu cum sa incep, las gândurile să curgă.Nu mă pot liniști de ceva vreme, de când am aflat că la 13 ani am primit diagnosticul de intelect liminar.Nu mai am încredere în mine....? (mai mult)
Salutare comunitate! Urmează să sărbătorim ziua surorii de naștere, împlinește 15 de ani și pe lângă cadourile uzuale doresc să îi fac și un tort special. Mă întreb oare dacă să pun și...? (mai mult)
Fetelor, va plac pilotii de avion? V- ar surade o relatie cu un aviator? Dar daca mai e si frumos, si cu un fizic placut? Eii bine, un fost de- al meu e pilot, dar mi- a fost teama...ca se spune ca...? (mai mult)
Salut am o unghie care era invinetita si m-am lovit mai devreme de pragul usii si nu m-a durut deloc doar ca mi s-a deplasat de deget se vede si se misca rau o sa ma doara rau daca o sa mi cada?
Fetelor va place rochia aceasta? Sau e prea kichioasa? Dar voua domnilor? Eu inca sunt in dilema. E foarte ieftina.https://creamoutlet.ro/rochie-mini-shein-alb-a123160
Întrebare- întrebătoare. Mi- am pus de multe ori întrebarea asta și am teoria mea, dar vreau sa vad ce ziceți și voi. De ce politicienii, parlamentarii, primarii corupți, atunci când cetățenii...? (mai mult)
Eu nu inteleg ce are ca barbat daca stai fara tricou pe strada mai ales la tara? ca m-am contrazis cu un baiat de la un club, ca doar nu sa stai de tot dezbracat.
"Nec audiendi qui solent dicere "Vox populi, vox Dei", quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit." ("Nu- i asculta pe cei ce- ți spun "Vocea poporului, vocea Domnului", căci înțelepciunea...? (mai mult)
Ce părere aveți de persoanele abile, competente, care ar putea avansa în viață și să realizeze multe, dar care sunt comode și le lipsește ambiția și perseverența?
Salut. Are cineva traumă si poate spune mai multe despre ce problema are, ce traieste fiind traumatizat?
Am avut multe momente când iubitul meu îmi spune de exemplu: nu- mi place cum te- ai îmbrăcat (el ar vrea sa îmbrac ce crede el ca lui i- ar plăcea), nu- mi plac cizmele alea albe cu lanțul ăla...? (mai mult)
Bună tuturor. Se întâmplă de câteva luni ceva ciudat. Eu sunt căsătorită de 5 ani dar cu acest bărbat sunt de 13 ani. Am dat de un băiat și ceva s- a produs în sufletul meu și am simțit ...? (mai mult)
Trebuie să ai emoții când vorbești cu un băiat? I- am spus că- mi place de el la început mi- a spus că am putea să avem ceva pe viitor., dar după într- un fel a spus că mai bine să nu mai...? (mai mult)
Ce sa fac dacă îi urasc pe toți oamenii?
Abia m- am inscris pe site. Am o singura intrebare (asta e a doua) si cateva raspunsuri. Si totusi, pe profilul meu apare ca am 6 (sase) intrebari. De ce? Si totusi, vizibila pe profil este o singura...? (mai mult)
O întrebare interesanta, zic eu. Ce ați crede despre un om care până la vârsta de 30 de ani a fost cuminte în toate cele, nu a avut vicii, gen alcool, fumat, chestii de genul, dar apoi vrea...? (mai mult)
Buna Seara, Am pierdut în 20.03. 2024, un cercel aur, zona spital centru (Sibiu). Ofer recompensa! Mulțumesc!
De exemplu am tot felul de liste de urmarit dar observ ca degeaba le fac, si voi la el? Am descarcat vreo 50 de filme top dar nu am chef sa le vizionez din contra mai bag in lista ))
Ce părere aveți de o persoană care în copilărie, adolescență și puțin la vârsta adultă, este submisivă, timidă, sensibila la critici, se demoralizează ușor, dar înaintând în vârstă...? (mai mult)
Numai eu sunt uimit de cât poate iubi o mamă?
Dragii mei, voi ce ați face dacă cei din jur v-ar subestima abilitățile, nu v-ar lua în serios și ar țese intrigi la adresa voastră?
De ce trebuie sa muncesc? Sa am o slujba, abia m-am dus la școală și nu mi-a plăcut nimic! Nu ar trebuie sa fiu obligat sa muncesc în secolul 21!
De ce un tip nu deschide niciodata linkurile pe care le trimit? Nu trimit linkuri ciudate, doar link de Youtube/melodie/video si spun dinainte ce se afla in ele.
Salut! Mi- am luat un abonament pe 3 luni la Spotify! Cand mi- a spus acel seller ca a terminat tot, am intat in aplicatie, pe pc, si nu- mi arata ca am premiumul activat. Asa ca am zis sa ma reloghez,...? (mai mult)
L-ați citit pe Seneca? Nu vi se pare că scrisorile lui sunt de-o frumusețe deosebită și exprimă niște adevăruri morale minunate?
Oare cati oameni chiar fac ce le place in viata? Profesional vorbind.
Este barba aspra si neagra la culoare o trasatura tiganeasca? Cam 40% din romani au barbile asa insa cam toti tiganii care isi lasa barba au trasaturi de genu. Oare sa fie din cauza ca asa multi romani...? (mai mult)
De ce unor persoane le poți face bine de n ori, dar daca greșești o singura data, te critica excesiv fara să aducă în discuție lucrurile bune pe care le- ai făcut pentru ele? Aici nu mă refer...? (mai mult)
Hey lume, cum ati reacționa dacă ati circula cu autobuzul și vreți sa va așezati langa cineva care are rucsacul pus pe scaun și când întrebați persoana dacă puteți sta langa ea, ea se strâmbă,...? (mai mult)
Hey TPU. Tot apar pe forum persoane care jignesc alti utilizatori si pun intrebari prostesti, nu vi se pare?
La voi vine popa cu botezul de sarbatori si de fiecare data cand se incepe postul (de ex acum)? Il primiti in casa? Ii dati bani?
Bună ziua. După părerea voastră, care sunt cele mai urâte orașe din țară? Nu doar din punct de vedere estetic, ci și al calității vieții. Orașe neîngrijite, murdare, lăsate pradă...? (mai mult)
De ce pe unii, banii ii tâmpesc sau de ce banii schimba atât de mult un om? La întrebarea asta vin cu un exemplu elocvent. Cunosc o fata cu 10 ani mai mica de vârstă decât mine. A avut o copilărie...? (mai mult)
Este adevarat ca daca esti inconjurat sau stai langa o persoana de care iti place (sau pur si simplu te atrage intr- un mod), incepi să respiri greu sau cumva forțat, te sufoci? De ce se intampla asta?...? (mai mult)
Buna, Am spart niste nuci din care se scoate miezul greu. Dacă se fierb aceste nuci sparte va mai fi bun miezul?
Bună ziua! Aș vrea să împrumut niște bani de la bancă cam 1500 lei. Nu am mult de când lucrez am 2 luni, știți ceva sigur? Fără dobândă mare?
Daca cumpărați peste congelat, ce fel de pește preferati?
Buna dimineața. Când încerc să caut ceva pe shein îmi apare un puzzel și apoi nu mai pot continua, știe cineva de ce?
Ce subiecte de discutie sa am cu verisorii mei, daca nu prea comunicam? Nu prea avem subiecte...si as vrea sa vorbesc, dar nu stiu despre ce. Sa abordez subiecte mai profunde, sau despre cum e vremea...? (mai mult)
Sa vorbim despre aroganță. Dacă o persoană se comporta ok in mare parte a timpului, dar mai are și scăpări de aroganță, atât prin atitudine cât și prin vorbe/expresii, ce ați crede: adevărata...? (mai mult)
Vreau sa intreb caci daca ai peste greutatea normala cu 5-8 kg fiecare kg in plus te oboseste? Si viceversa, fiecare kg dat jos te face mai putin obosit?
Pot afla daca cineva din pagina mea este invizibil pe messenger?
Omul oboseste mai repede daca incepe ziua stind pe scaun in birou sau daca lucreaza fizic? Ce ar fi optim din 8 ore, cit stat pe scaun si cita activitate fizica? Ce e mai bine pentru coloana...? (mai mult)
De un an nu am mai urmarit deloc stirile legate de Rusia si Ucraina. In afara faptului ca a murit Navalny si Putin a "fost ales" din nou presedinte, ar mai fi ceva de stiut?
Scenariu ipotetic. Sa zicem că sunteți profesori iar într- o clasă la care predați, exista o eleva cu rezultate foarte bune la învățătură. Eleva este cuminte, responsabila, serioasa, dar...? (mai mult)
Bună! Știți cumva de ce mă înțeapă foarte tare stomacul când mă mișc?
Locuiesc cu părinții și am ajuns dependent de aparate, am început și mi-am facut și credite și m-am jucat la aparate. Acum am început sa am gânduri de sinucidere, ce pot sa fac?
Vreau sa stiu de ce ma ignora 1onur, n-am vorbit cu el in viata mea. Am incercat mai devreme sa ii evaluez un comenartiu si surpriza, sunt utilizator ignorat.
Bună ziua, este potrivit și pentru examenele auto, nu am o problema doar ca atunci când polițistul urca in mașina pe lângă emoțiile pe care le au toti eu imi pierd și concentrarea. Ce sa fac?
Dece țările străine sunt avansate mental și tot iar România a rămas cu 100 de ani in urma, astept argumentari.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului