Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Bună ziua, este potrivit și pentru examenele auto, nu am o problema doar ca atunci când polițistul urca in mașina pe lângă emoțiile pe care le au toti eu imi pierd și concentrarea. Ce sa fac?
Dece țările străine sunt avansate mental și tot iar România a rămas cu 100 de ani in urma, astept argumentari.
Pe bookster sunt și cărți din categoria beletristică?
Știe cineva efectul cu 3 2 1 de pe TikTok, cum se numește? L-am căutat și nu îl găsesc! Cel în care se vede filmarea prin cifre!
Bună! Vin cu o rugăminte serioasă, să mă sfătuiți (dacă ați fost în situații similare)... Sunt în ultimul an de Marketing la ASE și drept să vă spun parcă a fost un concediu prelungit,...? (mai mult)
De ce e Chile atât de lung?
Hey bună. Am 1. 65cm 54kg aș vrea să urc la 60 maxim. Mănânc orice dar nu prea se depune, mi- a zis o fata ca dacă mănânc lapte praf de bebeluși o sa iau in greutate, voi cum ați luat în...? (mai mult)
Ce înseamnă daca visezi o persoana de mai multe ori?
Bună seară! Am o problemă foarte gravă. Jocurile de noroc. Am ajuns aici sa va scriu căci am ajuns la capătul puterilor. Vreau doar oameni care doresc sa comunice cu mine să- mi de un sfat, la...? (mai mult)
Exista prescurtare pentru "asa am " (asa am facut, de ex) e corecta forma "așa-m"
Ce s- ar întâmpla dacă 90% din români ar renunța complet la consumul cărnii de porc, iar restul ar consuma, în mare parte, doar iarna? Ce s- ar întâmpla cu fermierii de porci? Care ar fi impactul...? (mai mult)
Ati cunoscut persoane cu tulburare de personalitate borderline? Cum se comportau?
Cum ar fi România, dacă 90% din populație (cu vârsta mai mică de 60 de ani) ar consuma carne doar de sărbători, ocazii speciale și în weekendurile din lunile de vară? Cum ar afecta societatea?...? (mai mult)
Salut! Știu ca nu exista sucuri sănătoase, dar îmi poate spune cineva care este cel mai nenociv suc din comerț? Prigat, Mirinda, Lipton, Fuzetea sau Cappy?
Nu știu ce să mai zic.Viata mea e amară de când sunt mică. Pana și oamenii online și sunt mai prietenoși decât în realiate.Acuma cred că sunt într- un punct în care nu mai am speranța. Vocile...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare pentru băieți. Dacă un băiat mi-a spus "Zaya" însemna că e îndrăgostit de mine?
De ce musulmanii din România nu fac atentate teroriste așa cum au făcut cei din țări ca Franța, Germania sau Belgia?
Dacă cineva vrea să se sinucidă, dar eu i- am împrumutat un telefon, pot eu după ce se sinucide, să- mi recuperez telefonul? Cum pot să- l recuperez? Oare rudele omului sinucis, m- ar crede...? (mai mult)
Cum aș putea să scriu mai frumos cu pixul? De fiecare data când scriu în ritmul meu cu pixul (adica repede) scriu foarte urât, dar când scriu cu frixion pot scrie foarte frumos.
Pe vremea lui Carol I: - A fost adoptată prima constituție românească (1866) - Am obținut independența României și Dobrogea (1878). - Am devenit regat (1881). - Rata alfabetizării a crescut...? (mai mult)
Buna! Unde pot merge in București cu o bricheta Zippo sa o personalizez ( nu text, vreau sa ii gravez o poza reprezentativa). Am bricheta, dar vreau sa ii fac cuiva o surpriza.
Salutare,face cineva baie cu apă rece? Este adevărat că îți crește imunitatea și nu prea răcesti?
Ce zodie e mai buna, mai frumoasa etc Va rog, raspundeti.
Am întrebat deja de F. D. Roosevelt, pe alt cont, mai demult. Dar de Woodrow Wilson ce părere aveți?
E adevarat că noi suntem primate și facem parte din categorie cu cimpanzeul, gorila și urangutanul? Și dacă e adevărat înseamnă că o femeie poate rămâne însărcinată de la o maimuță din...? (mai mult)
Considerați o opțiune accetabilă mersul la facultate în străinătate? Sau e mai bine aici? Dintre cei care ați studiat în alte țări, vi s-a părut o decizie bună, privind retrospectiv?
Sa nu râdeți dar îmi este foarte frica și de câini! Când eram mica mereu am avut o mulțime de câini maidanezi în cartier, eu stand intr- un cartier cu case! Încă îmi este foarte frica când...? (mai mult)
Cum să am mai multa incredere în mine? Am aproape 29 de ani si sunt multumita de cum arat. Fac sala aproape zilnic de 2 ani, deci am si un corp destul de lucrat si un stil de viata sanatos. Am un job...? (mai mult)
Buna! Raspundeti repede va rog, e ceva urgent! Acum vreo 3 zile mi-am dat o comanda de pe sinsay si eu aseara, mi-am dezinstalat din greseala aplicatia.Imi mai vine comanda sau nu? Dau funda!
Am transferat prin Bluetooth poze si video dar nu le gasesc unde sau transferat?
Salut, am 18 ani și mă simt cam ciudat sa vorbesc despre asta dar mă pune pe gânduri, am o mătușă, are 30 de ani și vă dați seama că e "o tipă mișto", ea lucreaza prin afara si vine pentru...? (mai mult)
Ajutoor! Cunoaste cineva legea? Bunica mea vrea sa faca un titlu de proprietate pe casa, deoarece are numai un certificat de mostenitor. Pe titlul de proprietate pe care vrea sa- l intocmeasca vrea sa...? (mai mult)
Ce părere aveți despre hinduism? Dar despre Vede și upanișaduri? Le-ați citit?
Ce s-ar intampla daca o apocalipsă zombie, o invazie a roboților și o invazie extraterestră s-ar intampla in același timp, cum am lupta, care ar fi cea mai buna tehnica de supraviețuire
De la un timp îmi vine sa ma cert cu toată lumea, dacă ma critica cineva imediat ridic tonul și îi răspund! Nu ma pot înțelege cu nimeni! Nu știu dacă este un semn ca aș putea avea autism sau...? (mai mult)
Bună, deci acum vreo 8 luni am întâlnit o fată. Fata respectiva trecuse printr- o despărțire de curând si am vrut sa o ajut sa treacă cumva peste, dar nu m- am gândit ca ma si voi îndrăgosti...? (mai mult)
Hei. Are careva chef de vorbă? Mă plictisesc și vreau să mă comunic și eu cu cineva.
Bună ziua! Voi pe cine ați vota ca președinte al României?
Bună ziua. Dacă ai fi obligat să te hrănești doar cu un singur fel de mâncare pentru tot restul vieții tu ce ai alege?
Salut, se știe ca în general bărbații vor sa fie lăsați in pace dacă sunt supărați sau nervoși, dar la femei cum este? Trebuie sa te duci sa încerci să le consolezi sau sa stai măcar lângă...? (mai mult)
Bună ziua. După părerea voastră, care e orașul cu cel mai frumos centru istoric din țară? Un centru istoric cu o ambianță faină, un centru istoric în care să poți admira o varietate...? (mai mult)
Simt nevoia sa iau in brate pe cineva si nu stiu de ce si pe cine, ce sa fac?
Buna! ce parere aveti despre industria asta a videochat- ului? e adevarat ca sa fac bani "grei"? Eu ma gandesc ca daca e, pe bune, cum zic ei- - ca ajungi si la 20k de ron intr- o luna, probabil e asa...? (mai mult)
Salut.Am așa o problemă:am in clasă o fată care mă inerveaza mult numai pronunțândui numele.și ea mă bârfeste pe mine si pe prietenele mele.ș vreau multe replici ca sai inchid gura si sa nu...? (mai mult)
Bună! Pentru voi contează înălțimea într- o relație? Cam ce diferență ar fi de acceptat între o fată și un băiat? Eu am ieșit cu un tip de la mine din zonă, îi știu familia, e cuminte...? (mai mult)
Salut tuturor Nu de foarte mult timp m- i s- a propus dacă vreau să organizăm o reuniune a clasei a 8 a după 10 ani în vara aceasta deşi sincer să vă spun nu pot spune că am avut relații foarte...? (mai mult)
Are cineva idee de cata memorie ram este necesara pentru a rula perfect Android 13? Am un telefon Redmi Note 12 Pro cu 6GB Ram si in Aida64 imi apare cum ca ar avea Memorie Disponibila doar 1, 3 - ...? (mai mult)
Ce inseamna "Janau she ca hohavesman dilio"
Buna. sunt un pic mai grasuta. nu ma deranjeaza atat de mult, dar burta e un pic inestetica. la scoala am invatat ca infometarea nu e o solutie pentru ca asa te vei ingrasa mult mai mult si mai repede....? (mai mult)
''Cand vad cirezile de prosti devine suportabila singuratatea'' -Petre Tutea.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!