Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
M- am uitat pe "Topul săptămânii". Primul clasat are: folositor 22, Amuzant 13, Inteligent 29. Al doilea clasat: Folositor 7, Amuzant 0, Inteligent 9. Să fie oare o greșeală? Știu că...? (mai mult)
Câți invitați ați avut la nunta și câți ați ieșit pe plus?
Buna! Este posibil platit coletul la Cargus cu cardul chiar daca este comandat sa fie plătit ramburs?
Bună ziua, Eu cred în existența vieții extraterestre. Cine mai crede în existența vieții extraterestre?
Ce parere aveti despre schimbarea orei. E buna sau nu?
Unde au disparut Marian si Roxy Manelista, Nikita, Magda Ciumac, Fernando de la Caransebes? Stim ca erau pe val prin 2009-2010 datorita emisiunilor de la OTV.
Ce inseamna in tiganeste " So halean she vara cana mai toveantu i tu? "
Salut. Am zis sa incerc si asa poate gasesc vreo solutie. Am 30 de ani si am trecut prin diferite relatii tumultoase, despartirii urate. De ce le am simtit urate? Parintii mei au avut o relatie defectuoasa,...? (mai mult)
Credeti ca e o nevoie sociabila cererea de atentie?
Daca ai avut in prima parte a vietii stima de sine scazuta, poti fi multumit de tine insuti in anii de dupa? Sau indiferent de ce fel de succes ai, vei ramane cu aceeasi perceptie despre tine?
Care e cea mai mare si mai evidenta teapa pe care ati vazut ca si-a luat-o cineva?
Ce inseamna "So halean she vara cana mai toveantu i tu?" In tiganeste
Ce însemnă a fi responsabil? Ca adult ( dau fundă celui care ma face să înțeleg cel mai bine)
Bună ziua! Sție cineva un avocat/ă specializat/ă în asistență socială?
Salut. Am o curiozitate, care este cea mai imposibilă problema de rezolvat din viata voastra?
Ati auzit ce se tot vorbeste pe net si mai nou si la tv, cum ca cei din generatia z (12- 27 ani) arata mai in varsta fata de cati ani au si milenialii (28- 43 ani) arata mai tineri decat sunt? Practic...? (mai mult)
Ce părere aveți de contele Richard von Couvenhove- Kalergi? Născut în Japonia la început de secol XX, fiul unui localnice și al unui fost diplomat austro- ungar, era de proveniență dintr- o...? (mai mult)
Salut! DAU FUNDĂ! :) Urmează ziua iubitului meu și aș vrea să știu câteva păreri în legătură cu o idee. Ce părere ați avea dacă, pe lângă cadoul în sine, i- aș pune într- un plic...? (mai mult)
De cine credeti ca se vorbeste aici? Prin prezenta, se face referire la entitățile animate denumite "Tom" și "Jerry", care vor fi în continuare identificate ca "Partea Felină" și, respectiv, ...? (mai mult)
La analize de sânge ies etnobotanicele și dacă da, ce substante ies?
Bună ziua! Ce vor să zică "Haina să-ți fie spălată și curată și să n-aibă nicio pată" din melodia "Omu-n lume -i ca vaporu"? O să fim întrebați pe ce cale am umblat?
Bună ziua, am și eu o întrebare, mi-am injectat canamicină și totul o fost ok până ce mi-o apărut un punct roșu și s-o umflat și mă doare rău când apas pe el.
Buna, am o întrebare, cum pot vedea sau afla cine îmi urmărește mesajele pe wathapp și tot vad in fiecare dimineață poze șterse, modificate? Va rog să mă ajutați, mulțumesc.
Cum sa nu mai îmi fie frica de bătaie am 16 ani
Buna! As vrea sa stiu parerea voastra despre o situatie, cum ati proceda. Prietenele mele vorbesc lucruri mizerabile despre mine in cercul de la facultate si de la munca. Eu nici macar nu am un prieten,...? (mai mult)
Cate persoane va au la block pe TPU?;))
Ce impresie v-a făcut "Decameronul"? Ar trebui să-l citesc după "Divina Comedie"?
Ce grup de oameni credeti ca ar trebui sa invete sa mai taca din gura?
Mai au rost National TV si Prima TV. Sunt audiente bune sau rele?
Buna seara! Vin și eu cu o întrebare… in trecut am lucrat ca dansatoare intr- o discoteca, si in perioada aceea aveau loc ședințe foto/ sau foto din timpul serii. Problema mea e alta, mi- as ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest video? Editing si calitate https://youtu.be/L4AE7vjwZ8c?si=S9ayAE9lFCti6FGa
Daca pur si simplu nu gasesti nimic ce sa- ti placa in viata, nici hobby, nici cariera, nici distractie etc. varianta corecta ar fi sa renunti la a cauta bucurie pentru tine insuti si sa te dedici unei...? (mai mult)
Nu vi se pare că procesul de standardizare și nivelare omoară o limbă, o transformă dintr- o amestecătură pestriță de graiuri organice, vioaie, vesele, senine, într- o limbă de lemn, artificială,...? (mai mult)
De ce Tele 7 ABC a intrat in moarte clinica dupa 4 ani de la lansarea postului in 1994? Stiu ca motivele au fost audiente scazute, emisiuni cu teme religioase si filme de categoria B.
Sunt uitati Veronica si Viorel? In ciuda faptului nu se mai aude de ei.
Voi ce părere aveți de orașul Iași? Mie mi se pare un oraș de rahat! Dar de Brașov? Care e diferența? Voi credeți că Iași e mai aglomerat in Brașov?
Ce parere aveti despre clickbait la cautari despre filme?
Https://m.digi24.ro/stiri/sci-tech/cometa-diavolului-de-3-ori-mai-mare-decat-everestul-poate-fi-vazuta-saptamana-aceasta-de-pe-pamant-2721285 Dacă asta ar lovi marte?
Salutare TPU. Când cerem informații în scris pe site- urile școlilor de limbi străine etc și primim răspuns în scris pe messengerul lor despre condiții și tarife, comunicăm cu persoane reale...? (mai mult)
De ce apare mereu pe Facebook chestia aia Sugestii pentru tine? Ma mir astfel de postari au peste 6.000-7.000 de like-uri si sunt clickbait dupa opinia mea.
Ce părere aveți de Jean-Jacques Rousseau?
Ce impresie v-au făcut "Eneadele" lui Plotin?
Bună, ați intrat vreodată complet îmbrăcați și încălțați în apă in piscină, la mare sau altundeva?
Am un dispozitiv Veev One si luminita de jos palpaie rosu cand bag dispozitivul la incarcat. Am incercat sa ii dau reset de multiple dati si fara noroc. Este ars dispozitivul sau ce pot face?
Cine stie un site cu proverbe si zicatori? Multumesc fratilor.Astept raspuns urgent.
Știe cineva unde pot contacta ca să iau halotestin?
Unde găsesc cip pentru telefon mobil? sa vedea pe harta pe tf jeu unde se afla persoana respectiva. Ma refer la mama ca e bătrână și mai pleacă singura în oraș.
A citit-o cineva de-aici pe Ayn Rand? Cât de proastă vi s-a părut?
Vreau sa-mi fac Rakuten Viki si as vrea sa stiu daca e 4, 99 plus tva sau doar 4, 99 euro?
Bună seara! Cum miros parfumurile de la Gucci flora? Sunt fresh? Nu au un miros puternic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)