Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
A citit-o cineva de-aici pe Ayn Rand? Cât de proastă vi s-a părut?
Vreau sa-mi fac Rakuten Viki si as vrea sa stiu daca e 4, 99 plus tva sau doar 4, 99 euro?
Bună seara! Cum miros parfumurile de la Gucci flora? Sunt fresh? Nu au un miros puternic?
Sunt singurul căruia îi pare extrem de rău că am pierdut tratatul lui Porfir din Tir, "Împotriva creștinilor"? N-ar fi fost un material extrem de interesant?
Credeți că statul ar trebui să intervină peste drepturile părintești ca să salveze viața copiilor (dacă nu direct, cel puțin punerea ei în pericol)? Nu mă refer aici la cazuri de maltratare...? (mai mult)
Am o intrebare. exista cablu, adaptor usb care sa plece din pc la o distanta de 50m lungime si acolo sa conectez un webcam. vreau sa fac live- uri afara cu webcam, dar sa fie conectat la pc, si internetul...? (mai mult)
Salut. E legal ca angajatorul sa te puna sa lucrezi pana la ora 22 iar urmatoarea zi sa lucrezi tura de dimineata, la 8? avand in vedere ca dus - intors fac o ora pe drum.
Buna TPU. Îmi spuneți și mie în ce parte se deschide robinetul de la calorifer? Mulțumesc
Salut, a avut cineva cont pe forumul softpedia? daca da, ce experienta ati avut? Sa va spun experienta mea, deci forum mai comunist ca asta nu am vazut, nu ai dreptul la pareri si idei, nu te poti...? (mai mult)
Ce filme merită văzute pe Netflix? Sau Animeuri?
La evaluarea nationala de Limba si literatura romana este permis sa asociezi la exercitiul 9 cu ORICE carte? adica ma refer la romane mai mature, de obicei vad ca se asociaza cu carti de la editura ...? (mai mult)
Ceea mai desăvârșită plăcere de care abuzezi des deși știi că nu e sănătos?
Am o problema care m- a urmarit cam toata viata. Toleranta mea pentru plictiseala e aproape zero, daca nu am ceva care sa ma tina ocupat mental in mod constant, ceva care sa ma obsedeze, ceva la care...? (mai mult)
De ce atunci când o persoană grasă slăbește rămâne cu capul la fel de gras? Adică te uiți la corpul lor și e în mod evident slab, dar capul e neschimbat: la fel de gras și rotund, absolut...? (mai mult)
Buna ziua, Inteligenta Artificială este folositoare umanității sau ne vom trezi intr-o zi că scenele din filmul Terminator vor deveni fapte reale?
Exista vreun scam cu ' Sunt sora ta, nu mas recunosti'?'?
Mai are rost TCM in America? Stiu ca e singura tara din lume unde mai exista Turner Classic Movies. In Marea Britanie, Spania, Franta, Germania, Romania, Ungaria au fost inchise sau inlocuite de TNT...? (mai mult)
Bună ziua, îmi cere iPhone- ul sa instalez versiunea iOS 16.7.6. Eu niciodată n- am instalat versiunile astea, nici iOS 15 nici iOS 14 nimic, eu ziceam că dacă le instalez îmi merge greu telefonul,...? (mai mult)
Cum a fost experiența voastră Intr un spital de psihiatrie? Multe am văzut în filme, la știri
Ce asteptari aveti pentru sarbatori pascale?
Un site ( sau carte ) care prezintă toate obiectele turistice ale României, catalogate pe județe?
Mai are farmec Disney Channel? In general nu se mai difuzeaza seriale alea bune. Mai are rost Disney Channel in Romania? In ciuda faptului ca postul a fost inchis in restul Europei si inlocuit cu platforme...? (mai mult)
Am o prietena care place un tip- jk Ei nu au vb niciodată Fata respectivă era in vestiar si prietenul lui jk ia făcut semn că ea in vestiar(vestiarul e de mâncat si stat, Nu ne schimbam in el) ...? (mai mult)
Cât timp vom mai rămâne indiferenți la abuzurile asupra copiilor din România, atât din partea profesorilor, cât și a părinților?! https://www.facebook.com/share/v/5emActxVAByZAokD/
Am activat cardul myedenred ( cardurile pentru rechizite ) insa a trecut o luna si aceste nu s-a alimentat, trebuie sa sun undeva?
Care sunt privilegiile femeilor?
Ce fel de "pk" are acest model de webcam? http://www.cel.ro/camere-web/camera-web-serioux-smartcam-3200um-l/poze vreau sa instalez webcamul, am cd-ul, insa nu mai merge, pentru ca e foarte...? (mai mult)
Unde pot gasi Sezonul 3 din Shugo Chara in romana? Am cautat pana acum si nu am gasit nimic Daca cine stie FUNDA din parta mea! Multumesc
Bună TPU! Am o cutie pentru prânz pe care scrie "PP5", e safe să încălzesc mâncarea la muncă în el? Colegii mei încălzesc în orice mâncarea la microunde...
Cum se poate reconecta social/în societate un om care a atat în singurătate mulți ani?
Ce inseamna chi bori da chi bori in tiganeasca?
Buna TPU! Ce sa nu faci inainte cu 24 de ore inainte pentru medicalul pentru mapn
Buna, am nevoie de un sfat.Nu îmi place să stau în grupuri mari de oameni asta mă face să mă simt stresată mai ales când sunt în public.Nu îmi place să vorbesc cu lumea sunt mai retrasă...? (mai mult)
Cum îmi fac un card edenred?
Am invitat un coleg la ziua mea. Cand i- am zis față în față ca vreau sa il invit, a zis că da, vine. I- am mai dat peste cateva zile mesaj cu invitatia, nu doar lui, la toti pe care am vrut ...? (mai mult)
Buna TPU. Cine credeti ca o sa candideze pentru presedentie si cine credeti sa e un candidat bun pentru conducerea romaniei?
Ce înseamnă,, Vin după tine și îți dau armageddonul?" E un videoclip pe Tiktok sau ce?
Salut, voi ce credeți? Omul s- a născut rău, ori are tendința să fie predominant rău și prin conștiință a devenit bun, întrucât a devenit conștient de acțiunile lui și și- a stabilit...? (mai mult)
Va salut, am 26 de ani si vreau sa va spun ca pana la aceasta vârstă am avut o viata mai dificila, în sensul ca de mic am fost negociabil, timid, retras și la ora actuala îmi dau seama ca toate...? (mai mult)
Am și eu o întrebare. De ce maneliștii și cocalarii sunt văzuți ok de oamenii care au mai puțin de 30 iar rockeri sunt văzuți ca ultimii proști (de toată lumea)?
Bună ce faceți? Eu sunt la muncă și sunt in pauză acum 15 minute ma gândesc la voi dacă sunteți bine și ce faceți astăzi?
E adevarat ca unii oameni put urat chiar dacă se spala? Adica mirosul pielii specific, exista asa ceva sau put urat doar pentru ca nu se spala? De exemplu cei de etnie romă, cei de culoare și nu ...? (mai mult)
Am descoperit că am o ușoară formă de ADHD. Acum nu știu ce să fac cu această informație, unde trebuie să merg la un medic psihiatru la un psiholog? Am urmărit materiale despre ADHD și m-...? (mai mult)
Cum poți răspunde unui băiat care ți-a zis,, fă"?
Ce înseamnă dacă un băiat îți spune baby iubire știind ca voi începeți sa va cunoașteți nu trebuie sa folosești termeni de draga el îmi zice după 9 martie, și cam mereu cred. Încă...? (mai mult)
Mă bucur ca probleme voastre mă sustrag din viața mea de tot bălegarul. Mai stau și ma pun in locul vostru și uit de problemele mele care sincer devin tot mai nașpa cu timpul. Vă ajut pe voi ...? (mai mult)
Buna TPU, as vrea sa împărtășesc cu voi frica inexplicabilă pentru insecte, voi de ce insecte va este frica, cum a apărut această frica în viața voastră, ce alte frici mai aveți, ...? Fobia...? (mai mult)
Ce preferati Ziua Indragostitilor cu Harrison Ford sau Anul Noul cu Silvestru Sosoaca?
Ce sa ii dau cadou unei femei (matusa) careia nu ii plac florile si dulciurile? Parfumuri si machiaje exclus pentru ca e pretentioasa si nu ii stiu preferintele. Nici bijuterii pentru ca ea poarta doar...? (mai mult)
Buna, as vrea sa lucrez la SIAS, dar vreau sa stiu cum pot face asta. Sa inteleg ca dau la o academie de politie, o termin si dupa ce? Ma inscriu la probele lor, si daca da, mai exact unde se tin?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!