Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Credeti ca ar fi un motiv stupid pentru un om sa intre in depresie din cauza ca s- a despartit iubita/iubitul de el/ea? Eu cel putin pe tiktok vad acesti oameni dar totusi, una e sa moara prietenul...? (mai mult)
De ce bărbații papagali agata pe internet?
Buna ziua, deci, eu am 22 de ani, locuiesc cu parintii, iar o amica de a mea isi sarbatoreste ziua de nastere dupa ora 12 seara, iar ai mei zic ca nu e normal sa merg, vi se pare o situatie normala?
Horoscopul aduce numai vești rele. Ce-i de făcut?
De ce unii oameni consideră ceva rău să își ceară scuze când greșesc? Am văzut odată o postare pe Facebook în care o mamă a scris că nu o va învăța pe fiica ei să își ceară scuze pentru...? (mai mult)
Poate avea aceeasi farmacie exemplu Catena acelasi medicament pret diferit in functie de oras? Mai ales daca orasele sunt in apropiere
Am observat un nou trend, lumea se supara foarte usor din orice nimic, chiar ma uitam la stand up comedy, la emisiunea aia cu jurati si e unu paul szabo care a zis ca actorii se cam c**a pe ei, si ...? (mai mult)
Bună, puteți va rog sa îmi spuneți situația în care un pion da sah sau sah mat? Sau dacă este posibil?
Bună, îmi puteți spune va rog un laptop de gaming bun pana în 3500 lei?
Mi se pare uluitor cum, in mod paradoxal, cei mai cititi si culti oameni pe care ii cunosc sunt cei care devin radicali si inchisi la minte. Mitul cum ca cititul te elibereaza nu a fost niciodata mai...? (mai mult)
De ce ăștia care sunt întreținuți se lauda mereu cu ce au din banii părinților și sunt figuranți?
Laptop ASUS X515 A516KA cu procesor Intel® Celeron® N4500 pana la 2.80 GHz, 15.6", Full HD, 8GB, 512GB SSD, Intel® UHD Graphics, No OS, Transparent Silver este bun pentru office si filme
Chiar daca au trecut 2 ani deja de la acest razboi, ce parere aveti despre ce se intampla in Ucraina, mai rezista sau nu? "Razboiul Rece" dintre NATO si Rusia va deveni unul mondial? Ce parere aveti?
De ce sunt oamenii asa leneși? A întrebat cineva dacă e ok sa comande bere online in loc sa meargă la magazin. De unde au bani leneșii ăștia? Eu muncesc de la 12 ani
Salutare și voi aveți frica asta când va place o fata pe internet și vă gândiți că s-ar putea să nu vă placă în realitate?
Nu vă e frică de ce a zis Horoscopul referitor la ziua de mâine?
Am o întrebare dacă am niște probleme gen iau medicamente cum ar fi serlift și anxiar.Serlift afectându- mi capacitatea de învățare se poate face ceva ca dau bacul. Trebuie să fac o sesizare sau...? (mai mult)
S-a uitat careva la gomorah? m-am uitat 7 episoade dar nu prea a avut actiune, stiti ceva are dupa mai multa actiune?
Daca bei dimineata apa cu lamaie chiar poti slabi?
Salut, unde as putea edita o poza cu un personaj in spatele sau sa ii fac un efect ceva stralucitor stelute sau ceva, as vrea sa fac un avatar personalizat cu pers din dahmer poza lui
Hey lume cum reacționați atunci când va întâlniți pe strada cu vânzătorul de la magazinul din cartier iar el se uita urat la voi si nu va saluta?
Care sunt cele mai absurde anunțuri de angajare pe care le-ați vazut?
Bună, de câteva zile sanii sunt umflata și când îi ating mă dor menționez ca trebuia sa îmi vina menstruația pe 28 și mia întârziat doua zile ( nu cred ca ar fi nici vorba de o sarcina pentru...? (mai mult)
Nu credeți că ar fi cazul să reintroducem art. 200, Cod Penal 1968?
Sambata am facut dulceata cu Eritritol fara stevia sau gelifiant. Am respectat retea aia cu zahar, deci: 1 Kg de afine. 897 g Eritrotil, se punea 1000 g zahar. Am fiert eritritolul cu apa 140...? (mai mult)
Cine sunt eu și ce caut pe aici? Care e scopul meu aici? Cum funcționează acest corp, această minte acest întreg→EU?
Ce înseamnă cefalozat?
Presupund ca ar exista DOAR aceste meserii si vi s-ar da posibilitatea sa alegeti, unde v-ati baga? https://talentreserve.ro/ro/cele-mai-neobisnuite-joburi-din-lume/
Ce-ați mai citit în ultima vreme?
Salut! unde credeți că și-ar putea găsi un loc de muncă, o persoană care are doar 6 clase absolvite?
Ce muzica va place sa ascultati? Care sunt artistii vostri preferati? Ai mei sunt Lana del rey, Nirvana, Crystal Castles si Melanie Martinez. Imi plac genurile pop, rock si electronica. Uneori ascult...? (mai mult)
Ce nationalitatea avea Fred Ward? Unii spun ca era britanic, altii spun ca era irlandez.
Bună ziua! La facultatea de biologie se face anatomia și fiziologia omului
Inhalatoarele de astm sunt permise in examenul de evaluare nationala?
Ce va face sa folositi TPU?
Unde au disparut Oana Lovin, Codruta Cerva si Iosefina Pascal? La televizor vad ca nu mai apar.
La multi ani de 1 martie! O primavara frumoasa sa aveti.
Buna! Ieri am ieșit cu iubitul meu, m- a sunat ca sa ies la scara și zicea ca nu ma aude. De fiecare data când ma suna, zicea ca nu se aude nimic. Au fost vreo 10 apeluri. Când a sunat pe wapp, ...? (mai mult)
Ce subiecte va pasioneaza acum? Despre ce va place sa cititi?
Bună! Aș dori să vă povestesc despre o chestiune puțin mai ciudată ( cel puțin pentru majoritatea dintre voi). Și dacă considerați că mă puteți ajuta cu niște sfaturi, nu ezitați să o ...? (mai mult)
Cătălin Măruță ce mai face, dar Rey Mysterio Jr?
Am un amic care in 30 de ani facultatea nu a terminat- o, a muncit 6 luni adunat in total si nu provine dintr- o familie instarita. Avand in vedere ca parintii lui se chinuie cu banii si el nu se simte...? (mai mult)
Cum explici cuiva ca de ce nu ai social media astfel încât sa nu pari ciudat?
Unde au disparut userii astia? Erau mereu pe aici gen Drimmero, supadeceapa, Hyacinth, Hecate, Endoryus Ce mai stiti de ei?
Bună seara! Am visat că făceam injectii la o persoană și după aceea eram la un Institut de vaccinuri in America și vedeam cum se fabricau vaccinurile, după ce s- au fabricat am scris ingredientele,...? (mai mult)
Buna TPU, sunt cu iubitul meu de 1 an jumate, el are 25 eu 27 de ani, se comporta frumos cu mine, si e foarte grijuliu, mai pe scurt e perfect, sau poate nu… nu prea comunicam, (asta fiind de ...? (mai mult)
Imi recomanda cineva va rog o carte pentru admiterea la scoala de politie din Cluj? Si as vrea sa stiu din ce se da mai exact examen
Bună seara! Am văzut in convorbirile mamei pe whatsapp ca nu vrea să devin asistent medical! Îmi vine să plec de acasă! Ea vrea sa devin asistent farmacist!
Mâine este ziua femeii. La mulți ani! Este ciudat să urezi la mulți ani unor fete pe net?
Cum faceti sa va abtineti de la cumparaturile compulsive? Eu cumpar tot: decoratiuni pentru camera, rochii, pantofi, si mai grav e ca pana la ultimul ban. Cum faceti sa nu mai dati banii pe haine asa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?