Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Mâine este ziua femeii. La mulți ani! Este ciudat să urezi la mulți ani unor fete pe net?
Cum faceti sa va abtineti de la cumparaturile compulsive? Eu cumpar tot: decoratiuni pentru camera, rochii, pantofi, si mai grav e ca pana la ultimul ban. Cum faceti sa nu mai dati banii pe haine asa...? (mai mult)
Daca sunt invitată de o colega la ziua ei, dar in acea zi nu pot veni din motive că am alte lucruri programate, ce ar trebui sa fac? Îi mai cumpăr cadou și îl dau la scoala sau nu cumpăr? Cum ...? (mai mult)
Ce mai știți de userul Rosalia? S-a lăsat?
Care este viitorul show-urilor de talente in Romania? Stiu ca X Factor nu mai este de 2 ani, Next Star a disparut definitiv.
Voi v- ati lua liber un an, adica sa stati fara loc de munca si doar sa va relaxati si sa calatoriti? Poate sa va axati mai mult pe dezvoltarea voastra?! Chiar daca ai mai putini bani, dar macar sa faci...? (mai mult)
Doamnelor, domnisoarelor, vreau sa fiu primul care va ureaza la multi ani de 1 martie!
Bună TPU! Care ar fi cel mai avantajos preț pe care l- ați da pe un apartament într- un oraș relativ mic, dar sa fie într- o zonă bună, cu centrală? Cam câte milioane ar fi convenabil să plătiți?...? (mai mult)
De ce a crescut asa mult pretul aurului? Am fost acum 2 saptamani la Bucur Obor si era 285 lei/g 14k si mi s- a parut cam mult tinand cont ca acum cateva luni era 265 lei. Ieri am vrut sa- mi cumpar o ...? (mai mult)
Buna ziua, vreau să îmi iau o cartela de UK de pe ebay și nu știu dacă pot să finalizez comanda daca acolo scrie că e 2 GBP și eu am cardul in euro. Are ceva pot sa plătesc?
Astazi am spart un geam la o casa din afara scoli eu eram in incinta scoli daca il platesc se poate intampla ceva rau?
Bună! Tocmai ce am pățit o chestie "interesantă":)) mergând pe drum, pentru o plimbare de seară. Mergeam eu liniștită și dintr- o dată observ că mâna stângă devine mult mai rece și mai...? (mai mult)
Era un YouTuber prin 2016- 2018, numit Alex tv sau alt nume cu tv, care era mai mic (cum eram și eu pe atunci) și nu îi pot găsi canalul. Avea în intr- o melodia invincible de la deaf kev (ncs) ...? (mai mult)
De ce credeți că se fac "exerciții" cu alarmele antiaeriene atât de des? Adică anul trecut în aceeași perioadă s- a făcut un exercițiu de genul, în vară la fel, în noiembrie iar după acum....? (mai mult)
Buna,caut un seral chiar si cu plata mai scurt sa termin și eu 12 clase cine știe sa ma ajute și pe mine, dacă nu stiti no hate va pup
Vorbește prost de mine după ce ne-am despărțit, ce înseamnă asta?
Bună ziua. Mai are cineva probleme cu messenger ul? Pana acum răspundeam la mesaje din bula. Acum dacă apăs pe bula, ma baga în aplicația messenger și abia după pot sa dau eu pe conversație sa...? (mai mult)
Ce idei sau probleme va framanta si nu aveti cu cine sa le discutati?
Am vazut pe acest site mii de topice cu subiectul, "Conteaza cum arati, conteaza personalitatea?" Intrebarea mea ar fi urmatoarea; De unde le- a venit unora ideea ca ar conta infatisarea sau personalitatea?...? (mai mult)
Cati profesori buni si dedicati ati avut in scoala? Dar profesori care reuseau sa mentina atentia tuturor si sa va faca sa invatati?
Care a fost primul tau crush (actori, cantareti)?
Am pus acum cativa ani o intrebare in care intrebam daca e posibil ca 2 trenuri de metrou sa se ciocneasca si toti au zis ca e imposibil, iar acum citesc o stire cum ca s- a intamplat asta, la noi in...? (mai mult)
Cântăreții/actorii cum au atâta energie să cânte, să danseze toată ziua? Ei chiar nu obosesc?
Buna.Ma ajuta cineva va rog cu site sau nr de telefon pentru tutun ieftin la kg va rog frumos. Va multumesc frumos.
O curiozitate am, de unde credeti ca vina asa zisa asta traditie cand face unu o nunta tu sa- i pui in plic ceva? Adica nu vi s- ar parea normal si de bun simt ala care te invita la nunta lui, sa o faca...? (mai mult)
Salut! Unde pot găsi servere de discord pentru discuții?
Salut, acum 6-7 luni aveam 63 kg, acum 2 luni am avut 66 kg iar acum am din nou 63 kg si nu am facut nimic sa slabesc, de la ce poate sa fie oare? am 18 ani
Pentru cine a vazut serialul Regina. Cum se numeste melodia lui Roza si Terica? Cand sunt ei impreuna. Toate melodiile care apar in serial conectate de Rosa si teri va rog sa mi le spuneti. Ofer funda ...? (mai mult)
Fetelor le plac barbatii cu muschi? As fi curios adica gen pe 1 martie as vrea sa impresionez niste gagici.
Salut. Mie îmi place foarte mult sa fac texte descriptive, iar astăzi am făcut un text descriptiv despre primăvara și as dori o părere. Dacă este reușită, dacă nu, ce ar mai trebui adăugat/schimbat...? (mai mult)
Din experienta voastra cand faci sala si ei proteine, si daca consumi consumi alcol muschii nu se mai formeaza deloc sau muschii se formeaza dar mai incet?
Am o intrebare. Daca politia te legitimează are voie sa îți pozeze buletinul? Eram în gara iar eu și alte câteva persoane am fost legitimate de un polițist și am fost întrebati unde călătorim.Cand...? (mai mult)
De 1. Martie de mărțișor, se dau mărțișoare la toate femei (munca) din partea unui bărbat, gen da și bărbat la colege la munca sau doar ar trebui la soțiile lor, iubitelor lor? Întreb pentru...? (mai mult)
Buna, imi recomanda cineva un set de acuarele "watercolor" bune si la un pret accesibil?
Cum faci distinctia dintre o idee proasta implementata bine si o idee buna implementata prost?
Care utilizatori vi se par cei mai deștepți? In opinia mea Pavel (keanu reeves) este cel mai smart
Https://adevarul.ro/stiri- interne/sanatate/de- ce- este- generatia- anilor- 90- una- de- sacrificiu- 2342994.html Deci nu suntem o generație de nebuni ci doar o generație de sacrificiu. :) Dar...? (mai mult)
Bună dimineața! Ma poate ajuta cineva cu un sfat ceva...ce funcționează la voi dacă ați trecut prin durere de sciatica? Ce ați luat pentru a ameliora durerea? Ce supozitoare își fac efectul?...? (mai mult)
Nu vă enervează reclamele de pe YouTube? Vrei și tu să asculți melodia care-ți place și-ți pune reclama la Glovo de 20 de secunde.
Cum procedezi dacă ai nevoie de o adeverință medicală ori trimitere și nu ai medicală de familie?
Ce parere aveti despre coincidente suspecte? Exemplu in saptamanile trecute total intamplator am vizionat de mai mule ori pagina de Facebook al unei unei femei pe care n- am mai intalnit- o in viata ...? (mai mult)
Daca termin antibioticul peste 3 zile, pot sa beau alcool dupa?
Bună seara! A venit bunica mea de la spital și trebuie sa ii facem injecții in burta si eu m- am dus să văd cum se fac, după aceea a zis că dacă mă pune să îi fac nu ma duc sa îi fac și mătușa...? (mai mult)
De 2 saptamani cam asa, a început să imi placa de un coleg de clasa. Eu am crezut in primele 2 zile că na, asa se mai intampla fara să vrei, te indragostesti, poate din cauza anumitei perioade ...? (mai mult)
De ce sunt romanii asa obsedati sa intrebe de salariu? In alte tari am fost intrebat ce lucrez, dar niciodata nu s- a insistat exact pe ce salariu am. Nu vi se pare o intrebare intruziva? Mai ales ca ...? (mai mult)
Plânsul este ceva benefic sau nociv? Plânsul este un semn de slăbiciune, emotivitate sau un semn de putere căci acceptăm și ne lăsăm "să plângem"?
Buna, Trebuie sa citesc cartea "Baltagul" de M.Sadoveanu pentru un test la scoala si incerc sa o caut pe internet desi nu sunt sigura ce versiune ar trebui sa aleg pentru ca am observat ca toate pdfurile...? (mai mult)
Am și eu o întrebare,de ce mârâi in somn,gen pare ciudat, recent a început să mi se întâmple?
Compot de caise sau de vișine?
Buna ziua, As dori să aflu ce am fost în viața anterioară.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?