Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Voi mai primiți notificări cu întrebări care au fost puse acum câteva luni sau, mai rău ( în cazul Tpu.ro ), notificări de la concursuri care au avut loc acum câțiva ani? Chiar nu s- a reparat...? (mai mult)
Mai da Putin cu bombe? Ce sanse sunt?
Salutare, există cineva care poate sa imi faca un ursulet de pluș dupa o poza pe care o am, tin mult la acel ursulet si ii singurul lucru pe care il mai am dupa ce s- a despărțit de mine acum aproape...? (mai mult)
Ce sfat ați da unui om care este perfecționist și dorește să asimileze și învețe cât mai mult despre viață, despre cât mai multe domenii, să devină un Alfa în ale cunoașterii, ori un...? (mai mult)
Hei! Este greșit sau pueril ori egoist să plângi și să porți regrete în suflet că tu nu ai avut și nu o să ai parte niciodată de o dragoste pură, unică și frumoasă și evident de cineva...? (mai mult)
Marți si miercuri urmează să sustin primele probe din cadrul admiterii in liceul militar. Sunt curios in ce consta proba psihologica si daca testele de aptitudini sunt grele.Mulțumesc!
Buna seara TPU, am o problema cu dispozitivul meu iqos, am iqos lil solid 2.0 de aproximativ o lună și azi dimineață a început să aibă probleme, el deșii este încărcat, când încerc să ...? (mai mult)
Am o mare dilema cu privire la respectul pe care se cuvinte ca noi, cei pasionati de un domeniu, sa- l oferim acestui domeniu. Pe de o parte, consider ca a incerca sa faci totul in modul cel mai ...? (mai mult)
Hey! Am și eu o întrebare. Cunoaște cineva o față pe nume Maria Matyas care face meditații online la istorie? E de încredere?
Bună tuturor! A luat cineva pastile de aloe Vera de la Dacia plant? Au avut efect asupra kilogramelor în plus? Încerc sa slăbesc și nu știu ce sa mai iau și sa mai încerc... Mulțimesc!
Cum se numește un barbar usuratic?
De unde ideea ca la noi in Romania gasesti usor de munca fata de Anglia Franta? gasesti usor de munca la locuri de munca ca market si 2 nu e cam bataie de joc sa faci 12 clase plus sa ai bac si sa fi la...? (mai mult)
Ma eu sunt complet inconstient, mi- a zis o doamna cu iq foarte scazut ca auzi ca cica daca ma duc la munca nu mai am ganduri negre, pai eu am fost si tot la ganduri sadice se ducea mintea, de ce psihologii...? (mai mult)
Care este diferenţa dintre un beţiv şi un alcoolic?
Buna. Mulți îmi spun că sunt închisă că nu comunic, sunt neatentă, că nu am o gândire sănătoasă/rațională am observat și eu asta, nu îmi dau voie să fiu eu, nu îmi exprim sentimentele,...? (mai mult)
Eu nu pot sa inteleg de ce nu inteleg romanii nostri nimic si stiu decat sa vorbeasca fara sa cunoasca? Ca x e lenes xa y e prost? Pai ma ca sa dai diagnostic de iq scazut cuiva ar trebui sa il supui si...? (mai mult)
E ciudat ca observ mici detalii despre orice? Asa e firea mea de cand ma stiu, observ fara sa caut prea mult sau sa ma gandesc. De exemplu, observ cum o persoana parcheaza mereu in acelasi loc, stiu...? (mai mult)
Daca nu vrei sa vii intr-o zi la munca ce scuza sa bagi? Munca la zi zic, dar fara scuze penibile ca ma doare umarul.
Eu nu pricep, ce daca esti inginer sau programator inseamna automat ca o duci si bine? Sunt n probleme pe care le poti avea si nu inseamna ca daca esti inginer esti neaparat si foarte destept.
De luni incep legislatia, m- am inscris la scoala de soferi, nu am emotii pentru proba teoretica, dar imi este foarte frica, credeti ca am sanse sa iau permisul din prima daca eu nu am condus...? (mai mult)
Care este diferența dintre săptămână pară și impară?
Ce inseamna fiu de catea?
De 2 saptamani cam asa, a început să imi placa de un coleg de clasa. Eu am crezut in primele 2 zile că na, asa se mai intampla fara să vrei, te indragostesti, poate din cauza anumitei perioade ...? (mai mult)
De ce unii cred tot felul de conspiratii absurde? "pamant plat", "Apollo 11 a fost trucaj", "evolutia e falsa" etc..cum ar trebui sa scapam de ele?
Eu nu am înțeles niciodată de ce isi pun unele persoane cate 10 alarme, din 5 in 5 minute? Ba frate ai telefonul langa tine, iti suna alarma aia juma de ora si nu te trezești, cât de braindead ...? (mai mult)
S-au intors deja tantarii sau sunt singurul care are acum?:)
Salut! Doar mie nu îmi merge chat heads pe Messenger? Samsung Galaxy A13
Bună seara! Chiriașul după ce renunță la chirie este nevoit să caute înlocuitor? Eu vreau să renunț la chirie începând cu data de 1 Martie iar proprietarul mi- a spus că pentru asta trebuie...? (mai mult)
Hey TPU, mama l a visat pe fostul meu iubit, in vis el o imbratisa i ar apoi i-a oferit o plasa, si i-a spus sa mi-o ofere mie, oare ce inseamna?
Bună TPU, nu știu ce se întâmplă cu mine nu mă mai recunosc după ce am născut. da, este normal să te schimbe sarcina în sine. știu… Dar de ceva vreme mi- e frică să mă uit în oglindă,...? (mai mult)
Bună! Vreau sa ma apuc de construcții cu gel, dar nu sunt singura ca voi învață doar urmărind tutoriale de pe YouTube. Ce sfaturi îmi dați? Pot să-mi fac mie construcție?
Ce presupune un job ca sofer la Uber, Bolt? De cat timp trebuie sa ai permis? E nevoie de ceva examen special? Cam cat se castiga?
Buna! Am o mare, mare problema! Deci, totul a început in Septembrie, când profa de tehno a trebuie sa renunțe la niște ore, printre care și ora clasei noastre. ( Cu un an in urma, am fost ...? (mai mult)
Pentru cei care au urmărit serialele de pe Nickelodeon sau nu numai, pe cine alegeți? Kira Kosarin sau Madisyn Shipman?
Buna,as vrea sa îmi fac o afacere cu haine nu stiu de unde sa cumpăr haine din Turcia de firma cine știe sa ma ajute
Hei, TPU, sunt eu nebună sau bordeline și poate de aceea simt ce simt sau îmi puteți confirma și voi că ceea ce simt este pe bune?! Sau o fi de la pastilele pentru serotonină?! Însă de fiecare...? (mai mult)
Cat de multi bani investiti in haine? Conteaza sa ai mereu haine noi daca esti femeie? E nasol sa fii vazuta de multe ori cu aceleasi articole vestimentare? Sau poate preferati sa investiti in altceva?!...? (mai mult)
Sunteti de acord ca suntem o tara de ciobani? de oi? ce face unul face si celalat, la noi nu ai voie sa ai personalitate.
Strainii ma refer la tarile importante ca Italia, Germania, Spania, Anglia acolo se fac pomeni? eu unul nu sunt de acord cu traditiile astea, sar daca o faci, o faci cu cativa apropiati, pai ce treaba...? (mai mult)
Care furnizor de electricitate e mai ieftin? Enel sau e-on?
Bună, azi la liceu am avut un conflict cu o fata iar pentru fata aia sau băgat mai multe și ma amenință prin mesaje ca ma bate când vin la liceu și chestii din astea. Ce ma sfătuiți sa fac având...? (mai mult)
De ce nu se gasesc sardine in suc propriu la conserva in magazine? Am observat asta la Lidl, Kaufland, Carrefour, La doi pasi, Mega Image, practic la toate magazinele. Se gasesc doar in ulei sau sos...? (mai mult)
E adevarat ca Jon Bernthal e fiul lui Fred Ward?
Credeti ca un om care refuza sa pupe funduri si sa treaca cu ochii peste nedreptati, e un om incapabil sa se adapteze in colective? Ce ar trebui sa faca un om care in orice colectiv ajunge, e intr- un...? (mai mult)
Ce înseamnă când o femeie își "linge buzele, atinge buzele" Ieri trecând pe stradă am văzut gestul asta de la 3 femei diferite. Când am trecut pe lângă ele, și se uitau și la mine, eu ...? (mai mult)
Am vazut un videoclip Youtube in care unul care joaca Age of Empires II Definitive Edition ofera unui aliat controlat de AI 10, 000 lemne iar AI decide sa construiasca 69 de Lumber Camps XD din bogatia...? (mai mult)
Mai are vreun sens conceptul de natiune- stat in secolul XXI? Mai ales data fiind imigrarea in masa si disparitia sentimentului de patriotism in randul tinerilor. Ce alte forme de guvernare ar putea- o...? (mai mult)
Merita să trăiești Intr o țară unde doar supraviețuiești de la o luna la alta?
De ce a trecut puiul de găină strada? Ca să ajungă de partea cealaltă! :D :))
Tot citesc si nu inteleg: KRUK e IFN sau sunt recuperatori? Ca de un timp ma suna si imi trimit mesaje zilnic. Sa platesc 1/2 suma pana in 15 martie. Ca dupa aia e bai mare. Am cartela cam 6 luni. Le-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput