Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Merita să trăiești Intr o țară unde doar supraviețuiești de la o luna la alta?
De ce a trecut puiul de găină strada? Ca să ajungă de partea cealaltă! :D :))
Tot citesc si nu inteleg: KRUK e IFN sau sunt recuperatori? Ca de un timp ma suna si imi trimit mesaje zilnic. Sa platesc 1/2 suma pana in 15 martie. Ca dupa aia e bai mare. Am cartela cam 6 luni. Le-...? (mai mult)
Ce părere aveți de breloc Chipolo? Dacă ii pun mamei la chei care are 83 ani sa știu unde se afla când pleacă singura în oraș! Arata locația în aplicație pe telefon Chipolo?
Buna,daca mai am porumbei la pervaz și eu scutur acolo pătură se pot lua păduchi de la ei.
Bună! Nu știu ce să aleg: București sau un oraș din provincie? Menționez că în provincie am loc de muncă stabil la stat plus alte oportunități pentru a- mi dezvolta și o afacere proprie pe ...? (mai mult)
Salut. Imi puteti da o parere? Este vorba de gestul unei prieten/cunostinte. Voiam sa cumpar o bicicleta si motor. Am dat comanda si prietenul meu a zis sa anulez, ca nu sunt bune. Am facut asta, si ...? (mai mult)
Credeți în tarot? Am dat la vrăjeala la cineva. m-a speriat nu știu ce să fac :(
De ce sunt anumite persoane împotriva sălii? Cand aud de sală vorbesc asa urât de ea de parca ar fi un privilegiu sau ceva sa mergi la sala :)) Vorbesc de parca daca ai pus mana pe un aparat de acolo,...? (mai mult)
Bună TPU! Aș vrea să se seteze de la Apple în aceeași aplicație de pe WhatsApp pentru cerința minimă ca să seteze de la iOS 12 direct la 15 din aceleași moment nu mai va funcționa câteva modele...? (mai mult)
La sărăcie și popoarele civilizate se comporta inuman? Avem exemplu Germania care a ales un dictator care era rasist, xenofob, homofob și încă cate, era un popor civilizat
Buna ziua! Credeti ca o greseala foarte mare pe care ai facut-o fara sa-ti dai seama, a venit pentru ati schimba modul si felul de viata? Credeti asa ceva?
Credeți că mai există dragoste adevărată într-o generație ca aceasta, care își schimbă partenerii ca pe șosete?
Ce parere aveti despre divortul lui Sosoaca?
Cum vi se par investigațiile de la Recorder?
Care sunt metodele voastre de autoacceptare?
Salut, imi poate da cineva o invitatie in grupul Fete cuminti din Iași? Pe telegram sau oriunde
Buna ziua. Stie cineva daca tigari Iqos sau Glo Hyper pot fi facute din tuburi de tigari si tutun cu aparatele pentru tigari? Multumesc
Salutare,am o problema, iubita mea imi spune ca gandesc ca un copil si risc sa pierd relatia cum pot ajusta chestia asta?
Nu stiu de ce, mi se mai intampla asa cateodata sa visez acelasi vis, ca imi cad dintii, ca imi pierd dintii, ca mi se clatină. Oare ce inseamnă? De ce patesc sa visez asta?
Buna TPU, am și eu o întrebe despre agenția de work and traval CAEP, oare sunt de încredere?
Hei, de ce credeți că în secolul XXI, oamenii devin tot mai dornici de a pune diagnostice și unii care nu au nici măcar 8 sau 12 clase terminate, au dorința de a pune etichete și diagnostice ...? (mai mult)
Ce părere aveți de piesa macarena? Credeți ca are dreptate?
Bună! Am și eu o întrebare, voi cat de repede v- ați găsit un job în București? Ca eu am terminat facultatea, continui cu master în prezent și nu mi- am găsit nimic timp de 4 luni. Am fost ...? (mai mult)
Este normal să simți o atracție emoțională puternică față de cineva?
Cum descoperi că o persoană nu este pe aceeași lungime de unda cu tine? Aparent la început pare așa perfect, dincolo e un mincinos un mitocan
La abonament la Digi pe desfășurător se poate citii conținutul mesajelor trimise? Mă refer dacă de exemplu eu și prietenul meu avem același abonament pe numele meu, eu pot cere să văd conținutul...? (mai mult)
Ce reprezinta username-ul vostru?
Credeti ca este rau sa ai 33 de ani si sa nu ai o relatie? Si poate nici sa nu iti doresti una in viitorul apropiat pentru ca iti doresti sa calatoresti? Te impiedica un inceput de relatie sa calatoresti,...? (mai mult)
Vreau sa urmez o cariera in MAI sau in MAPN, dar nu știu unde ar fi mai bine să mă duc.
Ce parere aveti despre piesa "Macarena" a Erikai Isac, care e foarte cunoscuta de cateva zile?
Este o mare tragedie daca fumezi 2 3 chistoace de tigari de pe strada?
Am aflat recent despre conceptul de terapie prin arta. A avut cineva contact cu asa ceva in trecut? Puteti sa-mi spuneti mai multe?
În opinia voastră, dacă Marele Alb, Preafericitul Daniel, ar suferi de o boala grava, care pentru supraviețuire ar necesita un transplant si ar avea nevoie de inima sau ficat, ar accepta transplantul...? (mai mult)
Ce parere aveti despre o femeie care nu are un loc de munca, dar are o pensie de boala pentru ca a avut o problema legata de psihiatrie si se afla sub un tratament antipsihotic? Este privita aiurea de...? (mai mult)
Buna ziua lume, vin cu așa o întrebare dacă am cifo-scolioza de gradul 2 și se vede problema aceasta sunt inapt pentru serviciul militar obligatoriu din Republica Moldova?
E adevarat ca Burt Reynolds a fost tata lui Pedro Pascal?
Salut. Am avut momente in care am avut și gânduri raționale dar de o zi eram din nou ca un zombi, când observam că gândesc rațional, că sunt conștientă de mine și de gânduri eram atât de...? (mai mult)
Iată o poveste interesantă făcută cu ajutorul lui ChatGPT! "Într- o dimineață fluorescentă, broșcoiul fluieră rapsodia tostelor, iar cactusul cânta arie de operață în pijamale din tricot...? (mai mult)
O cercetătoare psiholog a zis că depresia este nesatisfacerea propriei persoane, propriului standard, ideal pe când anxietatea este neadaptarea în social/societate și nerealizarea standardelor sociale/impuse...? (mai mult)
Bună! Îmi spuneți vă rog ce face mai exact un gestionar depozit distribuție? Adică în principiu știu sarcinile unui gestionar, dar cum adică "distribuție"? Mai implică și alte sarcinii? În...? (mai mult)
Salutare Prieteni! Imi spune cineva, in Bicaz, LACUL ROȘU, acum se plimba cu barca? Sau este interzis pana se face cald afara? Vreau sa plec peste 1 saptamana
Bună!(^^) As dori să știu dacă mai sunt persoane care au probleme cu expunerea la soare și când spun probleme mă refer la faptul că efectiv îmi este rău dacă stau la soare, dispoziția...? (mai mult)
Dacă mă dau cu parfum și trec pe lângă mirosuri urâte, îmi vor afecta cumva parfumul?
Mai ființează Editura Științifică și Enciclopedică?
Inainte obisnuiam sa fumez si din cauza asta am dintii galbeni arat ca un boschetar cand zambesc, am folosit colgate max white, pasta cu carbune la 100lei si degeaba. Singura solutie este sa fac albire...? (mai mult)
A fost Fred Ward considerat un sex symbol? In ciuda faptului era frumos ca barbat.
Vouă vi se întâmplă să spuneți un lucru cuiva dar sa aveți altceva în minte? Adica de ex va întreabă o persoană ceva și voi răspundeți imediat sau stați sa va gândiți la ce răspuns sa...? (mai mult)
Salut TPU! Am 2 săptămâni de la operația de sinuzita cronica as dori sa știu după cât timp as putea și eu sa reiau lucrurile care le făceam înainte?
Nu e frustrant să știți că voi studiați într- un domeniu, că în acel domeniu vedeți cât studiu de altfel implică (facultatea/autodidacticitatea, postliceala sau pur și simplu n formări) ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?