Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Cam cu cat la % ar consuma mai mult pc ul daca ii fac niste setari pentru performanta? Cam tot ce se poate pentru performanta maxima? (RTX 4060, i5 12400F, 32gb ram, sursa 650w)
De ce tinerii isi pierd timpul cu traditii si obiceiuri romanesti prostesti chiar daca ei in subconstientul lor nu- si doresc? De exemplu: sunt presati de parinti, rude sau societate... daca se cununa,...? (mai mult)
Unde îți poți face relație in afara de social media? Nu folosesc de astea. Credeți că e posibil ca o femeie sa placa pe cineva care nu se afișează non stop pe social media, metaforic ca o...? (mai mult)
Nu vi se pare o tampenie faptul ca la scoala elevii au multa libertate adica practic poti sa bati colegi profesori si iti scade o amarata de nota la purtare, ar trebui la prima abatere amenda la parinti...? (mai mult)
Ce trei lucruri apreciezi cel mai mult la un partener?
"Daphne și Caleidoscopul Plăcilor Video" Daphne, alături de gașcă și plăcile video GTX 650, GeForce 210, GTX 1050, Radeon RX 580 și Quadro P5000, au fost teleportați într- o altă ...? (mai mult)
Persoane pe aici care au slăbit 20, 30 kg și care ți au menținut apoi greutatea minim 3 ani? Cunoașteți cazuri?
I-am zis la o fata dar fara nicio intentie rea ca are un ingeras pe umarul drept care e motivul pentru care s-asuparat? ca nu pricep motivul, chiar nu inteleg oricat mi-as bate capul.
As putea sa îi dau in judecata pe cei de la B.U.G Mafia daca m-au făcut prost, însă eu am postat un comentariu normal in care nu sunt injurii.?
Deci, am 23 de ani și sunt trist, nu reușesc sa îmi fac o prietena, am iesit si cu alte fete însă nu reușesc sa mi gasesc lucruri în comun cu ele... prieteni cu care sa ies nu prea mai am și...? (mai mult)
Am o problema la cap, ce sa fac trebuie sa ma duc la munca cu niste prieteni dar s-ar putea sa vina cineva acolo si ma pot apuca atacurile de panica? aveti sfaturi care ma pot ajuta?
Merg la munca si am nevoie de un sfat acolo pot sa dau de cineva care imi aduce aminte de ceva neplacut, ce pot sa fac? ce motiv sa bag ca nu merg ca sa nu ma ia atacurile de panica, dar ce motiv sa bag...? (mai mult)
I- am propus lui ChatGPT sa faca o poveste despre zeita Isis si mi- a raspuns ca nu poate sa faca povesti legate de activitati teroriste. De cand a ajuns zeita egipteana Isis sa fie asociata cu...? (mai mult)
Franța este o țară bună pentru românii care vor să studieze sau să muncească?
Stati putin... exista oameni in 2024 care chiar cred in prostii precum "pamantul are 6000 de ani", "pamantul e plat", "nu am ajuns pe luna", "cipuri in vaccin"? incredibil...nu mai zic nimic
Bună dimineața dragii prietenii!;) Ce activitate v-ati propus după masă sa faceți astăzi dacă da :cum se numesc ce pasiuni aveți voi?
Sunteți de acord că suntem generația cu cele mai frumoase fete și femei, și că suntem generația cu cel mai ridicat IQ fata de părinții noștri de acum 20 de ani sau mai mult care sunt și erau...? (mai mult)
Sunteți de acord sa se de- a o lege prin care toți cei care își inseala partenerii de viață să fie pedepsiți penal de la 5 la 7 ani de închisoare fie că e vorba de concubinaj sau căsătorie? ...? (mai mult)
Dacă am achitat o combină frigorifică online la Altex, mai pot anula comanda?
Bună TPU! am o mare problemă.tin minte un desen animat pe care nu pot să îl găsesc și nimeni pe care îl știu nu îl recunoaște.era vorba despre 3 copii parcă care locuiau într- o casă în copac...? (mai mult)
Va rog am nevoie de coduri din pachetele de glo, dunhill, kent, pall mall, rothmans. Cine ma ajuta sa i dea dumnezeu sanatate
Care este primul lucru în afara de aspectul estetic pe care îl observi la o fata precum codu moral caracterul personalitatea ei, din ce familie vine cum gândește, felul cum se comporta cu tine ...? (mai mult)
Oare ce mai face Mihai Bendeac?
Buna! mi-am spart ecranul telefonului si asta este prima data in viata cand mi se intampla asta, cat credeti ca va costa aproximativ sa il repar? si cat va dura?
Bună seara! Voi credeți în superstiția ca dacă îți urla câinii prevestesc moartea?
Bună! Mi-am achiziționat aparat de cafea Dolce Gusto Krups. De unde pot găsi o varietate mare de arome? Fie el online sau la marile magazine? Mulțumesc anticipat!
Daca un psiholog promoveaza ca oamenii care nu sunt multumiti de viata lor ar trebui sa dispara de pe aceasta planeta, acesti psihologi nu meriti jigniti emotional? eu unul asa am si facut, jignise un ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor îs foarte panicată Am avut un contact neprotejat ziua următoare am luat pastila de a doua zi, , escapelle, , iar în a a 3a zi (după ce am luat pastila )am început să mă...? (mai mult)
Sunt un om slab si inadaptat, am multa ura si multa tensiune adunata in mine, e vreo rusine sau vreo problema?
Poate cineva sa imi spuna cum e viata la facultate si mai multe lucruri despre facultate? eu as vrea la unibuc sociologie si asistenta sociala.
E adevărat ca utilizatorii Violeta și suntserios se ocupa de TPU și sunt admini?
Am vrut să caut Fetițele Powerpuff pe Google și din cauza auto corectorului telefonului meu am creat "Fetițele PowerPoint". Încă încerc să îmi imaginez cum ar fi ele! ????????????
Dacă merg cu bilet de la medicul de familie la un medic ginecolog care lucrează cu casa de asigurări voi plătii ecografiile lunare de monitorizare a sarcinii?
Unde se găsesc femei dominatoare? De genul mistress
Am facut un cont de betano pe numele sorei mele cu acordul ei si am bagat 150 de lei cu cardul meu si acum contul este blocat, si ei acum imi spun ca trebuie sa introduc o poza cu buletinul meu si un ...? (mai mult)
Buna seara! Dacă o fata care mi-a atras atenția și s-ar putea să mă placa, cum se explică faptul că vrea să vorbim prima dată prin mesaje sau vrea sa o sun? Vrea sa am mai mult curaj?
Cum îți dai seama că TU ca persoana nu esti atragatoare? Cum ar trebui sa se comporte/sa nu se comporte ceilalti cu TINE atunci cand NU esti atragator/atragatoare?
Câți bani e normal sa dau la nunta la verișori pe care ii vad o data la câțiva ani?
Ai folosit vreodată Tonerin pentru tratarea hipertensiunii arteriale? Dacă da, împărtășește-ne experiența ta și părerea ta despre produs.
Salut grup! Vreau sa ies maine in club insa prietenii pe care ii am nu prea vor si pe altcineva nu am pe cine sa chem, oare e ciudat daca ma duc singur? Poate ma imprietenesc cu cineva, voi ce...? (mai mult)
Salut imi puteți recomanda o scoala de soferi buna? Zona București
Vi se par romanii mai descurcareti ca alte natii?
Nu credeți că ar trebui să fie obligatorie instalarea de camere de supraveghere în toate unitățile de învățământ, inclusiv în sălile de clasă, pentru siguranța elevilor și pentru prevenirea...? (mai mult)
Buna, am comandat si eu cateva chestii de pe Shein iar azi mi- a ajuns doar o parte din comanda, undeva la 20% din ce am comandat si din greseala am dat confirm comanda oare mai primesc restul? e vb ...? (mai mult)
Bună, M- am gândit să pun niște pliante sub ștergătoarele mașinilor ( pliante pentru detailing auto) însă la noapte îngheață afară, aveți idee dacă ar afecta cu ceva lucrul acesta? O...? (mai mult)
Bună ziua prieteni! În ziua de azi în afara de aplicații de dating sau curtatul vânatul pe net de către băieți unii mai cu cod moral caracter personalitate asa zis se vor descoperi în timp, ....? (mai mult)
Buna! In seara aceasta am intrat in contul meu de bt si am observat ca am o încasare valutară in valoare de 170 ron cu denumirea "data entry carduri" nu asteptam nicio încasare in valoarea aceasta, ...? (mai mult)
Care sunt șansele ca atunci când ajung seara acasă, să intre un vecin cu mine în lift și să mă înjunghie? Voi ce ziceți? Sunt în siguranță să merg seara cu liftul sau mai bine o iau pe ...? (mai mult)
Salut vreau si eu un sfat va rog nu stiu ce sa fac. sunt un baiat de 29 de ani locuiesc in București si sunt foarte foarte timid nu pot sa socializez cu fetele... si incet incet cu ani care trecea....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului