Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU, am un scuter de 49cm 2t a avut ulei verde verde 2t băgat dar nu avea foarte mult, are ceva daca l am completat cu ulei roșu tot 2t? L am completat de vreo 2 ori până acum, in timp...? (mai mult)
Ce configurație de desktop sau laptop aveți?
Pentru cei care au fost la un poligon sa tragă cu arma. Cu ce ați tras? Câte gloanțe și cât v-a costat?
Cum ster contul may electrica
Cum să nu mai fii mânios?
Cine stie din ce cauza nu pot distribui povestea cuiva de pe Instagram pe Facebook cu toate ca m-a etichetat? M-am uitat la setări și toate sunt bifate ce țin de poveste...
Iubitul meu vrea sa facem în trei. Eu nu aș vrea fiindcă știu ca nu pot suporta asta și că pot avea atac emoțional.El tot zice doar odată să încercăm, fiind și experiența noua. dar nu știu...? (mai mult)
Mai e cineva aici care nu a dat niciodată bacșiș? Prostie mai mare n-am auzit. Pentru ce să dau bani în plus unui frizer, de exemplu? Că mi-a vorbit frumos? Asta e datoria ta de angajat.
SALUT! De peste o săptămână ma frământă întrebarea: de ce bărbații au sfârcuri? Este doar pentru estetică?
Am probleme foarte mari in a- mi separa diferitele aspecte ale vietii. Pentru mine munca, voluntariatul, educatia, relatiile si distractia se simt cumva unite. Nu ma simt in largul meu daca nu simt ...? (mai mult)
Bună ziua! La postliceala structura anului este la fel ca în școala generala? Vacanta de vara începe în iulie sau august?
Te mulțumești cu ce ai sau vrei mai mult? Ce anume vrei mai mult?
Bună! Am nevoie de niște păreri sincere in special de la băieți/ bărbați, bineînțeles că și ale femeilor mă interesează ( dar în special voi). Deci, eu am 22 de ani deocamdată locuiesc...? (mai mult)
Salut, nu vi se pare că omul acesta e cam ciudat? https://youtube.com/shorts/FJIlhKcf0fM?si=ZYrIkfWB3SWurvKT?
De ce multă lume preferă locuința la etaj în detrimentul parterului (la bloc sau la vilă)? La parter accesul este mai facil, iar în caz de urgență/cutremur poți ieși mai rapid decât dacă...? (mai mult)
Ce pareri aveti despre emisiuni TV din perioada 90-2000?
Cum ați reacționa dacă v-ați întâlni cu o fata de pe social media in realitate si ea ar veni la întâlnire cu un spray paralizant si un taser in mâini? Intrebare inspirata de pe TPU.
Ce înseamnă oni chan și yamete kudasai?
Bună ziua. Eu vad numere duble si "in oglinda" si tot felul de combinații particulare peste tot si de foarte multe ori într- o zi. Si voi vedeți mereu numere duble peste tot? Este cineva care vrea...? (mai mult)
Am nevoie de o idee, cum pot sa le explic la niste oameni de la un bar ca sunt inofensiv in ciuda problemelor mele de santate? Creierul reptilian simte frica si nu ma lasa sa faca tampeniile la care ma...? (mai mult)
Salut, vreau si eu sa achizitionez o motosapa. si am vazut recenzii bune la Ruris 918k. 18CP. Merita acest motocultor? sau sunt altele mai bune tot in aceeasi bani?
Credeți ca va scapa de sub control inteligenta artificiala si se va ajunge sa fim dominați de ea?
Ce faceți mâine, îndrăgostiților? https://youtu.be/zhYeOoG5u-s?si=90wgMJHriPTmbn3v
Vouă vi se pare normal ca tiktok sau alte aplicații să vă dea restricție fără motiv?
Ce înseamnă alter ego?
E normal sa faci amenințări cu moartea la adresa bărbaților pe TPU? Cineva tot face de astea dar observ că adminii nu se obosesc sa se sesizeze
Hei, voi dacă ați știi că sunteți fraieriți de toți, jigniți, vi se cer mereu chestii și mai sunteți și șantajați gen "Dacă mă pierzi pe mine, cine dracu o să mai te caute/vorbească...? (mai mult)
Hei, dacă am un telefon căruia i- am pus cartela mea și îmi apare neînregistrat în rețea, ce pot face? Nu pot face apeluri și nu pot primi apeluri. Am încercat de toate, dar nu am reușit...? (mai mult)
Am o stare naspa, nu mai pot zambi, parca nu ma mai bucura nimic, ma simt foarte nasol si nu stiu de ce îmi vine sa stau doar în pat sa nu aud pe nimeni, sa stau singura... si plus ca uneori mai ...? (mai mult)
Hello TPU. Sa spunem ca sunteti intr- o relatie cu o persoana de aproape un an. Ati aflat acum ca persoana aia v- a mintit de multe ori in legatura cu un subiect anume, inca din prima zi, pe motivul ...? (mai mult)
Buna, sunt in anul 3 la facultatea de economie si drept programul contabilitate si informatica de gestiune, imi spuneti va rog niste exemple de teme de licenta? Sa fie mai mult de informatica decat de...? (mai mult)
Care- i faza cu tinerii ăștia care susțin faptul că:" las' că văd eu la bac...mai copiez, mai alea" Chiar se mai poate copia la bac în anii ăștia? Am auzit pe câțiva tineri de vreo 20 și unpic...? (mai mult)
Bună TPU! Într- o lună împlinesc 20 de ani, sunt angajată din septembrie și am un salariu brut și unul net, ceea ce înseamnă că plătesc și asigurarea de sănătate. Până acum a fost de ...? (mai mult)
Care sunt cele mai slabe beri pe care le-ați băut? Dar cele mai tari?(alcool)
Ce părere aveți despre violența domestică, în special despre violența părinților împotriva copiilor? Este aceasta fapta sanctionata de lege sau trecută cu vederea? P.S. Pentru cei care dețineți...? (mai mult)
Https://adevarul.ro/stil- de- viata/magazin/valentines- day- devine- sarbatoarea- iubirii- de- sine- 2339358.html Ce ziceți? Generația Z, faceți asta? :) Nu- i așa că iubirea de sine (sănătoasă...? (mai mult)
Mai este cineva treaz?
Dacă prietena mea mi- a citit în palmă și mi- a zis că o să am o viață lungă, dar fără succes sau noroc. Și dacă prostiile astea ar fi reale, oare atunci chiar să o fac, adică sin? ...? (mai mult)
De ce se întamplă ca fetele pe care le placi să nu te placă și pe tine și de ce mereu te plac fetele mai urate decat tine, care e treaba?
Exista caini satanisti ca in desenele cu mr pickels?
Oare de ce la noi e ca in Evul Mediu si suntem asa redusi mintali cand vine vorba de crime sau jafuri? Cand se vorbeste despre asta, parca lumea sare pe tine. Nu e vorba de faptele in sine ci de modul...? (mai mult)
Pe voi nu va frustreaza ca sunt oameni care fac mult rau si scapa nedepsiti? Psihologi care manipuleaza, politisti corupti? Astia sunt mai rau ca criminalii, macar aia sunt nenorociti pe fata si au si...? (mai mult)
De ce devin somnoroasa de fiecare data cand fac baie? Mi se intampla asta de cand eram copil. Pur si simplu mi se face somn, devin molesita. Cred ca se poate intampla si la alte persoane. Imi amintesc...? (mai mult)
Hei, dacă voi ați primi o fată/femeie la voi în casă (întrebare pentru bărbați) și voi vă cunoașteți deja de ceva timp, dar ea încă nu are încredere în voi și stă numai cu electroșocul...? (mai mult)
E ceva hazliu spun dar tot ma gândesc ce a însemnat. Ma duceam la o prietena care vindea la un magazin..ma grăbeam, nu eram îmbrăcată cine știe ce sexi doar cu un costum deux pieces era vara..probabil...? (mai mult)
Cat cheltuiti pentru mancare lunar? Dar pentru facturi? Sunt oare singurul care consuma sub 1500 de lei/luna pe mancare+ utilitati? pe mancare si bauturi sub 1000 de lei, pe facturi sub 500 de lei. ...? (mai mult)
Bună tuturor! Aveți idee cam cât ar lua Gabriela Bolunduț pentru un program de 4- 5 ore la o nuntă? Să știu din timp aproximativ cam la ce preturi se încadrează dânsa, cam cât ați preconiza...? (mai mult)
Bună seara! Un asistent medical trebuie să dea examen și la locul de muncă?
Salut TPU! Credeti ca orice om va intalni persoana potrivita? Credeti ca are rost sa ne stresam cand suntem singuri si lipsiti de iubire? Credeti ca Dumnezeu ne va da? Mai ales cand tanjim dupa...? (mai mult)
Dacă plec într-o tara UE și pașaportul mai este valabil 3 luni, pot pleca? Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!