| Mystique a întrebat:

"90% din arta de a trai consta in a te intelege cu persoane pe care nu le poti suferi", o spunea Murphy, ce credeti despre asta? dezvoltati happy

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Da. Pur si simplu afisezi un zambet idiot de fiecare data cand drumul tau se intersecteaza cu un "prieten". E o forma a eticiibig grin
Daca am lasa sa ni se vada toate antipatiile n-am trai bine cu lumea cum zice bunica-mealaughing
Tocmai de asta e bine sa incercam sa toleram si pe cei/cele care nu le suferimhee hee

5 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Asta inseamna diplomatie in fata ii razi si in spate injuri. Daca o faci invers toata viata vei fi somer.

| AlecSSyA a răspuns:

Da asa este! Cel putin aceasta este parerea mea.Pentru ca in viata avem de aface cu fel de fel de persoane, de cele mai multe ori crezand ca ne sunt prietenii, dar nu este asa.Trebuie sa traim mereu inconjurati de persoane false pe care nu le suportam.

| dydy21 a răspuns:

Poi e logic. Doar uita-te in jurul tau la toate personele pe care le cunosti. Mai mult ca sigur majoitatea nu le suporti. Adica la mine asa e! in afara de 2-3 persoane cu care ma inteleg bine pe restul de cateva sute nu le suport sau cel putin nu le simpatizez...
Daca sti ce este prietenul poti spune ca a avut dreptate!
Sper ca am ajutat! >big grin

| deathlord a răspuns:

Presupun ca iti dai seama ca petreci mai mult timp injurand pe cineva(prieten, coleg sau pur si simplu un pieton sau sofer de pe strada), decat multumind sau apreciind pe cineva.Acum gandeste-te cat timp liber ai avea daca acei cineva demni de dispretul tau nu ar exista. O gramada de timp in care ai putea sa simti viata!

| Alex_9506 a răspuns:

Din pacate nu avem posibilitatea sa cream o lume in care sa traim doar cu persoanele care ne plac si in care avem deplina incredere.De cele mai multe ori suntem inconjurati de persoane pe care nu le simpatizam si cu care nu ne-am dori sa avem nicio legatura, dar spre binele nostru trebuie sa ne obisnuim cu ele si sa ne adaptam mediului in care traim.De exemplu, nu ne putem intelege la fel de bine cu toti colegii, indiferent daca sunt colegi de clasa sau colegi de servici, dar trebuie sa pastram o relatie buna cu ei pentru a ne fi bine.Viata trebuie privita in nuante de roz, chiar daca uneori este gri precum cenusa, pentru ca altfel riscam sa suferim depresii sau alte lucruri daunatoare.Consider ca supravietuirea in societate depinde de capacitatea noastra de a ne adapta si de a ne raporta la ceilalti.