Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Exemple de învățături pe care le-ați învățat din greșeli în viață sau regrete etc/(orice greșeală este cu un motiv frumos)?
Care sunt șansele ca un livrator care a greșit adresa să fie un polițist sub acoperire care vrea să mă aresteze?
Bună! Pun o întrebare pentru fete...Deci am probleme cu perioada.Am un an și o lună de când mi- a venit perioada dar nu e ceva normal, e cu gheacuri am înțeles că la început apare și se elimina.Dar...? (mai mult)
Am facut o prostie acum ceva timp de care imi este foarte rusine si rad toti de mine, nu am iesit din casa de o luna, ce ma fac?
Care sunt citatele voastre favorite? ????
Ce parere aveti despre Minimax? Stiu ca nu se mai difuzeaza desenele alea vechi.
Dacă ai idei filozofice trebuie să scrii cărți neapărat? Există vreo scurtătură?
Ce inseamna dapto la andibul in țiganeasca?
In cazul in care se ia cineva de tine pe strada, exista oare chestii sa iti protejeze barbia de durere sau orice altceva ce tine de cap? si 2 ca autoaparare e legal sa impusti cu gloante de cauciuc in...? (mai mult)
Bună ziua! Pot să lucrez ca asistent medical doar ziua? Nu vreau noaptea!
Bună dimineața! Ce pot să aflu dacă îmi miros hainele? Eu nu mai am miros din 2017! Îmi este frică ca nu o sa ma descurc în viață fără miros!
Dra Lana mai este pe aici?
Are cineva idee daca Eritritol cu sau fara Stevia se gaseste prin LDL, Carrefour sau Kaufland? Sunt cam departe de magazinele astea si nu prea ma pot duce cu una cu doua pe acolo. Ca sunt satul de ...? (mai mult)
Salut,am o problema mă doare gatul foarte tare am fost la doctor și mi au dat ceva pastile doar că nu au nici un efect, menționez că mai scuip și sânge cateodata
Acum ca se vorbeste de carnea cultivata, mi- am amintit ca am citit in Asimov despre mancarea facuta in "fabrici" din (sau crecuta pe) micelii. Cam acelasi lucru cu ce se face acum. Care este acea carte?...? (mai mult)
Dacă nu am card pot scoate Bani din cont cu cartea de identitate în Germania
Cum treceti peste o situatie rusinoasa, despre care multa lume va vorbeste?
Salut! Cum treceti peste o situatie rusinoasa, despre care multa lume va vorbeste?
Ce parere aveti despre industria filmelor de actiune din perioada 80-2000?
Bună,știe cineva dialectul țigănesc care se vorbește in Cluj? ce înseamnă jea Manule pe pari?
Deci spuneti-mi si mie cum sa nu ma apuce nervii cand vad psiholoage cu iq atat de redus,auzi ca cica halucinatiile se vindeca cu filme s.f si cu munca, poftim asta-i Romania.
De unde ideea ca copiii cocolositi sunt "fetite"? eu il am pe varu- miu crescut in stilul asta si a avut n batai de strazi si eu am fost la fel, sunt calm daca nu sunt provocat de fel, dar am slabut ...? (mai mult)
Buna, ce sfaturi imi da- ti pentru urmatoarea situatiee : Imi place de un tip cu care nu am vorbit deloc pana acum, ne stim doar din priviri deoarece lucram in zone apropiate si ne vedem destul de des....? (mai mult)
Hei! Am cumparat cel mai bun tutun la galeata firicel de aici https://www.tutunlagaleatavrac.com/ insa nu stiu exact cum sa il pastrez ca sa nu mucegaiasca. Stie cineva?
De cateva zile am gingia inflamata si ma deranjeaza foarte tare cand deschid gura / vorbesc / mananc si tin sa precizez ca nu am tartru, ma spal in fiecare zi, posibil am luat din cauza de la caine, ...? (mai mult)
Buna! Cum liniștiți mamele? Când sunt supărate tare tare tare? Am belito și știu că mamele nu le plac când vorbești înapoi sau taci... Să- i dau spatiu? Ce să îi fac că sa nu mai fie așa...? (mai mult)
Am 17 ani și am 145 și 37 kg ma simt foarte nasol când vad alte fete de varsta mea care arata mult mai bine știți cum pot lua în greutate și oare mai cresc în înălțime stiti cv niște tratamente...? (mai mult)
Am fost azi in Carrefour (dupa ce am fost in Lidl) sa vad ce e pe acolo ca merg o data pe an. Era plin desi e ditamai hipermarket- ul. Ce nu inteleg eu e: de unde mai aveti bani, oameni buni? Erau niste...? (mai mult)
Daca ii arunci unei psiholoage o coaja de banana in cap maxim sa iti iei o amenda? dar daca o urmaresti pana acasa?
Am dat, nu intamplator ca am cautat ceva timp de o postare de a mea de acum 10 ani(pun link) https://www.tpu.ro/totul- despre- tpu/fara- titlu- a- nceput- de- mult- sa- cada- cate- un- topic-...? (mai mult)
Am de făcut următoarele analizele pentru medicul hematolog: Sideremie; Feritina; Hemoleucograma; B12. Sideremia și hemoleucograma știu ca sunt gata în aceiași zi dar celelalte 2? Întreb pentru...? (mai mult)
Bună! De ce credeți că mi-e greu să explic ce am făcut azi de exemplu? Mă blochez și din cauza asta oamenii poate mă vor crede cumva ce e de făcut?
Cum sa- mi fac prieteni? Buna! Sunt la facultate anul 1. Au trecut deja vreo 3- 4 luni și încă nu am un loc "stabil" unde sa stau in banca pentru ca nu am langa cine sa stauuu... si ma simt penibila:))...? (mai mult)
Salut! Sunt interesat sa verific daca am amenzi internationale de platit. Care este cel mai bun mod de a obtine informatii sau unde pot accesa aceste detalii? Multumesc anticipat pentru ajutor!
Salut vreau sa ma apuc de învățat pentru carnet de conducere si nu stiu cu ce sa încep. imi puteți da un sfat cu ce ar trebui sa încep? Am întrebat multi pr si mi- a zis alti cu chestionare alti...? (mai mult)
De ce pamantu e singura planeta cu atatea conditii de viata din toate planetele descoperite? Nu vi se pare ciudat ca pamantu e singura planeta cu atatea resurse adecvate vietii in timp ce restul planetelor...? (mai mult)
Buna TPU, nu inteleg un lucru, de ce imi da tik tok- ul comentariile jos degeaba? Am scris un comentariu la un video si nici macar nu am folosit vreun cuvant jignitor. De exemplu, am scris: "cum gasesc...? (mai mult)
Bună seara! Am văzut că e problemă veche. Este vorba despre contul Premium de pe Academic Singles. Am făcut un abonament de 60 de lei pe o lună, apoi după ce am citit și m- am documentat, te ...? (mai mult)
Salut, La Facebook de când am activat opțiunea end-to-end crypted messages sunt mesaje mai vechi care nu îmi mai apar aveți idee de ce și cum se poate remedia? Mulțumesc
Salut, ce sa fac daca nu reusesc sa imi gasesc un loc de munca, incep sa disper.
Ce credeti ca doare mai puternic pentru o mama, pierderea unui copil vs pierderea sotului? Ce ar putea determina sinuciderea ei?
Ce ar trebui sa insemne faptul că, actuala lui fostă-miu imi apreciază toate storyurile de pe Instagram?
Nu toată lumea știe de existența României, dar cred că toată lumea a auzit de Transilvania. Voi ce părere aveți despre faptul că a ajuns o regiune să fie mai cunoscută decât țara din care...? (mai mult)
Nu credeți că fiecare președinte ar trebui să fie supus unor teste regulate de sănătate mintală, iar testele să fie făcute publice?
Irlanda este o țară bună pentru românii care vor să lucreze în străinătate?
Merita să economisești economiile în aur de 24k?
Ce părere aveți de armata, oare va fi obligatorie sub pretextul amenințării Rusiei?
Bună ziua! Voi aveți semnal la internet și televiziune? Suntem la Digi!
Aveți probleme cu Facebook messenger în ultima vreme?
Bună seara. Am o întrebare care nici acum nu o pot înțelege! Tatal meu cu unchiul meu sunt frati și mama mea cu mătușa mea sunt surori.:)) practic 2 frati cu 2 surori. Intrebarea mea e, eu cu copiii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!