Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Merg săptămâna viitoare la o comuniadă la sport la Moisei. Știe cineva cum este și dacă se ține într-o sală de sport?
Saluuuttt! Sunt eleva de clasa a 9- a si as dori sa mă transfer in aceeași unitate de învățământ, la alt profil (uman, filologie). In prezent, mă aflu la profilul real, științe ale naturii....? (mai mult)
Salut, ce sa fac daca am o obsesie nebuna pentru geci de fas lucios? Atât de mult și atât de obsedat sunt de gecile lucioase încât urăsc să văd o geaca de fas lucios uda, nu îmi place să fie...? (mai mult)
Ce faceti ba?
Cum fac sa nu-mi mai fie ciuda?
Cat de des consumați somon?
Salut, pentru generatiile pana- n 2000, stie cineva cum e numele standard la popic? Eu la bloc îl stiam de popic. Faci o linie în pământ cât sa bagi bâta sub o bucată mai mică de lemn, si dupa...? (mai mult)
Bunicul meu cred că moare :( este deja a 4 zi de când este bolnav... Adica nu are simptome de răceală, nu ii curge nasul, nu are febră, și doar îl doare burta, a vomita acum 2 zile și are diaree,...? (mai mult)
De ce jumările (de porc) sunt așa scumpe totuși? Nu mi se pare normal!
Bună ziua! Poți să faci practică în spitale ca să devii asistent medical fără să înveți să iei sânge ( doar să faci injecții)? Depinde de tipul de practică pe care îl faci?
Ce mai faceți? Cum va mai descurcați? Cu sănătatea,banii, dragostea cum va este?
Salut, credeti ca de la o tigara pot sa devin dependent? Adica parca ma simt asa apasat de stres, si as vrea sa fumez o tigara, dar sa nu devin dependent, ce ziceti?
Winston express sunt mentolate? Ca vreau sa-mi iau dar nu stiu sigur
Când se începe armata obligatorie?
Dacă mâine ați afla că soțul/soția sau copilul vostru a murit într- un accident sau a fost omorât/ă, iar peste câteva zile ai descoperi că ai cancer în stadiu terminal și mai ai maxim un ...? (mai mult)
Salut, vin cu o întrebare, eu am cont de Tik- Tok, și am doua conturi, unul mic, altul mare. adică mai pe românește am băgat banii, bani mulți în ele. O persoana m- a blocat pe Tik- Tok, ...? (mai mult)
Se baga armata obligatorie?
Anul trecut un băiat de aici mi-a donat 3, 5% din impozitul pe venit, dar nu mai știu cine e.
Cum functioneaza legea atractiei? Daca iti doresti ceva mult il capeti sau capeti un lucru daca nu te alergi obsesiv dupa el?
Există vreo metodă de a rezolva neatenția?
Ce impresie v-au făcut operele lui Molière?
Și- a mai pierdut cineva timpul să răspundă la toate cele 1.702 de întrebări din Oracolul TPU? Mi- a venit cheful să răspund la toate acum vreo 2 săptămâni. Știu că unele întrebări sunt...? (mai mult)
Am o curiozitate si as vrea un raspuns serios poti sa iti dai seama pe snapchat daca cineva iti trimite un snap doar pentru tine, fara sa le trm si celorlalti din lista sau e vreun truc sa ti faci o...? (mai mult)
Bună TPU, o persoană retardată mintal își pune întrebarea dacă e sau nu retardată?
Cate kg are un bidon de 6l umplut cu nisip?
Pe voi ce va ajuta sa va organizati si sa va tineti de un program?
Bună TPU. Știe cineva dacă se mai plătesc 500 lei după ce nu reușești să iei examenul auto?
Buna! Am o problema dacă ma poate ajuta cineva. Deci am whatsApp- ul pe numărul din alta țară, dar vreau sa schimb din setări din whatsApp pe numărul românesc care îl am de mulți ani, oare ...? (mai mult)
Dacă România ar părăsi Uniunea Europeană, ar fi o pierdere mare pentru Uniunea Europeană?
Windows 11 sau windows 10 ce preferati
De ce useri vechi de pe TPU va e dor? Mie de sirena Hyacinth originala (nu copia) :x
Salut TPU! Nu stiu cum se explica faptul ca in ultima perioada vad tot mai multe persoane imbracate in pantaloni, bluza sau adidasi in picioare de marca adidas. A revenit trendu pentru 2024? Imi plac...? (mai mult)
Buna seara, am și eu o întrebare. Cunoaște cineva aceasta firma New casting photo for all in advertising s.r.l? Sunt serioși, căci tot văd tot felul de comentarii. Se afla pe Str Ion Brezoianu ...? (mai mult)
Cum puteți numi următoarea situație: Să zicem că citesc un paragraf ori un text îl citesc o dată de două ori fără să înțeleg apoi stau câteva secunde mă adun și cumva pătrund în interiorul...? (mai mult)
Sunt supărată. Ma cert des cu tatăl si bunica mea, mereu se iau de mine. Dacă ma machiez daca, am bluze scurte, daca am unghii cu gel, daca fac curat nu e bine, am 15 ani.
Buna seara! Eram beat intr- o zi si ma fumat o tigara inceputa de pe jos, cateva persoane m- au vazut si au inceput sa zica la alte persoane pe care le cunosc ca fumez de pe jos, iar acum mor de rusine,...? (mai mult)
Merge sa ma îmbrac Nike cu Adidas? De ex pantaloni adidas și Jordani
Cum găsesc grupuri telegram?
Este oare o anomalie +17 grade în februarie? Sunt din Moldova şi am auzit la televizor că vor fi 17 grade în februarie în această lună acum dar februarie este lună a iernii
E posibil sa vina vreodata un virus mult mai puternic ca coronavirus? Avand in vedere ce medicina avem nu ne-ar descurca? Sau sa impiedicam?
Vreau idei de nume porecla pentru yt.
Deci eu nu inteleg de ce pisica miauna si cainele face ham ham? Putea sa fie invers.
Se mai poate circula pe pasajul halta grivita din Bucuresti sau a fost inchis? Am vazut un post mai vechi ca se fac lucrari de reabilitare.
De ce toate ucrainiencele, moldovencele si rusoaicele pe care le vad pe retelele de socializare, își arată decolteul, se imbracă foarte provocator și fac of? Nu am vazut nici macar una dintre ele...? (mai mult)
Bună! Știți Anticariate în București aproape de o stație de metrou?
Cunoasteti persoane care au o inteligenta cu atat de mult mai dezvoltata decat a celorlalti incat va simtiti intimidati de ele?
Vine deja primăvara?
Buna, am un cod paysafe 30 euro, il pot folosi cumva in România.
Este adevarat ca daca luam sub 4.50 la simularea 2024 ne baga in alta simulare? Cel putin asa a zis doamna mea de mate
Salut, sunt Andrei și am 18 ani și de la o vreme încoace îmi tot pulseaza o vena in partea dreapta, nu rar foarte des la cap și este vizibilă vena aia, ce poate însemna îmi poate explica?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!