Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU! Ce parere aveti despre o fată care are 20 de ani și are 48 kg? Doar eu cred că e foarte slabuta? Va rog, daca vreti sa ma ajutati cu sfaturi, dau funda!
Salut! Nu știu ce să fac și unde să mă duc.Pun și eu o întrebare, poate găsesc o soluție. Trebuie sa îmi găsesc un job urgent as putea spune. Stau la sat, opțiunile sunt limitate din cauza...? (mai mult)
Cand se vor darma bisericile si se vor construi lagare de concentrare peste ele? cand se aproba proiectul ca numai am rabdare
Ce înseamnă janes tu
Bună seara.am și eu un vortex de 32 si nu mai are imagine doar sunet.treaba este ca tot ce tine legat de SETARILE tv se vad.inclusiv când întru pe YouTube se aprinde mare normal, și când accesezi...? (mai mult)
Hei, eu când eram bătută în copilărie de colegii mei, când ajungeam acasă îmi închipuiam cum strâng pisicile de gât. (Îmi pare rău pentru ele :) dar așa mă destresam, însă nu am apucat...? (mai mult)
Buna! As dori sa stiu ce probleme ati avut cu formatiile la eveniment pentru a sti sa-mi iau masuri de precautie. Mulțumesc frumos!
In momentul in care va hotarati cu care partid sa votati, conteaza pentru voi mai mult reputatia politicienilor ce il compun, sau platforma si viziunea partidului, in general?
Bună! Un coleg din clasa s-a uitat la o poză cu mine și a zis ca am fază lungă. La ce s-a referit?
Bună ziua! Ca să faci practica in spital ca asistent medical trebuie să îți alegi ce specialitate vrei să urmezi?
In caz de război de ce femeile și copiii nu lupta? Nu vi se pare sexista treaba asta
Salut, la blocul unde stă iubita mea, în fața blocului există un spațiu care nu este marcat, lipit de bloc în care locatarii parchează mașinile, dar nu sunt locuri de parcare propriu zise, nu...? (mai mult)
Eu împreună cu niște colegi de clasă și alți elevi din clase paralele am venit ieri în Budapesta. Când eram în tramvai oamenii se uitau foarte ciudat la noi si se holbat la noi, deși noi nu ...? (mai mult)
Buna ziua! Acceesarea fondurilor europene poate fi afectata de datoriile la banca? Multumesc.
Hei, TPU, a mai luat cineva de aici Elontril, dat de medic evident, dar de când îl ia să simtă că cineva e în permanență cu el? Să audă chiar foșnituri de pungi și zgomote creepy prin casă? ...? (mai mult)
Bună.Cum poti să sustii cat mai bine un copil? Mâine are sora mea primul ei meci de tenis si vreau să o sustin, indiferent de ce s-ar intampla să stie că sunt cu ea
Salut! Poate sună ciudat dar am avut niste vise dubioase in ultimul timp in doar o săptămână.Ba că îmi cădea parul, a doua zi că îmi cădea sprâncenele. Dupa o zi am visat că am fost închisă...? (mai mult)
Kinston data trevel este un stick bun pentru poze
Eu sunt student și în toaleta băieților văd în mod regulat scutece aruncate la gunoi. De ce folosesc unii băieți scutece?
Este adevărat că, dacă ești pozitiv în viață, trăiești mai mult?
Hei! Dacă am căzut iar într- o altă pasă proastă de doar dormit și stat în condițiile în care iau deja și tratament psihiatric, ce altceva spiritual, fizic, mental pot face, ca să mă ...? (mai mult)
De ce sunt habotnicii religioși asa stricti? Mai ales astia penticostali. Am auzit ca ei nu au voie sa se tina de mana înainte de casatorie
De ce nu mă pot conecta pe snep dacă știu parola și numele. Îmi cere numărul de telefon, dar numărul nu-l mai am. Cum fac?
Credeti ca lgbt va putea convetui in Romania? Adica se mai intampla sa fie atacati si in 2024 ca atacurile cele din 2004 cand eram eu nascuta cand lumea era inculta rau, nu o spun sub o forma de hate,...? (mai mult)
Happy Friday! Cat de exigenti sunteti cu propria persoana? Eu simt mereu sa fiu in control si e obositor cateodata. Daca raspund cuiva unui om, dupa ma gandesc ca mai bine raspundeam diferit, cu toate...? (mai mult)
Credeti ca lumea o aiba din ce in ce mai multi psihopati? credeti ca ni se atrofiaza empatia? dar atata timp cat exista inteligenta emotionala si multi practica nu cred, nu poate sa co- existe inteligenta...? (mai mult)
Sunt elev de clasa a 9- a, la profil real, mate- info. Ziceam eu că "pfuai, gata, dau capacitatea, mă duc unde îmi doresc și mă fac în viitor software engineer și vin banii. Viitor asigurat!"...? (mai mult)
Am inchiriat sala pentru nunta zilele trecuta dar in contract nu s au trecut pretul meniului si ulterioara majorare daca va fi cazul, ce se poate intampla in cazul asta? Pot scumpi meniul cu mai mult ...? (mai mult)
Care cantareata credeți ca e cea mai tare dintre Lady Gaga Katy Perry Miley Cyrus Dua Lipa Shakira Taylor Swift si Jenifer Lopez?
Am 14 ani și nu știu pe ce aplicație pot să îmi fac și eu o iubită!
Bună seara! De ce unele canale TV nu funcționează la mine? La părinții mei funcționează? Ce pot să fac ca să funcționeze?
Considerati ca, trebuie sa fii frumos ca sa fii intr- o realtie, relatiile se alee fix pe aspectul fizic sau de fapt se aleg mai mult dupa pricipii si daca exista multe lucruri in comun, cumva pare ...? (mai mult)
Există o limită a populației pe care pământul o poate suporta?
Bună! Cum îmi dau seama dacă un băiat ma place, dar nu vrea s-o arate în fata prietenilor lui?
Bună! Îmi puteți răspunde vă rog la niște întrebări legate de licență. Eu sunt in anul doi, la anul voi da licența și nu înțeleg exact cum o să scriu licența fără ca să fie "inspirată"...? (mai mult)
Știți un dicționar englez român (și român-englez) on-line mai bun decât hallo.ro?
Cât vă costă pe voi o carie? Unde mă duc eu îmi iau 450 de lei numa pe o carie. E prea mult sau e ok prețul?
Cum priviti invatatul limbilor straine din placere? Stiu ca ajuta si este benefic si pentru creier. Faza este ca eu stau in Suedia si vorbesc suedeza. Vorbesc destul de fluent dar tot mi- as dori sa ...? (mai mult)
Bună. Adineauri am făcut un calcul matematic simplu și când să- l explic cu voce tare am uitat tot ce am calculat.Deci, salariul brut e de 12€ h iar salariul minim e de 8€ h in 8, 9 h/zi.Am...? (mai mult)
De ce nu putem sa cantam la categoria muzica? Am scris niste versuri si mi s-a sters intrebarea.
Cat de mult este un fumator afectat de viciul său din punct de vedere financiar?
Bună! Știe cineva dacă la cabinetul de stomatologie de la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău este gratuit pentru studenți?
Salut TPU! Am observat că pe platforma TikTok sunt foarte mulți dubioși mulți nu au toate țiglele pe casă! Ma refer la cei ce intră live am dat scroll și vă jur ca din 20 de persoane 15 aveau ...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare. La ofertele 2+ 1 etc la tigari, trebuiesc sa fie toate 3 la fel? Sau poti lua 2 de un fel si cel gratuit alt fel? Bineinteles ca are acelasi pret doar ca sunt mai multe tipuri...? (mai mult)
Bună.Mâine am un meci, nu este foarte important insă eu de obicei sunt o persoană destul de pozitivă.Azi au inceput să apară tot felul de ganduri negative in legătură cu asta.Va rog dati- mi ...? (mai mult)
Salut! Sunt înscrisă la școala de șoferi cat B, iar instructorul pe care îl aveam nu îmi explică nimic, mă lasa sa merg de capul meu cu mașina așa că am decis sa îl schimb, după ce l- am...? (mai mult)
Salut, daca am lasat cateva zile spirtul cu capacul deschis si ieri am dezinfectat telefonul, spirtul este inutil? Asa mi-a zis mama, nu stiam
Trei mari calități ale celor din zodia Pești, puteți enumera?
Considerati tradare faptul ca partenerul vorbeste cu fostul/fosta? Mi se pare strigator la cer ca acest lucru sa fie vazut ca pe un lucru normal de altii. Mi se parere ca trecutul e trecut si daca te intorci...? (mai mult)
Ce preferati intre laptop sau calculator?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?