Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Cine mai e fan Maroon5/Adam Levine?
Ce părere aveți despre noua lege propusă în Florida? Aia cu interzicerea rețelelor de socializare pentru cei sub 16 ani. Știu că noi suntem în România și nu ne afectează direct, dar dacă se...? (mai mult)
Ati citit carti care ofera repere/perspective despre cum va arata viitorul in 20- 30 de ani? Nu ma refer la cele de astrologie/ocultism, ci scrise de sociologi, psihologi, despre cum va evolua societatea...? (mai mult)
Știe cineva un un site precis pentru aflarea IQ ului?
Am o prietena care ma cam enerveaza cu niste chestii. De fiecare data ma plictiseste cu niste subiecte foarte ciudate. De exemplu ea mereu imi arata oameni random, mereu isi da cu parerea ca respectiva...? (mai mult)
În Europa există țări mai sigure ca România? Mă refer la riscul de a fi tâlhărit, bătut, agresat, casa spartă etc.
Ce părere aveți despre bărbații abuzați de femei? Credeți ca se pot numi barbati? De ce nu ripostează
Ce inseamna când ai vise ciudate?
De ce nu am canale maghiare in grila digitala Digi (RCS & RDS)? Și de ce acele canale maghiare sunt doar în județele cu etnici maghiari? Precizez că eu locuiesc într- un județ în care nu sunt...? (mai mult)
Hei. Cineva mi- a trimis o conversație, cum că eu aș fi vorbit cu cineva, dar nu e adevarat; a reușit să pună poza mea de profil si numele meu sa para exact ca is eu. Contul acela îmi apare șters...? (mai mult)
Caz real. O ruda suna la o agenție de turism pentru o rezervare și se prezinta, , Sunt avocat Maria Cutareacu, m- ar interesa... etc. Pare cam needucat sa faci uz de titlul sau profesia ta în orice...? (mai mult)
Ce inseamna femeie independenta și strong? Tot vad pe Instagram termenul asta
Va rog fumos si din tot sufletul un motiv pentru nu a disparea si va rog frumos nu ma luati cu familia ca nu e un raspuns bun.
Salut,am făcut un test iq pe mensa și mi-a ieșit 116 sunt precise testele mensa?
Neuroștiința susține că "îndrăgosteala" este echivalentul drogului. Că se exercită la nivel de neurotransmițători Dopamina, cea care apare și când omul se droghează. Și are un impact major...? (mai mult)
Cum a fost sesiunea băieți și fete? Ați trecut cu bine peste ea? https://youtu.be/F9L6VLI6dOY?si=7Qihdi2oedNbYBsf
Salut! Cat valoreaza un cont de Instagram de 20k urmăritori 100% reali?
Deci, dacă mă îndrăgostesc doar de bărbați indisponibili emoțional și care nu mi- ar oferi nimic, oare să fie ăsta tiparul cu tata? Cu faptul că tata mi- a fost indisponibil emoțional în...? (mai mult)
Cum pot șterge un cont de tik tok care e fals? Imi fură pozele și mă denigrează, am făcut nenumărate rapoarte cu poze, clipuri și explicații dar îmi spune ca nu încalcă nici o regulă, vă...? (mai mult)
Salut, a mai fost cineva plecat in UK? Se poate munci daca n-ai setllement?
Voi credeți că lipsa unei relații se*uale, privarea de acest aspect al vieții unei persoane poate duce la tulburări din spectrul anxietății, crize și alte boli psihice? Nu e întrebarea mea...? (mai mult)
Voi ce credeți despre relațiile la distanță?
Întrebare pentru cei de peste 25 + ani, necăsătoriți și fără o situație amoroasă stabilă: Cum ați ajuns în situația asta? Cum vă sunt zilele? / cum va trăiți viața de zi cu zi? ...? (mai mult)
Vine 14 februarie, ce cadou iubitului sa-i dau?
A mai plecat cineva în UK care n-au rezidență acolo? Se poate munci?
Salut! Dacă nu am nici o facultate, dar am diploma de bac și cunoștințe minime pe laptop și ceva cunoștințe pe subiectul piese auto, ce loc de munca bine plătit as putea găsi în Iași?
Ați mai sta împreună cu o persoana care s- a dat la o fată și vă minte? Nu știu ce sa fac sa mai stau cu el sau sa ma despart, voi în locul meu ce ati face? Deci sa va zic mai exact cum e....? (mai mult)
Cum ați zice voi în engleză "Gheorghe s-a îmbufnat"? Dicționarul dă variante pentru a se îmbufna": to get a miff, to pout, to mop, to mow, to tiff (at), to have the sulks.
Care sunt cele mai bune țări din Europa pentru imigranții din România?
Ce înseamnă mai exact" vorbești prost și fără rost " ?
Cum să devii mai bun la povestit?(adica cand le povestești ce-ai facut tu prietenilor) gen sa nu pății ca nu știi după ce planetă ești
Voiam sa intreb si eu daca iti deschizi un club de rock sau rap si esti patron, dar e mic barul, e mult stres ca patron? Dar la o sala de fitness? Dar la o sala de jocuri de noroc? E doar o curiozitate,...? (mai mult)
De ce nu pot avea prieteni?
Bună dimineața. Am vorbit cu o refugiată din Ucraina, adică cu o fată de acolo și i- am scris ce face și am vb frumos cu ea și după ea zice ce vrei de la mine și mă ia cu ce în loc să...? (mai mult)
Buna prieteni. Ce mai faceti? Cum sunteti in seara asta?
Ce inseamna cand un baiat cu care nu am mai vorbit de mult imi spune eu arc tu sageata?
Bună, am un semn de naștere pe fund și nu știu cum as putea sa ii spun asta iubitului meu, mereu ma gândesc dacă va râde de mine sau ceva, de când eram mica nu mi- a plăcut și mereu l- am ...? (mai mult)
Unde au disparut drimmero, endoryus si toti oamenii care se certau zilnic pe aici?
Bună seara! Dacă este cineva care mă poate ajuta cu un răspuns la o întrebare as fi foarte recunoscătoare. In 2018 la sfârșitul lui martie mama mea a născut o fetiță la maternitatea din orașul...? (mai mult)
Testosteron enantat și danabol cam câtă masă musculară ați făcut?
E adevărat ca Michael Jackson a fost pedo? De ce arata ca o femeie? Din ce cauza a murit?
Buna! Voi v-ați sarbatorit vreodata ziua de nastere mai devreme? Ziua mea este marți, as vrea sa o sarbatoresc in weekend? Credeti ca nu este bine sa o sarbatoresc cu 2 zile înainte?
Ce program aveti dupa munca?
Buna seara,mă numesc Tezi Cecilia și aș vrea sa întreb care este cel mai bun șampon pentru păr slab, deteriorat, înainte am folosit woashingo,apoi am mai schimbat, dar tot degeaba.
SUNT persoane pe aici din Buzău care au chef să iasă sa facem socializare? eu am 30 de ani.
Salut! Sunt a 8a si m- ai am 5 luni pana la examen. La romana o duc cum o mai duc, fac de un 8 sau 9, dar la mate sunt planta, fac pana acum de 5 sau 6. Eu as vrea sa fac de un 7, 5 la mate si minim...? (mai mult)
Credeti ca este normal ca antrenorul sa fie suparat pe tine dupa ce te ai lasat de un sport pe care l ai practicat multi ani de zile?
Marmelada, dulceață sau gem? Care ar fi favoritele voastre, și din ce fructe?
Cat costa sa trimit un pachet prin posta din Bucuresti pana in Lituania, Vilnius? Nu ar fi ceva prea mare/greu si mai vreau sa stiu in cam cat timp ar ajunge in Lituania?
Cum arata femeia perfecta pentru voi? Dar bărbatul perfect?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?