Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare! Vad destul de des aici intrebari legate de sanatate, mecanica, afaceri, etc la modul: - Mi- a dat tratament doctorul...si intrebi aici ce sa faci... - mi- a zis mecanicul, , oare ce sa ...? (mai mult)
Buna! M-am purtat urat cu o fata cu vreo 3 luni in urma, si ma gândesc in fiecare zi la ce i-am făcut. Nu știu cum să-i cer scuze. Mă ajutați va rog?
Cum se numește când pur simplu te pierzi și te blochezi mintal?
Cum aflu si eu pinul lycamobile Germania
Unde pot găsi o maimuta
Nu mai vine vara odata? Eu unul m- am saturat dracu de frig :)) M- am obisnuit sa stau in maieu, camasa de vara, sa patrulez strazile seara, sa ma plimb, sa ma distrez... acum cu geru asta nu mai am...? (mai mult)
De ce unii oameni chiar cred ca prin tentativele de su! cid rezolva ei ceva? De exemplu cei drepesivi
Sotul meu e dependent de jocurile video. Mereu se joaca, chiar daca mergem undeva vrea mai repede acasa sa se joace. Adevarul ca ma irita atat de mult deja si sunetul care se aude de la joaca. Daca vorbesc...? (mai mult)
Buna am auzit de la multi ca ouale crude iti ingroasa vocea la altii ca se subtiază si nu stiu ce sa cred… daca un adolescent ar bea zi de zi cate 2 oua sar îngroșa sau subția? Raspunsul corect primeste...? (mai mult)
OFER FUNDĂ! Dacă am facut dragoste și fata stătea deasupra mea. când ne- am oprit era pe burta mea.Pe lângă penis mai bine zis un lichid ca sperma. Ma tem sa nu fi ieșit spermă pe parte înspre?...? (mai mult)
Buna tuturor! Am o fetiță de 8 luni jumate. Vreau sa va spun că are o perioadă de o luna de când nu vrea sa se duca la nimeni în brațe, numai la mine, la maica- mea si la soacră- mea. Cât a ...? (mai mult)
Care sunt cele TREI legume pe care le consumati cel mai des ZILNIC?
Am si eu o intrebare ca terapeut daca le spui oamenilor ca le citesti gandurile si ca ii urmaresti de la distanta nu te trage nimeni la raspundere? nu conteaza daca e adevarat sau nu, n- are relevanta,...? (mai mult)
Bună seara/ziua! de câteva luni au început să- mi apară pete albe pe dinți care arată cam inestetic și să- mi apară mirosul urat am fost la dentist recent și mi- a spus să fac analize pentru...? (mai mult)
Cum se face ca o femeie frumoasa cu adevarat este mai rezervata si mai la locul ei, dar una urata sau mai uratica de multe ori este foarte usuratica si cauta validare la o gramada de barbati? :)) Am...? (mai mult)
De ce utilizatorii TPU sunt preocupați de viață ta? Dacă muncești, dacă nu muncești. Mi se pare extrem de stupid și irelevant.
Buna dragilor, ce job mi se potriveste daca nu pot sa stau nici la munca ca ma plictisesc de tot?
Cat de importanta considerați că este punctualitate? Voi sunteți punctuali?
Majoritatea hoților și tâlharilor cu cetățenie română din străinătate sunt țigani?
Ati patit sa aveti unele intrebari in minte si sa nu aveti ocazia sa le puneti, iar dupa cand sunteti pe TPU, sa nu va mai aduceti aminte ce ati vrut sa intrebati?
Buna, tocmai mi-a murit un unchi, cum pot sa trec peste despartire mai usor?
Salutare la toti! Aseara am visat asa un vis mai straniu, am cautat pe net ce inseamna si nu am gasit nici un raspuns și m- am gandit aici sa intreb poate stiti voi. Visul meu era de parca mama...? (mai mult)
Ați sesizat vreodată miros corporal la o femeie frumoasă?
Cu medalion din cel din linkul atașat dacă le pun la cheie la familia mea pot vedea unde se afla familia mea pe harta? Breloc GPS cu functie de localizare pentru diferite obiecte, Conectare prin Bluetooth...? (mai mult)
Hei TPU, sunt curios de ce atatia oameni se apuca de fumat si de ce atat de putini reusesc sa renunte peste acest obicei.
Salut! Persoane transgender prin Pitesti? M- ar interesa sa stiu pentru ca si eu sunt(FTM) si am 15 ani. Mi- ar placea sa vb cu careva la fel. Ps: pentru persoanele cu hate comment, go and do something...? (mai mult)
Numai eu m-am saturat de zăpadă?
Buna TPU. Ati putea sa ma lamuriti si pe mine cu ceva? Ce inseamna termenul "exclusivitate" in contextul unei relatii, a unei apropieri, a unei cunoasteri mai avansate? Ma refer cand cineva isi spune...? (mai mult)
De ce s-a Sinucis Mădălina Manole? Nu vreau să fiu luat la mișto.
Buna, ieri cand am venit de la liceu am adormit si am visat o pisica care incerca sa prinda un soarece mic, apoi a venit un pisic mai mic si l- a prins imediat in gura, eu am luat pisica aia mica in...? (mai mult)
Salut tuturor, ce telefon folosesc marii lideri ai lumii Elon Musk, Joe Biden, Kim John Un, Xi Jing Pink, Vladimir Putin?
Ce părere ați avea într- o țară precum România să se adopte asemenea legii: 1. Mărire de salariu obligatoriu la 3800 lei net minim în ori ce domeniu de lucru. 2. Tăierea pensiilor speciale...? (mai mult)
Ce parere aveti de cazul lui Vasile Gorgos? Gasiti articole pe net dar povestea pe scurt e ca a plecat de acasa in 1991 cu un bilet de tren cumparat si a aparut dupa 30 ani in fata portii imbracat cu aceleasi...? (mai mult)
Care tara credeți ca e mai frumoasa dintre Spania și Italia?
Voi cu ce va dezinfectati telefoanele si la cat timp?:)
Presupunând în mod absurd că dețin elixirul vieții, ce m- ați sfătui să fac, să dezvălui lumii acest mister ascuns de milenii sau să- l ascund cu moartea mea? Mă tem că, odată dezvăluit...? (mai mult)
De ce melodiile pe tiktok se aud mai bine? Am dat pe un link de pe Youtube si m- a bagat pe tiktok, mama deci se auzea smr castile mele de 100 de lei zici ca erau de 1000 :))) nici macar nu am bass la...? (mai mult)
Dacă o persoana are breloc cu camera pentru chei pot vedea pe telefon unde se afla exact chiar dacă are cheile cu brelocul în geanta?
Mai baieti, voua vi se intampla des sa va ganditi la ceva si fiti atunci sa va sara in ochi acel ceva? Eu ma uitam la un film horror suspiria si mi- am luat cu panica, era vorba de niste vrajitoare care...? (mai mult)
Cine stie unde gasesc cadouri pentru ziua de Valentin?
Care este durata medie de folosirea a unui epilator? Eu am citit pe ghidul de utilizare ca e de 5 ani, gen nu folosești pentru totdeauna?
Ce sa fac sa nu citesc?
Care-i faza cu videoclipurile cu fake DiCaprio, fake Jenna Ortega?
E necesar ca în survivor sa uble alea în permanenta în chiloți?
Bună! În aplicația mea de la muncă scrie că am 8 ore de sărbătoare legală de recuperat, iar la ore suplimentare de recuperat îmi arată că am 0. Ce înseamnă? Pot să plec acasă mai devreme...? (mai mult)
Buna, stie cineva cum sa scap de oboseala inexplicabila?
Vreau sa imi cumpar un Tuner TV cu telecomanda, Cabletech, DVB-T2/C HEVC, negru este compatibil cu un monitor Lenovo
Dec… știe cineva site-uri unde as putea sa citesc despre ce se întâmpla in lume gen climat, politica, legi, economie etc dar site-uri care oferă informații reale și adevărate?
Cum se scrie corect numele? Evelyn, Evelyne, Evelin,?
De ce ceapa a ajuns in unele cazuri sa fie mai iute de cât ardeii iuți? Chiar și cea roșie!?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mindfulness întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!