Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua va rog ajutor mi s- au retras de vreo 3 luni suma de 49.99 ron si imi arata ca tranzacțiele sunt efectuate de catre Google Payment IE LTD Dublin și nu știu cine face retragerile acestea. Va...? (mai mult)
Ce s-a întâmplat.cu drimerro de nu mai intra pe aici?
Sa va povestesc pe scurt o intamplare. Eram in club cu 2 tovarasi si beam, aveam o zona a noastra unde ne mai miscam, dansam etc, si in apropiere erau niste fete care ne aruncau priviri in special ...? (mai mult)
Pot sa falsific asigurarea masinii? Imi expira in martie si as vrea sa stiu daca ar merge sa modific data si sa o printez asa, s-ar prinde cineva? :))
Dacă am lăsat telefonul, nesupravegheatpe mâna unei persoane este posibil ca aceasta să fi instalat vreo aplicație de spionaj în telefonul meu? Ce fel de aplicații pot fi instalate în acest sens,...? (mai mult)
De fapt mulți aici omit treaba asta da însă cel mai veninos și probabil multi nu știu este scris și în cartea recordurilor este paiajenul rătăcitor sau bananier sau cutreierator deoarece cutreieră...? (mai mult)
De ce polițiștii/jandarmii sunt înjurați? Ei își fac doar datoria.
De ce tot ma suna uneori deampu**a numere care mu vorbesc? Cand raspund, se aude un zumzait si nu inteleg care e rostul acestor apeluri retardate. Plus ca uneori ma mai suna si diferite persoane ca ...? (mai mult)
Dacă în cărțile Tarot din online, mi- a apărut Împărăteasa la viitor și a zis că e fix o femeie durdulie :) dar conectată la MamaPământ și a zis că asta reprezintă fertilitatea și abundența,...? (mai mult)
Buna cum pot scăpa de greață la stomac fara motive
Salut! Am un Golf 4 si am incercat sa ii pun becuri LED H1 pe faza lunga. Nu au functionat. Cand am pus becurile vechi pe halogen inapoi, nu au mai mers. Am luat si altele noi, dar nici asa nu mai merge...? (mai mult)
Auzi definiție rebus: "Puterea pe care ți-o dă primul par în cap" - șase litere. Ce-ar putea fi?
Bună seara! Nu reușesc sa trimit cerere de prietenie pe Facebook unor persoane din străinătate pe care as vrea sa le am în lista mea de prieteni. Cand trimit cererea îmi apare mesajul " Cererea de...? (mai mult)
Este ok căsătoria după un an jumate de relație dacă ne înțelegem bine?
A avut cineva un aparat vr vreodată? De ce vr nu e așa popular o fi din cauza prețului?
De ce o persoană ce recomandă tuturor oamenilor să se înmulțească și să umple pământul se simte frustrată de ai ei copii? Oare să fie un duh rău acolo? Sau persoana în cauză e pur și...? (mai mult)
Bună seara! Știe careva firme de transport/relocare mobila din Anglia in România? Mulțumesc frumos
La ce este bun un memorator la matematică?
Buna! Cei care vand prin OLX, când cineva comanda prin curier OLX și tu accepți comanda, trebuie sunat curierul telefonic sau văd ei acolo l ei și vine singur următoarea zii?
Buna, Intrebare dedicata domnisoarelor: Ce il va face de neuitat pe baiatul cu care ati iesit pentru prima data la date? nu caut un raspuns banal, cum ar fi: "florile tale" "sa fie educat" "sa stie...? (mai mult)
De ce mă fac toți foștii iubiți că sunt handicap?
Salutari, am primit o întrebare de la o colega de lucru și nu știu să îi răspund... poate știți voi. Cum îmi pot da seama ca a dat iubitul meu mesaj unei persoane pe messenger iar mai apoi ...? (mai mult)
Hei, are rost să ofer servicii de curățenie în București, deci să cer un 50 de lei pe cameră și dacă să zicem eu aș pleca de la mine din Călărași cu mașina mea, pe gaz și aș face un...? (mai mult)
Salut TPU, cum este corect sa te adresezi unei persoane de sex feminin in japoneza. Dau funda ms kiss
Salutare! As vrea sa-mi gravez coduri qr pe niște planchete mici metalice și din lemn, ce fel de imprimanta am nevoie pentru a face asta? Mulțumesc
Ce aplicatie este necesara pentru conectarea căstilor weiss la un telefon cu android? Mulțumesc
AI iubita virtuala, ati incercat asa ceva?
Bună seara! Un notar din București care poate sa autentifice declarația pe propria răspundere a existentei de parteneriat?
Bună seara, în noiembrie anul trecut am plătit taxa de 67 de lei pentru cpi marfa, acum urmează sa dau examenul pentru cpi persoane.iar taxa de 67 de lei pentru cpi persoane am plătit- o pe aceiași...? (mai mult)
Voi cum faceți să treceți peste lipsa banilor? Mai ales dacă aveți și anxietate și știți că doar când aveți bani în buzunar vă simțiți ok pe stradă? Sau că doar atunci mai aveți scop...? (mai mult)
Am dureri mari la tâmplă unde am fost lovită de fostul iubit cu ✊ ce sa fac?
De ce prichindeii sunt in general vioi si poznasi? Ce motive au?
Dacă la admiterea anticipată la politehnică nu sunt admis, la a doua admitere pe bază de probe scrise trebuie să am aceleași materii ca cele alese pentru admiterea anticipată? (dacă am ales P2...? (mai mult)
Care e treaba cu boala caprioarelor zombi din SUA? e pe bune sau fake?
Cele mai dese probleme personale cu telefonul sau laptopul, PC?
Bună seara! Care nații sunt cele mai rele? Știu că nimeni nu este perfect!
Buna TPU! Ce sa fac daca parintii nu ma lasa in tabara? Toti colegii merg aproape si ma simt naspa.Le- am zis ca o platesc eu din banii mei de sarbatori si fin bursa ca am bursa de merit.Simt ca sunt ...? (mai mult)
Salut, de ce epoca de Aur a României este considerată a fi perioada anilor 1965- 1989. Și nu perioada 1918- 1940 atunci când România a ajuns la cea mai mare întindere teritoriala a sa, avea o clasa...? (mai mult)
Salut. Timp de 3 luni aproximativ imi bat niste oameni la poarta (Posibil Enel), ideea e ca nu mai stau in locuinta respectiva de multa vreme iar eu trec o data pe luna sa citesc index- urile si sa le...? (mai mult)
Fiul meu mi-a folosit cardul și a introduc CVC și Nrcardului și mi se extrag de pe card la fiecare 24 de ore 25 lei ce as putea face sa nu mi se mai extraga?
Bună ziua, am și eu o întrebare Am o pereche de păsări zebrute australiane și nu știu de ce îmi face ouă una într- una. Nu trece perioada de clocire și face iară. Dacă știe cineva să...? (mai mult)
Tehnologia incurca sau descurca? ce ziceti? merg ieri la medicul de familie pentru reteta lunara.Erau vreo 2- 3 persoane inaintea mea.O doamna imi spune ca sunt proobleme...? (mai mult)
Buna ce pot sa fac or început prietenii la fostumeu sa mă scuipe pe strada și să mă facă curva
Cum se sterge contul TPU?
Bună seara gluconatul de calciu injectabil se poate și bea?
In cazul unui razboi in cazul in care tara noastra ar fi atacata, daca s- ar da legea martiala, ati fi pregatiti psihic sa mergeti pe front? Dupa cum bine stiti pe langa armata profesionista va trebui...? (mai mult)
Bonsoir TPU. Dacă din curiozitate m-am uitat la fotografiile evidențiate de pe profilul de Facebook al unui prieten, el v-a ști că m-am uitat? Merci!
E adevarat ca doar femeile beau cafeaua cu lapte si cu zahar? Parerea mea este ca daca esti bautor de cafea, nu te poti numi barbat in momentul in care diluezi cafeaua cu lapte si zahar, in loc sa o ...? (mai mult)
Ce ne- am face fara cofeina? Eu beau cate 4- 5 cafele pe zi. Am si zile in care nu consum deloc pentru ca nu e cazul, altele incare beau 1- 2 cafele, dar in majoritatea beau si 4- 5 pentru ca sunt foarte...? (mai mult)
Azi- noapte m- am visat îmbrăcată în rochie de mireasă (dar nu mă vedeam ca din exterior, din cap până în picioare - și eram la mine acasă); acum îmi e teamă că o să mor, fiindcă știu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!